Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?

In jos 
+2
Teodor
mariusfanea
6 participanți
AutorMesaj
mariusfanea

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 4381
Data de inscriere : 05/12/2012

Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Empty
MesajSubiect: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 08:40

Merita pierdut vremea cu ele? ca tot suntem pe discutii libere vreau si eu o a doua opinie la chestia asta, am dat de un concurs recent si avea ca premiu un iPad 4, in fine, chestia e ca nu prea am incredere in cei care organizeaza. Vreau sa stiu si eu daca e pe bune treaba sau e o mare teapa, Cum va dati seama daca e teapa? Uite au si firma postata la comment, cum poti sa-ti dai seama daca e teapa?

uite si link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=564793846867766&set=a.564765710203913.151370.249888851691602&type=1

Dati un raspuns va rog sa stiu si eu ce sa fac.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 10:36

Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti pierzi timpul cu asemenea concursuri. Mai ales ca din ce am auzit si din ce am mai si vazut pe la stiri in ultima vreme, majoritatea acestor concursuri sunt defapt o pacaleala, numai pentru a-ti putea accesa datele personale, sau ceva de genul. Eu unul nici nu ma obosesc sa ma uit despre ce este vorba intr-un concurs de genul. Asta este parerea mea. Very Happy
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 12:30

Regulamentul Facebook-ului interzice clar orice promoţie sau concurs care obligă utilizatorul să dea like unui cont sau să distribuie un mesaj (cu excepţia cazului când există o înţelegere prealabilă între organizator şi Facebook). Mai ales când, pentru concurs, ai nevoie să rulezi o aplicaţie, care începe, de obicei, cu ,,această aplicaţie va colecta datele tale personale şi va posta pe peretele tău în numele tău atunci când...".
Dacă vă băgaţi la aşa ceva, să nu vă miraţi dacă vi se umple contul de mail cu spam sau primiţi acasă tone de materiale publicitare.

Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 12:34

Unele sunt o tampenie Evil or Very Mad ....poate altele sunt de folos..... Smile
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5563
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 13:56

In Roman e un magazin de bauturi care face saptamanal concurs pe facebook, iar sambata este tragerea. Isi pun poza cu rezultatul pe pagina lor si se vede clar cine a castigat in saptamana respectiva. De obicei dau sticle de vin.
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4706
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 21:17

NicuS a scris:
In Roman e un magazin de bauturi care face saptamanal concurs pe facebook, iar sambata este tragerea. Isi pun poza cu rezultatul pe pagina lor si se vede clar cine a castigat in saptamana respectiva. De obicei dau sticle de vin.

Foarte tare . Smile))) . Presupun ca esti concurent fidel Smile))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?   Ce credeti despre concursurile de pe Facebook? Icon_minitime

Sus In jos

Ce credeti despre concursurile de pe Facebook?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Întrebare despre Facebook - Parola spartă.
» Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
» Care credeti ca este cauza principala a intarzieri trenurilor?
» Sulzere in Facebook (trainstation)
» Despre comunism

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: