Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.

In jos 
+80
FeroFan97
alex.alexus.tm
Vale
AndreiStefan
Tomi13leu
lifetec
baiazid
Simply18
Spartan1948
tudor_vl
maris.constantin
membru exclus
Katalin4653
92Dragos
roseanu
NicuS
Adirmvl
EuroNight
Rarau
membru inactiv
Sergiu rmn
bvio88
Teodor
Vlad
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
bostanescu gigel
cristi CFR
mureseanu_976
AlexD
ionutz85
didinul
pannonia express
cont inactiv
060-EA078
The Legend
alinx3330
marius_catalin84
Luna
manuela
Dr2005
srazvi
alexmorph3us
Alex Avram
v43v63
iuli.hard
tzifrea
cont dezactivat .
kristi kkk
billy752-istu
cristi ar
mihaiuc
traian
Caravelle_Zg
AndiCFR
laur 133
cristyadaX
frank81
redeme
Nesebar
bogdan srl
DUAL
IonutCFR2009
popovici
Traveller
MariusM
ATM
romaniaetc
sorinucu
Vitosa
razvan - trenuri
cardinal
COSTACHE MIHAIL
Adrian78
lovekomotive
Costin.H
decward
stefan_br
nokia2010
myster2008
84 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Empty
MesajSubiect: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeMier Sept 26, 2012 10:07 pm

TRENUL IR is-tm sa fie prin buzau cum ar fi ruta IS-BC-BZ-BV-SB-AR-TM

Ultima editare efectuata de catre ALEXCFRCFM in Mier Sept 26, 2012 10:28 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeMier Sept 26, 2012 10:15 pm

fara suparare este o idee proasta pentru ca trenurile Timisoara-Bucuresti si Bucuresti-Suceava (valabil si invers) sunt bine puse astfel ca se poate merge de la Timisoara la Iasi prin Bucuresti cu legatura si cu o pauza de masa in Bucuresti.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeMier Sept 26, 2012 10:32 pm

trenul ir gl-bz-rm.sarat-onesti-tg.mures
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 12:34 am

ALEXCFRCFM a scris:

Dom'le, tu te gandesti ce costuri mari si ce rate mici de rentabilitate implica toate trenurile deviate prin Ramnic ? In al doilea rand nu te legi de trenul Galati - Tirgu Mures, e un tren cu traditie chiar daca a fost scurtat fortat la traseu si la garnitura, si decat sa il plimbe chinuit cu 2 vagoane mai bine l-ar anula. Si cu tarabele 20-49-200 obtinute astfel sa formeze Regio-uri Galati - Miercurea Ciuc (cu opriri in toate statiile).... :roll:
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 151
Varsta : 51
Localizare : Podul Grant
Reputatie : 4631
Data de inscriere : 15/08/2012

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 12:37 am

ALEXCFRCFM a scris:
TRENUL IR is-tm sa fie prin buzau cum ar fi ruta IS-BC-BZ-BV-SB-AR-TM

Schimba frate tastatura sau mai bine arunc-o ca zgarai forumul cu ea Cool
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6201
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 1:43 am

ALEXCFRCFM a scris:

Nu mai scrie prescurtat ca nu ai caracterele limitate ca la mesajele de pe telefon. Apoi lasa rutele alea aberante via Rm Sarat-Buzau si propune si tu ceva concret. Pot sa propun si eu Brasov-Budapesta via Buzau-Ghimes sau Brasov-Galati via Buzau-Marasesti si aberam asa pana la Craciun. Twisted Evil
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 10:29 am

Hai sa pun tema noua eu.Am inteles ca vom face rost de un international BUDAPEST-SIGHETU M. care pe relatia Beclean-BP K si invers este legat la 366-1 si 367-2 oare, este adevarat?!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 11:15 am

92dragos a scris:
Hai sa pun tema noua eu.Am inteles ca vom face rost de un international BUDAPEST-SIGHETU M. care pe relatia Beclean-BP K si invers este legat la 366-1 si 367-2 oare, este adevarat?!

Asa se aude , a fost si un reportaj intr-un ziar local . Wink

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_a
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 11:48 am

Brasov Buzau Constanta Regio de noapte
Galati Ploiesti Bucuresti Regio de noapte (cu legatura la Brasov)
ce sanse ar avea ?
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 12:50 pm

karpaty a scris:
92dragos a scris:

Asa se aude , a fost si un reportaj intr-un ziar local . Wink

Perfect, inseamna ca voi vizita Viaducte de la Romuli la vara daca o sa fie circulatie ca in acest an n-a meritat sa ajungi pentru 3 trenuri.Despre sezonier ai ceva detalii?Sa speram ca-l introduce zilnic din iunie pana-n septembrie.

Ultima editare efectuata de catre 92dragos in Joi Sept 27, 2012 1:02 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 12:54 pm

Sezonierul era in plan si pentru anul asta dar din lipsa de vagoane nu a circulat , deci cel mai sigur va fi la vara cand vom afla daca circula sau nu , ei il pot pune in plan dar daca atunci il anuleaza este egal cu 0 .

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Bdeem_8496_a
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 1:03 pm

karpaty a scris:
Sezonierul era in plan si pentru anul asta dar din lipsa de vagoane nu a circulat , deci cel mai sigur va fi la vara cand vom afla daca circula sau nu , ei il pot pune in plan dar daca atunci il anuleaza este egal cu 0 .

Adevarat ce zici credeam ca poate stii mai mult nu ca eu.Oribil unde am ajuns ca nu mai au nici un ban sa faca revizia la vagoane Sad(
Sus In jos
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 3:12 pm

Un RE GALATI-BUCURESTI NORD via Urziceni poate asa mai capata popularitate si M700! Cu oprire si la aeroport nu ca 1670 acum fara oprire chit ca sunt solicitari.Plecare de dimineata pe la 9 din Galati si plecarea din Bucuresti la ora 20.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5845
Data de inscriere : 23/05/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 3:18 pm

E1 4653 BR a scris:
Un RE GALATI-BUCURESTI NORD via Urziceni poate asa mai capata popularitate si M700! Plecare de dimineata pe la 9 din Galati si plecarea din Bucuresti la ora 20.

Plecare de la 9?...pai pe la 9 si ceva pleaca 1670-ul, deci nu-si are rostul.Un regio care sa lege cele doua zone isi are rostul daca pleaca din Galati noaptea, astfel incat poamenii sa ajunag in zona Bucurestului pe la 5-6!Multi oameni vor sa ajunga la aeroport, la doctor sau in alte locuri din Bucuresti la prima ora, asta ar trebui subliniat!Un regio express de zi nu-si are rostul intre cele doua localitati pentru ca s-ar bate cap in cap cu alte trenuri!

Plecarea din Bucuresti spre Galati se poate face dupa ora 21, eu personal am vut treburi in Bucuresti (vara trecuta) la ora 20 si am plecat noaptea!...daca nu aveam masina trebuia sa cheltuiesc bani pe cazare sau sa fac noapte alba!

P.S. Degeaba ne batem noi gurile p-aici daca CFR-ului nu-i ies socotelile cu asa ceva!
Sus In jos
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitimeJoi Sept 27, 2012 9:50 pm

stefan_br a scris:
E1 4653 BR a scris:
Un RE GALATI-BUCURESTI NORD via Urziceni poate asa mai capata popularitate si M700! Plecare de dimineata pe la 9 din Galati si plecarea din Bucuresti la ora 20.

Plecare de la 9?...pai pe la 9 si ceva pleaca 1670-ul, deci nu-si are rostul.Un regio care sa lege cele doua zone isi are rostul daca pleaca din Galati noaptea, astfel incat poamenii sa ajunag in zona Bucurestului pe la 5-6!Multi oameni vor sa ajunga la aeroport, la doctor sau in alte locuri din Bucuresti la prima ora, asta ar trebui subliniat!Un regio express de zi nu-si are rostul intre cele doua localitati pentru ca s-ar bate cap in cap cu alte trenuri!

Plecarea din Bucuresti spre Galati se poate face dupa ora 21, eu personal am vut treburi in Bucuresti (vara trecuta) la ora 20 si am plecat noaptea!...daca nu aveam masina trebuia sa cheltuiesc bani pe cazare sau sa fac noapte alba!

P.S. Degeaba ne batem noi gurile p-aici daca CFR-ului nu-i ies socotelile cu asa ceva!

Ma gandeam sa fi avut si noi tren din 2-3 ore(aproximativ) spre Bucuresti asa cum e IC572 la 5 , IR1578 la 7 urmatorul sa fie RE1700 de exemplu la 9 si IR1670 sa fie la 11 (detaliul acesta l-am omis mai sus) IR1572 la 14 ,IR1574 la 17 si IC574 la 19 si sa fie cam 70% din trenuri pe Urziceni pentru un timp mai bun!
Si retur din Bucuresti sa fie IC571 la ora 5 ,IR1571 pe la 8 , IR1573 pe la 11:00 , RE1701 pe la 14, IR1671 pe la 17, IC 573 pe la 20!
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 45 Icon_minitime

Sus In jos

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
Sus 
Pagina 45 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2015-2016
» Propuneri pentru mersul 2023/2024
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2024-2025
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2020-2021

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: