Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi

In jos 
+76
Whyse1
Laurentiu Ciobanu
riciu
marius664
ets2oltromânia
Ikarus99
gardianlinux
adrian rosca
Dutzu
dan tm
Katalyn
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
DAS 2011
ldh80
chatnoir401
Petre_IFTE
Bobby_TM
alexmorph3us
AndreiStefan
aurelsandu
kristi kkk
sorin
Radu.B
Kriszti219
Vitosa
Cont dezactivat
NicuS
Czirjak Arpad
cristi ar
Katalin4653
Alex Ionut
nenuandrei
cfr500
Norbi
Gabry Gabriel
Dr2005
popovici
didinul
sp59
ravers75
TVlad
mishu_edm
alliens
cristi CFR
alinx3330
DUAL
stefan_br
iDorin
cardinal
Marius Iulian
get.
ATM
COSTACHE MIHAIL
dan ciprian
razvan - trenuri
Marius
DPS
Adrian78
spsdc7
mardaryroby
cata
Ionutz
060-EA078
MariusM
lovekomotive
sorinucu
Semafor
buldozer2
marius_catalin84
IonutCFR2009
membru inactiv
Nesebar
Vlad
marius_m
myster2008
80 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeDum 16 Dec 2012, 23:27

Scaune decente pe 785.

sorin

Numarul mesajelor : 32
Reputatie : 5030
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 00:54

automotoarele vopsite in albastru, Malaxele, erau inainte cele rosii? Ca inainte aveau alte numere, gen 754, 756, 781,785...
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8340
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 03:36

sorin a scris:
automotoarele vopsite in albastru, Malaxele, erau inainte cele rosii? Ca inainte aveau alte numere, gen 754, 756, 781,785...

Exact!
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 08:04

Cate automotoare LVT si Malaxe are Galatiul sau ma rog cine face aceste trenuri cu automotoare, banuiesc ca au si de rezerva ? in caz ca intr-o zi se defecteaza unul sau chiar doua pentru 20-30 calatori doar nu o baga Ldh + 1 vagon.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 09:29

Trenurile sunt făcute de Dep. Tecuci, care nu prea are altceva. Şi chiar dacă se găsesc locomotive, revizia de vagoane de la Tecuci nu mai funcţionează de muuuult timp.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 09:35

Da, cind am fost pe Tecuci-Faurei in depou erau destule LVT-uri.

Ar fi si culmea sa fie revizie si la Tecuci si la Marasesti, ce mai asigura Tecuciul acuma? cele de laIasi sint ale lor, mai dau ceva pe 704 si pe Falciu in rest?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 10:12

Nici la Mărăşeşti nu cred că mai e revizie de vagoane sau, cel puţin, nu mai are parc de vagoane, că trenurile se fac ori cu vagoane de Buzău, ori de Paşcani, ori de Basarab, ori de Galaţi.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 10:51

Eu anul trecut am vazut, acolo lacatusi si manevranti. Chiar trenul de la Iasi a fost manevrat cu partida de Marasesti pentru cuplare cu celalalt tren, in timp ce partida trenului era la cafea cu calatorii.

Ceva a ramas in Marasesti ca multe trenuri au cap de linie acolo si nu cred ca partizile trenurilor se ocupa de manevre.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 14:17

Nici Marasesti nu mai are revizie de vagoane, asta vara in gara erau vagoane de Galati, Buzau si Iasi, unul ratacit de Suceava.Ultima data am vazut vagoan de Marasesti la Siculeni in 2010. Parca aveau doar 21-47 si acestea nemaifiind pana asta vara reconditionate au fost casate sau trimise la Galati.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 16:18

kristi kkk a scris:
Nici Marasesti nu mai are revizie de vagoane, asta vara in gara erau vagoane de Galati, Buzau si Iasi, unul ratacit de Suceava.Ultima data am vazut vagoan de Marasesti la Siculeni in 2010. Parca aveau doar 21-47 si acestea nemaifiind pana asta vara reconditionate au fost casate sau trimise la Galati.

Corect! Insa nu exista vagoane cu statie de domiciliu Marasesti. In schimb atelierul/revizia de vagoane functioneaza. Apartine de Combinatul Siderurgic -SIRV-Galati- mai nou, odata cu desfiintarea liniilor Uzinale ( UETU) de pe platforma Combinatului de la Galati! Este -e drept o incvalceala- dar de drept atat calatori cat si marfa sunt revizuite de oameni apartinand aceleiasi societati!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 19:03

Nu există SIRV Galaţi şi nici nu cred că a existat vreodată.
Există SC IRVC CFR-SIRV Mărăşeşti, societate cu capital integral privat, aparţinând grupului Grampet (care deţine şi GFR). Aceasta are un punct de lucru în combinatul Arcellor-Mittal.

La Mărăşeşti era - sau încă o mai fi - revizie de vagoane, care aparţine de SNTFC ,,CFR Călători" S.A., la fel cum e şi la Galaţi. Cea de la Galaţi are ceva vagoane, cea de la Mărăşeşti nu ştiu.

membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 19:54

Dr2005 a scris:
Nu există SIRV Galaţi şi nici nu cred că a existat vreodată.
Există SC IRVC CFR-SIRV Mărăşeşti, societate cu capital integral privat, aparţinând grupului Grampet (care deţine şi GFR). Aceasta are un punct de lucru în combinatul Arcellor-Mittal.

La Mărăşeşti era - sau încă o mai fi - revizie de vagoane, care aparţine de SNTFC ,,CFR Călători" S.A., la fel cum e şi la Galaţi. Cea de la Galaţi are ceva vagoane, cea de la Mărăşeşti nu ştiu.

Dragos, eu doar iti zic din ,,capul locului", din ,,miezul problemei" -cum se zice! Vad ca aceeasi firma care repara vagoanele de marfa ale Arcelor-Mittal repara si intretin si vagoanele de calatori. Grupul GRAPMET, a achizitionat toata Uzina ce deservea transportul interior CSG: U.E.T.U. ( Uzina Exploatare Transport Uzinal) impreuna cu sectia de la Marasesti. Doar ca este impartita in sectii: Sectia Galati si Sectia Marasesti. Si da, inca se mai intretin vagoane la Marasesti. Nu odata am vazut aleatoriu, cate un vagon in incinta Depoului Marasesti. Sau in anumite situatii, se aduc la Galati pentru lucrari mai de amploare. In fine,...Tu stii dpdv tehnic eu iti spun ce stiu din teren -cum se zice!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 21:05

Ce ai văzut la Mărăşeşti e SIRV, cred că a preluat şi o parte din fostul depou, CFR Călători rămânând cu o remiză mai mică.

kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 00:20

Sergiu, sigur au fost vagoane cu statia de domiciliu Marasesti, am vazut de cateva ori in Ploiesti sud un personal Ploiesti-Adjud ce era facut cu vagoane de Marasesti-asta in urma cu ceva ani, cum am mai zis-la Siculeni personalul Marasesti-Miercurea Ciuc, acum ceva ani-poate 10-12? era pe acceleratul de Iasi ce sosea in Bucuresti pe la ora 13 in grupa de Tecuci un vagon de Marasesti. Foarte probabil si statia de domiciliu Marasesti s-a inchis precum multe altele in ultimii 2 ani, cum ar fi Pitesti, Caransebes, Lugoj? Simeria, Bistrita, Dej, Vatra Dornei, Rosiori, Baia Mare?, Fetesti?-in primavara regio-urile de Slobozia erau facute cu vagoane de Constanta, etc. S-au pastrat doar in centrele mari-regionale, orase mari care fac trenuri de inters local si ceva inter-regio. Oravita a scapat din pricina specificului liniei de Anina dar nu mai are decat acel tip de vagoane ce se incadreaza pe acea linie. Orase ce aveau acum cativa ani o importanta feroviara deosebita, desi sunt urbe destul de mici din p.d.v. al numarului de locuitori devin mici puncte de tranzit pe harta feroviara. Acum 20 de ani pe raza regionalei Craiova erau statii de domiciliu la Craiova, Rosiori, Pitesti, Piatra Olt, Rimnicu-Valcea, Golesti, Calafat, Tirgu-Jiu, Filiasi. Acum au ramas doar Craiova, Tirgu Jiu si Piatra Olt dar ultima nu stiu cate zile va mai avea.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 10:27

Pai era pe aici o discutie despre Marasesti de ce opresc trenurile, de ce mai e aia si alta.
Cred ca trebuie sa punem cap la cap informatiile de pe aici.

Dar se pare ca trebuie inceput cu Galatiul.

Asadar GFR a cumparat transportul uzinal de la CS Galati. Inteleg ca CSG a externalizat aceasta activitate.
GFR a cumparat si SIRV Marasesti.
Asta explica de ce liniile din fata remizei depoului Marasesti sint pline cu vagoane EACS galbene inmatriculate RO-AMG cu abtibildul GFR.

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210293 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210291 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210304

Este adevarat, usile remizei sint inchise si placa pare a nu mai fi folosita.
Pe liniile depoului din imediata apropiere a statiei mai sint 1-2 locomotive, cite un automotor etc, ceea ce inseamna ca exista si un dormitor pentru personalul de drum daca aceste masini nu sint ale Marasestiului si nici nu e punct de lucru.

Trafic de marfa nu mai exista decit tranzit, se observa liniile goale pina la digul Canalului Siret Baragan

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210299

trenul cu care am venit de la Iasi, se observa 2 etajate sosite de la Comanesti, vagoanele sint manevrate cu partida din Marasesti

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210295

Pentru a cupla grupa de Iasi la grupa de Bacau se manevreaza cu partida din Marasesti, se vad si vagoanele etajate de mai devreme care au fost mutate, se mai poate vedea si un manevrant sau lacatus din Marasesti. In acest timp partida de la Iasi era la cafea cu calatorii.

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 P8210298

Asadar, in aceasta vara in statia Marasesti mai erau citiva lacatusi(ciocanari) si manevranti.
Chiar daca statia nu mai are vagoane de domiciliu, sint trenuri care se formeaza in Marasesti din vagoane cu alte statii de domiciul. Este posibil ca aceste trenuri in final sa formeze alte trenuri si astfel sa ajunga in statiile de domiciliu. Adica sa le penduleze cumva Buzau-Marasesti, Marasesti -Comanesti, Comanesti -Marasesti si Marasesti -Buzau au ajuns la domiciliu.

Nu stiu daca mai exista Comanda, dar cred ca exista dormitor pentru partizile care trebuie sa ia odihna intre combinatiile astea de trenuri la fel ca mecanicii de locomotiva.

Asa a fost in vara, posibil sa se fi schimbat ceva si manevra de legare, dezlegare, cuplare/decuplare sa se faca cu partizile trenurilor caz in care nu mai este nevoie decit de liniile de remizare a locomotivelor si de dormitor pentru personal.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi
Sus 
Pagina 17 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti
» Mersul Trenurilor 2012-2013
» Întrebări şi răspunsuri
» IR 1962/1961 Iasi-Vaslui-Barbosi-Braila-Tandarei-Constanta-Mangalia
» Gari din tara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 700-
Mergi direct la: