|
| Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? | |
|
+34Kogayon DUAL c o r v i n TVlad Adrian78 Re6/6 cont.dezactivat. baiazid riciu cortexedge rich1974 Dr2005 membru dezactivat , Teodor Spartan1948 sergiu.asi kristi kkk Balto FelixTheBear030 COSTACHE MIHAIL alex.alexus.tm discoid21 vrabieionut lovekomotive dan ciprian Codrut1985 stakee zenox4500 cont inactiv MariusM membru inactiv stegaru Razvan Amiralul 38 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
sergiu.asi
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 50 Localizare : Iasi Reputatie : 3944 Data de inscriere : 05/03/2014
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 21:36 | |
| Consider ca daca in tara asta nu s-ar fura 1 an de la cel mai inalt nivel pana la ultimul cetatean,am castiga pe putin 20 de ani de civilizatie.Daca romanul nu ar mai fi pus doar pe capatuiala si castiguri fara munca cred ca am avea o mica sansa sa devenim o tara normala. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 21:52 | |
| Personal, nu cred ca vreau o tara normala. Mie imi place Romania asa cum e. Aici, chiar nu te poti plictisi. Mereu poti gasi ceva amuzant, dar si trist in acelasi timp. Tara nu are niciun defect, poate doar oamenii din ea. Totul pleaca de jos, de la omul de rand. Noi suntem principalii responsabili pentru lucrurile frumoase dar si pentru cele mai putin frumoase. Cand o sa ne schimbam mentalitatea si modul de viata, atunci vom putea vedea in ce tara traim, cat este de frumoasa. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 21:59 | |
| Mda, frumoasa tara, pacat ca-i locuita...vorba unui ziarist francez! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 22:36 | |
| E locuita de cine nu trebuie, din pacate. |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4973 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 23:17 | |
| Kristi, are mare dreptate, bine ca ai adus in discutie vorba francezului. Cum ma sa iti placa Romania asa cum e? Auzi, si mai suntem si mandri ca suntem romani. Eu acu sa am 35 de ani, as candida la alegerile prezidentiale si apoi vai si amar pana sa pun "roate" la tara asta trantita pe butuci dar intrebarea e, merita astia care zic...mie-mi convine...noi suntem de vina, de s-ar trezi toti cum m-am trezit eu, ne-ar placea la toti cat de frumoasa-i patria. Adevaru' e ca oamenii si-au facut-o cu mana lor, nu prea ai ce sa redresezi in momentul de fata, cand un buget pe un an intreg de zile e facut doar din taxe si impozite. Nu asa! Oamenii dupa '89 au ales ce-au crezut ca-i mai bun, dar nimic nu-i bun. Kristi, revin la vorba francezului si zic...in 20 de ani s-ar putea sa nu mai fie locuita tara asta, o sa fie vanduta la propriu....transilvania si partea de vest la bozgori, campia romana la bulgari, moldova la rusi, s-om ramane cativa romani cocotati pe coclaurii cu care n-or sa aiba ce face. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Joi 06 Mar 2014, 23:29 | |
| Crezi că ai ajunge măcar în turul 2? Mulţi au încercat să candideze (în SUA sunt 3 - 4 candidaţi la alegeri, la noi media e de 20)... dar tot PSD/FSN şi cum s-a mai chemat a câştigat. _________________ :TTT:
|
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 01:00 | |
| - glontz_21 a scris:
- Kristi, are mare dreptate, bine ca ai adus in discutie vorba francezului.
Cum ma sa iti placa Romania asa cum e? Auzi, si mai suntem si mandri ca suntem romani. Eu acu sa am 35 de ani, as candida la alegerile prezidentiale si apoi vai si amar pana sa pun "roate" la tara asta trantita pe butuci dar intrebarea e, merita astia care zic...mie-mi convine...noi suntem de vina, de s-ar trezi toti cum m-am trezit eu, ne-ar placea la toti cat de frumoasa-i patria. Adevaru' e ca oamenii si-au facut-o cu mana lor, nu prea ai ce sa redresezi in momentul de fata, cand un buget pe un an intreg de zile e facut doar din taxe si impozite. Nu asa! Oamenii dupa '89 au ales ce-au crezut ca-i mai bun, dar nimic nu-i bun. Kristi, revin la vorba francezului si zic...in 20 de ani s-ar putea sa nu mai fie locuita tara asta, o sa fie vanduta la propriu....transilvania si partea de vest la bozgori, campia romana la bulgari, moldova la rusi, s-om ramane cativa romani cocotati pe coclaurii cu care n-or sa aiba ce face. @Glontz, mie imi plac multe lucruri, da' nationalismul nu e unul dintre ele. In Rromanica cel mai bine ma simt in Tinutul Secuiesc, as vrea sa vina si in Telemormanu' meu niste bozgori sa-l colonizeze, poate mai dispar ceva romani tiganizati, bozgorii fiind mai fascisti de felul lor! |
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4973 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 10:38 | |
| Da-i in betesig si pe bozgori, ca si astia ca tiganii...cand is 2 au pliscu' mic, dar cand s-au inmultit sa vezi ce emancipati devin, eu cum nu ii inghit pe rromi, nu-i inghit nici pe bozgori. Stai in Romania, esti roman sau nu, vorbesti romaneste si punct, in ograda proprie vorbesti cum vrei dar nu-mi spui mie ca nu stii, ca nu esti roman si "nu invatat bine roman la scoala" si *rost*i de astea, ca si noi daca plecam in alte tari, suntem romani dar vorbim limba tarilor respective, nu ne emancipam ca noi avem drepturi, de ce sa nu vorbim limba noastra, ca de ce si cum sa le vorbim noi limba lor ba chiar mai vrem si sa ne separam. Ca veni vorba de tinutul secuiesc, eu sa fiu la conducerea tarii le-as spune: Vreti autonomie al tinutului secuiesc....ce sunteti voi...aia....mergeti acolo de unde sunteti si luati-va tinutul secuiesc cu voi la bagaj. Si sa-i vad eu cum pleaca cu pamantul in spate, punct. Dr2005, cu asa promisiuni n-as prea ajunge in turu' 2 garantat:)) pai daca nu ma voteaza bozgorii si tiganii, cu romanii care sunt putini ai dracului pe langa ei, nu dovedesc. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 11:51 | |
| - glontz_21 a scris:
- Kristi, are mare dreptate, bine ca ai adus in discutie vorba francezului.
Cum ma sa iti placa Romania asa cum e? Auzi, si mai suntem si mandri ca suntem romani. Asa te-as trimite undeva...(dar nu vreau sa fiu bannat) . Nu inteleg de ce nu pleci ******* afara daca nu iti convine. Atat de mult imi plac mie astia frustrati pe soarta lor, pe viata lor...care mereu asteapta sa primeasca totul pe de-a gata, si daca se poate sa nu faca nimic. Plina tara asta de oameni limitati si incuiati la minte (vorbesc in general). Din pacate, DA, avem o tara superba, dar care nu merita sa fie locuita de asemenea specii. Si acum, revenind, d-le "glontz", care e problema matale ca unii se mandresc cu nationalitatea lor ?! In afara de a da degeaba din gura, si de a baga bete in roate, mai stii face altceva ? Chiar sunt curios ce si cat ai facut TU pentru tara asta, de ai tupeul fara margini de a arunca cu reprosuri in stanga si in dreapta. Una dintre problemele romanilor este chiar lipsa de nationalism. Pai ia mergeti voi in Germania, de exemplu, si spuneti ceva rau de acea tara, sa vedeti cum dati cu "subsemnatul" prin diverse locuri, asta dupa ce va si luati o mama de bataie. Cum Dumnezeu vreti sa progresam cu mentalitatea asta de ratati si limitati ?! Inca odata spun, nu va place ceva ? Nu va convine "nationalismul" unora? Sunteti suparati pe tara? Plecati domnilor de aici, e o lume libera. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 12:42 | |
| sincer sa fiu, si eu am devenit cam nationalist in ultimul timp fiindca mi-am dat seama ca altfel nu se poate. adica, trebuie sa tragi pentru tara ta fiindca aici traiesti, de aici mananci, etc. nu spun ca suntem buricul pamantului, dar nici nu are rost sa ne punem cenusa in cap. eu suspectez o chestie, cei care fac rau tarii, nu cred ca sunt romani....au cetatenie romana, dar nu sunt romani. ar merita studiat arborele genealogic al multor conducatori de la noi.
din pacate, copiii nu sunt invatati sa-ri iubeasca si respecte tara in care traiesc. |
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 12:49 | |
| Daca tu n-ai tupeu, te bag eu pe tine acolo direct pe cale economica. Am zis eu ca ma multumesc cu tara asa cum e acum sau tu? Nationalistule care esti. X: Credeti ca se va schimba vreodata in bine tara asta? Spartan: De ce, mie-mi convine asa. Eu dau inapoi sau tu ma patriotule? Mie mi-ar fi rusine sa fiu ca tine si sa ma mandresc ca sunt roman, as intra in pamant de rusine. Eu de bine de rau, traiesc foarte bine in tara, si nu pe spinarea altora, muncesc pentru cat am, si am destul de mult si dupa ce ating cota necesara am sa pot sa ma laud ca eu muncesc pentru mine cu un salariu de 3000ron/ luna, si asta fara sa ma zbat deloc. De ce sa plec afara? Tu ce faci in tara de te multumesti cu traiul asta ma rog? Tu cat ma rog muncesti si poti produce banii astia fara ca macar sa te murdaresti? Ca vad ca esti din generatia mea...eu ma mandresc ca pot sa-mi asigur mie un profit de 3000 ron/ luna dupa ce ajung la un anumit nivel, nu ca acum as muri de foame, dar tu ca esti asa patriot, tu ce produci? Donezi ce obtii de la frecat maimuta? ) Rich, eu imi iubesc patria, de asta nu plec, dar nu am mentalitatea aia....mie-mi convine asa cum e, fiindca nu are ce sa-ti convina, singurii protejati ai acestei tari sunt tiganii, maidanezii si puscariasii. Restul suntem soareci de camp pe urma carora statul trage foloase dar nu face nimic in schimb. Sa fim realisti. Spartane, tu poti trai in 1800 toamna si sa fii fericit. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Vin 07 Mar 2014, 14:31 | |
| - Citat :
- Pai ia mergeti voi in Germania, de exemplu, si spuneti ceva rau de acea tara, sa vedeti cum dati cu "subsemnatul" prin diverse locuri, asta dupa ce va si luati o mama de bataie.
Ma, "ej" nebun?! Sa mai apara cate un taran cu maserati, cate un capsunar cu audi?! Din astia care mananca "berberite"??! Cu masini "decatapabile". Si io as vrea sa plece toti nemultumitii astia, si asa sunt destui pe toate strazile. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Sam 08 Mar 2014, 14:06 | |
| Din punctul meu de vedere, e foarte greu definit cuvantul normal.... Mai degraba ar fi bine sa ne intrebam daca Romania are sanse sa devina o tara in care oamenii sunt multumiti de viata lor... Pentru ca pana la urma asta conteaza ca ponderea celor multumiti de viata lor sa fie cu mult peste jumatate.
Un om din tara x nu se simte bine in tara y si viceversa, mai ales daca mentalitatile celor doua tari sunt diferite.... |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Sam 08 Mar 2014, 15:42 | |
| Tara e cat se poate de normala dar si foarte frumoasa dar din pacate oamenii nu prea sunt normali. Nu degeaba se spune ca omul sfinteste locul, la noi oamenii au cam uitat sa il sfinteasca.
Degeaba e frumoasa tara daca e si murdara iar oamenii sunt exagerat de stresati si rai. |
| | | cont.dezactivat.
Numarul mesajelor : 109 Reputatie : 4336 Data de inscriere : 17/05/2013
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? Sam 08 Mar 2014, 16:56 | |
| Asta nu se mai poate numi țară normal. Au vândut hoții ăștia tot, aur, petrol etc. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? | |
| |
| | | | Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |