Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea II)

In jos 
+94
mishu_edm
cristyadaX
Andrey_tm
srazvi
andreiutzu
George33
cstefan
cristi ar
Radu Tudor
mtk
riciu
DAS 2011
dany90
stefan_br
Rarau
user dezactivat...
redeme
ldh80
Grigor
mureseanu_976
060-EA078
Florin C
buldozer2
Stratan-Tttggvv
didinul
bogdan srl
Hurricane
Vlad
kristi kkk
membru inactiv
mardaryroby
cont inactiv
ionutz85
1nt3rp0l_106
TVlad
Ciprian
Vale
iDorin
manuela
RomanianTrain
cont dezactivat .
bostanescu gigel
Polpot
AndiCFR
traian
cardinal
halmarius
orestte
Laur
Marius
Scoop
M.I.C.I.
ravers75
Cobra
Goanga
alex03bv
MariusM
acdb
DPS
rizelgeorgel2004
rich1974
laur 133
ATM
Balto
cristi CFR
lovekomotive
Gabry Gabriel
Vitosa
ionutz72
Andrei
Dr2005
Amiralul
IonutChircu
Nesebar
Razvan
cnusi
Norbi
COSTACHE MIHAIL
tuborgtnp
razvan - trenuri
bostanesku gigel
040EC100
The Legend
eu
popovici
IonutCFR2009
Nk11
AlexD
Adrian78
nenuandrei
Costin.H
mihaiuc
DUAL
Luna
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5123
Data de inscriere : 09/08/2011

Revista presei (partea II) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 20:45

la ce saracie este in romanica noastra pretul biletelor este o crunta nesimtire.Mi am luat bilet pt maine la Predeal la rapid si am dat 46lei numai dus!!!pt 140km???alooo doamna Boagiu?ce facem?la un salariu mediu de 300 euro dam 11 euro numai pe un dus pana la Predeal?e ceva crunt
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 20:50

Cu 80lei te duc dus/intors cu masina personala a21 e enorm pretul, daca ar fi costat 50lei dus/intors era altceva dar asa incet incet falimentam CFR Calatori.
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 20:54

eu am masina de la munca dar sunt un fanatic ceferist....deh,dragostea costa............
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 20:57

Din pacate orice costa in ziua de azi, tragic e ca dupa cum spuneai si tu un salar mediu e 300eur dar ca preturi/servicii suntem una dintre cele mai scumpe tari din Europa unde salarul mediu e 1500eur sau mai mare...
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Reputatie : 5382
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 21:18

040EC100 a scris:
The Legend a scris:
Astia is prosti?Neutral Timisoara - Caransebes ruta de blatisti???? De cele mai multe ori peste 90% din persoane au bilet si mai nou chiar 100% astia nu au auzit de Timisoara - Buzias unde o data din 2vagoane eu am fost singurul cu bilet?
Tu din doua, dar ce sa mai zic de mine, singurul cu bilet in 5 vagoane supra-arhipline(trenul 8082-bilet cumparat din seara precedenta)? E de plans, dar la pretul asta exagerat al biletelor eu cred ca e de inteles Mad

E de inteles ca din 5 vagoane supra arhipline, dupa cum spui dumneata, sa aibe ~5 calatori bilet cand 60 de km sunt la 7.3 lei biletul intreg (nu mai zic ca exista optiunea sa se faca abonament.. pana acum doar 2 calatori au pe oltenita) ? Pai o calatorie de cativa km cu metroul e 2 lei... Ce e de inteles? Ca eu nu vad nimic.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18755
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24333
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 21:29

Ca nici la ocazie nu i-ar duce cu 7 lei 76 de kilometri
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5731
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: care saracie???   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 21:33

bostanesku gigel a scris:
la ce saracie este in romanica noastra pretul biletelor este o crunta nesimtire.Mi am luat bilet pt maine la Predeal la rapid si am dat 46lei numai dus!!!pt 140km???alooo doamna Boagiu?ce facem?la un salariu mediu de 300 euro dam 11 euro numai pe un dus pana la Predeal?e ceva crunt

Saracie??? Eu nu prea cred!!!! 12 lei pachetul de tigari----cati au renuntat????
1500 lei smartphone-ul ca de, tre sa am si eu , daca are ala......
soselele sunt pline de masini, si de ce sa merg cu metroul de la Piata Sudului la Unirii, ca am masina si sunt
smecher.
Vine iarna, tre sa mergem la sky in Austria , si revelion in Bulgaria, ca e la moda.
De ce sa imi iau mancare la pachet la serviciu daca colegul ala isi comada de la catering, comand si eu ca tre sa
fiu in randul lumii.
Cati dintre cunostintele voastre gandesc asa????

Si vi se pare scump biletul de tren??? Cand 80% dintre romani merg cu dubele, doar pentru ca trenul"e naspa" chiar daca uneori e mai ieftin
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 21:38

ai dreptate si tu in felu tau domnule Eu dar aceea categorie de care vorbesti reprezinta cam 10%,restu sunt din cei ca mine,amarasteni.Politica CFR calatori este sinucigasa si avem toti de suferit
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6050
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 22:08

eu a scris:

Saracie??? Eu nu prea cred!!!! 12 lei pachetul de tigari----cati au renuntat????
soselele sunt pline de masini, si de ce sa merg cu metroul de la Piata Sudului la Unirii, ca am masina si sunt
smecher.
Vine iarna, tre sa mergem la sky in Austria , si revelion in Bulgaria, ca e la moda.
De ce sa imi iau mancare la pachet la serviciu daca colegul ala isi comada de la catering, comand si eu ca tre sa
fiu in randul lumii.

Si vi se pare scump biletul de tren??? Cand 80% dintre romani merg cu dubele, doar pentru ca trenul"e naspa" chiar daca uneori e mai ieftin

Am vazut multe vaicareli aici pe forum cu privire la cat de scump este biletul de tren insa absolut nimeni nu a luat in calcul capacitatea romanului de a cheltui mai mult sau mai putin inutil . In alta ordine de idei , din pacate in Romania trenul nu este mijlocul de transport al clasei medii , pentru cei din clasa medie a calatori cu trenul nu numai ca nu este popular dar este si o mare rusine !

Fratilor , cu trenul merg in proportie de peste 70% oamenii saraci , 20% sunt elevi si pensionari cu reduceri si doar 10% sunt platitori buni din clasa medie ! Atunci cand clasa medie se va reintoarce la tren trenurile nu vor mai merge in pierdere !
Nu este mai bine spus : ,, cum sa merg eu cu trenul ca am masina si ma fac de ras , am masina si sunt smecher dar daca merg cu trenul nu ''!
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5061
Data de inscriere : 14/07/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 23:01

Leo a scris:
040EC100 a scris:
The Legend a scris:
Astia is prosti?Neutral Timisoara - Caransebes ruta de blatisti???? De cele mai multe ori peste 90% din persoane au bilet si mai nou chiar 100% astia nu au auzit de Timisoara - Buzias unde o data din 2vagoane eu am fost singurul cu bilet?
Tu din doua, dar ce sa mai zic de mine, singurul cu bilet in 5 vagoane supra-arhipline(trenul 8082-bilet cumparat din seara precedenta)? E de plans, dar la pretul asta exagerat al biletelor eu cred ca e de inteles Mad

E de inteles ca din 5 vagoane supra arhipline, dupa cum spui dumneata, sa aibe ~5 calatori bilet cand 60 de km sunt la 7.3 lei biletul intreg (nu mai zic ca exista optiunea sa se faca abonament.. pana acum doar 2 calatori au pe oltenita) ? Pai o calatorie de cativa km cu metroul e 2 lei... Ce e de inteles? Ca eu nu vad nimic.
Copile, tu asteapta sa mai cresti, asteapta sa ajungi la varsta la care va trebui sa muncesti pt banii tai. Acum e usor, ai nevoie de ceva, hop la mama si la tata cu rugamintea si gata, n-ai treaba.
Cand vei ajunge sa muncesti pe un amarat de salariu de nici 200 de euro si o sa ai de plata intretinere(la tara nu e cazul, dar sunt altele), rata la banca, mancare si altele, atunci poate o sa-ti dai seama ce inseamna viata. Da, biletele de tren, pt noi astia, patura de jos, sunt foarte scumpe, mai ales pe distante scurte.
Copile, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala, nu vad de ce m-ai citat pe mine si te-ai referit la mine ca la un inteligent. Nu intelegi? Taci si treci mai departe, ca mai ai pana o sa treci prin ce-am trecut eu(sa dea Dumnezeu sa te fereasca de probleme, ca nu doresc nimanui raul), dar asa sunteti voi, noua generatie(ma ingrozeste gandul ca voi ramane pe mana voastra la batranete), tantosi si plini de ifose.
Nu-si poate spune omul o parere ca imediat ii sariti in cap Mad
Copile, incearca sa fii mai ponderat in comentarii, nu mai sari atat, ca eu nu te-am atacat, dar tu ti-ai facut un obicei in a ma ataca pe mine cu orice ocazie.
Ce te deranjeaza atat la mine, faptul ca eu spun totul direct, fara ocol? Da, nu mi se pare normal sa ne ascundem dupa degete, iar adevarul, chiar daca doare sau nu convine unora sau altora, trebuie spus transant, direct.
Eu asta fac, nu suport fatarnicia si prostia unor indivizi ce se cred superiori fata de altii. Eu sunt baiat bun, dar, daca sunt calcat pe bataturi, devin mai rau decat al' cu coarne.
Sus In jos
http://www.railnet.ro
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8367
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: da   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 04 Noi 2011, 23:57

popovici a scris:
eu a scris:

smecher.
fiu in randul lumii.

Am vazut multe vaicareli aici pe forum cu privire la cat de scump este biletul de tren insa absolut nimeni nu a luat in calcul capacitatea romanului de a cheltui mai mult sau mai putin inutil . In alta ordine de idei , din pacate in Romania trenul nu este mijlocul de transport al clasei medii , pentru cei din clasa medie a calatori cu trenul nu numai ca nu este popular dar este si o mare rusine !

Fratilor , cu trenul merg in proportie de peste 70% oamenii saraci , 20% sunt elevi si pensionari cu reduceri si doar 10% sunt platitori buni din clasa medie ! Atunci cand clasa medie se va reintoarce la tren trenurile nu vor mai merge in pierdere !
Nu este mai bine spus : ,, cum sa merg eu cu trenul ca am masina si ma fac de ras , am masina si sunt smecher dar daca merg cu trenul nu ''!

CATA DREPTATE AI!!

ROMANII BOGATI SI DE CLASA MEDIE UTILIZEAZA TRENUL FOARTE RAR SAU DELOC, CA DE VREM SA PARVENIM.

NOROC CA NU AU DE ALES ATUNCI CAND MERG IN ALTE TARI, FIIND OBLIGATI DE SITUATIE SA CIRCULE CU TRENUL.
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Reputatie : 5382
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 00:50

Faptul ca exista multa lume care nu are bani sa plateasca biletul asta nu face ca locomotiva sa mearga cu aer. Desi nu sunt un admirator al tarilor straine, in Germania daca nu ai bani sa mergi cu trenul, NU mergi.
In zona asta a Oltenitei se merge prea mult cu ideea ca "saracii oameni" ... dar cand au ocazia .. fura , vandalizeaza etc.
Pai daca o tinem tot asa unde ajungem?

Citat :
Nu intelegi? Taci si treci mai departe
Citat :
Da, nu mi se pare normal sa ne ascundem dupa degete, iar adevarul, chiar daca doare sau nu convine unora sau altora, trebuie spus transant, direct.

Te contrazici singur: ori tac si trec mai departe ori nu ma ascund si spun ce am de zis...
Sus In jos
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5061
Data de inscriere : 14/07/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 08:37

Bai copil nesimtit, tu ai mers vreodata cu trenul asta sa vezi ce conditii ni se ofera? Mai baiatule, eu, daca platesc bilet, am dreptul la conditii cel putin decente de calatorie, ori CFR, nu asigura asa ceva. Vagoane cu avizul tehnic expirat de luni bune, mizerabile si infecte. E drept ca nici oamenii nu sunt sfinti, ba dimpotriva, dar cu ce drept iti permiti tu sa judeci oamenii? Sincer sa fiu, daca am fi acum fata in fata, as da cu tine de pamant. Am observat ca ti-ai facut un scop sa ma provoci la scandal, pe unde postez eu hop si tu cu critica Mad Bai baietasule, gaseste-ti ma o fata, ca vad ca duci lipsa si lasa-ma pe mine in durerea mea. Tu, pasionat de trenuri? Ma indoiesc.
Vrei sa vezi poze de-ale mele, inclusiv bilete la trenul oltenitean? Intra pe www.facebook.com/sulzerul0733 si o sa vezi.
Oricum, tu esti de o nesimtire crasa, te crezi buricul pamantului.
Pt unul care nu duce lipsa de nimic, e usor sa spuna "n-ai bani, stai acasa", dar pt omul simplu, care incearca sa supravietuiasca dintr-un salariu infect, nu e chiar asa simplu, in conditiile in care toate preturile cresc, dar salariul ramane la fel. Nu toata lumea are salarii de peste 1500 lei, ca sa-si permita multe lucruri. Oare tu, la astia 15 ani ai tai, constientizezi ca sunt oameni care muncesc ca niste caini pt 500-600 lei/luna? Stiu ca nu te intereseaza atata timp cat mami si tati lucreaza, au salarii babane(bravo lor daca e asa) si-ti fac toate poftele, dar ar fi cazul sa te trezesti la realitate. Si tu, si altii ca tine Mad
Fratilor, lasati snobismul asta deoparte si vedeti crunta realitate Mad
Sus In jos
http://www.railnet.ro
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Reputatie : 5264
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 09:03

040EC100 a scris:
Bai copil nesimtit, tu ai mers vreodata cu trenul asta sa vezi ce conditii ni se ofera? Mai baiatule, eu, daca platesc bilet, am dreptul la conditii cel putin decente de calatorie, ori CFR, nu asigura asa ceva. Vagoane cu avizul tehnic expirat de luni bune, mizerabile si infecte. E drept ca nici oamenii nu sunt sfinti, ba dimpotriva, dar cu ce drept iti permiti tu sa judeci oamenii? Sincer sa fiu, daca am fi acum fata in fata, as da cu tine de pamant. Am observat ca ti-ai facut un scop sa ma provoci la scandal, pe unde postez eu hop si tu cu critica Mad Bai baietasule, gaseste-ti ma o fata, ca vad ca duci lipsa si lasa-ma pe mine in durerea mea. Tu, pasionat de trenuri? Ma indoiesc.
Vrei sa vezi poze de-ale mele, inclusiv bilete la trenul oltenitean? Intra pe www.facebook.com/sulzerul0733 si o sa vezi.
Pt unul care nu duce lipsa de nimic, e usor sa spuna "n-ai bani, stai acasa", dar pt omul simplu, care incearca sa supravietuiasca dintr-un salariu infect, nu e chiar asa simplu, in conditiile in care toate preturile cresc, dar salariul ramane la fel. Nu toata lumea are salarii de peste 1500 lei, ca sa-si permita multe lucruri. Oare tu, la astia 15 ani ai tai, constientizezi ca sunt oameni care muncesc ca niste caini pt 500-600 lei/luna? Stiu ca nu te intereseaza atata timp cat mami si tati lucreaza, au salarii babane(bravo lor daca e asa) si-ti fac toate poftele, dar ar fi cazul sa te trezesti la realitate. Si tu, si altii ca tine Mad

degeaba are bilet unul, cand turma merge pe blat...deci in zone de astea, nu trebuie OTF Privat(ca ala e platit tot de noi toti), ci dube Very Happy
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5731
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: altul   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 09:30

040EC100 a scris:

Decat sa-ti plangi de mila, ca muncesti pe 200 de euro si sunt scumpe biletele, mai bine te-ai lua de nasii care nu taie bilete pe Oltenita, si de calatorii care nu-si iau bilet.Mai bine trimiti petitii la Cfr Calatori sa bage controale mai dese , si filmezi nasii luand banii -fara sa dea bilet.Mai bine ai spune aici cate astfel de lucruri ai facut in ultima luna , daca spui ca esti patriot cu linia de Oltenita.De cate ori ai sunat la Politia Tf cand ai fazut un act de vandalism pe tren??? Dar NU ,e mai usor sa plangem ca sunt scumpe biletele si vai ce amarati suntem noi!!! Daca doresti , te astept pe 306 , sa vezi cum se face, sa vezi nasii dati afara a doua zi, si filmul pe masa directorului de regionala. HAI SA FACEM TREABA FRATILOR, PANA NU E PREA TARZIU!!!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea II)
Sus 
Pagina 2 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum