Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Liniile ferate industriale din Bucuresti | |
|
+16Vitosa ionutz85 Shinkasen Alex Avram nenuandrei AndiCFR sorinucu TVlad Dr2005 acdb membru inactiv decward ldh80 RazvanCFR Nk11 COSTACHE MIHAIL 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9103 Reputatie : 13010 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Liniile ferate industriale din Bucuresti Dum 14 Iul 2024, 15:35 | |
| interesanta linia de la fabrica de sticla. DAr nu e pe strada Theodor Pallady ci pe strada Victor Brauner iar mai apoi pe o parte a linie e strada Victor Brauner si pe cealalalta parte in mod ciudat strada se numeste Drumul Racului. cred ca e interesant sa treaca trenul ,,pe strada" ca in alte orase.
|
| | | IonutFanRailway
Numarul mesajelor : 325 Localizare : București Reputatie : 847 Data de inscriere : 04/08/2023
| Subiect: Re: Liniile ferate industriale din Bucuresti Dum 14 Iul 2024, 16:34 | |
| - dan tm a scris:
- interesanta linia de la fabrica de sticla. DAr nu e pe strada Theodor Pallady ci pe strada Victor Brauner iar mai apoi pe o parte a linie e strada Victor Brauner si pe cealalalta parte in mod ciudat strada se numeste Drumul Racului.
cred ca e interesant sa treaca trenul ,,pe strada" ca in alte orase.
Da, este interesant. Din ce am auzit multi locuitori sunt deranjati de aceasta activitate industriala, cat si feroviara. |
| | | | Liniile ferate industriale din Bucuresti | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|