|
| 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
+112Katalyn marius664 Luca tgv Jurnal Feroviar cfr500 spiderpc florin.lifticariu dan tm AndiCFR mielutu zburator LanceR bubu adascalu redeme Spartan1948 alex.alexus.tm mariushal buldozer2 riciu Radu phnegativ FelixTheBear030 Amiralul Caravelle_Zg tudor_vl seby1998 19jimmy84 KOSTYK baiazid Radu.B nokia2010 dan_dinca Adirmvl Czirjak Arpad sogard_2003 liviulav33 popovici Kriszti219 Teodor George Balto costi_dumitru Razvan M.I.C.I. DAS 2011 WAYNEN The Legend mardaryroby Radu Tudor razvan - trenuri Rarau srazvi nenuandrei AMX 97-0548-4 kristi kkk Dr2005 060DA1076 tuborgtnp Mircea Tudor boldalexandru iuli.hard DUAL Nk11 misha kristu Luna eu 040EC100 traian didinul Norbi Vlad Polpot AndreiCFRBucuresti adycfrbucuresti mihaiuc Mircea Condilescu Marius ATM Mihay ldh80 Razvan Tudor decward alexandruh DPS Vitosa cristi ar AlexD bostanescu gigel 63-1143-5 Nesebar alexmorph3us cortexedge ionutz85 halmarius Adrian78 Boracik RazvanCFR Silver mishu88 cont dezactivat . Alex Avram IonutCFR2009 cristi CFR user dezactivat... jionutz raoul TVlad tudor_toma82 SULZERUL 0733 MariusM COSTACHE MIHAIL 116 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum Oct 16, 2011 6:04 pm | |
| Ce sa faci cu doua automotoare? sa urci calatorii platitori - si numai aia - in el. Pana la urma, CFr are obligatie sa puna tren la dispozitie pentru platitori. Pentru blatisti, din punctul meu de vedere, usa-i pe acolo!...la duba, la caruta sau autopingeaua. Nu stiu cum o fi pe la slujbele voastre, dar la al meu (tractari auto, firma privata) daca n-ai bani pentru serviciul solicitat, nu il primesti si gata. D-aia muncesc, si d-aia muncim si ne ducem la munca toti aia incadrati in campul productiei, sa producem bani. Bani, mai oameni buni, bistari, marafeti, malai, lovele, gologani, verzisori si albastrele, miute, leuti, cascaval de produs pentru angajator! careva ar trebui sa le repete cuvintele astea la ureche managerilor firmelor de stat, poate inteleg ca nu-s pusi acolo doar sa nu se aseze praful pe scaunul directorial. |
| | | 040EC100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 37 Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801 Reputatie : 5059 Data de inscriere : 14/07/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Oct 19, 2011 4:22 am | |
| Pe 01 octombrie am efectuat impreuna cu userii Marius si 63-1143-5 o excursie la Oltenita. Fara alte comentarii, iata ce se afla pe liniile statiei(de mentionat ca, din cele 11 linii, doar liniile 3 si 7 mai erau nefunctionale, restul lucind aproape la fel de tare ca directa): |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Oct 19, 2011 9:29 am | |
| |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Oct 19, 2011 11:45 am | |
| Nu merge linkul. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi Oct 20, 2011 10:06 am | |
| M-am chiorat putin la poza aia microscopica si daca nu imi joaca feste mintea parca vad un desiro ascuns dupa boschieti in stanga |
| | | iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi Oct 20, 2011 12:58 pm | |
| - AlexD a scris:
- M-am chiorat putin la poza aia microscopica si daca nu imi joaca feste mintea parca vad un desiro ascuns dupa boschieti in stanga
e un 21-47 :roll: |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi Oct 20, 2011 1:07 pm | |
| Cred ca este vorba despre ce era pe liniile garii. Eu vad vagoane de marfa si o locomotiva CTV. |
| | | Marius V.I.P Member
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5420 Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi Oct 20, 2011 2:35 pm | |
| La paginile 25-26,puteti sa vedeti mai multe poze... Locomotiva CTV (NICIDECUM),desiro mai putin |
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Vin Oct 21, 2011 8:28 am | |
| |
| | | boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5054 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Sam Noi 05, 2011 2:48 pm | |
| pana mai acum cateva luni se vorbea ca o sa bage automotoare pe linia 801 dar iata ca e luna noimebrie si inca nimic tot jafurile alea circula deci zvonurile au fost deocamdata false poate dupa 11 decembrie cand se va schimba mersul trenurilor va aparea ceva |
| | | user dezactivat...
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 45 Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava Reputatie : 5525 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Noi 09, 2011 12:05 pm | |
| Acum vreo doua saptamani am facut o plimbare de placere de la Obor la Titan Sud, cu trenul care pleaca seara la Oltenita. Din Bucuresti Sud au urcat vreo 30 de controlori ( de fapt angajati ai CFR ), care s-au postat cate doi la fiecare usa a fiecarui vagon, pe ambele parti ale trenului. La sosirea in Titan Sud, nimeni nu putea urca fara bilet, iar coada la casa de bilete era de vreo 20 de persoane. |
| | | Mircea Tudor
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 59 Localizare : Ploiesti Reputatie : 4768 Data de inscriere : 07/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Noi 09, 2011 1:08 pm | |
| - roger a scris:
- Acum vreo doua saptamani am facut o plimbare de placere de la Obor la Titan Sud, cu trenul care pleaca seara la Oltenita. Din Bucuresti Sud au urcat vreo 30 de controlori ( de fapt angajati ai CFR ), care s-au postat cate doi la fiecare usa a fiecarui vagon, pe ambele parti ale trenului. La sosirea in Titan Sud, nimeni nu putea urca fara bilet, iar coada la casa de bilete era de vreo 20 de persoane.
Toata treaba asta a durat o saptamanana. Au vandut in medie 150 bilete/seara in aceasta campanie. O intamplare memorabila am trait la jumatatea acelei saptamani, cand, dupa rebrusment si cuplarea masinii la tren, vine unul dintre supracontrolori la mine si ma roaga sa opresc motorul masinii, ca sa sperii fauna si sa-i fac sa cumpere bilete. Bineinteles ca m-am conformat si am oprit motorul locomotivei. Imediat dupa asta, aud o discutie intre doi indivizi: "-Baa, hai in ... mea sa ne luam bilete ca nu mai pleaca trenul asta de aici, a oprit asta locomotiva!", iar dupa asta o ploaie de cuvinte pe care nu le pot reproduce la adresa controlorilor si conducerii CFR. Bineinteles ca nici eu n-am scapat de injuraturi, ba chiar unul ii indemna pe ceilalti sa urce la mine in cabina si sa-mi dea o "lectie" Totusi, in acea nebunie, am dat si de oameni sanatosi. Era un pusti, cam la 20-25 de ani, care ii indemna pe oameni sa cumpere bilete spunandu-le ca altfel trenul va fi anulat. M-am interesat de acel baiat si am aflat de la IDM din Titan Sud ca ar fi pasionat de trenuri si ca umbla cat de des poate cu trenurile astea si ca ar fi un colaborator fidel al organelor de ordine. Trebuie sa mentionez ca fac serviciu pe sectia asta destul de rar, dar mi-a lasat un gust amar. Viteza mica de deplasarare, nenumaratele semnale de alarma actionate aici imi provoaca numai cosmaruri. E o adevarata aventura sa conduci pe aceasta sectie. Indiferent cat de vechi ai fi in bransa, aici nu stii niciodata de ce vei avea parte in executarea serviciului. |
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Noi 09, 2011 1:42 pm | |
| Gagiu de 25 de ani care indemna lumea sa-si cumpere bilete cred ca era Mitica, altul nu are cum sa fie. Cat despre personajele care injura/scuipa/vor sa va dea o lectie sunt niste rebuturi ale societatii in care traim si din care facem toti parte si unde fiecare din noi are o parte din vina. Nu sunt vinovati turcii, tatarii sau alte natii de pe planeta asta cu ce se intampla in RO, tot noi suntem vinovati, mai mult sau mai putin fiecare avem o parte din vina la ce se intampla si in CFR si pe strada si oriunde. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Noi 09, 2011 1:59 pm | |
| mircea tudor asta e de fapt mitica Cica face destul de rar, dar doar de data asta i-a lasat un gust amar din cauza vitezei, etc... Interesant cum de pana acum niciun "mecanic" nu s-a interesat de vreun pasionat, daramite sa mai si afle ca ar fi unul cu asemenea antecedente pe forum. E deja a doua oara cand mitica vorbeste la persoana a treia de el. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier Noi 09, 2011 2:00 pm | |
| Daca se scot trenurile de pe o ruta sau daca lumea incepe sa foloseasca transportul auto in loc de cel feroviar, cum reusesc soferii sa capaciteze oamenii sa isi ia bilet?
De ce nu se poate aplica aceeasi tactica si la trenuri??? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
| |
| | | | 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |