| 604 : Crasna - Husi | |
|
+77alliens truscamihai ets2oltromânia Cipri Andrei Neculai ciprian71 Warrington Katalyn Vale_ntin didinul laurentzu NIKU24 elm mielutu zburator Luca tgv LanceR Jhonyla impuls marius664 dan tm Andrey_tm madalin98 halmarius phnegativ Norbi mishu88 IonutCFR2009 vatmanul TVlad DUAL Dutzu vladau2000 cardinal lifetec cfr500 spiderpc Adirmvl Vitosa Katalin4653 Vlad Balto manuela Valentin Sava cata Hurricane Michael Luna razvan - trenuri Adrian78 AlexD Dr2005 eu DAS 2011 nenuandrei ionutz85 iuli.hard ucpr redeme MariusM bogdan srl riciu @ndrey lovekomotive membru inactiv COSTACHE MIHAIL ldh80 alinx3330 kristi kkk ATM VladH Bobses srazvi ultras cristi CFR Nesebar catalin-husi mardaryroby myster2008 81 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
catalin-husi
Numarul mesajelor : 25 Reputatie : 5452 Data de inscriere : 12/01/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 13 Iul - 22:28 | |
| - ldh80 a scris:
- Da imi cer scuze! Inseamna ca razele solare m-au indus in eroare- de aceea pareau creuzetate acele traverse ! Prinderile sunt in regula in general.
Cu ciuruirea am inteles- nu sunt bani! Asta e viata- speram sa fie si timpuri mai bune.
Daca se monteaza acele macaze la Cretesti ar fi foarte bine- si prin prisma vagoanelor cu cereale pentru baza de receptie de acolo, dar si prin faptul ca pe o distanta de 33 km ar trebui sa fie un punct de incrucisare, si pentru cazuri exceptionale- defectiuni, etc.
Ca o ironie a sortii, fostele semnale prevestitoare mecanice si fostul semnal mecanic de intrare in Cretesti dinspre Husi au ramas in picioare! Ma mir ca nu le-au furat si pe aleea! usSi tot ca o ironie a sortii, prin 1993-1994, din cate imi amintesc, incepusera montarea de semnale prevestitoare luminoase pentru HM Podgoriile Hului! in 93-94 a fost rk si nu s-au montat prevestitoare luminoase.atunci s-a dat in functie cels-ul cu sat-urile din curenta.daca nu ma inseala memoria,erau montate demult prevestitoare electrice.la cretesti erau mecanice |
|
| |
ucpr
Numarul mesajelor : 98 Reputatie : 4964 Data de inscriere : 23/07/2011
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Iul - 19:20 | |
| se mai aduce ceva de venirea trenului?s-a semnat contractul?in gara in continuare este liniste iarba sta nestingherita iar semnalele luminoase sunt in continuare stinse. |
|
| |
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6764 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Iul - 19:34 | |
| La fel și pe 515, nimic nou sub soare. |
|
| |
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6869 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12255 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Linia 604 Joi 25 Iul - 20:03 | |
| Asteptam sa vedem ce vesti mai aduce domnul Catalin! Deocamdata altceva nou nu am auzit! |
|
| |
catalin-husi
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Vin 26 Iul - 17:13 | |
| - ldh80 a scris:
- Asteptam sa vedem ce vesti mai aduce domnul Catalin! Deocamdata altceva nou nu am auzit!
acum doua saptamani ne-au anuntat ca pana pe 17 august trebuie pusa instalatia in functie caci s-a semnat contractul.acum e liniste si pace.nu ne-au spus sa ne apucam de treaba.unii spun ca s-a dizolvat firma fulgerul,altii spun ca dupa ce l-au demis pe fenechiu, totul a cazut.nici de macazul 2 de la cretesti nu se stie nimic.cam atat |
|
| |
ucpr
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Lun 29 Iul - 20:12 | |
| si din ce surse putem afla daca firma fulger mai exista sau daca dupa demiterea ministrului mai vine trenul:D? timpul trece si curiozitatea devine tot mai mare
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20611 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25544 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Lun 29 Iul - 22:51 | |
| Trebuie întrebat la AFER dacă şi-au primit licenţa sau nu. Dacă nu, oricum nu pot semna contractul. Azi se fac cele 60 de zile pentru Sebeş - Petreşti. O să aflăm ce s-a întâmplat. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Mar 30 Iul - 0:59 | |
| http://www.ziardebuzunar.ro/exclusiv-news/adevaruri/item/828-cfr-cinci-trasee-au-ajuns-pe-doi-lei-la-o-firm%C4%83-proasp%C4%83t-%C3%AEnfiin%C5%A3at%C4%83-reprezentat%C4%83-de-un-condamnat-pentru-%C3%AEn%C5%9Fel%C4%83ciune.html |
|
| |
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6764 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Mar 30 Iul - 12:08 | |
| Foarte tare frate...
"Îngrijorare printre ceferişti
Poate suprinzător, pe Internet există o comunitate activă de actuali sau foşti ceferişti care dezbat periodic ceea ce se întâmplă în sistem. Linia Dorneşti-Putna are chiar blog şi cont de Facebook, opiniile împărtăşite de vizitatori fiind acelea ale unor persoane care cunosc multe lucruri din interiorul CFR. Referitor la suma stabilită la un moment dat pentru Dorneşti-Putna, administratorul blogului scria că „Preţul chiriei anuale pentru această linie a fost redus la, ATENTIE jumătate din cel care a fost cerut până acum în ultimii ani. Astfel operatorul nu va mai plati 68.600 lei/an ci doar 32.700 lei/an. Asta da afacere zic eu. Este foarte mic preţul avand in vedere lungimea liniei (39,0 km) şi capacitatea acesteia.”
După anunţarea rezultatului licitaţiilor, Paul CFR a scris pe un forum că „O bucurie nespusă s-a abătut asupra mea cu vestea asta! Totuşi raman inca sceptic avand in vedere acest operator nou si misterios, desi toate au un inceput si speram sa fie de bun augur.” Acelaşi Paul CFR a scris că pe Dorneşti-Putna o firmă care a închiriat vremelnic linia, în 2010, „avea material rulant închiriat de la CFR Călători (locomotive si vagoane), și totuși făceau profit, dar calamitățile i-au fugărit fiind o companie mică și slab dezvoltată nu aveau cum să investească în infrastructură”. Pe de altă parte, forumiştii vorbesc despre sumele mari necesare pentru investiţia în infrastructură, aceste linii fiind pe alocuri în stare proastă, cu restricţii de viteză de până la 30 de km pe oră."
Sunt vedeta :shock: :shock: :shock:
|
|
| |
halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5544 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Mar 30 Iul - 12:32 | |
| Bravo tinere esti un clasic in viata!!! Revenind la un ton mai serios, asta-i generatia copy-paste de ziaristi si nu numai! |
|
| |
ucpr
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 1 Aug - 19:19 | |
| catalin-husi nu ai mai primit nicio informatie?se repune instalatia in functiune?au primit licenta sau nici nu mai exista firma? |
|
| |
vladau2000
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 4668 Data de inscriere : 10/02/2012
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 1 Aug - 20:34 | |
| oare se mai poate salva ceva pe aceasta linie ? am vazut lucratori pe la husi acu vreo cateva zile .mai bine sar pune un automotor la orele diminetii pentru angajatii de la husana si elevii .
|
|
| |
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6631 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 1 Aug - 20:51 | |
| Da, dar cine sa-l puna? Pentru ca deocamdata situatia sectiei e cam incerta. |
|
| |
catalin-husi
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 1 Aug - 22:21 | |
| - ucpr a scris:
- catalin-husi nu ai mai primit nicio informatie?se repune instalatia in functiune?au primit licenta sau nici nu mai exista firma?
nu stiu absolut nimic.indata ce aud ceva,voi posta pe forum.nu am pus instalatia in functie si nici nu stiu cand si daca o vom pune |
|
| |
ucpr
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Dum 11 Aug - 13:39 | |
| de macazul de la cretesti se mai aude ceva?astia cu TIR-urile au inceput sa care cereale de la baza de receptie la greu. a pierdut trenul si de data aceasta in fata TIR-ului? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi | |
| |
|
| |
| 604 : Crasna - Husi | |
|