Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi

In jos 
+76
Whyse1
Laurentiu Ciobanu
riciu
marius664
ets2oltromânia
Ikarus99
gardianlinux
adrian rosca
Dutzu
dan tm
Katalyn
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
DAS 2011
ldh80
chatnoir401
Petre_IFTE
Bobby_TM
alexmorph3us
AndreiStefan
aurelsandu
kristi kkk
sorin
Radu.B
Kriszti219
Vitosa
Cont dezactivat
NicuS
Czirjak Arpad
cristi ar
Katalin4653
Alex Ionut
nenuandrei
cfr500
Norbi
Gabry Gabriel
Dr2005
popovici
didinul
sp59
ravers75
TVlad
mishu_edm
alliens
cristi CFR
alinx3330
DUAL
stefan_br
iDorin
cardinal
Marius Iulian
get.
ATM
COSTACHE MIHAIL
dan ciprian
razvan - trenuri
Marius
DPS
Adrian78
spsdc7
mardaryroby
cata
Ionutz
060-EA078
MariusM
lovekomotive
sorinucu
Semafor
buldozer2
marius_catalin84
IonutCFR2009
membru inactiv
Nesebar
Vlad
marius_m
myster2008
80 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeSam 06 Oct 2012, 22:07

ctln1991 a scris:
E1 4653 BR a scris:
ctln1991 a scris:
Cum mai stau lucrarile cu electrificarea?

Ivesti-Hanu conachi fara catenara , dar sunt elementele de sustinere a catenarei prinse de stalpi dar necentrate pe axul caii ferate +substatia de alimentare de la Hanu conachi nici urma de ea!Vezi fotografiile mele postate acum 2-3 luni.
Credeam cs sa mai lucrat in ultimele 2 luni.

Da nu sa mai lucrat nimic! Very Happy Asa e cam de vreun an de zile!
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeSam 06 Oct 2012, 22:11

Vlad a scris:
Înseamnă că nici în Mersul Trenurilor 2012-2013 nu vor fi trenuri cu tracţiune electrică pe aici. Poate de la cel din 2013-2014.
Teoretic puteau pe distanta Ivesti-Hanu conachi sa bage LDE in fata electricei apoi sa o dea la o parte si asa se evita rebrusareanumai cu diesela!Plus ca de faceau lucrul acesta puteau evita ocolul lui 1963/1957/5585 si lui 1945(care vine SIculeni-Faurei via Ploiesti nu via Ghimes, si apoi se mira de ce face trenul 12ore) prin Buzau!
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 20:21

Guvernul a taiat banii de investitii printre care si cei pentru electrificare Barbosi-Tecuci pentru pensii si salarii electorale, asa a spus
deputatul de Galati Mircea Toader la Romania TV, oprirea lucrului din zona confirma asta.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 20:29

cristi ar a scris:
Guvernul a taiat banii de investitii printre care si cei pentru electrificare Barbosi-Tecuci pentru pensii si salarii electorale, asa a spus
deputatul de Galati Mircea Toader la Romania TV, oprirea lucrului din zona confirma asta.
Deci ipochimenul ala de Mircea Toader in afara de faptul caci este un comunist notoriu mai este si latrau pe deasupra!! Un mincinos de prima clasa!! Cine oare mai poate crede balivernele pdl-iste, azvarlite cu lopata de acest personaj sinistru, grotesc si grobian??? Eu am incetat de aproape...8 ani!! Cat priveste clasa politica indiferent de culoare,...sunt satul de ea de mai bine de 22 ani!
Haideti sa va zic o chestie...Daca esta asa cum spune jegul asta pdl-ist care rade mereu ca prostul cu ochelarii aia de tantalau balivernist, cum se explica faptul caci de aproape o luna de zile s-au reluat lucrarile la Gara CFR-Galati si in prezent se lucreaza intens la peroane, la turnat beton, se lucreaza la liniile aferente, etc. Lucrari care au fost abandonate acum multi ani??? O sa postez maine fotografii cu santierul redeschis si ACTIV din Gara CFR-Galati!!!
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 20:35

Aici este vorba de electrificarea Barbosi-Tecuci. Este adevarat ca au oprit lucrarile?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 20:40

Se lucreaza la gara Galati ? poate o termina ca arata urat asa neterminata , cea mai moderna gara din tara la ora actuala, mie unu imi place foarte mult , banuiesc ca pasarela care va face legatura intre gara si peroane va fi acel schelet metalic imbracat in sticla , ce sa zic .......... modern domne modern Smile

Dar la electrificare pe 704 se mai lucreaza sau au fost abandonate lucrarile ? asa mult costa bucatica care a mai ramas de terminat de au luat aceasta decizie sa amane terminarea lucrarilor ?

User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 21:02

Da! S-au reluat lucrarile la Gara CFR-Galati ( peroane, linii, etc.)
Cu privire la Submagistrala-704...Pentru a elucida cazul, voi efectua o calatorie Sambata, 13-Octombrie a.c., pe Galati---Marasesti. Si voi pleca dis de dimneata, cam pe la ...4.28 cu enigmaticul tren Galati---Tecuci----Marasesti---Adjud spre a va informa si despre compunerea lui: unii ziceau ca e ,,autobuz trist" sau alte alea...Voi aduce informatii din teren! Chiar si eu sunt curios desi ma indoiesc despre oprirea lucrarilor deoarece am un vecin care lucreaza la Regionala Galati si mi-a zis ca se lucreaza dar lent caci fondurile vin in transe si sunt relativ mici. Dar nu ca au stagnat!! In fine!! Voi merge in teren si voi vedea, voi fotografia ( desi pe la orele 4.00-5.00 este cam bezna...nu-i bai, la intoarcere voi fotografia!!) si apoi va informez!! Dar nici sa cred prostiile debitate de acest neica-nimeni pe nume Mircea Toader care sincer,...mi-e scarba de el de cand il stiu! Iar ca galatean, il stiu destul de bine si cand e vorba despre minciuni si incompetenta, el este Presedinte de Liga a Mincinosilor!!
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 21:06

eu am spus ca e autobuz urât, nu trist Razz
in rest, ai dreptate cu Toader, bine, e PDL ist
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 21:26

cardinal a scris:
eu am spus ca e autobuz urât, nu trist Razz
in rest, ai dreptate cu Toader, bine, e PDL ist
Nu m-ar deranja sa fie si autobuz urat Smile)) Macar pana se obisnuieste lumea cu noul tren apoi daca nr de calatori creste, va fi si locomotiva cu vagoane!
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 22:16

nu e chiar nou trenul era si inainte, acest 7572
a fost doar prelungit de la Marasesti la Adjud, atata tot
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeVin 12 Oct 2012, 20:36

Maine, vor urma pozele de pe acest traseu asa cum am promis! Deja am un partener din Braila! Cine mai doreste, ne vedem in barbosi!!! Eu plec din Galati cu Regio Galati---Tecuci---Marasesti la 7.32!!! Sa ne-auzim sanatosi!!!
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeSam 13 Oct 2012, 22:42

Asadar, am promis, ma tin de cuvant!
Am realizat pana la urma reportajul de pe Magistrala-704. Am plecat din Galati cu Regio-7574: Galati---Tecuci- Marasesti avand urmatoarea compunere: LDH-Portocala + 20-55 + 21-47 + 21-47. Trenul, plin peste 70%. Vremea a fost foarte capricioasa…A plouat tot drumul, mocaneste, frig si multa umezeala.
Per ansamblu, pe Magistrala-704 se lucreaza. Lent –ce-I drept- dar se lucreaza. Deci nu e cazul sa credem latraturile boscorodite de TOVARASUL Mircea Toader. Daca ar fi sa ma uit in gura lui, ar insemna ca de fapt toata Reteaua CFR este un imens camp…panselute si dune de nisip asternute pe terasament si intre macaze!! Atat a putut mintea lui sa debiteze: tampenii ! Realitatea din teren o astern prin fotografiile realizate de mine in cursul zilei de azi. O calatorie frumoasa, cu vreme care desi urata, cerul innorat mi-a oferit o lumina buna. Niste peisaje feroviare de toamna tarzie.
Linia per ansamblu este in lucru. Utilaje am intalnit in diferite statii: excavator, masina de burat terasamentul, etc. Un lucru de remarcat. La ultima calatorie, pe portiunea lipsita de elementele de sustinere catenara, AZI sunt montati suportii de sustinere, izolatorii, elementele de intindere ( compensatorii de dilatare cu talere si mecanismele aferente, ancorele de fixare a stalpilor de capat/compensatori,etc.). ramane doar de intins firul de contact in sine pe…5 km. Aparatele de cale sunt inlocuite. Piatra de terasament este in curs de inlocuire iar unde nu necesita inlocuire, se bureaza si se consolideaza. Ca fapt concret, pe directa (firul Galati---Marasesti), linia este in plin process de burare si inlocuire piatra de terasament. Drept pentru care s-a circulat cu restrictii. Rareori, trenul a mers cu 70km/h. In schimb la intoarcere, pe directa, sens: Marasesti---Galati, viteza a fost aproape constanta osciland intre 80 si 90km/h, ea fiind deja aranjata, burata si consolidate mai inainte. Viteza peste aparatele de cale ( macaze, incrucisari, etc.) este relative mare. Pe directa, Galati---Tecuci cu restrictii impuse de procesul de consolidare si stabilizare terasament, iar tot pe directa, Tecuci---Galati doar cateva mici restrictii, in rest, viteza buna peste schimbatoarele de cale, fara abateri de la firul curent, etc. Se observa multe elemente noi montate la aparatele de cale. Se vad suruburi noi montate recent ( stralucesc) in diverse locuri si locatii. Faptul ca utilajele ISAAF care stationeaza in Tecuci au buzele de badaj si calcaiele rotilor lucioase, demonstreaza ca acestea nu ZAC ci stationeaza in pauzele dintre zilele de lucru ( in week-end nu se lucreaza!). Asadar, lucrarile nu sunt abandonate cid oar incetinite –cum de-altfel o stim cu totii nu de ieri de azi- din cauza fondurilor mici ce sunt allocate, dar SUNT!
Fotografii, in mare parte am postat pe Facebook deoarece din cauza unei erori aparute la windows ( am postat cu Postimage vreo 30 de fotografii sic and sad au ,,Trimitere” pe forum…s-a intepat!) din cauza unor mesaje aparute pe Facebook si Messenger de la diversi prieteni…Asta e…E vina mea…Trebuia sa inched unele sesiuni sis a las doar ceea ce lucrm…In fine. Voi pune LINK-ul catre pagina mea de facebook. Pozele sunt publice deci cred ca pot fi vazute de oricine. Pe forum voi astern cu Postimage, fotografii reprezentand elementele de cale, infrastructura, etc.

Link, catre albumul de pagina mea de facebook referitor la reportaj!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3222080809680.107055.1796262593&type=1

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0124
photo sharing
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0125
upload photo
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0128
upload photo
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0129
photo hosting sites
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0131
picture sharing
704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 IMG_0132
free image hosting
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 00:01

Foarte interesant. Poate peste cateva luni vom circula locomotivele electrice. Cu cate minute se vor reduce timpii de mers intre Barbosi si Tecuci la IR si REGIO? Sa fie redusi cu 10-20 minute.

Smile

Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Dum 14 Oct 2012, 09:27, editata de 1 ori
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 00:24

razvan - trenuri a scris:
Foarte interesant. Poate peste cateva luni vom circula locomotivele electrice. Cu cate minute se vor reduce timpii de mers intre Barbosi si Tecuci la IR si REGIO?

Smile

Sincer, acum este prea devreme de anticipat. Sa nu credem ca daca se intinde un fir de contact, gata, micsoram timpii de mers. Daca ai linia varza, exact ca varza va merge orice tren pe acea linie. De aceea inainte de a intinde firul de contact, se lucreaza la stabilimentul liniei. La geometria rambleului in curbe si poduri ori podete, inlocuiri curente de traverse, inlocuiri eclise izolate la joante, inlocuiri macaze si actionari ale macazelor ( multe aparate electrice de actionare ale macazelor vechi de pe M-704 stau depozitate in zona Reviziei de Vagoane Marasesti. S-au inlocuit foarte multe contragreutati. S-au eliminat cele din beton si s-au pus din metal. Dar am vazut in general multe contragreutati noi din beton. In general, M-704 este un santier. Chiar daca se lucreaza lent, se lucreaza. Si asta e cel mai important. Vom vedea pe viitor ce si cum...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 07:01

Vitezele maxime nu se vor modifica, iar caracteristicile de tracţiune ale locomotivelor electrice nu sunt cu mult diferite de cele ale celor diesel... nu văd de ce ar fi reduceri semnificative ale timpilor de mers. Sau, dacă s-a lucrat ca lumea la linii, timpii se vor reduce oricum, indiferent de tipul materialului rulant.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi   704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi
Sus 
Pagina 13 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti
» Mersul Trenurilor 2012-2013
» Întrebări şi răspunsuri
» IR 1962/1961 Iasi-Vaslui-Barbosi-Braila-Tandarei-Constanta-Mangalia
» Gari din tara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 700-
Mergi direct la: