|
| 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
+112Katalyn marius664 Luca tgv Jurnal Feroviar cfr500 spiderpc florin.lifticariu dan tm AndiCFR mielutu zburator LanceR bubu adascalu redeme Spartan1948 alex.alexus.tm mariushal buldozer2 riciu Radu phnegativ FelixTheBear030 Amiralul Caravelle_Zg tudor_vl seby1998 19jimmy84 KOSTYK baiazid Radu.B nokia2010 dan_dinca Adirmvl Czirjak Arpad sogard_2003 liviulav33 popovici Kriszti219 Teodor George Balto costi_dumitru Razvan M.I.C.I. DAS 2011 WAYNEN The Legend mardaryroby Radu Tudor razvan - trenuri Rarau srazvi nenuandrei AMX 97-0548-4 kristi kkk Dr2005 060DA1076 tuborgtnp Mircea Tudor boldalexandru iuli.hard DUAL Nk11 misha kristu Luna eu 040EC100 traian didinul Norbi Vlad Polpot AndreiCFRBucuresti adycfrbucuresti mihaiuc Mircea Condilescu Marius ATM Mihay ldh80 Razvan Tudor decward alexandruh DPS Vitosa cristi ar AlexD bostanescu gigel 63-1143-5 Nesebar alexmorph3us cortexedge ionutz85 halmarius Adrian78 Boracik RazvanCFR Silver mishu88 cont dezactivat . Alex Avram IonutCFR2009 cristi CFR user dezactivat... jionutz raoul TVlad tudor_toma82 SULZERUL 0733 MariusM COSTACHE MIHAIL 116 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:02 | |
| Eu sint Bibicu nene Iancule!
deja e de groaza cu Mitica asta, cite discutii genereaza, Mitixca e de fapt 040 EC , ba nu e chiar Mitica, nuuuu e Tudor. Care e treaba domle cu Mitica? |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:07 | |
| E amuzant cu personalitatile lui multiple. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:14 | |
| - dan tm a scris:
- Daca se scot trenurile de pe o ruta sau daca lumea incepe sa foloseasca transportul auto in loc de cel feroviar, cum reusesc soferii sa capaciteze oamenii sa isi ia bilet?
Daca se scot trenurile ii ia draq pe toti, nu exista atatea microbuze in toata Oltenita sa duca pasageri cat duce un tren cu 7-8 vagoane. La microbuz sunt mai simplu de gestionat ciorile deoarece un microbuz are infinit mai putine locuri decat un tren. La microbuz sunt 16-18locuri si nu se pot aduna atat de multe carduri de ciori sa faca scandal cat ca la tren. Avand autogara, banuiesc astia (ciorile) nu prea se aduna sa faca scandal acolo ca nu sunt prosti sa si-o ia pe coaja de la soferi, firma de paza, angajati ai autogarii, etc. Cioara nu e proasta, cioara face scandal doar cand e in grup mare iar ceilalti (controlori-mecanici-personal CFR sunt in numar mic). |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5136 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:38 | |
| Nu cred ca vor scoate acest tren, pentru ca n-au niciun interes sa rezolve cu adevarat problema, daca vroiau o faceau de ani buni, ca situatia se cunostea de ani de zile! Apoi, numai trenul asta credeti ca are probleme cu blatistii? Pai sunt de 10 ori mai multi la restul trenurilor din tara! CFR Calatori oricum are pierderi de 20 milioane de euro, deci si-asa n-ar rezolva nimic daca ar inchide acest tren. Orice masura ar lua, fenomenul deja nu mai poate fi starpit, la fel cum nu s-au putut opri furturile de sine si cabluri pe care le tot vedem la tv! Ca sa nu mai fie deloc pe pierdere ar trebui ori sa inchirieze liniile respective unor operatori privati, ori sa vanda unei companii gen DB. Dar nu se vrea, pentru ca inca nu s-a furat totul, plus niste putori si-ar pierde scaunele caldute. |
| | | Mircea Tudor
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 59 Localizare : Ploiesti Reputatie : 4769 Data de inscriere : 07/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:52 | |
| - cortexedge a scris:
- mircea tudor asta e de fapt mitica
Cica face destul de rar, dar doar de data asta i-a lasat un gust amar din cauza vitezei, etc... Interesant cum de pana acum niciun "mecanic" nu s-a interesat de vreun pasionat, daramite sa mai si afle ca ar fi unul cu asemenea antecedente pe forum. E deja a doua oara cand mitica vorbeste la persoana a treia de el. Imi pare rau, dar chiar nu inteleg despre ce vorbesti domnule. Eu sunt mecanic de locomotiva de aproape 24 ani, iar in timpul asta sa stii ca am avut multi "calatori" cu mine pe masina. Daca ai dubii in privinta identitatii mele, te invit la depou la Ploiesti sa te informezi asupra identitatii mele. Asta asa, ca o chestie, desi nu ma intereseaza sa dovedesc nimanui nimic. Eu m-am inscris pe forum din dorinta de a impartasi cu voi diferite aspecte ale acestei meserii frumoase, dar grele. Sa stii ca nu toti suntem la fel, mie unul mi-a placut si imi place sa incurajez tinerii sa vina la tren. Daca imi face cineva poza la masina nu dau cu pietre dupa omul ala, ba dimpotriva, il incurajez sa faca mai multe poze. Vazand comentariile voastre pe aici, imi pare rau ca m-am inscris pe forumul asta asa ca va las sa scrieti ce vreti iar eu ma retrag si-mi vad de treaba. Numai bine |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:56 | |
| Am intrebat altceva:
cum reusesc firmele de transport auto sa faca oamenii sa isi ia bilet? cum reusesc privatii feroviari sa faca acelasi lucru?
plecind de la aceste 2 intrebari urmeaza logic alte intrebari?
cum reusesc administratiile feroviare de stat in alte tari sa faca publicul sa ia bilet? daca firmele private de autobuze sau cele feroviare reusesc acest lucru de ce nu reuseste CFR-ul de stat? ce treaba are latura sociala cu biletul? vrei sa calatoresti platesti este simplu dupa principiul, vrei sa manici iti cumperi |
| | | mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5520 Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 14:56 | |
| - traian a scris:
- Nu cred ca vor scoate acest tren, pentru ca n-au niciun interes sa rezolve cu adevarat problema, daca vroiau o faceau de ani buni, ca situatia se cunostea de ani de zile! Apoi, numai trenul asta credeti ca are probleme cu blatistii? Pai sunt de 10 ori mai multi la restul trenurilor din tara! CFR Calatori oricum are pierderi de 20 milioane de euro, deci si-asa n-ar rezolva nimic daca ar inchide acest tren. Orice masura ar lua, fenomenul deja nu mai poate fi starpit, la fel cum nu s-au putut opri furturile de sine si cabluri pe care le tot vedem la tv!
Ca sa nu mai fie deloc pe pierdere ar trebui ori sa inchirieze liniile respective unor operatori privati, ori sa vanda unei companii gen DB. Dar nu se vrea, pentru ca inca nu s-a furat totul, plus niste putori si-ar pierde scaunele caldute. Si care crezi ca e solutia cu Bucuresti - Oltenita? Eu, lucrand in domeniu (si nu in Romania, ca sa zici ca tin partea CFR, nu o fac), nu vad nicio solutie. Ca operator esti prins intre ciocan si nicovala: - daca scoti trenurile, dispare sina, pentru ca o fura 'localnicii'. Linia e importanta strategic si mai nou are si trafic de marfa, si refacerea ei ar costa mult mai mult (chiar la standardul jalnic de-acum) decat sa tii chiar si 10 ani rablele curente pe linie. - daca bagi automotoare, risti sa-ti fie batut/omorat personalul de tren. Da, atat de rea este fauna locala. - daca lasi trenurile (situatia actuala), pierzi bani ca nimeni nu are bilet. - daca bagi jandarmi/paza/mega-control zilnic, te costa cat nu poti scoate din incasari, chiar daca toti isi iau bilet. Daca faci manevra de forta o singura data, nimanui nu-i pasa... Pe linia asta, nici pe vremea lui Ceasca nu se cumparau bilete sau abonamente (mai luau cei care lucrau la fabricile de-alungul liniei, ca-i fortau secretarii de partid, dar erau cel mult 5-10 cu abonamente, ca erau scumpe, cred ca era 350 de lei pe luna pana la Oltenita). Costa 2-3 lei 'cu nasu'' (biletul costa 15 lei, spre comparatie, intrarea la metrou era 2 lei) intre Oltenita si 23 August (Titan Sud H. astazi), si supracontrolul era o raritate. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5136 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 15:20 | |
| Pai solutia dupa cum am mai spus, e ori privatizarea toala a CFR CALATORI -si pana la urma tot acolo se va ajunge oricum, chiar daca o sa mai treneze situatia inca vreo cativa ani, ori daca nu, inchirierea spre Regiotrans sau alti operatori privati -spui ca o sa-i omoare pe cei din personalul trenului, sa-ti reamintesc cum sectiile considerate gauri negre de catre CFR au devenit brisc profitabile dupa concesionare? Cum iti ecplici? Daca acolo s-a putut, de ce nu s-ar putea si in cazul asta? Nu exista "nu se poate", ci "nu se vrea"! CFR e pe pierderi de ani buni, dar vezi deja ca fmi-ul pune seaua pe ei sa inchida anumite linii, vreo 4000 de km., deci gata, s-a cam terminat balciul! Probabil FMI-ul ne va mai interzice si sa subventionam biletele si atunci sa vezi....teama mi-e de altceva: ca nu cumva s-o vanda pe nimic, exact asa cum s-a procedat cu intreaga industrie in ultimii 21 de ani! Macar sa vanda unui operator serios gen Deutsche Bahn si aia cu siguranta vor sti s-o faca profitabila. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 15:20 | |
| Solutia este scoaterea trenurilor de calatori. CFR este o institutie de drept public adica toti platim pentru pierderile ei. linia sa ramina de marfa, cu paza armata. Te-am prins te-am bulit.
S-au hai sa continui cu intrebarile: ce s-ar intimpla in strainatate cu o astfel de linie?
|
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 15:43 | |
| Eu am mai spus, daca ar fi dupa mine as desfinta toate personalele si le-as da la privati, daca le vor, sunt cele mai paguboase trenuri de la CFR. Daca indigenii nu vor sa inteleaga cu vorba buna, nu sunt adeptul educatiei cu parul, asta ar insemna sa ma cobor la un nivel sub urban care nu ma caracterizeaza. Inchidem prevaliile si linia si am incheiat discutia, sa ramana izolati de lume si la revedere. Si ne mai intrebam de ce biletul la CFR e mai scump pe distanta cu un tren de rang superior decat daca mergi cu masina personala. Raspunstl e simplu, pretul biletelor e umflat mult, eu daca imi iau bilet la R sau IC platesc si pentru nenorocitul care merge cu nasul, si o sa mai creasca preturile ca asa meritam, cunoscator e ala care da nu ala care cere.
Dan tm sti ce se intampla? O scoteau toata si o bagau la reciclat. Pentru 50km de linie vai de mama ei nu isi batea nimeni capul, exista variante pe sosea, sosea care mai tot timpul e libera si foarte libera, o spun din experienta in ultimii 3 ani numai pe Oltenita/Calarasi am plecat la mare. E o zona moarta a tarii plina de putori si asistati social. |
| | | tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5263 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 15:55 | |
| - AlexD a scris:
- Eu am mai spus, daca ar fi dupa mine as desfinta toate personalele si le-as da la privati, daca le vor, sunt cele mai paguboase trenuri de la CFR. Daca indigenii nu vor sa inteleaga cu vorba buna, nu sunt adeptul educatiei cu parul, asta ar insemna sa ma cobor la un nivel sub urban care nu ma caracterizeaza. Inchidem prevaliile si linia si am incheiat discutia, sa ramana izolati de lume si la revedere.
Si ne mai intrebam de ce biletul la CFR e mai scump pe distanta cu un tren de rang superior decat daca mergi cu masina personala. Raspunstl e simplu, pretul biletelor e umflat mult, eu daca imi iau bilet la R sau IC platesc si pentru nenorocitul care merge cu nasul, si o sa mai creasca preturile ca asa meritam, cunoscator e ala care da nu ala care cere.
Dan tm sti ce se intampla? O scoteau toata si o bagau la reciclat. Pentru 50km de linie vai de mama ei nu isi batea nimeni capul, exista variante pe sosea, sosea care mai tot timpul e libera si foarte libera, o spun din experienta in ultimii 3 ani numai pe Oltenita/Calarasi am plecat la mare. E o zona moarta a tarii plina de putori si asistati social. de acord cu cele afirmate ! |
| | | 060DA1076
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 37 Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801 Reputatie : 4770 Data de inscriere : 09/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 16:39 | |
| Aloooo, mai, nu va mai inflacarati atat, ca e degeaba. Da, e foarte corect ceea ce ati scris voi aici, dar credeti ca va baga cineva in seama? Pe facebook sunt prieten cu Anca Boagiu(daca ala o fi contul ei real), i-am trimis cateva mesaje in care ii prezentam dezastrul in care se afla calea noastra ferata. Credeti ca am primit vreun raspuns? Normal ca nu. P.S. Ca sa nu mai existe dubii in privinta identitatii mele, va spun din start ca asta e noul meu cont pe forum, asta asa ca o precizare pt Cortexedge, care vad ca a dezvoltat o obsesie pt mine si vede in oricine intra nou pe aici numai Mitica P.P.S. Nu am nici o legatura cu domnul mecanic Mircea Tudor, asta sa va fie clar. 060DA1076=Mitica. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 16:46 | |
| Mitica, tu nu trebuia sa iti respecti banul? Nu am obsesie pt tine, atat ca nu te stii ascunde suficient de bine _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | 060DA1076
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 37 Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801 Reputatie : 4770 Data de inscriere : 09/11/2011
| | | | tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5263 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 09 Noi 2011, 17:29 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
| |
| | | | 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |