Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi

In jos 
+76
Whyse1
Laurentiu Ciobanu
riciu
marius664
ets2oltromânia
Ikarus99
gardianlinux
adrian rosca
Dutzu
dan tm
Katalyn
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
DAS 2011
ldh80
chatnoir401
Petre_IFTE
Bobby_TM
alexmorph3us
AndreiStefan
aurelsandu
kristi kkk
sorin
Radu.B
Kriszti219
Vitosa
Cont dezactivat
NicuS
Czirjak Arpad
cristi ar
Katalin4653
Alex Ionut
nenuandrei
cfr500
Norbi
Gabry Gabriel
Dr2005
popovici
didinul
sp59
ravers75
TVlad
mishu_edm
alliens
cristi CFR
alinx3330
DUAL
stefan_br
iDorin
cardinal
Marius Iulian
get.
ATM
COSTACHE MIHAIL
dan ciprian
razvan - trenuri
Marius
DPS
Adrian78
spsdc7
mardaryroby
cata
Ionutz
060-EA078
MariusM
lovekomotive
sorinucu
Semafor
buldozer2
marius_catalin84
IonutCFR2009
membru inactiv
Nesebar
Vlad
marius_m
myster2008
80 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 15:48

paall a scris:
dubele care fac trasee in judete ori care leaga orase din zone diferite sunt peste tot in Romania, dar dube in orase in locul autobuzelor/troleibuzelor nu ajuta pe nimeni cu nimic, probabil simplul fapt ca ar circula mai dese decat un autobuz la 10 min, mai bine 1 duba la 4 min.

Dubele in interiorul localitatilor mari sunt un mare pas spre necivilizatie , in Constanta sunt dube care costa doar 1leu-2lei functie de ruta la care primesti bonus transpiratie si nervi cat cuprinde pe cand autobuzul este 1.5 lei , conditiile bune , iar daca-ti faci abonament zilnic care costa doar 5 lei iesi mai bine decat cu duba.

Insa , ce-am observat:

a) oamenii sunt foarte comozi , mai ales cei amarati , le place sa fie serviti si sa fie lasati la scara
b) unii oameni socializeaza mai bine in mediul maxi - taxi pentru ca aici se simt in elementul lor

Cel care greseste este insa ... legiutorul care o face mare smecherilor de patroni-dubari care nu ar putea sa-si desfasoare altfel activitatea dar mai ales primariile care renunta a mai pune trasee pe-acolo pe unde trebuie.
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 16:16

Oamenii, de obicei, vor urca în ce îi duce mai repede la destinaţie. Cum duba vine mereu în faţa autobuzului şi costă şi mai puţin (pentru că evaziunea e în floare, bilete nu se dau, şoferii au normă câteva sute RON pe zi pe care îi dau patronului - şi rup la sfârşitul zilei bilete pe suma respectivă - restul e ciubucul lor, mulţi lucrează fără carte de muncă, ba unii nici măcar nu au permis categoria D1 sau D), oamenii se urcă, pentru că nu le convine să aştepte un autobuz care poate să vină în 2 minute sau poate să vină în 32 de minute. Asta deşi operatorii de transport subt obligaţi să afişeze în toate staţiile orele de trecere ale autobuzelor (inclusiv dubarii trebuie să procedeze la fel), iar toate programele de circulaţie trebuie aprobate prin hotărâri de Consiliu Local / Consiliu General / Consiliu Judeţean (după caz).

popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 16:21

Dubarii ar trebui fortati prin lege sa-si cumpere autobuze noi dotate cu conditii daca vor sa opereze transport public de calatori in orasele mari si mijlocii , iar preturile sa nu fie mai mici ca ale operatorilor regiilor autonome de transport local si sa incalce astfel legea concurentei , tarifele trebuiesc aliniate . Altfel e mafie mare , cine isi adjudeca licenta pentru dube face cartile in oras Evil or Very Mad
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 17:34

Ar trebui obligaţi să aibă vehicule care sunt destinate din construcţie transportului de persoane (nu neapărat autobuze, pot fi şi midibuze, nu toate traseele au nevoie de vehicule mari). De fapt, chiar sunt... dar cei de la RAR închid ochii şi autorizează toate jafurile făcute din dube de marfă.
Cu preţurile e problematic... pentru că o dubă poate avea costuri mai mici, deci poate opera la preţuri mai mici. Nu ai dreptul legal să impui un preţ minim pentru un produs sau serviciu, doar unul maxim, caz în care trebuie să subvenţionezi (vezi transportul feroviar). Desigur, un preţ de 1,5 RON e destul de profitabil pentru dubar şi nu necesită prea multă subvenţie pentru operatorul de autobuze. Dar pentru asta ai nevoie de o hotărâre de consiliu local şi de prevederea acestui preţ în caietul de sarcini, nu mai poţi după aia să modifici preţul dacă nu e prevăzut asta în caietul de sarcini.

membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 19 Iun 2012, 20:11

Activitate pe acest tronson in special in zona garii Barbosi. Echipele de CFR-isti erau in plina activitate: verificare fir contact, revizie asupra firului de contact ( catenara, izolatori, inlocuirea celor sparti/avariati, inlocuirea catorva contragreutati de compensare a intinderii firului de contact, etc.), cale de rulare ( cativa lucratori desfacusera cateva cutii de conexiuni si angrenaje ale macazelor automate, verificau periodic temparatura la nivelul sinelor cocomitent cu luarea temperaturii de la un termometru asezat la umbra si in prezenta IDM-ului se prelucrau datele si se raportau mai departe. Nu am fotografiat ( erau foarte multi salariati ai CFR si sefi, etc., deci nu mi-am permis sa ii stressez si eu cu aparatul foto. Din ce am auzit... Temperatura la nivelul sinelor a fost de 53 grade Celsius ( confirmare de la IDM care a transmis prin telefon si prin statie la turnul de control din incinta). La umbra termometrul arata ( vazut de mine personal) 33 grade Celsius. Temperatura mentinandu-se pe perioada cat am stat in zona: 14.00 --- 16.00. Apoi, m-am suit la volan si am intrat cu masina in niste cocaluri in speranta ca voi prinde un DA in functiune caci de mai bine de o luna de zile in incinta Garii CFR-Galati nu se mai afla la gard niciun DA si LDH. Au disparut toate de cand a crescut si activitatea in Combinat. Desi am intrat cu masina prin toate balariile de pe malul Siretului unde cred ca doar eu am ajuns pentru prima data, doar in acest fel am putut ajunge aproape de Triajul Barbosi. Mai precis am ajuns la gura de varsare a lacului Malina in Siret ( P.O.-Barbosi Triaj). Ei bine...am prins pana la urma un DA care mergea catre Combinat cu doua vagoane platforma. Iata si imaginile...

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0110
hosting images704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0111
image hosting adult704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0114
image host

Se ducea in viteza de manevra catre Barbosi...Nu mi-a ramas decat sa ma urc din nou in Dacie si fac un ocol din nou pe la podul de peste Siret, Movileni, Tirighina si din nou Barbosi...Am ajuns-o din urma dar...deja se ducea catre Combinat si am apucat sa-i fac doar cateva poze din departare...

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0112
image upload

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0113
image hosting

Baietii de la CFR lucrau de zor. In spate se vad si doua utilaje de burat linia.

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0115
free image hosting

Un marfar remorcat de o EA Clasica:

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0124
image upload

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0125
upload images704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0126
image host

Vine si un automotor Malaxa de la Galati catre Marasesti:

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0127
upload pictures704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0128
free image hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0131
image upload704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0132
free image hosting

Nu trece mult si vine si TFG-ul de la Buzau pentru Galati:

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0117
upload pictures

Dupa alt timp de asteptare, soseste de la Galati pentru Bucuresti-Nord, IR-ul de la 14.30...

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0118
picture hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0119
picture hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0121
adult image hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0123
free image hosting

In apropiere de Movileni am oprit brusc masina caci musai trebuia sa fotografiez un exemplar de LDH...Singura solutie era sa ma urc in trenul catre Marasesti care stationa ceva timp caci din alt unghi mai bun nu aveam cum...

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0090
image hosting

La intoarcere catre casa...ce-mi vad ochii in statia Filesti??? Scumpa mea DA pe care am urmarit-o in ,,Cursa Infernala...8" Smile)), venea acasa catre Galati-Marfuri pe la orele 19.00 remorcata de o superba EA din serie 47...tot CFR-Marfa. Treceau cuminti in viteza iar mecanicul din electrica a claxonat prelung...Din pacate m-au lasat acumulatorii de la camera si am fost nevoit sa imi calc principiul de a nu fotografia cu celularul...dar...nu am avut incotro...

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0109
upload images

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0110
image hosting

Dar nici in Statia Filesti nu era chiar pustiu...Armata Romana, astepta trenul pentru a incarca Artileria folosita la aplicatiile de la Poligonul Smardan ( unul din cele mai mari din Romania) care se afla aproape de cartierul unde locuiesc...Noaptea cand au tragere baietii este o placere sa retraiesti momentele din filmele de razboi cu Sergiu Nicolaescu...Glumesc...oricum se aud clar focurile. Pe rampa asteptau cateva tancuri blindate si doua autocamioane ale Armatei Romane.

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0112
hosting images

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0111
hosting images

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Fotografie0114
free image hosting

Am incheiat reportajul cu trei fotografii facute exact la poarta de intrare in Complexul de Agrement ,,Lacul Brates"- Galati unde am vrut sa-mi sting arsita la o halba de bere rece si o baie pe cinste in imensul Lac Brates...
Cum spuneam am surprins in viteza TFG-ul care se ducea aproape plin de la Galati catre Barlad pe SM-703. Linia este la fel de spectaculoasa ca si SM-704 doar ca este simpla si neelectrificata.704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0133
hosting images704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0134
free image hosting704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0135
image hosting adult
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 19 Iun 2012, 23:14

wow, cate geamuri deschizabile la IR 1572 Very Happy
numai eu cand vin de la Bucuresti, cu 1575, nu le nimeresc Embarassed
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 19 Iun 2012, 23:20

Pe unde a ajuns automotorul meu preferat 2423-2424 de la Cluj la Galati...
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 19 Iun 2012, 23:33

Gabi, care trenuri is facute cu AM 700 ?

membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeMar 19 Iun 2012, 23:58

cristi CFR a scris:
Gabi, care trenuri is facute cu AM 700 ?

Cu mare placere Cristi.

Regio 7575: Marasesti ---Tecuci---Galati cu plecare din Marasesti la ora 10.57 si sosire in Galati la 13.35

Apoi imediat pleaca spre Marasesti ca Regio 7570 cu plecare din Galati la 14.20 si sosire la Marasesti la ora 17.05
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2599
Varsta : 24
Reputatie : 7370
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeVin 22 Iun 2012, 22:48

Electrificarea acestei sectii a fost continuata din motivul ca lucrarea a fost inceputa acum vreo 20 de ani sau din motivul ca acuma este prioritatea numarul 1? Sunt sectii mai importante care trebuie electrificate precum Cluj-Napoca-Oradea, Bucuresti-Giurgiu-Ruse (Romania si Bulgaria nu sunt legate printr-o linie electrificata)... Dupa finalizarea acestei lucrari nu cred ca se vor mai electrifica alte sectii.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeVin 22 Iun 2012, 22:56

Bucuresti - Giurgiu ar trebui fiindca bulgarii au linia pana la Ruse electrificata.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeVin 22 Iun 2012, 23:29

De acord cu tine dar ca sa electrifici o linie cum e Bucuresti-Giurgiu costa foarte mult
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeDum 24 Iun 2012, 23:51

Noutati surprinse azi in zona Barbosi-Galati!

O locomotiva EA avand sigla ,,DB" se afla in manevre prin Barbosi dupa ce a sosit singurica de pe SM-704. Din spusele mecanicului, venea dinspre Independenta unde a dus cateva vagoane de marfa si urma sa plece cu tabla si marfa de la Combinatul Siderurgic ,,Arcelor-Mittal". Iar dupa jumatate de ora am surprins trenul respectiv (adeverindu-se spusele mecanicilor) plecand in viteza catre Braila.

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0237
image host

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0239
upload picture

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0238
upload picture

Un ,,Sulzer" tot cu sigla ,,DB" vine dinspre Combinatul Siderurgic cu produse pentru...cine stie...export sau in Tara!!

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0240
image host

Mai,...frumoasa zona de fotografiere dar...frate, impusca-ma, taie-ma, dar prefer astea decat TANTARII care erau aici cu miliardele!!! Deci sincer,...nu am putut sa merg mai departe...dat fiind ca spre seara este momentul lor de ,,afirmare"!!!Asa ca mi-am luat frumusel bicicleta si am plecat spre casa!
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0282
hosting images

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0287
free image hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0294
picture hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0305
upload pictures

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0305[/url]
upload pictures

Plecand catre casa, iarasi ma intalnesc cu un alt convoi....tot cu produse de la Combinatul Siderurgic, si tot catre Braila mergea. Aici am avut parte de cumpana vietii... era sa o patesc sub...rotile acestui tren...In imaginile de mai jos veti vedea de ce...Deci sa incepem cu partea frumoasa... Mecanicii din acest ,,Sulzer" au fost foarte incantati de acea ,,aratare" plina de noroi ivita dintre tufe cu un aparat foto si o bicicleta de coarne...Drept care au claxonat din fluierele clasice preluung si salutand veseli...desi inauntru cred ca era..jalee daca tinem cont ca remorca 37 de vagoane de marfa!!!

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0307g
photo upload

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0308
free image hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0309
upload pictures

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0311
free picture hosting

...Ei bine...aici am surprins momentul cand acel maner din sarma de 6 care actioneaza o supapa de aer de la frana din cate stiu,...m-a acrosat si m-a doborat la pamant. Trenul era in plina acceleratie si cred ca sa tot fi avut vreo 40km/h...Sincer,...va spun prima reactia a fost sa fandez rotile. Lucru esential in aceste momente nefericite este sa-ti pastrezi stapanirea de sine, sa nu intri in panica si sa incerci pe cat posibil sa-ti mentii reflexele si reactiile cat mai precise. Ceea ce am si facut, gratie rucsacului ce-l aveam in spate. Deci practic am vrut sa fotografiez cat mai de-aproape, cat mai apropiat de gabaritul -bine calculat- boghiurilor si elementelor proieminente ale acestora. Dar ca dobitoc ce sunt,...nu am calculat si acest maner, banal si omniprezent atat la vagoanele de marfa cat si unele vagoane de calatori mai vechi ( IVA in special). Manaerul asta nenorocit, m-a lovit puternic in umar, m-am rasucit instantaneu contra axului caii de rulare ( astfel incat sa ma departez prin rasucire de elementele in miscare ale trenului) m-am trantit la pamant dar rucsacul a facut sa nu ma lovesc puternic cu capul de traverse...In schimb (lucru invatat in Armata si aici mi-a ajutat enorm!!!) camera desi era in functiune ( tocmai vedeti fotografiile) am mascat-o cu propriul corp ferind-o de eventualele lovituri...Hilar, nu?? Eh,...altadata, trebuie sa beau doar o cutie de bere nu doua cum am facut azi. Invatatura de minte! Cu trenul nu e de joaca si culmea,...cand ma gandesc caci DEUNAZI, criticam pe niste cretini cu masinile care sfideaza trecerile la nivel....Ironia sortii... Macar daca pateam ceva, o pateam ca pasionat nu ca altceva!!! Bine,...acum dupa ce m-am ,,tavalit" nitel prin praful terasamantului, nu eram tampit sa intru in panica...In pozitia ,,in fund" ( chiar asa eram) am continuat fotografierea...Noroc ca nu m-a vazut nenea cu scuterul din fata care avea niste pesti de vanzare si tocmai ma intrebase daca sunt amator.... ( ce parastas ar fi iesit cu peste...Smile)) )...Uh...bine ca a trecut!!!

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0313
free image hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0314
photo upload

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0315
photo hosting

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 IMG_0317
img upload
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeLun 25 Iun 2012, 04:08

Tija aia e pentru deschiderea camerei de comandă a distribuitorului de aer. La cuplarea unei locomotive, se goleşte instalaţia de aer din vagoane. Pentru a nu rămâne aer în distribuitor (care ar putea astfel să sesizeze greşit variaţiile de presiune din conducta realimentată), se golesc manual toate camerele de comandă ale distribuitoarelor. La vagoanele mai noi tija e mascată frumos de ,,fusta" vagoanelor, pe când la cele vechi e agăţată pe unde a avut loc.
La 26-16 şi 26-26, din cauza locului redus sub vagon, fiecare boghiu are distribuitorul şi rezervorul de aer propriu, astfel că revizorul face muncă dublă, fiind de 2 ori mai multe tije de acţionat la un tren Laughing

stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5845
Data de inscriere : 23/05/2010

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitimeLun 25 Iun 2012, 09:16

Ultimul marfar nu mergea spre Braila, ci spre Barbosi port, ce-i drept intra pe teritoriul Judetului Braila.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi
Sus 
Pagina 10 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti
» Mersul Trenurilor 2012-2013
» Întrebări şi răspunsuri
» IR 1962/1961 Iasi-Vaslui-Barbosi-Braila-Tandarei-Constanta-Mangalia
» Gari din tara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 700-
Mergi direct la: