Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi

In jos 
+76
Whyse1
Laurentiu Ciobanu
riciu
marius664
ets2oltromânia
Ikarus99
gardianlinux
adrian rosca
Dutzu
dan tm
Katalyn
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
DAS 2011
ldh80
chatnoir401
Petre_IFTE
Bobby_TM
alexmorph3us
AndreiStefan
aurelsandu
kristi kkk
sorin
Radu.B
Kriszti219
Vitosa
Cont dezactivat
NicuS
Czirjak Arpad
cristi ar
Katalin4653
Alex Ionut
nenuandrei
cfr500
Norbi
Gabry Gabriel
Dr2005
popovici
didinul
sp59
ravers75
TVlad
mishu_edm
alliens
cristi CFR
alinx3330
DUAL
stefan_br
iDorin
cardinal
Marius Iulian
get.
ATM
COSTACHE MIHAIL
dan ciprian
razvan - trenuri
Marius
DPS
Adrian78
spsdc7
mardaryroby
cata
Ionutz
060-EA078
MariusM
lovekomotive
sorinucu
Semafor
buldozer2
marius_catalin84
IonutCFR2009
membru inactiv
Nesebar
Vlad
marius_m
myster2008
80 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeMar Dec 18, 2012 6:46 pm

Kristi-kkk are dreptate. Mi-am adus aminte asta vara... Da! Un tren care facea Marasesti --- Adjud avea vagoane cu statia de domiciliu Marasesti. Am uitat, dar acum mi-am adus aminte!
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3354
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8364
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeDum Dec 23, 2012 7:35 pm

Am vazut un comentariu pe YOU TUBE ca s-a finalizat electrificarea pe un fir la aceasta linie? Este adevarat? Smile
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeDum Dec 23, 2012 7:47 pm

razvan - trenuri a scris:
Am vazut un comentariu pe YOU TUBE ca s-a finalizat electrificarea pe un fir la aceasta linie? Este adevarat? Smile
Doar firul de contact s-a inchis complet si doar pe un singur fir. Pe celalat sunt montati suportii si izolatorii. Probabil ca la primavara se reiau lucrarile!
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3354
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8364
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeDum Dec 23, 2012 8:05 pm

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
Doar firul de contact s-a inchis complet si doar pe un singur fir. Pe celalat sunt montati suportii si izolatorii. Probabil ca la primavara se reiau lucrarile!

Deci nu este posibil sa circule cu locomotive electrice in general si mai ales IR Galati - Targu Mures pentru a mai reduce din timpii? Oricum vestea mi-a inveselit seara.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeDum Dec 23, 2012 8:15 pm

Lipseşte o substracţie de tracţiune, degeaba termină ei de întins catenara.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 1:50 am

Ca se misca incet e partea a 2'a si tipic romaneasca,bine ca totusi se misca, ma intreb ce vor electrifica in perioada urmatoare,si anume incotro isi va indrepta atentia noul minister pentru "MARI PROIECTE :roll: " ,poate asistam la un Targu Mures-Deda sau Galati-Iasi sau Cluj-Oradea sau poate Botosani?
Cum GySevul a modernizat atat,eu zic ca si CFR putea sa faca Cluj-Oradea-Valea lui Mihai/Carei in functie de ce dorea partea maghiara in mai putin de 2 ani, la viteze >120 km/h
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 4:22 am

2 ani durează numai licitaţia pentru proiectare, apoi mai ai nevoie şi de consultanţă (deh, suntem în UE, trebuie să mai avem o firmă căpuşă în afacere) şi abia apoi treci la execuţie. 5 ani e un termen mai aproape de realitate pentru cazul în care se dă mâine ordin de ministru să se ridice viteza la 120 km/h.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 4:38 am

Tratatele trebuiau sa inceapa in timpul guvernarii Boc ,mai ales ca ungurii au fost in anumite stadii de negocieri pentru punctele de frontiera,atat rutier cat si feroviar,iar acum guvernarea PSD a incercat sa schimbe punctul de frontiera ,cand autostrada maghiara este finalizata =))...
Sus In jos
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 9:20 am

Eu l-am pus , doar e clipul meu ! Wink https://www.youtube.com/watch?v=0wAAdYaFnMY
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 11:24 pm

E1 4653 BR a scris:

Eu l-am pus , doar e clipul meu ! Wink https://www.youtube.com/watch?v=0wAAdYaFnMY

Nu crezi ca este exagerat??? O fi clipul tau dar nu crezi ca suna a dezinformare comentariul respectiv??? Iar ca sa te joci cu pasiunea si setea de informare a unor persoane aflate la sute de km distanta si/sau care nu au fost niciodata aici, li se pare frustrant sa vina si sa constate CONTRARIUL la ceea ce aduceai ca ,,noutate" prin acel comentariu??? Hai sa lamurim odata ,,magia electrificarii CF"!! Electrificare nu inseamna doar o ,,sarma" de cupru atarnate de catenare din ,,par in par"!!!! Mai este de munca la greu!!! Nu procedezi bine cu exagerari. Toti ne bucuram ca vedem intinse niste sarme...Pana la trecerea unui tren remorcat cu electrica cu pantograful pe fir pe linia 704...mai curge apa pe Dunare. Si asta ti-o spun in cunostinta de cauza caci...am si eu cateva rude fosti mecanici de locomotive la Calatori, care dupa pensionare, s-au angajat la privati! Si imi mai spun si ei noutati din teren!!! Deci pentru cei care nu sunt din zona si nu au ajuns aici niciodata le zic atat: s-a intins catenara doar pe un fir. Asta fizic. Dar nici vorba sa fie numit acest fapt,... ELECTRIFICARE!! Nici vorba de asa ceva. Mai este foarte mult de lucru!!! Mai este de finalizat un tunel feroviar nou reabilitat, mai este de finalizat dotarea cu elemente componente al anexei C al Garii de Calatori Galati ce vizeaza sisteme centralizate de informatii si semnalizare si infrastructura, etc. aferente liniei 704. Sa stii ca acestea nu sunt montate in totalitate in acest corp ,,C"!!! Asa ca hai sa nu dezinformam si sa avem putina rabdare, sa asteptam si sa vedem ce se mai intampla!!!
Sus In jos
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Dec 24, 2012 11:29 pm

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
E1 4653 BR a scris:

Nu crezi ca este exagerat??? Electrificare nu inseamna doar o ,,sarma" de cupru atarnate de catenare din ,,par in par"!!!! Mai este de munca la greu!!! Sa stii caci pentru o persoana care nu a fost in zona niciodata si afla ce ai ,,zvonit" tu, el o poate lua ,,de buna" si cand ajunge in zona....constata dezamagirea!!! Nu procedezi bine cu exagerari. Toti ne bucuram ca vedem intinse niste sarme...Pana la trecerea unui tren remorcat cu electrica cu pantograful pe fir pe linia 704...mai curge apa pe Dunare. Si asta ti-o spun in cunostinta de cauza caci...am si eu cateva rude fosti mecanici de locomotive la Calatori, care dupa pensionare, s-au angajat la privati! Si imi mai spun si ei noutati din teren!!! Deci pentru cei care nu sunt din zona si nu au ajuns aici niciodata le zic atat: s-a intins catenara doar pe un fir. Asta fizic. Dar nici vorba sa fie numit acest fapt,... ELECTRIFICARE!! Nici vorba de asa ceva. Mai este foarte mult de lucru!!! Mai este de finalizat un tunel feroviar nou reabilitat, mai este de finalizat dotarea cu elemente componente al anexei C al Garii de Calatori Galati ce vizeaza sisteme centralizate de informatii si semnalizare si infrastructura, etc. aferente liniei 704. Sa stii ca acestea nu sunt montate in totalitate in acest corp ,,C"!!! Asa ca hai sa nu dezinformam si sa avem putina rabdare, sa asteptam si sa vedem ce se mai intampla!!!

OAre cei de la infra n-au auzit de punti intre sectoare pentru ca tractiunea sa fie cu electrica?(oricum in fir este curent ca de nu nu mai stateau sarmele la locul lor, GFR merge cu electrica pe 704 pina la Independenta HM)
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeMar Dec 25, 2012 12:12 pm

E1 4653 BR a scris:
OAre cei de la infra n-au auzit de punti intre sectoare pentru ca tractiunea sa fie cu electrica?(oricum in fir este curent ca de nu nu mai stateau sarmele la locul lor, GFR merge cu electrica pe 704 pina la Independenta HM)

Ce consum au locomotivele ex-SNCF si ce consum au EA-urile romanesti??? Intre Barbosi si Independenta sunt fix 30km (33 intre statiile CFR). Logic ca pe asa distanta poate circula lejer o ,,masina" cu consum mic de energie. Linia este sub tensiune pana la Hanu-Conachi. Dar nu suporta masini ca EA-urile noastre pentru asa distanta. Poate in cel mai fericit caz EB sau EC-uri dar nu EA-uri care sunt mari consumatoare de energie electrica. Asa ca problema cu puntile...pica din start. Se va construi Substatia de Tractiune de la Hanu-Conachi inceputa si abandonata intre 1988-1990. Deci nu incape in discutie punti si alte improvizatii. Repet, acestea doar daca am dispune de rame electrice economice, sau locomotive de-asemenea economice. Ori nu pentru EA -uri!!! Ori pe acest tronson se vrea a se circula EA-uri si Bobice!! Dar EA-urile sunt prioritate atat pentru calatori cat si pentru marfa!!!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeMar Dec 25, 2012 1:59 pm

Bine ca au tras sarmele,ca in timp se va construii si substatia si se vor moderniza si semnalizarile,insa cred ca problema nu e ca EA'ul consuma curent,ci faptul ca scade tensiunea mult in capatul cel mai indepartat fata de transformator al catenarei,fortand astfel o crestere de amperaj,pentru a asigura puterea de tractiune.Astfel se ajunge la decuplare...
Partea proasta e ca banii vin foarte greu de la infrastructura...desii se plateste TUI(de catre anumite companii offtopic ) ,ei nu reusesc sa repare anumite lucruri ce sa mai zicem de modernizari...
Sus In jos
Alex Ionut

Alex Ionut

Numarul mesajelor : 24
Reputatie : 4626
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeLun Ian 07, 2013 9:52 am

Nu v-au placut pozele care le-am postat in calatoria de la Marasesti?......fiindca ma asteptam sa mi se faca vreo observatie sau vreun comentariu.....MULTUMESC(pag 18)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 4:45 pm

pozele sunt reusite.iti dau 10 pt poze
p.s:scuze pt off-topic
offtopic
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi
Sus 
Pagina 18 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti
» Mersul Trenurilor 2012-2013
» Întrebări şi răspunsuri
» IR 1962/1961 Iasi-Vaslui-Barbosi-Braila-Tandarei-Constanta-Mangalia
» Gari din tara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 700-
Mergi direct la: