|
| 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani | |
|
+73dan tm Spartan1948 Simply18 Cont.dezactivat impuls Amiralul MetalRider liviulav33 spsdc7 riciu j o a n t a Andrey_tm DanyCfrPascani Semafor Katalin4653 TVlad membru dezactivat , florin29sv DUAL Rarau AndreiStefan akumenos myster2008 arianul marius_catalin84 Kriszti219 Radu Tudor Bobby_TM chatnoir401 kasapis2007 NicuS ravers75 StefanMz Adirmvl IonutCFR2009 Teodor IR 1837 alex.alexus.tm razvan - trenuri cata mishu88 @ndrey 060-EA078 cfr500 mureseanu_976 Traveller Adrian78 Luna Balto Dr2005 Costi kristi kkk nenuandrei MariusM DAS 2011 cont inactiv lovekomotive manuela redeme burlington ionutz85 cristi CFR ldh80 Nesebar Vitosa Vlad Mihay Bogdan-CFR bogdan srl Amtrak ATM acar joanta 77 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
| | | | acar
Numarul mesajelor : 50 Localizare : din oraşul în care s-au născut Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Octav Băncilă, Grigore Antipa, Elie Radu şi multe alte personalităţi de prim rang Reputatie : 5985 Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 07:43 | |
| - Dr2005 a scris:
- ... şi pe Ploieşti - Urziceni circulă tot Malaxa 900, deşi Ploieştiul e un oraş mult mai bogat (ca buget) decât Suceava şi Botoşani la un loc...
Cum s-ar spune, Malaxa sunt definitorii si pentru traficul feroviar de calatori din Ploiesti, asa cum sunt pentru Botosani. :shock: |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7371 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 10:01 | |
| Mi se pare o prostie ca R5561 Botosani- Suceava care pleaca la 5:05 e format din 2 automotoare. Mai bine cel de-al doilea automotor ar pleca pe la ora 8 din Botosani. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 15:33 | |
| Malaxele sunt definitorii pt. liniile care de-abia strang 40 de calatori pt. tren. Restul e chibitare pe langa un subiect care n-are treaba cu infrastructura liniei secundare 511. |
| | | joanta
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 35 Localizare : 511 - capătul tramvaiului 102 Reputatie : 5299 Data de inscriere : 11/09/2010
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 18:46 | |
| Problema nu e daca sunt 35 sau 40, ci de ce sunt doar atatia, cand autocarele gem de calatori si din cauza ca trenurile regio de pe 511 sunt programate la ore nepotrivite, oferind conditii de calatorie care – o dovedeste nivelul cererii – nu sunt acceptate. Asa incat zicerile din caval despre infrastructura, mioare sau Barbu Lautaru devin de la sine off-topic, iar interpretul pare-se ca a gresit picioru’ de plai si ar fi indicat sa se dea la o parte dintre sine, prietenii stiu de ce. |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7371 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 20:33 | |
| - kristi kkk a scris:
- Malaxele sunt definitorii pt. liniile care de-abia strang 40 de calatori pt. tren. Restul e chibitare pe langa un subiect care n-are treaba cu infrastructura liniei secundare 511.
Pe calator nu-l intereseaza ca Malaxa este economica, il intereseaza confortul. Suntem cetateni europeni si avem drepturi! Cum a zis Dr2005: La 10 cm peste NSS se interzice circulaţia automotoarelor. Sper sa fie zapada si va fi bine. |
| | | cfr500
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 22:49 | |
| Mai circula marfare pe aceasta sectie? N-am mai vazut din vara. |
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Dum 09 Dec 2012, 23:56 | |
| Eu zic ca aici nu este locul potrivit pt. plangeri privind compunerea trenurilor de pe linia secundara 511. Cel mai rezonabil ar fi ca cei care reclama calitatea execrabila a automotoarelor Malaxa sa-si adune prietenii, cel putin pt. 2 vagoane, sa se plimbe pe aceasta linie iar cei de la regionala Iasi sa ia in considerare schimbarea materialului rulant. Restul sunt gangureli tipic mentalitatii frustratilor, sa se puna ei pe sine inaintea Malaxelor. |
| | | joanta
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 35 Localizare : 511 - capătul tramvaiului 102 Reputatie : 5299 Data de inscriere : 11/09/2010
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Lun 10 Dec 2012, 12:21 | |
| Ba etalarea impermeabilitatii la argumente a cortexului de factura vegetala ori gangavele abordari pseudofreudiene specifice glanetasilor stiuti drept calatori fraudulosi cu trenul ar fi cele care nu-si au locul pe aici. Monumentalitatea si unicitatea liniei 511 trebuie sa reprezinte ele insele atat subiect de veneratie , cat si un filtru de selectie pentru cei tentati sa emita pareri bizare prin alezaje nevalidate in acest scop. |
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Lun 10 Dec 2012, 17:23 | |
| Citat din Saul Bellow, "Herzog", ed. Polirom, 2004, trad. Radu Lupan, pag. 10: -"Raspunde-i prostului cu aceeasi moneda pt. ca sa nu creada, in trufia lui, ca are dreptate." - Nu-i raspunde prostului cu acceasi moneda ca sa nu creada ca esti asemenea lui".
Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Lun 10 Dec 2012, 23:09, editata de 1 ori |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Lun 10 Dec 2012, 17:48 | |
| @ joanta, vad ca esti mare filozof, tin sa te avertizez ca acest forum nu este unul pentru filozofie.
De asemenea exista un topic denumit : Compunerea trenurilor din România -2013. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Mar 11 Dec 2012, 08:56 | |
| Malaxe circula si in alte zone, unde (e adevarat) oamenii nu au fost obisnuiti cu ele. La aceasta afirmatie a mea mi s-a raspuns ca poate acceptam sa circulam si pe platforme cita vreme cei de la Botosani vor confort.
Facind o paranteza observam aici pe forum o dezbatere cu privire la modul ineficient in care CFR foloseste trenuri compuse dintr-o locomotiva si 1-2 vagoane. Acum cind CFR a introdus Malaxe nu e bine.E adevarat ca acestea nu ofera confortul unor vagoane, dar in acest moment e singura solutie de tine anumite rute in uz.
Nu cred ca monumentalitatea unei linii e un factor decisiv in alegerea tipului de material rulant. Ca sa nu mai spunem ca nu am stabilit criterii prin care o linie este declarata monumentala. Or si daca ar fi asa monumetele trebuie protejate deci o Malaxa e mai putin distructiva decit o DA.
Cea mai la indemina solutie ar fi ca toti cetatenii care claltoresc pe ruta Bortosani -Suceava sa nu circule o saptamina cu autobuzele ci sa isi cumpere bilet la tren, caz in care daca lucrurile stau sa cum se prezinta aici , nu ar incapea intr-o Malaxa si ar obliga CFR sa reintroduca vagoane.
Dincolo de filozofarile lui joanta si de trairile lui, deocamdata asta este situatia la CFR. |
| | | joanta
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Mar 11 Dec 2012, 18:08 | |
| - cristi CFR a scris:
- @ joanta, vad ca esti mare filozof, tin sa te avertizez ca acest forum nu este unul pentru filozofie.
De asemenea exista un topic denumit : Compunerea trenurilor din România -2013. Daca ti-ai propus sa fii ironic vorbindu-mi de sus despre modul in care inteleg eu sa-mi concep postarile – mod pe care tu il vezi... filosofic – te informez ca “filosofia” ar insemna nimic mai mult decat dragoste de intelepciune. Asadar, o calitate cultivata cu certitudine pe toate forumurile, indiferent de specificul lor. Cat despre forumurile catre care ar trebui sa ma indrept, constat ca-mi dai un sfat pe care eu nu ti l-am solicitat, iar daca as fi simtit nevoia de indrumare, in mod sigur nu te-as fi avut in vedere. Si daca tot vorbim despre intelepciune, filosofie, filocalie sau ce mai vrei tu, intelept ar fi sa te abtii in astfel de ocazii, tinand cont de maniera subiectiva si obtuza in care, in cateva randuri, ai inteles sa exerciti atributii pe care alti moderatori (nu dau nume ca sa nu-i ofensez prin omisiune) si le indeplinesc la un nivel care ar trebui sa-ti dea de gandit. Sigur, ai preferinte cand vine vorba de cei care posteaza aici. E perfect in regula, nimic de zis, doar oamenii au si slabiciuni pe langa atatea puncte forte. Vrei si tu sa combati cu toate armele permise. OK, frate! Doar ca, zic eu (poate gresesc, mai stii?), n-o poti face dandu-te in acelasi timp moderator. E o simpla problema de alegere, nimic mai mult. Cat despre continutul caruia ii este destinat fiecare topic, sa fim seriosi! Avem topicuri specializate pe cele mai diverse problematici, asa incat, daca ar fi sa se aplice cu cerbicie niste reguli stricte, topicurile destinate magistralelor si sectiilor aferente ar ramane aproape fara obiect. Ori, pe acestea din urma, eu le vad menite tocmai unor abordari integratoare, care sa reuneasca paleta de probleme specifice traseului in cauza. Iata de ce, in locul tau, as fi mai rezervat in a prelua nedigerate sugestii lansate de k-k-kolegul care trudeste zelos spre a muta cu furca, de pe wikipedia pe forumtrenuri.com, cugetari pe care minti cu adevarat luminate ni le-au lasat intr-un cu totul alt scop decat acela de a fi ingrediente ale unui bors varsat pe nadragi atunci cand el insusi, k-k-konfuz din cauze legate de... compotul neaccizat consumat, trage bezmetic semnalul de alarma al unui tren anulat. Mda, scuze pentru excurs, adevarul e ca suntem cei mai buni... Si pentru ca ai capatat un tic, iar acesta te determina sa-mi stergi bunatate de mesaje de un bun simt elementar, sa stii ca, postand aceste modeste dar sincere consideratii, mi-am pastrat si o captura de ecran, sa fie acolo... La urma urmei, stergerea unui mesaj precum cel de fata nu inseamna altceva decat refuzul comunicarii, deficit de abilitati in aceasta directie, plus precaritatea bagajului care ar trebui sa sustina aceste abilitati. Tu ce zici? Poti fi moderator fara sa le ai cu partea de comunicare? |
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Mar 11 Dec 2012, 21:57 | |
| Dragi admini, moderatori, daca individului ce a postat inaintea mea i se permite sa tot jigneasca la nesfarsit regulile lui Myster sunt facute pt. a fi incalcate. Atatea magarii postate de "sarma" de Botosani, sub asa-zisa pavaza a cuvintelor frumoase culese de prin Catavencu sau alte scrieri de genul, k-k-konfuz, cortex nepermisiv, si alte gogomanii ale acestui ingalat ce inca traieste in amintirea secolului XIX sa nu va mira ca apar atacuri si jigniri. Personal, nu am facut decat sa raspund. P. S. Boanta, chiar am citit cartile din care am citat, nu stau sa pozez ecranul cu propriile cugetari. |
| | | myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7075 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani Mar 11 Dec 2012, 22:10 | |
| @joanta , consider si eu ca nu avem nevoie de filosofiile tale, nu te-ai limitat la domeniul feroviar , pe langa aceasta ai atacat si persoane fara motiv. Pentru asta 15 zile excludere.
Restul , va rog strict informatii despre 511 , fotografii si atat. Polemica se incheie. Cine va continua va fi sanctionat.
O seara placuta ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani | |
| |
| | | | 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |