Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.

In jos 
+80
FeroFan97
alex.alexus.tm
Vale
AndreiStefan
Tomi13leu
lifetec
baiazid
Simply18
Spartan1948
tudor_vl
maris.constantin
membru exclus
Katalin4653
92Dragos
roseanu
NicuS
Adirmvl
EuroNight
Rarau
membru inactiv
Sergiu rmn
bvio88
Teodor
Vlad
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
bostanescu gigel
cristi CFR
mureseanu_976
AlexD
ionutz85
didinul
pannonia express
cont inactiv
060-EA078
The Legend
alinx3330
marius_catalin84
Luna
manuela
Dr2005
srazvi
alexmorph3us
Alex Avram
v43v63
iuli.hard
tzifrea
cont dezactivat .
kristi kkk
billy752-istu
cristi ar
mihaiuc
traian
Caravelle_Zg
AndiCFR
laur 133
cristyadaX
frank81
redeme
Nesebar
bogdan srl
DUAL
IonutCFR2009
popovici
Traveller
MariusM
ATM
romaniaetc
sorinucu
Vitosa
razvan - trenuri
cardinal
COSTACHE MIHAIL
Adrian78
lovekomotive
Costin.H
decward
stefan_br
nokia2010
myster2008
84 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 50 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 23:50

Luna a scris:
@Dr2005 Mai pune la socoteala si reducerile pentru elevi/studenti si atunci sa vezi pret bun.
Le pun... dar CFR ştie să îşi bată joc. Când am mers la Cluj în octombrie nu au vrut să îmi vândă bilet redus că n-am viza a zi. Asta după ce s-a scris mare că până pe 15.10 se folosesc legitimaţiile vechi. Pe 6.10 a apărut o circulară ,,secretă" (nimeni nu mi-a arătat-o) cum că nu se mai dau reduceri decât cu viza la zi... şi supracontroale la greu să nu se meargă cu naşul, mai ales pe trenurile spre Cluj, unde era ditai concertu' Scorpions. Până la urmă am riscat şi am luat biletul de la automat, doar cu seria legitimaţiei (adică fix pix, reducere la tariful de regio, deci vreo 15 RON reducere din preţul total, deci vreo 55 RON, nicidecum 35 RON cum aveam dreptul LEGAL). Până la urmă vizele pe legitimaţii au venit pe 15... decembrie, deci 2 luni am stat în Bucureşti şi am mers cu bicicleta. În condiţiile astea, toţi care aveau de mers sigur au mers cu autocarul, mai ales studenţii care se duc săptămânal acasă şi pentru care cele 24 călătorii pe an la IR sunt insuficiente. Chiar şi pe distanţe mai mici... am colegi din Piteşti care merg săptămânal acasă cu autocarul, că are program mai bun şi preţ mai bun faţă de IR fără cupon şi face 1 oră şi 20 min din Militari (cu cupoanele se duc la mare vara, la munte iarna, eventual se mai duc o dată sau de două ori pe an la bunica din Cuca Măcăii şi la Bucureşti merg cu trenul doar când nu mai prind loc la autocar). Şi se duc acolo, chiar dacă Gara de Nord e la o aruncătură de băţ de Regie. Am avut colegi din Ploieşti făceau naveta cu duba, pentru că la ora la care trebuiau să vină/să plece la/de la facultate era doar IC care costa prea mult sau era un Personal în care îmbătrâneau.
Şi ajungem iar la tarifele prea mari...

razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 00:12

Eu merg cu trenul caci imi place foarte mult, dar daca nu am varianta de mers cu trenul acceptabila la pret si timp aleg autocar, microbuz dar foarte rar.
De la Bucuresti la Cluj sincer ultimele ori nu am fost pe ruta directa - am fost sa ma plimb pe ocolite (Valea Jiului, Valea Oltului).

Oricum intre cele doua orase importante mai bine cu trenul (IR) decat cu autocarul la pret cu 20 lei mai scazut. Dau un ban in plus sa-mi fac aceasta placere, oricum in prezent merg 1 data pe an nu mai des la Cluj.
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5410
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 07:37

Marius 926 a scris:
manuela a scris:
sa se revina la trenurile intrcity doar intre 2 orase importante ,cu o singura oprire,maxim doua,trenurile rapide cu oprire doar in capitelel de judet si statiunile mari,trenurile accelerate cu opriri in toate municiipiile siorasele precum si in nodurile mari de cale ferata,trenurile personale cu oprire in toate orasele,municiipiile,nodurile de cale ferata mari si mici si comunele importante si trenurile cursa cu oprire in toate haltele si statiile din parcurs,acestea din urma pana in 200 km.
Si la vagoanele kaki nu? (iar te injura bostanescu)

nu draga,in nici un caz!paranteza nu o iau in considerare!ar fi binevenita revenirea,ar avea lumea mai multe optiuni .de ce trebuie sa ne ocidentalizam in toate???!!!
Sus In jos
bvio88

bvio88

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 36
Localizare : Targu Mures / Marosvásárhely
Reputatie : 4758
Data de inscriere : 11/01/2012

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 30 Apr 2012, 23:07

Dr2005 a scris:
mai ales studenţii care se duc săptămânal acasă şi pentru care cele 24 călătorii pe an la IR sunt insuficiente

si eu sunt student, dar la noi la secretariat nimeni nu tine evidenta cite carnete de cupoane iti da; poti sa ai si 4-5 cupoane cu 24 file, ca nimeni nu verifica;
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeMar 01 Mai 2012, 08:17

Frumos... nouă abia ni le dă pe alea 24, nu înainte ca secretara să ne spună ,,Mai mergeţi la muncă, nu mai aşteptaţi pomană de la stat".

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeMar 01 Mai 2012, 13:23

Dr2005 a scris:
Frumos... nouă abia ni le dă pe alea 24, nu înainte ca secretara să ne spună ,,Mai mergeţi la muncă, nu mai aşteptaţi pomană de la stat".

Mare dreptate are !!!

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 07 Mai 2012, 23:43

Luna a scris:
Eu propun (doar) (re)introducerea trenurilor regio(express) de lung parcurs! Vreau (din nou) Petrosani - Bucuresti, Petrosani - Constanta, Petrosani - Iasi, etc. Very Happy
Si se pare ca am ceva sanse sa vad din nou trenuri regio(express) lungi. Nu ma asteptam sa fie cu ocazia zilei de 1 mai tren regio mai ales direct intre Bucuresti Nord si Mangalia, dar uite ca a fost si nu cred ca a dus lipsa de calatori, sau daca a dus a fost pentru ca probabil nu prea a stiut lumea de el. :O Si sper sa revina si la vara si si alte trenuri regio de lung parcurs.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 09:59

Acolo e o situatie speciala, merge spre litoral, plus ca s-a bagat pe o perioada scurta clasica pt. turismul pe litoral. As vrea sa vad daca va fi introdus si la vara, ma cam indoiesc, ar lua toti clientii de la IR. In rest 0 sanse pt. rutele enumerate mai sus de regio express.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:22

Decat nimic, si asa si tot e bine, si eu sper sa fie si la vara reintrdus. Oricum nu prea face concurenta cu interregio, deci poate fi mentinut.
Sus In jos
Sergiu rmn

Sergiu rmn

Numarul mesajelor : 487
Varsta : 38
Localizare : Arad
Reputatie : 5089
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Expres de noapte   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 20:23

Am postat aici deoarece nu exista topic pentru Trenuri Express, erau prezente prin anii '90. Era prin '96-'97 un expres de noapte pe ruta Timisoara Nord-Aradu Nou-Deva-Alba Iulia-Sighisoara-Brasov-Ploiesti Sud-Buzau-Faurei-Galati cu putine opriri, timpi buni de mers. Avea in compunere vagoane de dormit, cuseta, bagaje, cred ca si restaurant chiar daca era de noapte, il vedeam in fiecare seara, la ora 20:00 pleca din Aradu Nou, vagoanele majoritatea erau cu dunga alba in diagonala la unul dintre geamuri, nu stiu ce serie erau. dar pe tabla scria "Expres de Noapte Timisoara Nord ..... Galati". Ar fi necesara o ruta Timisoara Nord-Galati. Are cineva un mers al trenurilor din 96'-97'?
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 20:28

Sergiu rmn a scris:
Are cineva un mers al trenurilor din 96'-97'?

http://tren.transira.ro/Arhiva/

Te-astept la abere
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Sergiu rmn

Sergiu rmn

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 20:30

multumesc mult!
Sus In jos
Sergiu rmn

Sergiu rmn

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 21:33

In MT 95'-96' era Express 39/36 Timisoara Nord-Iasi, cu vagoane pentru Galati, era lung tin minte cam vreo 12 vagoane avea. Plecare Timisoara Nord 19:20- Ar Nou pl 20:00- Deva pl 22:06- Alba Iulia pl 22:56- Teius sos 23:17 pl spre Iasi 23:24- nu intra in Cluj trecea pe la ram. Jucu - Dej pl 01:18- Vatra Dornei Bai pl 03:49- Mestecanis pl 04:15- Suceava pl 06:01- Iasi sos 07:39
Teius pl spre Galati 23:37- Brasov pl 02:41- Predeal pl 03:22- Sinaia pl 03:44- Ploiesti Sud pl 04:47- Buzau pl 05:41- Braila pl 06:53- Galati sos 07:23 Incredibil dar adevarat 12 ore si 3 min Timisoara Nord -Galati (cu oprire 20 min in Teius) si 12 ore si 19 min Timisoara Nord -Iasi! :shock: In veci nu vor mai fi asa timpi de mers! ca sa nu mai vb de Express 41 Bucuresti Nord pl 21:50 -Satu Mare sos 08:15, 10 ore si 50 min!!!! :shock: si nu oprea nicaeri de la Brasov pana la Dej! :shock: astfel de trenuri ar trebui introduse! mai era Rapid "Ovidius" Budapesta-Constanta si Rapid 15 Bucuresti Nord pl 22:30- Arad sos 07:13 via Balota cu opriri in Craiova, Balota, Drobeta-Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj si Timisoara Nord, avea vagoane pt Resita Sud. 08 ore si 43 min Bucuresti Nord-Arad via Balota!!!! :shock: iar prin Coslariu timpii erau 09 ore si 20 min Dacia Express! Si Rapid Carpati via Fagaras avea timpi de aproximartiv 10 ore cu opriri de min 15 min in Vintu de Jos si Brasov pt schimbarea locomotivei. Ar trebui introdus macar un IR Arad- Bucuresti Nord via Balota, daca tot se incep lucrarile pe M300. M900 e mult mai buna decat M202. In jur de 9 ore jumate ar fi timpii de mers pe Arad-Bucuresti Nord via Balota. Mai erau doua intercity Bucuresti Nord-Timisoara Nord care aveau timpii 6 ore si 30 min. ambele. sau IC Constanta- Bucuresti Nord timpi 2 ore si 15 min. atunci se circula cu 140 km/h Constanta-Medgidia si Fetesti-Ciulnita(asa scrie intr-un livret din 2002 pe care il am). Mai era si "batranul" accelerat Arad-Brad-Simeria :AA10: :AA19: :AA19: :AA19: :AA19: Si multeeeeeee altele................ Praf si pulbere s-a ales de cfr!!!
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 23:53

Cred că n-ar strica o grupă cu vagoane directe spre Tulcea, la un IR nord-veste, sud-est via Brașov, care să țină cont și de mersul navelor spre/dinspre Delta Dunării.
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5901
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 10:49

didinul a scris:
Cred că n-ar strica o grupă cu vagoane directe spre Tulcea, la un IR nord-veste, sud-est via Brașov, care să țină cont și de mersul navelor spre/dinspre Delta Dunării.
Ca sa detaliez sa ajunga pana in ora 13 in Tulcea Oras. IR1981 Bucuresti Nord- Tulcea Oras e super pus.Cel putin vara ai clienti destui de multi pentru Delta Dunarii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 33 Icon_minitime

Sus In jos

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
Sus 
Pagina 33 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 50 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2015-2016
» Propuneri pentru mersul 2023/2024
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2024-2025
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2020-2021

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: