|
| 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
+76Whyse1 Laurentiu Ciobanu riciu marius664 ets2oltromânia Ikarus99 gardianlinux adrian rosca Dutzu dan tm Katalyn mielutu zburator rizelgeorgel2004 DAS 2011 ldh80 chatnoir401 Petre_IFTE Bobby_TM alexmorph3us AndreiStefan aurelsandu kristi kkk sorin Radu.B Kriszti219 Vitosa Cont dezactivat NicuS Czirjak Arpad cristi ar Katalin4653 Alex Ionut nenuandrei cfr500 Norbi Gabry Gabriel Dr2005 popovici didinul sp59 ravers75 TVlad mishu_edm alliens cristi CFR alinx3330 DUAL stefan_br iDorin cardinal Marius Iulian get. ATM COSTACHE MIHAIL dan ciprian razvan - trenuri Marius DPS Adrian78 spsdc7 mardaryroby cata Ionutz 060-EA078 MariusM lovekomotive sorinucu Semafor buldozer2 marius_catalin84 IonutCFR2009 membru inactiv Nesebar Vlad marius_m myster2008 80 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 17:36 | |
| image hosting adult adult upload image adult image hosting free image hosting adult upload image image hosting adult image hosting image hosting adult upload pictures jpg upload jpg upload |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 17:44 | |
| nu stii, cum e oraselul Marasesti noaptea, intre orele 22 si 1 ? e linistit, sau mai bine stau in gara ? ca intentionez sa schimb trenul acolo la vara . inainte de Hanu Conachi, daca imi amintesc bine, erau doar stalpii de electrificare, fara bete, fara izolatori, fara fire, s-a mai lucrat ceva?
|
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 17:50 | |
| jpg upload Zona Cosmesti/ G-ral Eremia Grigorescu (Doaga) Acum 2 ani, aici era prapad: linii descompletate, macaze si incrucisari lipsa, semnale descompletate si semafoare lipsa. Ba pe unul din fire, si elementele de sustinere a catenarei au fost descompletate, catenara atarnand (izolata ce-i drept de linia curenta) fiind lasata prada hotilor... Ieri am ramas ...tampit ce-am vazut: linii si macaze/incrucisari inlocuite, terasamente burate, catenare si fir contact repus in functiune si conectat la reteaua curenta de 27.000V, si alte tronsoane de terasament ce asteapta sa fie montate si apoi asezate in alte locatii de pe acest tronson ce vrea sa fie a fi dat cat mai rapid...,,la gata"! image hosting adult hosting images adult image hosting image hosting |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 17:59 | |
| Intrare in Tecuci. Depoul CFR. Printre altele...un superb MALAXA... jpg upload adult upload image hosting images LVT-uri... image host Sute de linii de cale ferata asteapta sa fie inlocuite pe diferite tronsoane de pe Tecuci---Galati (704). Anul trecut in august nu era nici o urma de linii/sine de cale ferata depozitate aici. free picture hosting De remarcat si lipsa de doi ani a celebrului plug... |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 18:12 | |
| Asa arata compartimentul trenului Regio care circula pe Galati --- Marasesti si retur. Eu, de cand ma stiu ca ,,mergator" cu trenul, locul meu este: primul compartiment, de langa locomotiva la primul vagon. In cazul de fata, primul compartiment era al conductorilor deci...locul de pe boghiu era ,,ocupat"...am mers la urmatorul si nu-mi pare rau... Cat priveste conductorii, au fost jos palaria. Am nimerit la intoarcere acelasi ,,echipaj" care imediat m-au recunoscut inca de pe peronul garii Marasesti: ,,Gata domnu? Va intoarceti?" zic: ,,Gata!...dar mai cateva imagini feroviare de surprins de la geam!" La care unul dintre ei: ,,Spor la Pozat si poate cu alta ocazie ne aratati si noua catva imagini!" ,,Oricand!"-le-am raspuns...si mi-am vazut de drum. Oricum au fost oameni foarte deschisi si amabili. Spaga??? Nu am vazut!! Blat??? Probabil..pe distante scurte unde nasii -dat fiind lungimea trenului ( 4 vagoane) si ei fiind un echipaj de 3...posibil sa le fi scapat...Dar nu-i bai, asta sa fie paguba!!! upload pictures |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 18:24 | |
| ...Pe culoar...Iar trenul rula cu aproximativ 90km/h. Lumea....deocamdata putina caci multi s-au baricadat in ultimul vagon -etajat- care avea aer conditionat plus ca ne aflam abia la G-ral Eremia Grigorescu. Grosul incepea de la Tecuci si statiile predecesoare... image hosting In curtea Fabricii de Zahar de la Liesti: LEMARCO-SA picture hosting Statia CFR Hanul-Conachi. Un monument de arhitectura bine conservat: image upload Urmam o curba mare catre Tudor-Vladimirescu unde se afla si o frumoasa Manastire foarte cunoascuta de galateni si nu numai... image upload |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 18:42 | |
| Intram in Barbosi...Vestitele blocuri istorice ale feroviarilor CFR galateni. Blocurile vechilor cantonieri ai CFR vechi de peste 100 ani. Monumente istorice de valoare. Cladirea Garii Barbosi era in ton cu aceste blocuri: cu caramida rosie in stil englezesc, dar in 1944 a fost distrusa de fascisti ( nu le zic nemti caci este impropriu...si din respect pentru poporul german, nu voi folosi conotatia ,,nemti" caci nu poporul german de rand, ne-a distrus tara, ci adeptii lui Hittler/ fascistii!!) jpg upload Gara CFR Barbosi actuala...Cea veche dupa ce a fost demolata, in mare parte din structura fatadei ( caramida rosie) originale ale vechii gari, orneaza din 1971, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ap. Andrei din Galati care este cu totul imbracat in caramida rosie care nu este degradata nici dupa alti 40 ani de folosinta. image host Iata si cladirea Spitalului Clinic din Galati care este imbracat in -in mare parte din suprafata- cu caramida recuperata de la vechea agara CFR Barbosi: free image hosting |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 18:51 | |
| In final, trenul m-a lasat la...5 minute de casa: in statia Filesti. Eu locuind in preajma ei. La final, cand am coborat, conductorul trenului ( apare in fotografie incadrat de geamul de langa usa de acces in vagon) a zambit si a salutat urandu-ne: ,,Spor la fotografiat si un Doamne-Ajuta!" ca semn de speranta in mai bine in ceea ce priveste transportul pe calea ferata din Romania!! Domnul care apare in usa vagonului este tot CFR-ist si a urcat din Tecuci...a vrut sa apara in poza si nu l-am refuzat... picture hosting Compunerea trenului in schimb, a fost una cat se poate de diversa, intrunind ,,epoci", modele, tipuri,...o adevarata ,,parada de culoare si trend-uri"...dar foarte practica impacand diversele gusturi de calatori: 1- 20-55 IVA Modernizat la Atelierele Grivita din Bucuresti 1- 20-54 IVA Modernizat la Remar-Pascani 1- 20-57 IVA Nemodernizat 1- 26-16 Etajat, modernizat la Reamr-Pascani avand serie peste 100 deci dotat cu prize 220V. Oricum, voi fi mereu PENTRU vagoanele cu geamuri care se pot deschide facilitand fotografierea in bune conditii a peisajelor oferite de o calatorie cu trenul... image host |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 19:14 | |
| Te-ai intors cu 7577 Marasesti 16:03 - Tecuci 16:28 - Barbosi 18:24 - Galati 18:45 ?
Cred ca 787 formeaza R 6104 Tecuci 16:57 - Faurei 18:54 _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6467 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 20:58 | |
| - cristi CFR a scris:
- Te-ai intors cu 7577 Marasesti 16:03 - Tecuci 16:28 - Barbosi 18:24 - Galati 18:45 ?
Cred ca 787 formeaza R 6104 Tecuci 16:57 - Faurei 18:54 Eu cred că 6104 era Lvt-ul din stație, dar e doar o bănuială. Și tot o bănuială e faptul că bouvagonul ăla reparat la Pașcani din stația Mărășești s-ar putea să aibă legătură cu liniile închiriate de GFR în zonă. Frumos reportaj, de modă veche, cu multe multe detalii, explicații, imagini cu un conținut informativ bogat pentru domeniul care ne interesează. Felicitări Gabriel și la mai multe! |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:05 | |
| Multumesc pentru ca v-a placut si pentru aprecieri dar....nu eu merit asta. In mare parte tovarasul meu fidel si care nu m-a lasat niciodata...Batranul meu aparat foto ( Canon 350D...antic si de demult) care a primit la apa in bot ( urmeaza sa vedeti) cand a inceput ploaia torentiala iar eu am pozat trenul in viteza care se inscrisese si-n curba, plus cateva filtre uzuale pe care le-am folosit: UV, un Filtru Hoya Polarizare Liniara si un Filtru Hoya Gradual Emerald combinand diverse fotografii.
Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu Gabriel'76 in Dum 13 Mai 2012, 21:35, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:12 | |
| O ploaie torentiala a invaluit intreg trenul si calea ferata...prilej pentru mine sa ...scot camera foto afara si sa-i testez limitele. Le-a trecut cu brio!! upload images image hosting adult adult upload image gif hosting |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:15 | |
| Va mai amintiti filmul ,,Final Destination-2"??...Nu vreau sa-mi amintesc ce s-a intamplat atunci in film pe acea autostrada...dar domnul din imagine cred ca si-a legat bine ,,cioatele"... Imaginile sunt surprinse undeva in zona Vasile Alecsandri gif hosting image host |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:20 | |
| Bravo domnule , mi-a placut reportajul ! Linia arata foarte bine sper sa vedem trenuri cat mai multe de la anul !
Ultima editare efectuata de catre popovici in Dum 13 Mai 2012, 21:21, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:20 | |
| Vagonul din Mărăşeşti e pentru Servtrans, scrie pe el (probabil o să o termine definitiv cu Dimitroavele anul ăsta). Deşi... GFR a cumpărat Servtrans. Liniile din zonă bănuiesc că sunt pierdute, au trecut de mult cele 3 luni. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
| |
| | | | 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |