|
| 511 : Veresti - Botosani | |
|
+19Adrian78 ionutz85 mardaryroby alex.alexus.tm IonutCFR2009 lovekomotive joanta MariusM cristi CFR Flying Scotsman mishu88 Traveller COSTACHE MIHAIL bogdan srl kristi kkk Vlad danutzvd acar myster2008 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7075 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: 511 : Veresti - Botosani Vin 15 Aug 2008, 19:59 | |
| Aici veti posta tot ce este legat de aceasta ruta. Tot ce este off-topic va fi sters! |
| | | acar
Numarul mesajelor : 50 Localizare : din oraşul în care s-au născut Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Octav Băncilă, Grigore Antipa, Elie Radu şi multe alte personalităţi de prim rang Reputatie : 5985 Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Gara Botoşani Vin 03 Oct 2008, 10:47 | |
| Finalizată la puţin timp după intrarea în exploatare, în anul 1871, a căii ferate Vereşti-Botoşani, gara oraşului Botoşani era din start doar pe poziţia a doua în judeţ, într-o ierarhie stabilită pe criteriul dimensiunilor, dar mai ales a monumentalităţii. Spun asta pentru că, la vremea respectivă, staţia de frontieră Burdujeni, aflată de partea românească a graniţei cu Austro-Ungaria, era încă pe teritoriul judeţului Botoşani. În partea cealaltă, administrată de austrieci, se ridica nu mai puţin impozanta clădire a gării Iţcani. [img]https://2img.net/r/ihimizer/img682/1968/garabotosani.jpg[/img]
Ultima editare efectuata de catre acar in Mier 13 Ian 2010, 20:47, editata de 3 ori |
| | | danutzvd
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 54 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 5623 Data de inscriere : 16/07/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Joi 16 Iul 2009, 20:09 | |
| Acuma am impresia ca nici macar halta Belcea nu mai functioneaza |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Joi 16 Iul 2009, 21:57 | |
| - danutzvd a scris:
- Acuma am impresia ca nici macar halta Belcea nu mai functioneaza
Halta Belcea sau Ramificatia Belcea (cum mai este numita) functioneaza. In mersul trenurilor de anul acesta halta Belcea nu este trecuta dar in livretul cu mersul trenurilor de persoane toate personalele care parcurg aceasta sectie au oprire un minut in aceasta halta...nu stiu de ce au scos-o din mersul trenurilor... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Vin 17 Iul 2009, 07:55 | |
| Au uitat de ea cum au uitat de Oradea Est pe anumite pagini, sau au vrut sa o inchida si cetatenii au solicitat oprire acolo. |
| | | danutzvd
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 54 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 5623 Data de inscriere : 16/07/2009
| Subiect: belcea Sam 18 Iul 2009, 15:33 | |
| - Vlad a scris:
- danutzvd a scris:
- Acuma am impresia ca nici macar halta Belcea nu mai functioneaza
Halta Belcea sau Ramificatia Belcea (cum mai este numita) functioneaza. In mersul trenurilor de anul acesta halta Belcea nu este trecuta dar in livretul cu mersul trenurilor de persoane toate personalele care parcurg aceasta sectie au oprire un minut in aceasta halta...nu stiu de ce au scos-o din mersul trenurilor... Pai am vazut un clip facut dintr-un tren personal si se vede clar ca nu opreste in Belcea. In plus, din cate am inteles, nici ceferist nu mai este acolo |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Sam 18 Iul 2009, 19:48 | |
| Probabil au renuntat la oprire din cauza ca nu era trecuta in mersul trenurilor si nici calatori nu prea sunt deoarece localnicilor din satul Belcea le este mai usor sa ajunga in statia Leorda si sa ia trenul. |
| | | acar
Numarul mesajelor : 50 Localizare : din oraşul în care s-au născut Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Octav Băncilă, Grigore Antipa, Elie Radu şi multe alte personalităţi de prim rang Reputatie : 5985 Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Dum 26 Iul 2009, 15:37 | |
| Locomotivele cu aburi au cunoscut vremuri de glorie la Botosani...
Ultima editare efectuata de catre acar in Mier 02 Dec 2009, 20:20, editata de 2 ori |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Lun 31 Aug 2009, 01:07 | |
| Dimitroavelede acolo chiar sunt folosite? Sau doar le-au strans de prin tara si asteapta sa fie duse la "abator"? |
| | | acar
| Subiect: dimi... snoave Lun 31 Aug 2009, 20:38 | |
| Am fi culmea ca asemenea relicve să mai fie în exploatare. Dar… nu se ştie niciodată |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Lun 21 Sept 2009, 19:19 | |
| Am o intrebare: Triajul Botosani mai exista? |
| | | bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Dum 06 Dec 2009, 14:46 | |
| Ce triaj,erau cateva linii pe care au fost depozitate vagoane de calatori scoase din uz(erau intr-un numar mare).In Botosani s-a pus accentul pe transportul auto deoarece oamenii s-au saturat stea prin Veresti sa astepte legatura.Acum 4 ani s-a pus un afis prin care calatorii erau chemati sa vina cu propuneri pentru noul mers.Mam prezentat acolo la data stabilita pe peronul garii insa nu venise nimeni,nici macar seful garii nu era pe acolo. Am trimis o petitie prin posta catre gara din Botosani cu o serie de propuneri pentru diversificarea rutelor.Nu stiu ce efect a avut ,dar in urmatorul mers a aparut legaturi directe spre Timisoara si Mangalia(sezonier),dar si prelungirea personalelor pana la Suceava. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Mier 09 Dec 2009, 21:45 | |
| Cu tot respectul acar, dar nu cred ca trebuia din acest motiv sa iti stergi mesajele. Din moment ce mesajele erau bine alcatuite si corect scrise, nu aveai de ce sa te superi din cauza reputatiei . Acesta nu este un forum de intrecere, cine sa fie primul, cine sa posteze mai multe poze, cine sa intre mai des pe forum, sau cine sa fie cel mai bine vazut! Din moment ce mesajele tale erau OK, si reputatia ta era pe minus, era clar ca cine a bifat minus a fost un nestiutor, sau poate vreun membru care avea chef de glume proaste! Nu trebuia sa iei in serios acest aspect! Forumul acesta este facut atat pentru a ne documenta, si mai ales pentru a ne recrea, nu este un forum in care sa ne luam la intrecere! Si nu suntem fortati sa postam mesaje zilnic sau sa facem expeditii prin tara, ca sa le postam pe acest forum! Pasiunea ne impinge sa facem acest lucru, dar daca din diferite motive suntem mai absenti de pe forum, sau mai rezervati,asa cum am mai spus, nu se supara nimeni! Chiar si concursul de fotografii feroviare este tot un joc, si chiar unii membri care au obtinut un punctaj mai slab si au iesit pe ultimul loc, ma bucur ca nu s-au suparat! Au inteles acest lucru! Acar! Eu zic sa te reintorci pe forum, sa postezi si in continuare mesaje, fara sa iei seama la reputatie. Noi toti te apreciem, si ne pare rau daca alegi ce este mai rau, adica sa pleci! Eu zic sa te mai gandesti, si poate ne vei da dreptate! |
| | | Traveller
Numarul mesajelor : 173 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5684 Data de inscriere : 24/11/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Vin 26 Feb 2010, 13:33 | |
| Viu aici cu urmatoarea problema :
Am facut de multe ori drumul Bucuresti - Botosani cu rapidele 75x, ziua sau noaptea. Cele de zi ar avea, ca singur dezavantaj, faptul ca pleaca (fie din Buc Nord or Botosani) la ora pranzului si ajung seara, ceea ce iti compromite practic programul pe ziua respectiva.
Din Botosani : s-ar putea pleca de dimineata cu P 5561 din Botosani (5.19 - 6.32) si de la Suceava cu R 652 (8.03 - 14.52).
In schimb, din Bucuresti nu se poate face o strategie asemanatoare : se poate pleca dimineata cu IC 551 (6.00 - 12.20), dar nu mai exista legatura spre Botosani.
Urmatorul personal e P 5564 (16.11 - 17.38).
Domnule Mihail Costache, s-ar putea face o petitie prin care viitorul mers al trenurilor sa prevada si un personal de legatura in jurul orei 13.00, cel mai tarziu?
Probabil ca implicarea Regiotrans ar rezolva problema cel mai bine, totusi... |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani Vin 26 Feb 2010, 13:45 | |
| Traveller, ce pot sa iti spun! Ai vazut ca nu prea se deranjeaza ei sa rezolve problemele calatorilor! Daca vrei vom trimite o petitie, dar sa mai treaca ceva timp! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 511 : Veresti - Botosani | |
| |
| | | | 511 : Veresti - Botosani | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |