Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea II)

In jos 
+94
mishu_edm
cristyadaX
Andrey_tm
srazvi
andreiutzu
George33
cstefan
cristi ar
Radu Tudor
mtk
riciu
DAS 2011
dany90
stefan_br
Rarau
user dezactivat...
redeme
ldh80
Grigor
mureseanu_976
060-EA078
Florin C
buldozer2
Stratan-Tttggvv
didinul
bogdan srl
Hurricane
Vlad
kristi kkk
membru inactiv
mardaryroby
cont inactiv
ionutz85
1nt3rp0l_106
TVlad
Ciprian
Vale
iDorin
manuela
RomanianTrain
cont dezactivat .
bostanescu gigel
Polpot
AndiCFR
traian
cardinal
halmarius
orestte
Laur
Marius
Scoop
M.I.C.I.
ravers75
Cobra
Goanga
alex03bv
MariusM
acdb
DPS
rizelgeorgel2004
rich1974
laur 133
ATM
Balto
cristi CFR
lovekomotive
Gabry Gabriel
Vitosa
ionutz72
Andrei
Dr2005
Amiralul
IonutChircu
Nesebar
Razvan
cnusi
Norbi
COSTACHE MIHAIL
tuborgtnp
razvan - trenuri
bostanesku gigel
040EC100
The Legend
eu
popovici
IonutCFR2009
Nk11
AlexD
Adrian78
nenuandrei
Costin.H
mihaiuc
DUAL
Luna
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6393
Data de inscriere : 16/09/2011

Revista presei (partea II) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeVin 11 Noi 2011, 17:32

http://www.click.ro/news/national/revelion-tren-lei_0_1283271773.html
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6223
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeVin 11 Noi 2011, 23:55

karpaty a scris:
Cel mai bine ar fi sa ne stapaneasca Germania la toate , numai daca avem un sef calumea facem ceva altfel furam si tragem chiul cat cuprinde , tipic Romanului Wink

Pai e simplu, le declaram razboi si apoi imediat ne predam Very Happy
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6527
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 01:04

La ce noroc avem noi, ....ii batem si cistigam. No
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 14:57

Ultima oară când am declarat război Germaniei am câştigat... aşa că ne-au cucerit ruşii Laughing Mă rog... şi ruşii se pricep la transport feroviar, deci tot ar fi mai bine ca acum.

Andrei

Numarul mesajelor : 263
Varsta : 29
Localizare : Jud. Satu Mare, Com. Tiream
Reputatie : 5875
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 15:47

Gara de Nord va fi modernizata:
http://www.puterea.ro/articol/modernizarea_garii_de_nord_va_dura_9_ani
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 16:48

Dr2005 a scris:
Ultima oară când am declarat război Germaniei am câştigat... aşa că ne-au cucerit ruşii Laughing Mă rog... şi ruşii se pricep la transport feroviar, deci tot ar fi mai bine ca acum.

Mai bine ne aliam cu Nemtii scapam de ciori si ne si modernizam , asa ne-am aliat cu rusii un popor comunist la care functiona zicala "las ca merge si asa" Mad

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8368
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: aha   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 17:07

karpaty a scris:
Dr2005 a scris:

Mai bine ne aliam cu Nemtii scapam de ciori si ne si modernizam , asa ne-am aliat cu rusii un popor comunist la care functiona zicala "las ca merge si asa" Mad

Daca este sa spunem de istorie, marile puteri au hotarat zonele de influenta dupa cel de-al doilea razboi mondial nu tarile mici si medii ca Romania.

Sad
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: iata asa   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 22:10

Inca o veste proasta pe care ne-o ofera guvernul actual :

Guvernul taie cupoanele sociale pentru prescolari si limiteaza reduceri si gratuitati la transport :

Guvernul nu va acorda anul viitor cupoanele sociale abia introduse cu noua lege a educatiei, destinate familiilor cu venituri reduse care au copii prescolari, va sista indemnizatiile pentru revolutionari si va limita reducerile de tarife si gratuitatile la transport, releva un document guvernamental.

...

Conform documentului, masurile avute in vedere de Executiv sunt neacordarea cupoanelor sociale pentru sprijinirea educatiei timpurii, neacordarea indemnizatiilor prevazute de lege pentru luptatorii remarcati prin fapte deosebite in Revolutia din decembrie 1989 si reduceri de tarife sau gratuitati numai in limita a trei calatorii dus-intors sau sase calatorii simple la facilitatile de transport, fara sa fie precizat despre ce tip de transport este vorba.

Conform legislatiei actuale, pensionarii beneficiaza de reduceri la achizitionarea de tichete pentru transportul feroviar in limita a trei calatorii dus-intors in fiecare an, in timp ce pensionarii care au lucrat la CFR au dreptul la 12 calatorii dus-intors. Membrii de familie ai salariatilor CFR beneficiaza la randul lor anual de 12 calatorii gratuite pe calea ferata dus-intors, iar cei ai pensionarilor, de 6 calatorii gratuite pe calea ferata, dus-intors, anual.

SE GASESTE IN PRESA DE ASTAZI.

DACA SE VA PROCEDA IN ACEST MOD LA SIGUR ACESTE CATEGORII SI PENSIONARII VOR CALATORII MAI PUTIN.

Mad Sad

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 23:39

Staţi liniştiţi că nici cupoanele şi legitimaţiile de student nu s-au dat anul ăsta (s-au vizat la cei care le aveau, dar la cei din anul 1 sau anul 1 de master nu s-au dat). Tare îmi e că ni se pregăteşte ceva Sad

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeSam 12 Noi 2011, 23:39

Loveste chiar in cei cu venituri reduse in mare. Sad Sa nu mai zic ca studentii erau/sunt si principalii calatori in multe trenuri.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: da   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Noi 2011, 00:25

Luna a scris:
Loveste chiar in cei cu venituri reduse in mare. Sad Sa nu mai zic ca studentii erau/sunt si principalii calatori in multe trenuri.

In majoritatea tarilor europene se acorda reduceri pentru categoriile defavorizate si pensionari, elevi, studenti.
Sus In jos
cnusi

cnusi

Numarul mesajelor : 80
Reputatie : 4849
Data de inscriere : 07/11/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Noi 2011, 08:10

Noile reguli pentru conducerea și deservirea trenurilor directe de marfă privind conducerea şi deservirea trenurilor directe de marfă în sistem simplificat.

http://www.legislatiecfr.eu/publ
Sus In jos
http://legislatiecfr.do.am/
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Noi 2011, 10:41

Marfă în sistem simplifcat?

Era posibil şi până acum (nu de alta, dar n-am văzut niciodată locomotivă cu tren de marfă care să nu aibă minim 2 persoane în cabină)?

ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6455
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Noi 2011, 12:28

Citat :
(2) Trenurile trebuie să fie deservite de către cel puţin doi agenţi, din care unul este mecanicul; al doilea agent al trenului poate fi: mecanic ajutor, şef de tren sau un alt agent, autorizat pentru a executa funcţia de şef de tren. Trenurile care pot fi deservite de cel puţin un agent - mecanicul de locomotivă sau conducătorul vehiculului feroviar - sunt:
a) automotoarele şi ramele electrice sau diesel;
b) UAM cu sau fără vagoane;
c) locomotiva izolată.
Deci daca vor asta, trebuie sa modifice instructiile.
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5940
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitimeDum 13 Noi 2011, 13:35

Apropo de chestia asta cu "simplificatul"..la calatori stiam ca in locomotiva e doar mecanicul..insa am vazut o gramada de poze in care apare si ajutorul de mecanic sa ce o fii...chiar f multe poze...e nevoie de asa ceva la calatori? sau depinde si de sectia in care merge trenul respectiv?... :roll:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea II)
Sus 
Pagina 5 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: