|
| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
+80FeroFan97 alex.alexus.tm Vale AndreiStefan Tomi13leu lifetec baiazid Simply18 Spartan1948 tudor_vl maris.constantin membru exclus Katalin4653 92Dragos roseanu NicuS Adirmvl EuroNight Rarau membru inactiv Sergiu rmn bvio88 Teodor Vlad rizelgeorgel2004 Radu Tudor bostanescu gigel cristi CFR mureseanu_976 AlexD ionutz85 didinul pannonia express cont inactiv 060-EA078 The Legend alinx3330 marius_catalin84 Luna manuela Dr2005 srazvi alexmorph3us Alex Avram v43v63 iuli.hard tzifrea cont dezactivat . kristi kkk billy752-istu cristi ar mihaiuc traian Caravelle_Zg AndiCFR laur 133 cristyadaX frank81 redeme Nesebar bogdan srl DUAL IonutCFR2009 popovici Traveller MariusM ATM romaniaetc sorinucu Vitosa razvan - trenuri cardinal COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive Costin.H decward stefan_br nokia2010 myster2008 84 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 12:54 | |
| - Luna a scris:
- Eu propun (doar) (re)introducerea trenurilor regio(express) de lung parcurs! Vreau (din nou) Petrosani - Bucuresti, Petrosani - Constanta, Petrosani - Iasi, etc.
N-ai sa vezi , sunt prea lungi ! Avem ceva promisiuni pentru Bucuresti-Brasov si Timisoara-Arad-Oradea |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| | | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 13:07 | |
| - popovici a scris:
- karpaty a scris:
- Luna a scris:
- Eu propun (doar) (re)introducerea trenurilor regio(express) de lung parcurs! Vreau (din nou) Petrosani - Bucuresti, Petrosani - Constanta, Petrosani - Iasi, etc.
Petrosani-Bucuresti , chiar ar putea sa existe , acesta nu este foarte lung iar in tara mai exista Regio care merg 345 km (Timisoara-Tg.Jiu ; Ploiesti-Miercurea Ciuc) Ai zis bine...mai exista... Asa mai era si Bucuresti Obor-Constanta si a fost bagat pe bucati... Exista si trebuie sa existe Regio pe distante mai mari pentru ca nu toata lumea are bani de IR si cu siguranta de la noul mers vor fi Regio pe distante mai mari , in prezent pe Infofer se gasesc Regio la care este mentionat äre vag pentru trenu xxxx" ceea ce in mersul tiparit nu apare , tocmai pentru ca omul sa vada ca defapt e tren direct nu este cu schimbare , un exemplu este 4523 Miercurea Ciuc-Gheorghieni la care este specificat ca are vagoane pentru trenul 4501 Gheorghieni-Tg.Mures , defapt e un singur tren , eu am luat bilet la el din Miercurea Ciuc la Tg.Mures si am primit 1 bilet Miercurea Ciuc-Tg.Mures . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 13:59 | |
| Chiar si Deva-Bucuresti R2700 se leaga cu 2084 si din Craiova cu 9003 cum era raposatu 2021 si mers de IR de la Deva la Tg Jiu |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20630 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25574 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 14:32 | |
| Poate vor exista, dar nu la CFR Călători. E drept, separarea unor trenuri lungi cu care puţină lume mergea de la un capăt la altul e o soluţie (ca să poţi să faci juma' de traseu cu 7 vagoane şi jumatea ailaltă cu 2), însă prin schimbarea modului de taxare deja ajungi ca 3 bilete de regio să coste aproape cât unul de IR. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 14:46 | |
| - Dr2005 a scris:
- însă prin schimbarea modului de taxare deja ajungi ca 3 bilete de regio să coste aproape cât unul de IR.
Nu e asa , Bucuresti-Cluj cu 3 Regio te costa 55 lei iar la IR te costa 85 ! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20630 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25574 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 18:12 | |
| 55 RON... şi până anul trecut era 44 RON. Tot găsesc pretext să le scumpească. Oricum, de ce aş da 55 RON şi să merg peste 12 ore, când cu 60 RON fac 8h 30min cu autocarul? _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 18:18 | |
| - Dr2005 a scris:
- 55 RON... şi până anul trecut era 44 RON. Tot găsesc pretext să le scumpească. Oricum, de ce aş da 55 RON şi să merg peste 12 ore, când cu 60 RON fac 8h 30min cu autocarul?
Bine asta e alta treaba , stiu ca autocarul e mai ieftin fata de tren , eu as alege 3 regio doar pentru simplul motiv ca imi place trenul si urasc autocarul adica sunt prea pasionat feroviar sa renunt la tren pentru autocar cat despre timp pe mine personal nu ma deranjeaza cu nimic pot sa fac si 2 zile pe drum , dar aleg tot trenu . |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 18:31 | |
| - karpaty a scris:
Nu e asa , Bucuresti-Cluj cu 3 Regio te costa 55 lei iar la IR te costa 85 ! Si diferenta o dai pe mancare si bautura, daca nu chiar mai mult, mai pierzi si vre-o 2 zile pe drum. Sa fim realisti, trenurile regio sunt pentru cei care nu au nimic mai bun decat sa lase viata sa treaca pe langa ei si pentru cei care se tiganesc cu nasii pentru 2-3 lei, penibil. Chiar vreau sa va vad pe multi dintre voi peste cativa ani cand veti avea familie si copii daca va mai uitati vreunul la tren. |
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 18:58 | |
| - AlexD a scris:
- karpaty a scris:
Nu e asa , Bucuresti-Cluj cu 3 Regio te costa 55 lei iar la IR te costa 85 ! Si diferenta o dai pe mancare si bautura, daca nu chiar mai mult, mai pierzi si vre-o 2 zile pe drum. Sa fim realisti, trenurile regio sunt pentru cei care nu au nimic mai bun decat sa lase viata sa treaca pe langa ei .
In cazul asta diferenta este de 30 de lei , cu bani astia imi iau o sticla de suc , 2 sandwich , si un pachet de tigari ceea ce le luam si daca mergeam cu IR , deci asa drumu plus consumatia ma duce la 85 de lei cu Regio pe cand daca merg cu IR aceasta suma o dau doar pentru drum plus inca 30 de lei pe consumatie deci nu se iese mai scump cu IR si mai ieftin cu Regio ? ba da, categoric ! Pentru mine durata calatoriei chiar nu conteaza , am mai zis undeva ca atunci cand plec cu prietena si ea zice sa alegem doar trenurile regio sa iesim mai ieftin ca nu conteaza cat facem pe drum , la fel si prietenul cu care mai fac ture prin tara este chiar suparat daca vreau sa il duc cu IR , si refuza acest tren mai ales ca in IR nu poti sta cum stai in Regio , de exemplu cand fac ture cu un prieten noi 2 ocupam un compartiment si dormim noaptea sau ziua fiecare pe o parte , asta nu o poti face in IR ca vine tata floarea ca are ea loc acolo . La urma urmei fiecare alege ce vrea , eu voi ramane fidel la mersul cu Regio in toata tara , este mai liber mai confortabil (cu vag 20-54/55) si mult mai ieftin . Ce vrei sa spui cu acea fraza: "trenurile regio sunt pentru cei care nu au nimic mai bun decat sa lase viata sa treaca pe langa ei" ? pai ca vin acasa si stau la tv sau pe pc cu orele nu e tot timp pierdut ? ca merg cu trenurile Regio eu nu vad a fi timp pierdut pentru ca imi place sa stau in tren si sa merg cu ele , iar ca stau prin gari o ora doua dupa legatura iara nu o vad ca timp pierdut ca in acel timp mai fac o poza doua mai vad ce se intampla prin tara ca doar de asta plec de acasa sa ma bucur de calatoria cu trenul cat mai mult si sa fotografiez cat mai mult , sunt pasionat feroviar deci vreau sa petrec cat mai mult timp prin gari si in tren nu sunt simplu calator sa fac cat mai putin intre A si B . |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 21:48 | |
| - AlexD a scris:
Si diferenta o dai pe mancare si bautura, daca nu chiar mai mult, mai pierzi si vre-o 2 zile pe drum. Sa fim realisti, trenurile regio sunt pentru cei care nu au nimic mai bun decat sa lase viata sa treaca pe langa ei si pentru cei care se tiganesc cu nasii pentru 2-3 lei, penibil. Chiar vreau sa va vad pe multi dintre voi peste cativa ani cand veti avea familie si copii daca va mai uitati vreunul la tren.
Deci dupa gandirea asta daca mergi cu Interregio, autocar sau masina nu trebuie sa mananci, ci doar daca mergi cu Regio ai nevoie de mancare ? Eu stiu ca si daca stau acasa trebuie sa mananc, deci mereu nu pun la socoteala cheltuielii unei calatorii si costul mancarii. Eu as zice altfel, trenurile Interregio si/sau mijloacele de transport rapide sunt pentru cei care se grabesc/nu le place sa calatoreasca/nu au timp suficient disponibil. Pentru mine e o bucurie sa fiu plecat de acasa in calatorii si vreau sa petrec cat de mult timp in calatorii, fie ca sunt la destinatie fie pe drum, deseori imi pare rau ca nu intarzie trenu vreo 2 zile pana acasa ca sa mai prelungesc excursia fara sa ma coste nici un leu in plus. @Dr2005 Mai pune la socoteala si reducerile pentru elevi/studenti si atunci sa vezi pret bun. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5414 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 22:01 | |
| sa se revina la trenurile intrcity doar intre 2 orase importante ,cu o singura oprire,maxim doua,trenurile rapide cu oprire doar in capitelel de judet si statiunile mari,trenurile accelerate cu opriri in toate municiipiile siorasele precum si in nodurile mari de cale ferata,trenurile personale cu oprire in toate orasele,municiipiile,nodurile de cale ferata mari si mici si comunele importante si trenurile cursa cu oprire in toate haltele si statiile din parcurs,acestea din urma pana in 200 km. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 22:13 | |
| - manuela a scris:
- sa se revina la trenurile intrcity doar intre 2 orase importante ,cu o singura oprire,maxim doua,trenurile rapide cu oprire doar in capitelel de judet si statiunile mari,trenurile accelerate cu opriri in toate municiipiile siorasele precum si in nodurile mari de cale ferata,trenurile personale cu oprire in toate orasele,municiipiile,nodurile de cale ferata mari si mici si comunele importante si trenurile cursa cu oprire in toate haltele si statiile din parcurs,acestea din urma pana in 200 km.
Si la vagoanele kaki nu? (iar te injura bostanescu) |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5139 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 20 Apr 2012, 22:13 | |
| - karpaty a scris:
Exista si trebuie sa existe Regio pe distante mai mari pentru ca nu toata lumea are bani de IR si cu siguranta de la noul mers vor fi Regio pe distante mai mari , in prezent pe Infofer se gasesc Regio la care este mentionat äre vag pentru trenu xxxx" ceea ce in mersul tiparit nu apare , tocmai pentru ca omul sa vada ca defapt e tren direct nu este cu schimbare , un exemplu este 4523 Miercurea Ciuc-Gheorghieni la care este specificat ca are vagoane pentru trenul 4501 Gheorghieni-Tg.Mures , defapt e un singur tren , eu am luat bilet la el din Miercurea Ciuc la Tg.Mures si am primit 1 bilet Miercurea Ciuc-Tg.Mures . Problema e ca au derutat lumea cu tampenia asta de fragmentare a trenurilor regio, incat nu mai stie omul daca e tren direct ca inainte sau daca trebuie sa se dea jos la modul cum prezinta infofer-ul! O mare, mare tampenie, cum dracu' sa fragmentezi un tren ca Cta-Obor, care functiona intr-un anume fel de zeci de ani? Sigur, ca o sa vina unii sa justifice ca s-a facut segmentarea pt. ca sa se poata da reducerile alea de la doua trenuri in sus, dar de fapt ala e un singur tren si daca stai dupa reducerile lor nu-ti iese nici macar de o inghetata! Un strain care vine pentru prima data in tara si vede orarul de pe infofer se va intreba "bai, eu cobor la Fetesti sa iau legatura pana la destinatie sau nu?" Era suficient ca le-au schimbat denumirile in 3 categorii, nu trebuiau sa le fragmenteze si sa bulverseze tot! Da' asa-i in Romania, pana nu dau ei totul peste cap nu se lasa! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
| |
| | | | Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |