|
| 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
+76Whyse1 Laurentiu Ciobanu riciu marius664 ets2oltromânia Ikarus99 gardianlinux adrian rosca Dutzu dan tm Katalyn mielutu zburator rizelgeorgel2004 DAS 2011 ldh80 chatnoir401 Petre_IFTE Bobby_TM alexmorph3us AndreiStefan aurelsandu kristi kkk sorin Radu.B Kriszti219 Vitosa Cont dezactivat NicuS Czirjak Arpad cristi ar Katalin4653 Alex Ionut nenuandrei cfr500 Norbi Gabry Gabriel Dr2005 popovici didinul sp59 ravers75 TVlad mishu_edm alliens cristi CFR alinx3330 DUAL stefan_br iDorin cardinal Marius Iulian get. ATM COSTACHE MIHAIL dan ciprian razvan - trenuri Marius DPS Adrian78 spsdc7 mardaryroby cata Ionutz 060-EA078 MariusM lovekomotive sorinucu Semafor buldozer2 marius_catalin84 IonutCFR2009 membru inactiv Nesebar Vlad marius_m myster2008 80 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 21:41 | |
| Multumesc...dar...noroc cu vremea care mi-a oferit o lumina excelenta... nu prea exista in atmosfera praf in suspensie ceea ce mi-a conferit o vedere ampla si clara a obiectelor aflate in departare cu zoom dar mai ales dat fiind luna Mai cand verdele crud este la apogeu, coroborat cu lumina...a iesit ce a iesit... - Dr2005 a scris:
- Vagonul din Mărăşeşti e pentru Servtrans, scrie pe el (probabil o să o termine definitiv cu Dimitroavele anul ăsta). Deşi... GFR a cumpărat Servtrans. Liniile din zonă bănuiesc că sunt pierdute, au trecut de mult cele 3 luni.
Dragos, te referi cumva la liniile fostului Triaj din Complexul Feroviar Marasesti??? Oricum, cam sunt descompletate /devastate de hoti, dar sunt si ingropate in sedimente, napadite de balarii...ruginite... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 22:16 | |
| Nu, mă refer la secţiile Făurei - Tecuci şi Mărăşeşti - Panciu, câştigate la licitaţie de către GFR.
Mărăşeştiul avea de toate... depou, triaj, revizie de vagoane, SIRV... dar, din păcate, traficul s-a redus (nu mai zic de cel de marfă... că nu mai există industrie în Mărăşeşti), depou există la Tecuci, SIRV-ul s-a privatizat, iar revizia nu mai are vagoane, s-a ales praful. _________________ :TTT:
|
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Dum 13 Mai 2012, 22:36 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Intram in Barbosi...Vestitele blocuri istorice ale feroviarilor CFR galateni. Blocurile vechilor cantonieri ai CFR vechi de peste 100 ani. Monumente istorice de valoare.
Sper sa aiba minte sa nu se apuce de vreo "izolare termica" peste caramida aceea superba. Vad ca deja au acoperisul ca o sorcova si ferestrele sint fiecare de alt tip. Cotetele alea din spate arata ca naiba. Ar trebui ca primaria sau CFR sa impuna niste reguli, nu se poate sa oferi calatorului spectacolul asta grotesc, de lumea a treia.
Ultima editare efectuata de catre tozlovanuvlad in Dum 13 Mai 2012, 22:41, editata de 1 ori |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
| | | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 00:35 | |
| Oricand. De exemplu, Vineri dupa-amiaza voi pleca la parintii mei la tara ( comuna Suceveni, Jud Galati) DIN NOU CU TRENUL! Dar de data aceasta pe Submagistrala-703: Galati---Foltesti---Tg.Bujor---pana la Roscani unde ma asteapta tatal meu sa ma preia cu masina, Suceveniul fiind la cativa km deci aproape!!! Revenind la topic...Voi mai face calatorii pe aceasta ruta cand voi intra in concediu si atunci voi merge pana la Focsani caci am auzit ca orasul este restaurat si oricum este un oras superb din toate punctele de vedere. Numai gara poate fi un exemplu de reabilitare CA LA CARTE!! In rest, am zis ca in concediu, pot avea posibilitatea sa fac aceasta caltorie pana la Focsani, in cursul saptamanii, adica in zile lucratoare sa vad si cum lucreaza baietii nostri pe acest tronson 704. Sa vedem si utilaje la treaba,...sa vedem si activitate ,,santiereasca" in zona...De aceea, totusi,...cu frumoasele cuvintele primite de la voi, nu sunt totusi pe deplin satisfacut de munca mea caci...nu am adus o stire 100%!!! Lipseste capitolul: activitate, forta de lucru!!! De aceea voi fi multumit doar atunci cand va afla si cel din Timisoara, Satu-Mare, Baia-Mare, sau alte colturi ale tarii si care nu au posibilitate sa vina 800-900 km pana aici doar ca sa vada ceva ce pot sa afle de la un om care locuieste ,,la fata locului"!! La fel cum si eu...nu pot sa vin pana la Timis ca sa vad ce mai misca pe Oravita---Anina...( chiar ma intereseaza acest tronson si sper sa vin in aceasta vara!). In rest,...va doresc o saptamana frumoasa si sanatate!!! Cu respect, Onofrei Sergiu-Gabriel!
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 08:21 | |
| Anul trecut cind am trecut eu prin Marasesti, nu am vazut atitea vagoane de bagaj sau posta in fostul depou, dar erau multe vagoane Eakkmos.
Care e rostul lor acolo, de unde au ajuns ? |
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 09:21 | |
| ce TE-u erau ala din Marasesti ? Trebuie sa fie unul de Buzau dar ce nr ? |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 12:19 | |
| Felicitari Sergiu pentru acest reportaj complex! Stiu ca meriti si o diploma, insa ti-am oferit una chiar personal si asa cum obisnuim, oferim decat o singura diploma la membri! Am putut vedea in reportajul tau si cateva modele de locomotive, cam raritati prin zona Bucurestiului, ma refer la locomotivele Ludmilla, EA Unifertarns clasice, GFR seria 425, am vazut si un sulzer polonez ochios, dar si Malaxa 78. Ma bucur ca inca mai exista vagoane de posta . Ma intristez ca este posibil sa dispara dimitroavele sau probabil ca acestea vor mai ramane daca Servtrans isi va mari parcul de vagoane de calatori asta in cazul va prelua si alte sectii! Admir munca ta atat pe teren cat si in fata calculatorului! Nu este deloc usor si iti ia destul timp! Inca odata felicitari!!! |
| | | membru inactiv User Dezactivat
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 18:49 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Felicitari Sergiu pentru acest reportaj complex! Stiu ca meriti si o diploma, insa ti-am oferit una chiar personal si asa cum obisnuim, oferim decat o singura diploma la membri! Am putut vedea in reportajul tau si cateva modele de locomotive, cam raritati prin zona Bucurestiului, ma refer la locomotivele Ludmilla, EA Unifertarns clasice, GFR seria 425, am vazut si un sulzer polonez ochios, dar si Malaxa 78. Ma bucur ca inca mai exista vagoane de posta . Ma intristez ca este posibil sa dispara dimitroavele sau probabil ca acestea vor mai ramane daca Servtrans isi va mari parcul de vagoane de calatori asta in cazul va prelua si alte sectii!
Admir munca ta atat pe teren cat si in fata calculatorului! Nu este deloc usor si iti ia destul timp! Inca odata felicitari!!! Multumesc Mihail! Nu am facut cine stie ce munca. Oricum a fost placerea mea si este pasiunea care din cauza serviciului si a programului acestuia...nu mi-o pot desfasura asa cum mi-as dori... Dar mergem inainte!!! |
| | | Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 21:00 | |
| Te felicit si eu Gabriele pentru ca ne arati si noua ce mai e pe acolo Interesant sa fie acolo ditamai lucrarile de atata timp si sa nu mearga nici un pasionat sa ne tina la curent ce e este acolo. Am citit pe undeva prin 2011 ca s-au alocat ceva bani pentru terminarea electrificarii dar nu stiam cand se apuca cand face,cand...stii cum e la noi la romani.Daca o tine tot asa cand mai dai pe acolo pe la vara sigur nu o sa mai vezi nici un utilaj nici un nimic de lucru ca ar fi gata linia |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Lun 14 Mai 2012, 23:48 | |
| galatenii sunt mai mult pasionati de dube : si de cresterea caprelor : duminica seara, la intrarea dinspre Tecuci, aproape de Barbosi |
| | | membru inactiv User Dezactivat
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Mar 15 Mai 2012, 07:44 | |
| - cardinal a scris:
- galatenii sunt mai mult pasionati de dube :
nu doar galateni, ci toata zona Moldovei, acolo erau pline orasele de dube ( cascarabete ) cand in alte zone abia apareau 3-4. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Mar 15 Mai 2012, 10:17 | |
| parca pe valea Prahovei nu sunt dube, in fata garii din Sinaia sunt mereu cate 4 5 si au si clienti 4 lei Busteni Sinaia
|
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi Mar 15 Mai 2012, 14:18 | |
| dubele care fac trasee in judete ori care leaga orase din zone diferite sunt peste tot in Romania, dar dube in orase in locul autobuzelor/troleibuzelor nu ajuta pe nimeni cu nimic, probabil simplul fapt ca ar circula mai dese decat un autobuz la 10 min, mai bine 1 duba la 4 min. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
| |
| | | | 704 : Marasesti - Tecuci - Barbosi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |