|
| 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
+76Whyse1 Laurentiu Ciobanu riciu marius664 ets2oltromânia Ikarus99 gardianlinux adrian rosca Dutzu dan tm Katalyn mielutu zburator rizelgeorgel2004 DAS 2011 ldh80 chatnoir401 Petre_IFTE Bobby_TM alexmorph3us AndreiStefan aurelsandu kristi kkk sorin Radu.B Kriszti219 Vitosa Cont dezactivat NicuS Czirjak Arpad cristi ar Katalin4653 Alex Ionut nenuandrei cfr500 Norbi Gabry Gabriel Dr2005 popovici didinul sp59 ravers75 TVlad mishu_edm alliens cristi CFR alinx3330 DUAL stefan_br iDorin cardinal Marius Iulian get. ATM COSTACHE MIHAIL dan ciprian razvan - trenuri Marius DPS Adrian78 spsdc7 mardaryroby cata Ionutz 060-EA078 MariusM lovekomotive sorinucu Semafor buldozer2 marius_catalin84 IonutCFR2009 membru inactiv Nesebar Vlad marius_m myster2008 80 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 16 Dec 2012, 23:27 | |
| Scaune decente pe 785. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | sorin
Numarul mesajelor : 32 Reputatie : 5030 Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 00:54 | |
| automotoarele vopsite in albastru, Malaxele, erau inainte cele rosii? Ca inainte aveau alte numere, gen 754, 756, 781,785... |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 03:36 | |
| - sorin a scris:
- automotoarele vopsite in albastru, Malaxele, erau inainte cele rosii? Ca inainte aveau alte numere, gen 754, 756, 781,785...
Exact! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 08:04 | |
| Cate automotoare LVT si Malaxe are Galatiul sau ma rog cine face aceste trenuri cu automotoare, banuiesc ca au si de rezerva ? in caz ca intr-o zi se defecteaza unul sau chiar doua pentru 20-30 calatori doar nu o baga Ldh + 1 vagon. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 09:29 | |
| Trenurile sunt făcute de Dep. Tecuci, care nu prea are altceva. Şi chiar dacă se găsesc locomotive, revizia de vagoane de la Tecuci nu mai funcţionează de muuuult timp. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 09:35 | |
| Da, cind am fost pe Tecuci-Faurei in depou erau destule LVT-uri.
Ar fi si culmea sa fie revizie si la Tecuci si la Marasesti, ce mai asigura Tecuciul acuma? cele de laIasi sint ale lor, mai dau ceva pe 704 si pe Falciu in rest? |
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 10:12 | |
| Nici la Mărăşeşti nu cred că mai e revizie de vagoane sau, cel puţin, nu mai are parc de vagoane, că trenurile se fac ori cu vagoane de Buzău, ori de Paşcani, ori de Basarab, ori de Galaţi. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 10:51 | |
| Eu anul trecut am vazut, acolo lacatusi si manevranti. Chiar trenul de la Iasi a fost manevrat cu partida de Marasesti pentru cuplare cu celalalt tren, in timp ce partida trenului era la cafea cu calatorii.
Ceva a ramas in Marasesti ca multe trenuri au cap de linie acolo si nu cred ca partizile trenurilor se ocupa de manevre. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 14:17 | |
| Nici Marasesti nu mai are revizie de vagoane, asta vara in gara erau vagoane de Galati, Buzau si Iasi, unul ratacit de Suceava.Ultima data am vazut vagoan de Marasesti la Siculeni in 2010. Parca aveau doar 21-47 si acestea nemaifiind pana asta vara reconditionate au fost casate sau trimise la Galati. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 16:18 | |
| - kristi kkk a scris:
- Nici Marasesti nu mai are revizie de vagoane, asta vara in gara erau vagoane de Galati, Buzau si Iasi, unul ratacit de Suceava.Ultima data am vazut vagoan de Marasesti la Siculeni in 2010. Parca aveau doar 21-47 si acestea nemaifiind pana asta vara reconditionate au fost casate sau trimise la Galati.
Corect! Insa nu exista vagoane cu statie de domiciliu Marasesti. In schimb atelierul/revizia de vagoane functioneaza. Apartine de Combinatul Siderurgic -SIRV-Galati- mai nou, odata cu desfiintarea liniilor Uzinale ( UETU) de pe platforma Combinatului de la Galati! Este -e drept o incvalceala- dar de drept atat calatori cat si marfa sunt revizuite de oameni apartinand aceleiasi societati! |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 19:03 | |
| Nu există SIRV Galaţi şi nici nu cred că a existat vreodată. Există SC IRVC CFR-SIRV Mărăşeşti, societate cu capital integral privat, aparţinând grupului Grampet (care deţine şi GFR). Aceasta are un punct de lucru în combinatul Arcellor-Mittal.
La Mărăşeşti era - sau încă o mai fi - revizie de vagoane, care aparţine de SNTFC ,,CFR Călători" S.A., la fel cum e şi la Galaţi. Cea de la Galaţi are ceva vagoane, cea de la Mărăşeşti nu ştiu. _________________ :TTT:
|
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 19:54 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu există SIRV Galaţi şi nici nu cred că a existat vreodată.
Există SC IRVC CFR-SIRV Mărăşeşti, societate cu capital integral privat, aparţinând grupului Grampet (care deţine şi GFR). Aceasta are un punct de lucru în combinatul Arcellor-Mittal.
La Mărăşeşti era - sau încă o mai fi - revizie de vagoane, care aparţine de SNTFC ,,CFR Călători" S.A., la fel cum e şi la Galaţi. Cea de la Galaţi are ceva vagoane, cea de la Mărăşeşti nu ştiu. Dragos, eu doar iti zic din ,,capul locului", din ,,miezul problemei" -cum se zice! Vad ca aceeasi firma care repara vagoanele de marfa ale Arcelor-Mittal repara si intretin si vagoanele de calatori. Grupul GRAPMET, a achizitionat toata Uzina ce deservea transportul interior CSG: U.E.T.U. ( Uzina Exploatare Transport Uzinal) impreuna cu sectia de la Marasesti. Doar ca este impartita in sectii: Sectia Galati si Sectia Marasesti. Si da, inca se mai intretin vagoane la Marasesti. Nu odata am vazut aleatoriu, cate un vagon in incinta Depoului Marasesti. Sau in anumite situatii, se aduc la Galati pentru lucrari mai de amploare. In fine,...Tu stii dpdv tehnic eu iti spun ce stiu din teren -cum se zice! |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 17 Dec 2012, 21:05 | |
| Ce ai văzut la Mărăşeşti e SIRV, cred că a preluat şi o parte din fostul depou, CFR Călători rămânând cu o remiză mai mică. _________________ :TTT:
|
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Mar 18 Dec 2012, 00:20 | |
| Sergiu, sigur au fost vagoane cu statia de domiciliu Marasesti, am vazut de cateva ori in Ploiesti sud un personal Ploiesti-Adjud ce era facut cu vagoane de Marasesti-asta in urma cu ceva ani, cum am mai zis-la Siculeni personalul Marasesti-Miercurea Ciuc, acum ceva ani-poate 10-12? era pe acceleratul de Iasi ce sosea in Bucuresti pe la ora 13 in grupa de Tecuci un vagon de Marasesti. Foarte probabil si statia de domiciliu Marasesti s-a inchis precum multe altele in ultimii 2 ani, cum ar fi Pitesti, Caransebes, Lugoj? Simeria, Bistrita, Dej, Vatra Dornei, Rosiori, Baia Mare?, Fetesti?-in primavara regio-urile de Slobozia erau facute cu vagoane de Constanta, etc. S-au pastrat doar in centrele mari-regionale, orase mari care fac trenuri de inters local si ceva inter-regio. Oravita a scapat din pricina specificului liniei de Anina dar nu mai are decat acel tip de vagoane ce se incadreaza pe acea linie. Orase ce aveau acum cativa ani o importanta feroviara deosebita, desi sunt urbe destul de mici din p.d.v. al numarului de locuitori devin mici puncte de tranzit pe harta feroviara. Acum 20 de ani pe raza regionalei Craiova erau statii de domiciliu la Craiova, Rosiori, Pitesti, Piatra Olt, Rimnicu-Valcea, Golesti, Calafat, Tirgu-Jiu, Filiasi. Acum au ramas doar Craiova, Tirgu Jiu si Piatra Olt dar ultima nu stiu cate zile va mai avea. |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Mar 18 Dec 2012, 10:27 | |
| Pai era pe aici o discutie despre Marasesti de ce opresc trenurile, de ce mai e aia si alta. Cred ca trebuie sa punem cap la cap informatiile de pe aici. Dar se pare ca trebuie inceput cu Galatiul. Asadar GFR a cumparat transportul uzinal de la CS Galati. Inteleg ca CSG a externalizat aceasta activitate. GFR a cumparat si SIRV Marasesti. Asta explica de ce liniile din fata remizei depoului Marasesti sint pline cu vagoane EACS galbene inmatriculate RO-AMG cu abtibildul GFR. Este adevarat, usile remizei sint inchise si placa pare a nu mai fi folosita. Pe liniile depoului din imediata apropiere a statiei mai sint 1-2 locomotive, cite un automotor etc, ceea ce inseamna ca exista si un dormitor pentru personalul de drum daca aceste masini nu sint ale Marasestiului si nici nu e punct de lucru. Trafic de marfa nu mai exista decit tranzit, se observa liniile goale pina la digul Canalului Siret Baragan trenul cu care am venit de la Iasi, se observa 2 etajate sosite de la Comanesti, vagoanele sint manevrate cu partida din Marasesti Pentru a cupla grupa de Iasi la grupa de Bacau se manevreaza cu partida din Marasesti, se vad si vagoanele etajate de mai devreme care au fost mutate, se mai poate vedea si un manevrant sau lacatus din Marasesti. In acest timp partida de la Iasi era la cafea cu calatorii. Asadar, in aceasta vara in statia Marasesti mai erau citiva lacatusi(ciocanari) si manevranti. Chiar daca statia nu mai are vagoane de domiciliu, sint trenuri care se formeaza in Marasesti din vagoane cu alte statii de domiciul. Este posibil ca aceste trenuri in final sa formeze alte trenuri si astfel sa ajunga in statiile de domiciliu. Adica sa le penduleze cumva Buzau-Marasesti, Marasesti -Comanesti, Comanesti -Marasesti si Marasesti -Buzau au ajuns la domiciliu. Nu stiu daca mai exista Comanda, dar cred ca exista dormitor pentru partizile care trebuie sa ia odihna intre combinatiile astea de trenuri la fel ca mecanicii de locomotiva. Asa a fost in vara, posibil sa se fi schimbat ceva si manevra de legare, dezlegare, cuplare/decuplare sa se faca cu partizile trenurilor caz in care nu mai este nevoie decit de liniile de remizare a locomotivelor si de dormitor pentru personal. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
| |
| | | | 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |