Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport

In jos 
+102
Katalyn
mielutu zburator
Jurnal Feroviar
florin.lifticariu
92Dragos
allred
marius664
LanceR
gabrielcr
j o a n t a
mureseanu_976
cristy79
didinul
dan tm
Nk11
vatmanul
vanchorusebulgaria
bubu
Andrey_tm
Jhonyla
Razvan Tudor
phnegativ
alex.alexus.tm
Amiralul
apmatei
cristyadaX
Cont dezactivat
MariusM
laur 133
Radu.B
alexmorph3us
dandel
manuela
bostanescu 2
Katalin4653
AndreiStefan
Simply18
Balto
COSTACHE MIHAIL
Griff
cortexedge
lapsanszkitamas
Florin C
TVlad
NicuS
Spartan1948
lifetec
baiazid
Czirjak Arpad
andreiutzu
FeroFan97
@ndrey
Grigor
cfr500
The Legend
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Kriszti219
dan_dinca
Radu Tudor
decward
DPS
Alex Avram
bostanescu gigel
halmarius
alex1987
Mihay
IonutCFR2009
pety
popovici
eu
cstefan
email2bav
pannonia express
DAS 2011
redeme
Hurricane
rizelgeorgel2004
alinx3330
ATM
mishu88
ionutz85
ravers75
srazvi
user dezactivat...
Luna
Gaby005
Vitosa
cont dezactivat .
Adrian78
membru inactiv
ldh80
Vlad
AlexD
kristi kkk
DUAL
cardinal
Nesebar
nenuandrei
Dr2005
razvan - trenuri
rich1974
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 47 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18754
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24332
Data de inscriere : 05/10/2010

Discutii generale despre transport - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:04

Pai CFR le-au scumpit nejustificat cu 30% anul trecut plus smecheria cu suma tarifelor daca mergi cu 2 trenuri pentru ca nu a crescut nici confortul iar timpii de mers au crescut ingrijarator de mult mai ales pe M300 cel putin 80 de minute cu toate ca anul trecut au mai scazut timpii de mers "oficial"
Deci cea mai potrivita si urgenta solutie pentru CFR e sa reduca costul biletelor cu minim 20% la trenurile IR pentru ca alte metode de a aduce inapoi calatorii la tren nu are!!

Societatea asta are nevoie de un director de marketing real venit din domeniu nu papuse de paie!!
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6738
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:22

adrian78 a scris:
Deci cea mai potrivita si urgenta solutie pentru CFR e sa reduca costul biletelor cu minim 20% la trenurile IR pentru ca alte metode de a aduce inapoi calatorii la tren nu are!!

Costul biletelor nu se va reduce ad-literam , nu s-a intamplat nici pe vremea leului puternic si nici nu se va intampla pe viitor . Se va reduce in schimb in continuare tariful pe anumite tronsoane a unei rute/trase asa cum s-a inatmplat intre Galati si Braila de exemplu iar pe viitor se va miza pe achizitionarea biletelor online cu anticipatie , foarte probabil va creste marja de discount de la 5-13% cat este in prezent la mai mult astfel incat sa existe o mare diferenta intre tariful achitat online din timp si cel din in ziua plecarii trenului . In acest mod mersul cu trenul va deveni mai atractiv , romanul are nevoie de un impuls de genul asta pentru a se intoarce la tren .
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:25

Pai cat de tampit sa fi s-a nu promovezi macar la televizor in 15 secunde cardul ala de fidelitate de 25%
Partea a doua e ca nici unii nasi nu stiu de el sa nu mai zic ca sa il achizitionezi te lovesti de birocratia romaneasca plimbarea la 2 ghisee
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:36

adrian78 a scris:
Pai cat de tampit sa fi s-a nu promovezi macar la televizor in 15 secunde cardul ala de fidelitate de 25%
Partea a doua e ca nici unii nasi nu stiu de el sa nu mai zic ca sa il achizitionezi te lovesti de birocratia romaneasca plimbarea la 2 ghisee

Sincer n-am vazut niciodata o reclama a DB la posturile de televiziune germane (bineinteles ca nici n-ar avea nevoie) eu cred totusi ca siteul propriu este de ajuns si acesta ar avea nevoie de ceva promovare dar si de schimbare la fata, este simplist si totusi greoi atunci cand il folosesti . Ar fi putut sa inceapa prin a isi face singuri reclama chiar pe materialul rulant propriu , sa lansezi un astfel de card si sa nu gasesti in tren/pe tren afisat nimic despre el ...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 19:07

adrian78 a scris:

Hai sa iti zic o treaba cu acest card , e cam sa ia ochii la ...... , daca cumpar un bilet la 3 trenuri IR si le iau din timp plus On-Line ies mai ieftin fata daca le-as cumpara cu cardul ala plus ca acel card mai costa si 80 de lei , eu unu am facut calculele si ies mult mai ieftin asa cu reducerile de anticipatie+fidelitate+on-line .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 19:16

Karpaty a scris:
adrian78 a scris:

Hai sa iti zic o treaba cu acest card , e cam sa ia ochii la ...... , daca cumpar un bilet la 3 trenuri IR si le iau din timp plus On-Line ies mai ieftin fata daca le-as cumpara cu cardul ala plus ca acel card mai costa si 80 de lei , eu unu am facut calculele si ies mult mai ieftin asa cu reducerile de anticipatie+fidelitate+on-line .

Fiecare persoana in parte stie ce este mai bine pentru ea . Evident ca cea mai buna solutie era ca acest card sa poata fi folosit si la achizitia on-line asa cum se intampla in Germania de exemplu, insa in cazul de fata este un produs necesar pentru cei care nu isi planifica din timp calatoria si isi are rolul lui. Partea proasta este ca lumea nu stie de existenta acestuia ...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 19:17

Eu unu astept cardul 50% reducere , cum este si in Germania dar cred ca mai avem pana sa avem si noi asa ceva .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 19:21

Karpaty a scris:
Eu unu astept cardul 50% reducere , cum este si in Germania dar cred ca mai avem pana sa avem si noi asa ceva .

Pai nici nemtii nu l-au avut la inceput pe Bahncard 50... Primul a fost Bahncard 25 Wink
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8367
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 19:57

Nu mai fiti pesimisti deoarece de acum inainte vor creste alte preturi dar nu si preturile la trenuri (mai ales cele interregionale). Ma bucur nespus cand vad trenurile operatorilor privati ca au trenurile foarte pline mai ales pe rutele unde sunt localitati cu populatie numeroasa. Operatori privati au reusit partial sa deschida ochii la CFR CALATORI pentru a majora numarul de trenuri aflate in circulatie, si sa faca unele promotii, reduceri tarifare.

Chiar si oamenii comozi sau cei care au o imagine partial gresita despre transportul feroviar din Romania vor merge mai mult cu trenul prin tara pentru ca nu vor avea variante acceptabile.
Desi lucrurile la trenuri in tara se misca incet ele au o directie sigura si pozitiva. Sunt optimist. Very Happy
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 20:06

Karpaty a scris:
adrian78 a scris:

Stiu asta Karpaty dar de multe ori apare ceva nepravazut si trebuie sa pleci in ultimul moment si sunt multi in aceasta postura
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6181
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 21:30

Nu carduri cu 50% in germania. Ci in Germania, Austria, Cehia, Ungaria, Slovacia....
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8742
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeLun 26 Noi 2012, 09:58

ce mai zic "dujmanii" :
http://blog.gsmtrans.ro/autocare-transport-romania-6.html

"Fie ca vrei sa mergi inspre Dobrogea, Muntenia, Banat, Transilvania, Bucovina "
deci inspre Moldova sau Oltenia, nu se aplica Razz :shock:

"In primul rand, gandeste-te la aglomeratia potentiala ca si la o sansa minunata de a intalni oameni noi, de a socializa, si, cine stie, de a-ti face prieteni noi" Laughing
ce draq sa socializezi sau sa iti faci prieteni cu toti *** ?!
Twisted Evil
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeMier 28 Noi 2012, 16:31

kristi kkk a scris:
E mai ieftin pt. 2 persoane sa foloseasca masina decat trenul, numai rau-voitorii nu inteleg asta. De revelion am luat bilete pt. Gheorghieni si ma gandeam sa merg cu autobuzul pana la Bucuresti si de acolo cu trenul, eu sotia si copilul, are gratuit la tren. Cand am vazut preturile la tren, 70,6 un bilet la IR m-a luat capul. La asta se adauga si 25 lei de persoana la autobuz. Numai dus face 95 lei de persoana, nemaipunand la socoteala RATB si taxiu la destinatie. Cu masina am un consum de pana-n 5 l/100km. E o distanta de 830 km dus intors asta insemnand 45 litri de benzina. Faceti scoteala, nemaipunand la socoteala confortul de a nu alerga dupa tren, a tara bagajele, etc.
Cu trenuri regio sigur iesi mai ieftin. Si nu e musai sa folosesti taxi, se poate merge si pe jos.

baiazid a scris:

Fiecare persoana in parte stie ce este mai bine pentru ea . Evident ca cea mai buna solutie era ca acest card sa poata fi folosit si la achizitia on-line asa cum se intampla in Germania de exemplu, insa in cazul de fata este un produs necesar pentru cei care nu isi planifica din timp calatoria si isi are rolul lui. Partea proasta este ca lumea nu stie de existenta acestuia ...
Cardul tren plus deja poate fi folosit la achizitia de bilete online.

Karpaty a scris:
Si eu, desii ar fi mai bine sa se emita cartea de calatorie si doar pe o singura luna.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5565
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeMier 28 Noi 2012, 16:40

Luna a scris:

Cu trenuri regio sigur iesi mai ieftin. Si nu e musai sa folosesti taxi, se poate merge si pe jos.

Timpul pe care l-ai face cu un regio este, uneori prea mare. Sa nu mai spun ca, multumita gandirii din CFR, trebuie sa schimbi si 10.000 de trenuri Regio ca sa ajungi la o destinatie (plus ca nu ai legatura la toate). Iar la partea cu taxiul sunt partial de acord cu tine: eu unul, pentru ca stau departe de gara (care si asa e departe de orice) folosesc transportul public care ma ia si ma lasa in coltul blocului. Insa in Roman cel putin nu circula in week-end si dupa ora 19/20. Poti merge lejer pe jos daca nu ai bagajul dupa tine, e vremea ok etc.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7656
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitimeMier 28 Noi 2012, 23:53

Cu tot respectul Luna, dar nu am timp de pierdut pe trenuri regio. Sunt 300 de km de la Bucuresti pana la Gheorgheni si nu am chef sa schimb 3-4 trenuri. Mai am si un copil de 4 ani pe care nu-mi permit, doar pt. a iesi mai ieftin, sa-l tin intr-un regio destul de insalubru, plin de calatori galagios, sa nu spun altfel, etc. Daca vrea copilul sa-si faca nevoile, il duc in Wc-ul pur si simplu jegos? Trebuie avut in calcul costul pe termen lung, nu doar ca scutesc fata de masina cateva zeci de lei. Si nu sunt animal de povara sa pot duce 2 trollere dupa mine, plec in concediu si am bagaj, e cam greu sa merg pe jos asa. Nu sunt adeptul sa ma duc cu masina la non-stopul din colt dar sunt si situatii cand chiar e nevoie de masina proprie sau taxi. Daca am transport in comun, il folosesc, daca nu pe jos sau taxi, dupa situatie. Cand merg singur undeva prin tara, da, folosesc trenul, dar merg cu IR, e prea lent si incomod cu regio.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 29 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport
Sus 
Pagina 29 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 47 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport III
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: