Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.

In jos 
+80
FeroFan97
alex.alexus.tm
Vale
AndreiStefan
Tomi13leu
lifetec
baiazid
Simply18
Spartan1948
tudor_vl
maris.constantin
membru exclus
Katalin4653
92Dragos
roseanu
NicuS
Adirmvl
EuroNight
Rarau
membru inactiv
Sergiu rmn
bvio88
Teodor
Vlad
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
bostanescu gigel
cristi CFR
mureseanu_976
AlexD
ionutz85
didinul
pannonia express
cont inactiv
060-EA078
The Legend
alinx3330
marius_catalin84
Luna
manuela
Dr2005
srazvi
alexmorph3us
Alex Avram
v43v63
iuli.hard
tzifrea
cont dezactivat .
kristi kkk
billy752-istu
cristi ar
mihaiuc
traian
Caravelle_Zg
AndiCFR
laur 133
cristyadaX
frank81
redeme
Nesebar
bogdan srl
DUAL
IonutCFR2009
popovici
Traveller
MariusM
ATM
romaniaetc
sorinucu
Vitosa
razvan - trenuri
cardinal
COSTACHE MIHAIL
Adrian78
lovekomotive
Costin.H
decward
stefan_br
nokia2010
myster2008
84 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5410
Data de inscriere : 03/11/2011

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 09:51

dan tm a scris:
Pai ce, nu este vara un tren Timisoara Nord-Constanta? la ce sa fie inca unul ca nu cred eu ca genereaza atitta trafic.
Apoi este unul din Arad si vorba ceea ce mi-e Arad ce mi-e Timisoara ca sint alaturate.

Foarte interesanta propunerea Doctorului cu grupele de vagoane, pacat ca nu citeste nimeni de la CFR pe aici.

si inca ceva,arad nici nu se compara cu timisoara .
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 10:23

Referitor la penultimul mesaj care mi-e mila sa-l citez fiindca e lung, lung cu nenumarate alte citate ale altor mesaje, am si eu o intrebare:
User manuela, asa dupa parerea ta, ca eu asa observ, eu daca as spune de RE5472 ca am mers ieri la Bacau cu el si e super super super super misto si nu mi-am luat rezervare de loc si am stat unde a vrut muschiul meu si am facut o ora si 10 minute si multe alte baliverne cate as putea spune eu despre ce am facut eu in calatoria cu trenul respectiv si cat de confortabil era vagonul x, pardon, mana de vagoane ca fara loc rezervat eu tot m-am mutat ca eu nici nu pot sta 2 secunde, intr-un loc ca sunt claustrofob de felul meu, ti se pare ca eu fac reclama? Mie nu mi se pare deloc, am mers, m-am laudat si atat....nu am zis, mergeti ma cu trenul ala ca e super super super si alte mirodenii, am zis poate, ceea ce fabulez ca momentan am alte treburi decat sa ma dau cu trenul, poate am zis ca da, am mers si eu cu asa ceva si nu stiu ce si nu stiu cum si nu am vazut pe nimeni facand acest lucru, ca la semnaturi scriu unii, trenul X-ulescu RIP cum am vazut la un coleg....
Deci ce parere ai, eu daca zic ca am mers cu trenul x si-s multumit, fac reclama? eu nu cred, imi spun parerea mea, nu cred ca indrum pe nimeni sa faca ca mine, libertatea de a alege sta in mana fiecaruia.
Si completand mesajul tau, da, daca eu as promova un tren anume care exista, nu mi s-ar parea anormal ca si altcineva sa faca la fel, e anormal atunci cand invoci un tren care saracul e ingropat de ani de zile.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 10:42

draga,atat iti comunic suntem pe topicul ,,propuneri de infiintare ...,,asa ca nu cred ca este vreo problema;in alta ordine de idei,eu nu am facut decat sa raspund la ceea ce mi s-a reprosat.pe mine nu ma intereseaza reclama facuta la alte trenuri.
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 10:49

manuela a scris:

nu ma supar stimate domn,dar atat vreme cat si alte persoane,fani ai altor trenuri,isi incheie mesajele cu reclama la acestea,nu vad cu ce va deranjeaza daca procedez si eu la fel.
Da, pe tine nu te intereseaza dar mai sus e scris de tine si parca e negru pe alb, nu? Nu te intereseaza sau te intereseaza?
P.S. Fara dragalaseni cu mine ca nu merge cu linguseala, cica, hai sa te iau cu dragalasenia ca poate zici ca mine, valabil pentru toti cei care adopta un asemenea stil fata de mine, nu merge, cu mine cine vorbeste vorbeste scurt si la obiect, nu: ha ha, draga...., nu, cel mai simplu e, tu mah ala, eu vad asta si gata,cred asta si atat, punct.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 11:31

Dragi admini, vreti alta cearta pe aici? Domsoara/doamna/domnu Manuela(nume predestinat unei anumite meserii) mai poate ocupa sau atata prin topicurile astea cu propunerile ei infantile la nesfarsit? Cu tot respectul, eu ma pot abtine, dar mai sunt altii care iau foc destul de repede si incepe o alta galceava. A propus in enspe mii de posturi un tren. Mai taiati putin elanul personajelor care au atat de mare personalitate si cred ca doar ce vor ei e important . Multumesc!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeMier 18 Ian 2012, 13:03

Vad ca ramii axata pe anumite trenuri.

Ori esti pro st/proasta ori vrei sa ne enervezi. Poate esti faimosul mitica.

la ce e nevoie de un tren Timisoara- Constanta? ca sa iti faca tie placere? pai a fost unul care mergea la Budapesta si l-au scos ca se pare nu avea rost. Trenurile nu trebuie doar sa lege 2 orase ca sa fie, mai trebuie sa aiba si ceva musterii.

Iar daca nu e tren direct Craiova - Ucea -Brasov- Ghimes -Iasi, ai altele care iti permit conexiuni ca sa circuli pe ruta dorita.

Adica impartite pe sectiuni mai scurte trenurile au putut fi traste la ore mai bune pe rutele rezultate.

Craiova-Petrosani -Alba Iulia- Cluj Napoca

Acest tren a existat in formatul Bucuresti-Craiova -Petrosani -Cluj Napoca, apoi l-au redus la Deva si calatorii au fost preluati de Timisoara -Sighetul Marmatiei. S-a constatat imediat ca nu facea fata si a fost reintrodus pina la Cluj Napoca.
A mai fost un tren Craiova-Cluj Napoca
dar nu prea ai habar ca IR 1823 tocmai circula pe Craiova -Cluj Napoca.

Eu cred ca ar trebui sa ignoram toate propunerile astea aberante pe care le faci, mai ales ca pe la alte topicuri te revoltai ca trenurile opresc in statii mici gen Marasesti si aici propui tren cu oprire in Govora si Saline.
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6201
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 02:39

Nu inteleg pe unii de ce abereaza cu propuneri idioate.Multe rute nu mai pot fi reintroduse datorita factorilor economici care au dictat fluxul calatorilor pe acele trenuri, care s-ar dori sa fie repuse in circulatie. Am observat ca multi vorbesc fara sa fi mers pe acele rute sa vada situatia actuala,nu cea a fost odata cand existau combinate si intreprinderi.exemple:Hunedoara,Craiova,Brasov,etc.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 13:58

CFR CALATORI sa introduca mai multe trenuri/vagoane directe ca sa compenseze tarifele luate de la O kilometri pt. fiecare tren in parte.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 18:08

Trenuri/vagoane directe intre anumite orase se introduc in urma unor cerinte sustinute si adevarate nu pentru ca vrea x si y tren direct intre Z si K .

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_a
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 18:29

karpaty a scris:
Trenuri/vagoane directe intre anumite orase se introduc in urma unor cerinte sustinute si adevarate nu pentru ca vrea x si y tren direct intre Z si K .

Daca nu va fi asa MICROBUZELE SI AUTOCARELE vor mai lua o parte din calatori. Nu trebuie lasati calatori sa renunte la tren asa de usor.

Very Happy
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 21:35

razvan - trenuri a scris:
karpaty a scris:

Daca nu va fii asa MICROBUZELE SI AUTOCARELE vor mai lua o parte din calatori. Nu trebuie lasati calatori sa renunte la tren asa de usor.

Very Happy
Bun si ce trebuie sa facem? sa mergem la usile microbuzelor si autocarelor sa-i indemnam pe calatori sa mearga la tren? cu portavocea? cu pancarte? cu ce sa-i convingem? spune tu solutia, tu nu intelegi ca in minister domneste incompetenta, nu stiu cati de acolo vor binele cfr-ului, daca se mai poate schimba in bine vreodata.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 21:41

Scrie frate corect, fi nu fii, si dupa aia sa ceri atatea lucruri contrare pietii. De aia intra autocarele ca nu se raspunde cererilor tale si ale manuelei. Bagi vagoane daca intr-adevar e cerere, nu ca sa se plimbe goale. Intr-o economie de piata totul se face decat daca produce ceva bani. Sunt destule grupe de vagoane in IR-uri care se plimba goale.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 23:48

uite pentru tine am sa propun la cfr un intercity alexandria-rosiori-draganesti olt-caracal-strehaia-filiasi-petrosani-simeria-razboieni-ludus-deda-saratel-salva-viseu-sighetul marmatiei cu vagoane pentru oamenii de afaceri,vagon de dormit clasa 1 si vagon restaurant ca sa fii si tu multumit.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2012, 23:53

Va rog frumos sa nu mai creati discutii inutile prin tot felul de contraziceri , discutii care nu fac altceva decat sa va impungeti intre voi , plus ca repetati anumite mesaje in fiecare postare !

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Bdeem_8496_a
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitimeVin 20 Ian 2012, 16:48

Sa revenim la topic, nu cred ca e greu la CFR sa bage trenuri in fuctie de cate bilete se vand de la o gara la alta ca au sistem informatic, pot face o statistica, de exemplu sa zicem ca s-au vandut un miliard de bilete Sibiu-Bacau, pai bagam un tren intre cele 2 gari. Cam asta e cel mai simplu, nu doar sa fie aceleasi trenuri de 50 de ani doar le modificam orarul, nu mai mutam haltile in funtie de asezari, nu mai schimbam nimic, asta deja e Caragiale, Sa se schimbe primesc, dar sa nu se modifice nimic Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
Sus 
Pagina 20 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2015-2016
» Propuneri pentru mersul 2023/2024
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2024-2025
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2020-2021

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: