Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?

In jos 
+34
Kogayon
DUAL
c o r v i n
TVlad
Adrian78
Re6/6
cont.dezactivat.
baiazid
riciu
cortexedge
rich1974
Dr2005
membru dezactivat ,
Teodor
Spartan1948
sergiu.asi
kristi kkk
Balto
FelixTheBear030
COSTACHE MIHAIL
alex.alexus.tm
discoid21
vrabieionut
lovekomotive
dan ciprian
Codrut1985
stakee
zenox4500
cont inactiv
MariusM
membru inactiv
stegaru
Razvan
Amiralul
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMier 26 Mai 2010, 21:44

Inca ceva legat de ce ne-au mai pregatit alesii nostri dragi de ceva timp. Cum sa murim incet dar sigur

http://codexalimentarius.info/

Puteti semna si o petitie impotriva acestui totalitarism, neo-nazism, bolsevism sau cum vreti sa-i mai zicem. Suntem prea multi deci 2/3 din populatia globului trebuia sa dispara ca nu se mai poate invarti pamantul de multi ce suntem. La final am un mesaj pt UE, o sa-i cenzurez eu prima parte ca nu da bine la CV daca spun asta pe post: F... UE
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5814
Data de inscriere : 07/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 27 Mai 2010, 03:51

Oricum este iminenta aceasta noua ordine mondiala, ea poate sa fie oprita, dar la cate cunostinte avem noi aici este mai mult paranoia de exemplu retardatismele legate de porcaria de film 2012, sau conspiratia 9.11, sau cu sarcofagul de la Cernobil. si exemplele pot continua. Idea este atat de simpla ca si noi insine, adica suntem oamenii de rand "simpli" noi de unde ne informam legat de conspiratiile astea ba chiar si cu idea acestei noi ordini mondiale, francmasonerie, si alte secte de genul, de unde putem noi sa fim siguri ca nu sunt povesti de adormit copii, majoritatea dintre noi suntem usor manipulati de povestile astea care pot sa fie adevarate, partial adevarate sau chiar false pentru a ne tine in rand de aia mai mari, ca totusi ziceam la inceput ca este iminenta noua ordine mondiala, astai parerea mea pt ca eu judec obiectiv, poate o sa fie poate nu, acum nu vreau sa o dam in paranoia dar fiecare cu ce crede mai bine, tot ce am putea face in caz ca sar intampla asa ceva este sa incercam sa ne ingrijim cat mai bine pe noi insine si pe cei apropiati si desigur sa acceptam situatia, ca poate asta se intampla chiar de cand a aparut omul pe pamant
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 27 Mai 2010, 09:46

Filmele gen 2012 sunt pt prosti si alte chestii de genu asta, alea promoveaza doar falsa noua ordine mondiala n-au nici o legatura cu realitatea. Daca ai vedea cine sunt cei din spatele acestor filme si ce legaturi stranse au cu diverse organizatii din astea "secretoase" ti-ai da seama unde vor sa bata. Sunt promovate multe prostii, care sperie lumea, vezi si in presa articole legate de noua ordine mondiala, dar niciodata nu spun adevarul despre ea. N-au nici un interes, mass-media face parte din lantul lor, cei care detin trusturile de presa sunt in general slugoi de-al unora mai mari si le fac jocurile. Ce mai vedem legat de francmasonerie, iluminati, opus dei, cavalerii de la malta, si alte secte din astea sunt doar adevaruri partiale, de obicei adevarul gol-golut e ascuns bine, dar il gasesti daca il cauti. Sunt persoane care s-au pus destul de bine la punct, care cunosc lucrurile destul de bine. Pana si eu dintr-o curiozitate la inceput, acum cativa ani, acum am aprofundat unele chestii si incep sa deosebesc cum stau lucrurile, nu inca foarte bine. Unora ce li se prezinta li se pare teoria conspiratiei. Vad pe unii trepanati ca ideea de noua ordine mondiala le creeaza o stare de orgasm, crezand ca vor da de nirvana odata cu ea. Aia reprezinta fara nici o indoiala rezultatele spalarii pe creieras de-a lungul timpului, ca doar de cand esti mic se incepe, iar cand ajungi matur ajungi exact produsul dorit. In incheiere pt cei care nu dorm complet le-as spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune...cam asa e cu ordinea asta mondiala si cu ce ni se pregateste.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 27 Mai 2010, 10:05

Pai da cam asta am zis si eu, insa intrebarea ar fi, ce am putea face cu toata sumedenia asta de informatii reale sau false
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 27 Mai 2010, 10:21

Mare lucru nu poti face, decat sa te feresti de diversele "capcane" care se pregatesc. Informatia doar te ajuta sa cunosti lucrurile, nu le si rezolva. Singurul lucru cum am spus e sa te feresti de toate prostiile din ziua de azi, ca altfel e cam greu sa rezisti, o iei razna. Numai daca ai deschis tv-ul te sperii. Acum o sa spun si unde tinteste adevarata ordine mondiala si care e scopul ei. Ea vrea abolirea crestinismului, incetul cu incetul, asta e scopul lor (http://saccsiv.wordpress.com/category/noua-ordine-mondiala/). Mai intai vin cu idei din astea ecumeniste, apoi cu un pic de new age, pana ne-au indobitocit de tot, iar finalul il gasiti la capitolul Apocalipsa din Biblie. Pt cei care nu cred in Dumnezeu e mai greu sa se prinda daca nu chiar imposibil, pt ceilalti e un pic mai simplu, dar nu indeajuns. Cred ca ati observat cu totii atacurile la adresa Bisericii, care e slabita din toate punctele, in frunte cu patriarhul care nu face decat jocurile masoneriei, fiind unul de-al lor. Asta e adevarul. Care vreti asa sa mai cunoasteti lucrurile, recomand cateva bloguri cu incredere, unde o sa cititi si o sa vedeti daca cei de acolo vorbesc fara acoperire sau au dreptate.

http://apologeticum.wordpress.com/
http://saccsiv.wordpress.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/
http://blog.pustniculdigital.info/
http://bisericasecreta.wordpress.com/
Sus In jos
discoid21

discoid21

Numarul mesajelor : 250
Localizare : Oradea
Reputatie : 5906
Data de inscriere : 14/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 27 Mai 2010, 15:02

Pe tema noii ordini mondiale se poate filozofa oricat si tot nu ajungem la adevarul complet, pentru ca, asa cum ati scris mai sus, acela nu il cunoastem. am citit mai multe articole si chiar carti despre N.O.M, organizatii oculte, etc. Acuma tind sa cred ca 80% sau poate mai mult erau aberatii din ce am citit.
Nu va voi povesti ce am citit pe acest subiect, pentru ca in mod sigur as primi replici de genul: tu sti ce scri? , ai imaginatie prea bogata, etc. Oricum, nici eu nu mai cred
Am citit si despre Codex Alimentarius si despre o substanta deosebit de periculoasa ce va fi introdusa, daca nu a si fost deja, in substantele fitosanitare(cele cu care se stropesc plantele).

Ce putem face noi? Uite ca putem lua atitudine ☀

- chiar nu mai putem trai fara televizor? In loc de privitul televizorului, mai bine am face altceva. de ex o plimbare, etc.
- cu toate prognozele sumbre, exista si vor exista alimente ecologice si chiar biologice. Acelea au o eticheta prin care se deosebesc. Ouale ecologice au prima cifra a seriei de la 0 la 2, numarul 0 insemnand ca provin de la gaini crescute total ecologic. Nu cumparati oua cu prima cifra a seriei de la 3 in sus. Cumparati alimente proaspete.
- iti doresti sa cumperi mereu diverse obiecte, gadgeturi. Pune-te pe ganduri intai: chiar ai nevoie de toate acele obiecte? Consuma doar cat ai nevoie. Asta nu inseamna sa treci in extrema cealalta.
- Esti tentat sa iti iei niste rate? sau sa-ti cumperi ceva in leasing? Mai bine strange bani pentru ceva. Chiar si daca nu vei putea sa iei un produs as ade scump, tot e mai bine decat sa cumperi in leasing sau rate.
- Pentru ca suntem pasionati de trenuri, cred ca intelegeti avantajul lui asupra protectiei mediului. Decat sa mergi cu masina care implica destule costuri, mai bine calatoreste cu trenul si bicicleta. Atentie! Avioanele sunt deosebit de polluante!
- Soarta unei tari se schimba prin schimbarea atitudinii poporului. Schimbarea atitudinii poporului se schimba cand fiecare cetatean isi schimba atitudinea: eu, tu, etc. Ia atitudine, nu sta asa: :sleep:
Bine, dar cum sa iau atitudine? ce pot face? Exista in fiecare oras organizatii activand in diferite domenii. Vor fi si mai multe in curand. Intra intr-o organizatie si implica-te. Cand toti ne vom implica, vom reusi sa schimbam ceva.
Sus In jos
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5832
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Iun 2010, 12:59

Am si eu o intrebare: voi ati mai vazut pe fata pamintului popor mai idiot si mai timpit decit poporul roman? Pentru ca eu am stat sa ma gindesc si nu mi-a venit nici unul in minte. Vreau sa vad daca am inteles bine situatia in care se afla tara asta: jegosii de la putere isi bat joc in ultimul hal de oameni, taie salarii si pensii din greu ca nu cumva sa se atinga de salariile si pensiile lor, gazul se scumpeste, impozitele si taxele se vor mari mai mult ca sigur la toamna (pot sa dau in scris; postul ramine aici, om trai si-om vedea), somajul va creste automat si cu toate astea, nici o greva nu sint oamenii astia in stare sa faca?! Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad in viata mea. In Grecia, au iesit oamenii in strada, s-au luat la bataie cu jandarmii, au spart magazine, au patruns in sediile ministerelor. In Argentina acum citiva ani au iesit lupte de strada din cauza disperarii, furau oamenii din magazine si alergau cu carcasele de animale in spate si la fel, au patruns in ministere. In Portugalia, o tara cu populatia la jumatate fata de a noastra, au iesit in strada 300.000 de oameni ca sa protesteze pentru reduceri de salarii si pensii de 5-10% doar. 300.000!!! La noi au iesit vreo 20.000 la o populatie dubla. Si aia faceau dansul pinguinului acolo. Oare erau la miting sau la petrecere cimpeneasca? Penibil. Din toate astea ajung la o singura concluzie: in Romania se traieste bine.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Iun 2010, 13:10

Din pacate nu cred, ne-ar putea intrece cateva tari mai mici si mai vai de capul lor gen Somalia, Albania, dar daca e sa ne comparam cu pispiricii astia cares mai putini fata de noi si tara lor nu a avut mai niciodata cam ce a avut Romania dpdv al traiului bun, nu cred ca ne intrece nimeni
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Iun 2010, 14:58

Interesante puncte de vedere. Sint de acord cu cele spuse de stegaru. la miting parca erau la bilci, era fanfara, di gei (DJ stiu sa scriu)cu dansul pinguinuluii si alte...

Pe partea cealalta, nu stiu ce sa spun despre Albania. Nu cumva e pe cale sa ne depaseasca? in strainatate peste tot aia tremura de frica albanezilor. De ce?
Sint considerati tigani albi. Sint foarte uniti intre ei chiar daca nu se cunosc.
Am prieteni si vecini care mai merg in Germania la lucru cu contract si povestesc ca acolo nu au curaj sa spuna albanezilor ca nu le dau toti banii sau nu ii dau la timp.
Am un nepot in Grecia (Elinika Dimokratia) are 15 ani de cind e acolo si cind am fost la ea mi-a povestit aceleasi lucruri: romanii se ,,sapa " intre ei pentru un loc de munca fie chiar si daca accepta un salariu mai mic, adeseori patronii ii alunga fara sa ii mai plateasca.

In schimb daca un patron ii spune unui albanez ca nu ii da AZI banii sau ca nu ii da cu cit s-au inteles, el cheama imediat alti albanezi (chiar daca nu se cunosc)si... amenintari, cutite, foc, bite etc.
Idem mi-au povestit niste prieteni care lucreaza pe insula Sardinia.
Sus In jos
discoid21

discoid21

Numarul mesajelor : 250
Localizare : Oradea
Reputatie : 5906
Data de inscriere : 14/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Iun 2010, 18:06

Citat :
Am si eu o intrebare: voi ati mai vazut pe fata pamintului popor mai idiot si mai timpit decit poporul roman?

Poporul român, acesta pe care îl faci tu tâmpit şi idiot a fost şi este în continuare un popor care dă naştere la valori. Anul acesta, locul I la salonul de inventică a fost câştigat de un român. Şi încă la câte concursuri internaţionale nu au câştigat români. Se mai ştie şi că mulţi români sunt angajaţi la NASA şi Microsoft.
Dacă am colinda ţara în lung şi în lat,am găsi încă o grămadă de creiere geniale.

Deci, ar fi bine să aduci acuzaţii doar la adresa politicienilior, nu a întregului popor din care faci şi tu parte. Pe mine de exemplu mă doare să citesc acuzaţii de genul cum ai făcut tu, la adresa poporului din care fac parte.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Iun 2010, 20:00

discoid21 a scris:
Citat :
Am si eu o intrebare: voi ati mai vazut pe fata pamintului popor mai idiot si mai timpit decit poporul roman?

Poporul român, acesta pe care îl faci tu tâmpit şi idiot a fost şi este în continuare un popor care dă naştere la valori. Anul acesta, locul I la salonul de inventică a fost câştigat de un român. Şi încă la câte concursuri internaţionale nu au câştigat români. Se mai ştie şi că mulţi români sunt angajaţi la NASA şi Microsoft.
Dacă am colinda ţara în lung şi în lat,am găsi încă o grămadă de creiere geniale.

Deci, ar fi bine să aduci acuzaţii doar la adresa politicienilior, nu a întregului popor din care faci şi tu parte. Pe mine de exemplu mă doare să citesc acuzaţii de genul cum ai făcut tu, la adresa poporului din care fac parte.

De acord cu tine Manu. Cred ca cineva aseara s-a uitat prea mult la mIRCEA bADEA lol!
Sus In jos
stegaru

stegaru

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMier 02 Iun 2010, 00:41

Daca voi considerati ca faceti parte dintr-un popor valoros, e problema voastra si imi pare sincer rau pentru voi. Mai ales cind se vede cu ochiul liber halul in care e tara asta. Ceea ce voi numiti valori (si nu neg ca sint) sint doar exceptii care e inevitabil sa apara in orice tara. Asa si eu pot gasi o gramada de exemple de romani geniali. Ingineri, carturari, sportivi, oameni de stiinta, scriitori etc. Problema, insa, e ca acestia au fost ce au fost nu pentru ca a facut statul sau poporul roman ceva pentru ei. S-au ajutat singuri mergind in strainatate. Toti au studiat afara. "Multi lucreaza la Microsoft si NASA". Corect! Dar v-ati intrebat vreodata de ce lucreaza acolo si nu in tara?! Va zic eu: pentru ca tara asta nu face nimic pentru ei. De ce sa stea aici? Sa aiba scoli inalte si sa lucreze la McDonald's sau Carrefour? Ziceti sa acuz doar politicienii. De ce? Cumva au ajuns singuri la putere? Daca nu ma insel, cineva i-a votat. Si daca nu ma insel, chiar poporul roman i-a votat. Asa ca poporul roman are exact ce merita, pentru ca este timpit si idiot. Nationalisme/patriotisme de-astea ieftine chiar nu-si au rostul. Patriotismul isi are rostul atunci cind ai cu ce te mindri. Or, imi cer scuze, dar nu ma pot mindri cu Lucian Bute (doar un exemplu) si nici n-am voie sa ma mindresc cu Lucian Bute, din moment ce tot ce a reusit in cariera lui, a reusit prin plecarea in Canada. Si nici pe el nu-l inteleg de ce se afiseaza cu drapelul Romaniei din moment ce statul n-a facut nimic pentru el. Nu e in stare sa ii organizeze un meci. Mie unul nu mi-e frica s-o spun: mi-e rusine ca sint roman, mi-e rusine ca fac parte din poporul asta, si daca m-ar lasa inima sa-mi las familia aici, as pleca miine din tara asta de toata jena. Insa din pacate, nu ma lasa. Sint oarecum fortat sa stau aici. Voua probabil va place tara asta impreuna cu locuitorii ei. Principiul meu de baza este urmatorul: fiecare are ce merita. Daca romanii traiesc prost, inseamna ca o merita. Inclusiv eu. Dar eu macar n-am mentalitatea de tip "las-o ca merge asa" si nici nu-mi atribui mindria fata de romani care s-au chinuit pe cont propriu ca sa ajunga cineva.

P.S. Nu exista popor in lumea asta care sa nu fi dat nastere unor valori. Dar nu exceptiile dau masura valorii unui popor, ci masa de oameni. Daca poporul asta era atit de destept, nu traia asa cum traieste acum. Sint o gramada de exemple de tari mai mici si mai defavorizate decit noi care o duc mult mai bine fiindca le-a dus capul. Pe romani insa nu-i duce si se si complac in situatia asta.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMier 02 Iun 2010, 07:10

E un mic paradox aici cu mandria de roman, sunt aproape suta la suta de acord cu ce zice stegaru, dar fiindca am traiat aici, aici am familia, aici am simtit prima data iubirea, aici am dat de pasiunea pe care toti o impartim, aici am invatat sa joc basket aici am facut toate chestiile ce le practic in continuare cu placere. Desigur dupa cum a zis stegaru e o oarecare rusine personala cu siguranta in fiecare dintre noi, cand vezi ce idioti sunt oamenii de rand si se complac in situatia actuala ce e de rahat. Insa nu este de ajuns pt mine ca roman(nu dovedit prin acte ci prin ce simti tu personal ca esti). Eu unu imi iubesc tara atat la bine cat si la rau, dar pe poporul asta il detest, deasta si vorba aia "Romania tara frumoasa pacat ca e popolata/locuita de romani"

Cei drept nu prea avem cum sa scapam de acest blestem si adevarul e ca ma complac intrun fel cu situatia actuala pt ca sunt inca prea mic dpdv financiar sa ma realizez aici sau afara. Nu imi place dar asta e, cand voi fi mai mare si va fi si mai rau(si sigur va fi) cred ca dau bir cu fugitii, si nu neaaparat pt mine ci pt copilul ce il voi avea

Zic toate astea ca nu este chiar atat de usor sa pleci, pt ca daca vrei sa iti faci o viata noua afara, e ceva extrasterestru pt oricine. Noi obiceiuri, o alta limba, alti oameni, alte trenuri si exemplele pot continua.

Singura complacere este in domeniul profesional, deoarece eu sunt marinar si lucrez la companii straine ce nu imi dau teapa, plus ma respect pt omul ce sunt nu pt ce natie am
Sus In jos
stegaru

stegaru

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMier 02 Iun 2010, 08:46

E intr-adevar greu sa pleci din tara tocmai din motivele enumerate de stakee. Insa sint de acord cu el: in nici un caz nu mi-as dori sa-mi cresc copilul/copiii in rindul acestui popor, pentru ca pur si simplu nu are ce invata. Educatia ti-o dau parintii, insa experienta de viata o acumulezi traind in societate. Iar in scietatea romana poti cel mult sa inveti sa furi, sa jecmanesti pe altul, sa fii smecher, sa injuri, sa fii meltean sau sa nu ai pic de respect fata de cel de linga tine. De-asta cred ca pina la urma imi voi calca pe inima si o sa fac tot posibilul sa plec din tara la un moment dat. Cum bine spune stakee: prefer oricind strainul care ma trateaza cu respect decit "fratele meu, romanul", care ma trateaza ca pe ultimul om si incearca sa faca bani pe seama mea luindu-ma de prost.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitimeMier 02 Iun 2010, 10:09

stegaru a scris:
Dar eu macar n-am mentalitatea de tip "las-o ca merge asa"

Sustii ca nu esti de acord (nimeni cred ca nu e de acord) cu situatia asta si ca de ce nu s-a facut o greva de o amploare mai mare ... De curiozitate, tu ai participat la vreunul din protestele care au fost?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?   Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala? - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
Sus 
Pagina 4 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 604 : Crasna - Husi
» 1000. Bucureşti Nord-Ploiesti Sud - Ploieşti Vest
» Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?
» Care credeti ca este cauza principala a intarzieri trenurilor?
» Locomotive

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: