|
| Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal | |
|
+34Mircea Condilescu Vlad Costin.H bostanescu gigel marius_m Dr2005 razvan - trenuri IonutChircu nenuandrei Vitosa alex03bv mihaiuc alexmorph3us DUAL bostanesku gigel Adrian78 redeme AndiCFR sorinucu decward Mihay popovici DPS alinutz23 ravers75 Razvan Nesebar Ionutz AlexD Razvan Tudor George33 pannonia express 19jimmy84 TVlad 38 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8412 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Vin 27 Mai 2011, 12:43 | |
| |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6047 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Sam 28 Mai 2011, 19:31 | |
| Foarte buna schema cu lucrarile efectuate, daca am avea asa ceva si pe M800 ar fi foarte bine. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8755 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Joi 30 Iun 2011, 17:04 | |
| Lucrarile la data de 29.06.2011:
Sensul Campina>Predeal
Campina>Comarnic = Ambele fire finalizate
Gara Comarnic=finalizata 100%
Comarnic>Valea Larga = Firul I finalizat pe mai mult de un sfert din traseu inainte de Valea Larga,firul II aproape finalizat-mai trebuie montata catenara.
Gara Valea Larga=finalizata 100% ,se stationeaza la liniile 4-5
Valea Larga>Sinaia= S-a dat drumul circulatiei pe firul II
Gara Sinaia = liniile 1-2 + peron finalizate,liniile de marfa in lucru
Sinaia>Busteni= firul I finalizat ,firul II in lucru
Gara Busteni =finalizata 100%
Busteni>Azuga = firul I nemodernizat pe o portiune de aproximativ 300 de metri inainte de intrarea in statie,firul II finalizat 100%
Gara Azuga = Liniile 1-2 in lucru - se monteaza sinele si se planteaza stalpii,liniile 3-4 +peron finalizate
Azuga>Predeal = firul I nemodernizat pe o portiune de 500 de metri inainte de intrarea in gara,firul II pe unele portiuni sunt scoase sinele vechi si inlocuite cu altele noi.
______________________________________________________________________ :TDD::AA17::AA17::AA17: |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Joi 30 Iun 2011, 19:17 | |
| toate informatiile sunt corecte, am cateva date si eu salvate acasa in agenda mai detaliate cu mai mult zoom dar cand voi ajunge acasa, asta nici eu nu stiu.
|
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8755 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Mier 06 Iul 2011, 18:32 | |
| Am uitat sa spun ca am circulat pe 29.06.2011 pe firul I intre Busteni si Azuga.Eu stiam ca mai e de lucru,eu am venit noaptea si nu am vazut nimic.Stie cineva ce se mai intampla pe aceasta portiune? ______________________________________________________________________________________________________________ :TDD::AA14::AA17::AA17::AA17: |
| | | redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6117 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 07 Aug 2011, 01:53 | |
| 17 iulie 2011 Aproape de comarnic: Comarnic - Valea Largă(dacă greșesc să mă corecteze cineva): Valea Largă - Sinaia Azuga - Predeal:
Ultima editare efectuata de catre redeme in Dum 07 Aug 2011, 20:58, editata de 1 ori |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8412 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 07 Aug 2011, 10:30 | |
| Ultimele doua poze sint intre Azuga si Predeal. Ieri, 6 august, am facut o noua serie de poze dar am mers din Bucuresti numai pina la Azuga, asa ca cele doua imagini sint foarte utile in completarea reportajului care urmeaza. |
| | | TVlad V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 07 Aug 2011, 12:05 | |
| Carevasazica ieri, simbata 6 august 2011 plecam cu A1931 spre Azuga. E format numai din 5 vagoane, inghesuiala mare, bagaje multe, vagoane salon, balamuc, copii mici urlatori, etc. Ca sa am liniste, de la Ploiesti ma mut la coada trenului. De la Cimpina pina la Comarnic se circula de prin iunie pe ambele fire, totul e gata: Aici in stinga se lucreaza la o noua minihidrocentrala: Breaza. S-a facut curatenie in zona adiacenta statiei, in albia Prahovei: Trecind noile poduri se observa cladirea noii hidrocentrale (constructia in forma de trunchi de con din dreapta): Gura Beliei - Breaza Nord. Mai sint de mutat muntii de traverse de acolo: In sfirsit, aproape de Comarnic vad un marfar circulind pe firul opus: Comarnic. Alt marfar asteapta sa fie expediat spre Ploiesti: Intre Comarnic si Posada se lucreaza sustinut la firul I: Terasamente: Santuri de scurgere: Consolidare de versant: Peroane noi la Posada: Cladirea a fost probabil vinduta pe bucatele unor angajati. E o idee nenorocita pentru ca deschide calea spre transformarea ei in ghetou. Primul pas vizibil in acest sens a fost deja facut: locatarul de la parter din stinga si-a "infrumsetat" fatada numai pentru el. Incet incet o sa faca si ceilalti la fel sau chiar mai mult si o sa vedem acolo in loc de o frumoasa cladire, un cotet etajat multicolor. Ar trebui sa li se interzica modificarea aspectului exterior: Mai departe: Aici apare linia noua: Inlocuire de traverse la un podet: Valea Larga, lucrari incheiate: Cindva acest depozit de pietris era deservit si de o cale ferata, cu rampa de incarcare. A fost din ce in ce mai greu de zarit printre namoale si buruieni pina cind a fost desfiintata de tot: Spre Sinaia firul I nu mai e folosit desi sina e lucioasa. Probabil ca circulatia a fost deviata foarte recent: Iarba deasa si schimbarea de sens cred ca au derutat acest biet animal care a sfirsit in mod tragic: Acest pod a fost refacut lasind spatiu pentru o viitoare refacere a liniei spre Mefin: Sinaia: Pina la Busteni stilpii pe firul II sint montati, asteapta catenara. De asemenea se fac suduri la sina: In stinga a fost depozitata o cantitate mare de balast uzat. Sistemele de drenaj instalate sint foarte eficiente, apa curgea cu un debit maricel prin sant: Suduri: Poiana Tapului: Spre Busteni. Se inlocuiesc si aici citeva traverse din dreptul podetelor (au fost probabil montate provizoriu in timp ce podetul era reparat sub circulatie): In dreapta sus podul si fosta linie ingusta electrificata a fabricii de hirtie, cu o panta accentuata: Busteni: Spre Azuga sint gata ambele fire dar mai e de lucru la intrare in Azuga: Azuga: Pentru o comparatie mai usoara, pun din nou schemele de la inceputul acestei pagini si o adaug pe cea la zi : |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Sam 13 Aug 2011, 18:59 | |
| https://i241.photobucket.com/albums/ff4/tozlovanuvlad/Divers/Lucrari%20CF%20SInaia%20-%
Ce fel de pasarela e in poza? |
| | | TVlad V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 14 Aug 2011, 10:36 | |
| Cred ca e incomplet linkul, nu am reusit sa imi dau seama despre care pasarela e vorba |
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 16 Oct 2011, 10:34 | |
| Are cineva informatii noi despre lucrari? Poze..schema.. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 16 Oct 2011, 15:39 | |
| - Toader a scris:
- Are cineva informatii noi despre lucrari? Poze..schema..
Se circula foarte bine intre Campina si Comarnic , viteza cam 120 , dupa Comarnic pana in Sinaia se circula pe fir reabilitat dar pe firul 2 , firul 1 este terminat si el dar nu are catenarea montata in intregime deci mai e putin si gata pana la Sinaia , in Sinaia inca nu e gata toata reabilitarea , la fel si aici liniile 3 si 4 sunt gata dar nu au catenarea montata la restul 5 ; 6; ; 7 mai au ceva de lucru , din Sinaia se circula pe firul 1 , firul 2 inca e in lucru la Busteni totul e gata si apoi la Azuga liniile 1 si 2 sunt gata 3-4-5-6 inca se mai lucreaza si catenarea lipseste . Din Azuga la Predeal se circula pe firul 1 la firul 2 mai e ceva de lucru . Cert e ca din Buc pana la Predeal se circula pe linie noua si se ajunge timpuriu in garii , azi dimineata am venit cu 1642 si in Ploiesti am stat 10 minute . Intre Ploiesti si Bucuresti au aparut restrictii serioase , trenul are balansarii in zona Crivina , ceva s-a intamplat aici , pacat |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18744 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24319 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 16 Oct 2011, 16:22 | |
| Deci as fi curios daca aceasta firma lucreaza la fel si in Austria sau sunt muncitorii de vina? ca mie mie greu de crezut de ritmul asta de melc de ce dureaza atat sa se monteze catenara si nu poate face chiar mergand pas cu pas cu reabilitarea..Karpaty deci peste 4 ani o sa fie praf si acest portiune reabilitata ma gandesc ca ar fi bine daca ar reabilita M202 portiunea de defileu sau sa se construiasca linia Rm Valcea-Pitesti ca sa mai preia o parte din traficul de marfa.. |
| | | bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5120 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 16 Oct 2011, 16:51 | |
| se termina reabilitarea pe Campina-Predeal si sa stricat pe Bucuresti-Ploiesti si tot asa o ducem,mereu in restrictii si timpi mari de mers.E bataie de joc |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum 16 Oct 2011, 17:39 | |
| @ karpaty .. s-a dat drumu de la Sinaia pe ambele fire .. doar in gara trebe montata catenara pe 3,4 ca restul deocamdata pot sa mai astepte .. stii cumva la Predeal se baga pana in statie ? ca s-au oprit cam departe de semnalul de intrare in gara :d si ar fi o prostie daca nu reabiliteaza intrarea in Predeal... @ dl Bostanescu .. pai aici e de vina CFR Infra ca nu trimit utilajele(probabil lipsa de bani) sa repare joantele deteriorate si eventualele alunecari ale inimii sinelor .. decat sa bage 70 mai bine schimba acum parte din sina si circula cu 100... dar asta e M800 e praf acum si nici nu s-a dat in lucru .. Astept sa inceapa Simeria-Vintu pt ca sunt alte interese .. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal | |
| |
| | | | Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |