|
| CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|
+35trabyro NiORD TONIghtwish David Marius bondarel Scoop halmarius iuli.hard luciangeo77 cortexedge The Legend stinky Gelu decward Alex Avram kaan knd razwy Felix AlexCta vrabieionut dan ciprian Malaxa-77 George cont inactiv zenox4500 membru inactiv andreikiki Ionutz kristi kkk MariusM Codrut1985 lovekomotive tudor_vl COSTACHE MIHAIL 39 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7014 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 30 Apr 2011, 23:46 | |
| Probabil asta a fost un vis....nu stiu daca voua va place dar celelalte deja sunt scrum....
Marturisire
Da, te iubesc nespus, Cum nici nu ai putea sa stii Cum s-a-ntamplat, tu crede-ma, Nici eu nu-mi pot inchipui...
Da, te iubesc nespus,cum numa- -n vis,am dreptul eu sa-ti dovedesc, Caci doar atunci tu imi vorbesti Si-mi ceri ca sa-ti fagaduiesc...
Da, te iubesc nespus, Dar asta azi nu mai conteaza, Caci orb nu sunt, vad Zi de zi, ca tie nu iti pasa.
Da, te iubesc nespus, dar azi renunt, eu iti promit Chiar de nu-i azi sau n-o fi maine Cuvantul mi-e pan' la sfarsit.
De nu ma crezi, stiu Nicicand eu nu ti-am spus, Dara tu stii si nu iti pasa Da, te iubesc nespus...
30 aprilie 2011
Cu stima, Ontanu Eduard! |
| | | trabyro
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 46 Localizare : Timisoara Reputatie : 4610 Data de inscriere : 18/04/2012
| Subiect: Gusteru Trabantistu-Timisoara Mar 24 Apr 2012, 16:22 | |
| Buna ziua stimabili domni! Ma numesc George Gusteritan -lumea imi spune Gusteru am 34 de ani,sunt albaiulian dar locuiesc in Timisoara de 5 ani.De profesie ing.Ctii dar nu lucrez in domeniu.Sunt casatorit, inca fara copii. Am ajuns in forumul dvs cautand ceva info despre mersul trenurilor.Mi-am facut cont dupa ce am citit cateva topicuri care mi-au placut tare mult. Sunt pasionat pana in maduva oaselor de marca Trabant-vezi poze. Administrator site www.TrabantClub.ro si in genere imi plac chestiile oldschool. Am zis sa ma prezint caci asa e frumos,nu? O sa va citesc din umbra ...poate cu mici interventii (NU tehnice ) ==================== PS pt admin sau moderatori: mi-am setat si eu o semnatura dar nu apare(am dat salvare etc).Daca puteti rezolva v-as multumi. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 06 Aug 2012, 00:45 | |
| Hello everybody! Ma numesc Lapsanszki Tamas, am ~17 ani, sunt din TgMures (cel mai frumos oras dealtfel :p). Momentan sunt la Liceul Teoretic Bolyai Farkas si imi distrug viata cu matematica, informatica si engleza. Pasiunea pentru trenuri o am de mult timp, dar acum 3-4 ani a fost umbrita de pasiunea pt Lego(r) si avioane. Din fericire mi-ati reaprins pasiunea cu postarile si pozele voastre, pe care le-am descoperit accidental, cand cautam poze pentru un proiect Lego (60DA facut din cuburi lego). V-am vizitat forumul in fiecare zi timp de cateva saptamani, pana acum 2 saptamani cand am facut pasul cel mare: inregistrarea. Momentan continui bunul obicei de a merge cu rolele la gara pt filmari si poze (daca-l vedeti pe Bigfoot cu rolele in picioare, cu camera in mana si cu zambetul de satisfactie pe fata, ma vedeti pe mine ). Acum ca am primit si ecusonul, voi fi mai "oficial" cand fac pozele Dpa ce amcitit cateva reportaje scrise de uni membri m-am hotarat sa merg si intr-o calatorie feroviara (din pacate singur, n-am prieteni care sunt entuziasmati de o calatorie cu trenul ). Am vrut sa fac turul ardealului (TgMures-Razboieni-Cluj-Dej Calatori-Deda-TgMures sau invers) dar n-am gasit trenuri care sa fie in aceeasi zi (nu vreau sa a aventurez singur noaptea) asa ca m-am hotarat sa vizitez Sibiul cu un regio (R2441/R2443). Whatever, asta vine la un alt topic dar ma rog... In afara de trenurile romanesti, sunt pasionat si de dieselurile americane ( GP40 ), de avioanele de transport si istoria aviatiei, de Lego(r) si proiectarea cu Lego(r), de tehnologia extrema (Caterpilar MB40, NASA Space Shuttle, Maersk Line "Estelle", etc) si de inginerie/arhitectura. Si istoria moderna (1815 in special .. ). imi petrec timpul liber (putin dealtfel) citind. de obicei articole legate de pasiunile mele sau cu destinderea. Pe calculator nu fac prea multe, numai umpic pe forumuri(Forumul Fanilor Lego din Romania si evident, acesta), Trainz20xx, LegoDigitalDesigner si canalul de youtube al lui mureseanu7xx (imi scapa numarul ) Sper sa ne intelegem bine P.S.: pt eventualii comentatori: Lego(r) nu este o jucarie, doar pt unii. P.S.(2): exista vreun topic unde as putea posta creatiile pentru concursul cu tema Seria de locomotive romanesti din Lego? sunt deja 2 candidati... (plus un LDH 89 in stadiu de constructie |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9364 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 06 Aug 2012, 01:10 | |
| Despre ce ecuson vorbesti? Daca vrei sa faci un tur de Ardeal, incearca Tg Mures-Ludus-Bistrita-Deda-Targu Mures. Il faci intr-o zi si o sa treci prin locuri 100% ardelenesti.
Pentru creatiile tale, iti poti deschide un topic nou in cadrul subforumului "Galerii personale". http://www.forumtrenuri.com/f27-galerii-foto-personale _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8096 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 06 Aug 2012, 01:20 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- si canalul de youtube al lui mureseanu7xx (imi scapa numarul )
Salut, In primul rand bine ai venit, In al doilea rand mersi pentru reclama PS, e mureseanu 976 - Citat :
- daca-l vedeti pe Bigfoot cu rolele in picioare, cu camera in mana si cu zambetul de satisfactie pe fata, ma vedeti pe mine
Deci tu erai tipul pe care l-am vazut anul trecut intr-o zi de vara cu role, holbandu-se la Desiro-ul Tirgu Mures - Timisoara |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 06 Aug 2012, 11:19 | |
| - mureseanu_976 a scris:
- Citat :
- daca-l vedeti pe Bigfoot cu rolele in picioare, cu camera in mana si cu zambetul de satisfactie pe fata, ma vedeti pe mine
Deci tu erai tipul pe care l-am vazut anul trecut intr-o zi de vara cu role, holbandu-se la Desiro-ul Tirgu Mures - Timisoara da, eu eram sa ma fi vazut acum o saptamana cand dadeam explicatii unui copilas(viitor membru) care era cu bunica si se uita dupa trenuri @cortexedge: cred ca la "Reguli" sau la "Diplome" era un mesaj de Costache Mihail cu ecusoane, i-am dat PM, si voila, am ecuson cu stampila si sigla si tot. acum pot sa-l flutur cand fac poze, sa arat "oficial" ms de idee, vad ce pot face. oricum, de mult vroiam sa vizitez zona Valea Larga-Zau de Campie(406) ceea ce am uitat sa mentioinez in descriere, este ca sunt mereu* fericit si amuzant, mereu gata de o sotie micuta sau de o farsa *in afara de momentele proaste ale adolescentei |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 07 Aug 2012, 22:00 | |
| - cortexedge a scris:
- Despre ce ecuson vorbesti?
Aici se vad ecusoanele http://www.forumtrenuri.com/t305-administratie Cei care doresc asa ceva si locuiesc mai departe de Bucuresti, primesc 4 scanate si pot fi scoase la imprimanta pe A4 si apoi decupate. |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5110 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 03 Feb 2014, 22:43 | |
| Salutari la toti! De ceva vreme ma gandeam sa deschid eu un topic in care sa spunem fiecare cate ceva despre noi, insa inainte sa fac acest lucru, m-am pus sa caut pe forum sa vad daca nu cumva exista totusi un astfel de topic, si uite ca exista. Asa ca am sa va spun si eu cate ceva despre mine. Numele meu este Timotei Pînzariu, am 27 ani, locuiesc in Oradea si sunt o persoana optimista, sociabila si prietenoasa. Jumatate sunt moldovean, tatal meu fiind din orasul Saveni, judetul Botosani, iar jumatate sunt ardelean, mama mea fiind din orasul Marghita, judetul Bihor. M-am nascut in Marghita, insa nu am stat deloc acolo. Imediat dupa nastere, ai mei s-au intors in Oradea, iar eu am copilarit si crescut in acest oras. De mic am fost pasionat de tramvaie, iar dorinta mea de mic copil a fost sa ma fac vatman. In clasele primare, in gimnaziu cat si in liceu numai asta imi doream, sa ajung vatman. Oricine ma intreba ce vreau sa devin cand voi fi mare, spuneam vatman. Pe masura ce am crescut au inceput sa-mi placa si trenurile, insa eu am ramas tot la dorinta de a ajunge vatman. La scoala nu mi-a placut deloc. Am terminat liceul, am luat bac-ul, dar la facultate nu am mai mers, pentru ca pur si simplu nu mi-a placut la scoala. Abia am asteptat sa termin liceul si ma bucur si acum ca am terminat scoala. N-as mai merge inapoi la scoala nici daca m-ar plati. Dupa terminarea liceului, mi-am cautat de lucru pentru a putea aduna bani ca sa fac scoala pentru tramvai. Am lucrat, am adunat leu cu leu, iar inainte cu 3 luni de a implini 21 ani am inceput sa fac scoala pe tramvai, urmand ca la 21 de ani sa obtin permisul pe tramvai si sa ma angajez vatman in Oradea. Asta s-a intamplat in martie 2008, urmand ca in martie 2014 sa fac deja 6 de tramvai. In 2008, la 21 de ani eram cel mai tanar vatman din Oradea. Acum am 27 si sunt si acum cel mai tanar vatman, pentru ca nu s-a angajat inca un altul mai tanar ca mine si nici scoala nu s-a mai facut de atunci. Asa cum va spuneam, pe masura ce am crescut au inceput sa-mi placa si trenurile si calatoriile cu trenul. Am descoperit acest forum cu mai mult timp in urma, insa nu mi-am facut cont, preferand doar sa citesc postarile altora. La un moment dat insa, din Oradea fiind si vazand discutiile despre M 314 Oradea - Ceica - Holod, cat si discutiile despre M 312 Oradea - Cheresig, m-am hotarat sa-mi fac cont, pentru a putea contribui si eu cu informatii si fotografii despre aceste sectii si despre altele pe unde am mai umblat. De cand mi-am facut cont, intru zilnic pe forum, sunt curios sa citesc noutatile despre magistrale, sectii adiacente, operatorii feroviari si alte cele, toate aceste informatii facandu-ma sa cunosc tot mai multe, atat despre trenuri, cat si despre geografia cailor ferate romane. Ma bucur ca exista acest forum si ca fac parte din acest mare grup de pasionati feroviari din toata tara. Imi doresc si voi incerca sa fiu cat mai activ pe forum, fiind utilizatorul care sa aduca informatii cat mai importante si exacte, dar si multe fotografii de prin locurile prin care voi ajunge. A inceput sa-mi placa sa fac si reportaje, iar atunci cand fac cate unul, incerc sa-l fac cat mai detaliat si explicit, astfel incat sa fie usor de inteles pentru orice ajunge sa-l citeasca si sa vada fotografiile. Si daca tot am scris atatea despre mine, postez si doua fotografii: prima cu mine pe tramvai, iar a doua cu sotia mea. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8514 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 04 Feb 2014, 11:37 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Cartile de teologie? Interesant! Eu sunt chiar cantaret bisericesc la o biserica ortodoxa! Am vrut sa dau la teologie, insa m-am razgandit!
...Am citiT bine, oare?..:shock: . Cantaret bisericesc? Costache?... Pe acolo se spune dascal, pe aici, cantor! ...Cu ocazia asta ma prezint si eu... ...Deja stiti de pe unde sunt(...Hunedoara!), unde m-am nascut(...Buzau, mai exact, Posta-Calnau!) si ca sunt profesor ca si functiune!... Ce nu stiti(pana acum!) ar fi destule... Profesor de ...Religie(grad 1 didactic), 12 ani vechime, al doilea "job", ati ghicit, cantor sau dascal de biserica, probabil nu asa de bun ca si Costache(pe acolo se canta muzica pslatica de la"mama ei"!) dar sunt bine "cotat" in zona! ...In plus, pasionat de geografie, istorie, rebus(compunator si colaborator la Rebus-Flacara Bucuresti), pasionat de cultura generala, in ...general(participare la concursul "Vrei sa fii milionar", acu 2 ani, am atins nivelul 7500 lei, dar nu ma laud, se putea mult mai bine!), pasionat de muzica(foarte pretentios, foarte selectiv, abordez toata istoria muzicii adevarate!),sport... fotbal, automobilism, sporturi de iarna etc..., pasionat, nu in ultimul rand, de trenuri! Este o pasiune veche, am mai vorbit despre ea... Din fericire sau nefericire, de-abia la 37 de ani am inceput sa o "consum", sper nu de tot, "resursele" fiind practic inepuizabile..., cred!!! ...Pe langa toate acestea, pasionat si de ...viata de familie! Am o sotie si patru copii frumosi, doi baieti, doua fete..., care nu par sa ma urmeze decat, pare-se, cel mare cu geografia, dar nu pare deloc deranjat nici de trenuri! L-am "carat" cu mine de cateva ori pe la Simeria si nu l-a deranjat deloc! Acesta este un scurt tablou personal pe care vi l-am facut cunoscut, nu ca sa ma laud ci ptr. a onora initiativa acestui topic! Si, inainte de a fi ...apogeo76, sunt George! Toate cele bune! |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8378 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 04 Feb 2014, 14:44 | |
| Oooo...sa traiti domn profesor! de acum cand am o problema vin la dumneavoastra sa discutam... sper ca nu o luati in serios!glumesc si eu! |
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8514 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 04 Feb 2014, 20:01 | |
| ...Lasa "domnia"! Aici suntem "eu" si "tu"!!! Daca chiar ai vreo nelamurire, te "rezolv", dar sunt departe de a putea acoperi rezonabil orice intrebare sau raspuns in domeniul meu de formatie!!! Cele bune, tie si la toti!!! |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8378 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 04 Feb 2014, 20:33 | |
| |
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 04 Feb 2014, 23:24 | |
| ...Asta cu respectul din partea elevilor este o pretentie din ce in ce mai idealista ! M-as bucura sa ai dreptate intr-u totul! Dar vorbim de timpuri si caractere ce tot mai mult apun! Oricum, revenind, ...AICI pe forum, nu isi au locul politeturile legate de functiune! Asa ca, nu te mai formaliza! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
| |
| | | | CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |