|
| CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|
+35trabyro NiORD TONIghtwish David Marius bondarel Scoop halmarius iuli.hard luciangeo77 cortexedge The Legend stinky Gelu decward Alex Avram kaan knd razwy Felix AlexCta vrabieionut dan ciprian Malaxa-77 George cont inactiv zenox4500 membru inactiv andreikiki Ionutz kristi kkk MariusM Codrut1985 lovekomotive tudor_vl COSTACHE MIHAIL 39 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
George V.I.P Member
Numarul mesajelor : 801 Varsta : 35 Reputatie : 6306 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 12:40 | |
| Ia posteaza-le Eduard, m-ai facut curios! |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Oare incep sa te iubesc...? Sam 15 Mai 2010, 20:16 | |
| Oare incep sa te iubesc, Si dupa atata vreme L-a tale simtaminte sa ravnesc? Apropie-te nu te teme.
eu stiu,la fel si tu gandesti Si de-as putea,ti-as spune, Invata-ma ca sa iubesc Si mai apoi da-mi nume.
Tu care dintr-a mele coaste Candva ai fost mladita, De gandul Domnului creata, De bratul Sau cladita.
Tu dintr-al meu suflet desprinsa Vino de ma-ntregeste, Tu casta doamna ratacita Iubirea-ti regaseste.
Fii a mea dama cu camelii Amanta tu sa-mi fii, Caci fie noapte fie zi Eu te astept sa vii.
Caci mie poate imi e frica Ca sa-ti marturisesc Dari o-ntrebare ma framanta: Oare incep sa te iubesc...? |
| | | Malaxa-77
Numarul mesajelor : 47 Localizare : Arad Reputatie : 5778 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 20:51 | |
| Edward daca tu ai gandit-o si ai scris-o eu te felicit inca de pe-acum |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 20:56 | |
| - Malaxa-77 a scris:
- Edward daca tu ai gandit-o si ai scris-o eu te felicit inca de pe-acum
iti multumesc! As vrea As vrea sa stiu,tu,ce gandesti, Ce-ai vrea sa-mi spui Iubire-mi porti,tu ma iubesti, Spune-mi,chiar asta tu gandesti? Iubire tu-mi impartasesti, Tu simtaminte-mi daruiesti, Dar tu,in schimb,tu ce primesti, Doar al meu suflet ti-l doresti? De ti-l doresti,ti-l daruiesc si vreau sa sti ca te iubesc si ca sa crezi,sa-ti dovedesc Eu iti mai spun doar:Te iubesc! Dar un mister acum traiesc, Oare-am dreptate-n ce gandesc, Tu doamna,spune-mi ce gandesti, As vrea sa stiu:tu ma iubesti? |
| | | dan ciprian
Numarul mesajelor : 169 Varsta : 45 Localizare : Rm Valcea Reputatie : 5605 Data de inscriere : 22/01/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 21:19 | |
| Salut! Edward, esti un mare timid (asta le ploace multor fete si de o sensibilitate cum nu gasesti la oricine. Felicitari pt versuri, la mai mare! |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 21:32 | |
| Imi plac poeziile tale! Sunt foarte sentimentale si pline de sensibilitate! |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 22:06 | |
| Ce faci tu...? Ce faci tu... cand Al tau gand la mine zboara, Regina a sufletului meu, Printesa odinioara...?
Si cand a mea imagine Te viziteaza-n vis Eu sunt aproape, dar departe Si totu-i compromis.
Stingher eu sunt ,stinghera esti Noi suntem separati De-al lumii caracter si glas Noi ne simtim ghidati
Tu si cu mine suntem doi Femeie si barbat, Precum Adam si Eva, hai Sa gustam din pacat...
Cred ca am opinii din partea multor persoane,ceea ce ma impinge la a-i cere parerea doamnei mele profesoare...Va multumesc tuturor,vad ca intelegeti ceea ce expun prin aceste versuri...voi aduce ceva nou tot timpul pentru a va cere opinia.Toata stima! |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 15 Mai 2010, 22:35 | |
| esti talentat edward,foarte frumoase poezii |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Dum 16 Mai 2010, 10:16 | |
| Anapoda
Așteaptă-mă-n Nord la trenul de Sud, Îmbracă-te-n negru, să port numai alb. Tu - o șomeră, dar tot la serviciu, Eu - sănătos, deci tot în spital.
Pune-ți o blană, c-afară e cald, Ia-ți și umbrela, că ceru-i frumos; Mâine e cancer, deci pune-ți un slip, Azi e căldură, îmbracă-te gros!
Știu, mă detești, dar eu te iubesc, Cheamă taxiul să mergem pe jos, Dă-mi un cadou, chit că nu-i ziua mea, Nu ești urâtă, dar nici eu frumos.
Aștept un rapid, prefer personalul, Loc la fereastră să stau pe culoar La vagon de dormit, pe un timp de zi Ca să pot dormi ca o cioară-n par. |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Dum 16 Mai 2010, 13:37 | |
| - MariusM a scris:
- Anapoda
Așteaptă-mă-n Nord la trenul de Sud, Îmbracă-te-n negru, să port numai alb. Tu - o șomeră, dar tot la serviciu, Eu - sănătos, deci tot în spital.
Pune-ți o blană, c-afară e cald, Ia-ți și umbrela, că ceru-i frumos; Mâine e cancer, deci pune-ți un slip, Azi e căldură, îmbracă-te gros!
Știu, mă detești, dar eu te iubesc, Cheamă taxiul să mergem pe jos, Dă-mi un cadou, chit că nu-i ziua mea, Nu ești urâtă, dar nici eu frumos.
Aștept un rapid, prefer personalul, Loc la fereastră să stau pe culoar La vagon de dormit, pe un timp de zi Ca să pot dormi ca o cioară-n par. chiar anapoda,dar e superba |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Dum 16 Mai 2010, 17:32 | |
| |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 17 Mai 2010, 21:24 | |
| Framantare
te-astept demult,te-astept si-acum cu nerabdare Si azi privesc,eu inc-astept, Oare-mi apari in cale?
Dar nu te vad si suspicios, alerg in varf de deal, caci pentru mine nu contez, Doar tu-mi esti ideal.
dar nici acum eu nu te vad desi privesc in zari, privesc in sus,privesc in jos, Nu esti nici peste mari.
Tu, unde umbli,hoinaresti, suflet ratacitor... nu esti tu oare constienta caci fara tine mor?
cand ai plecat mi-ai spus ca vii, ca te intorci curand, Si de atunci zi dupa zi trecut-a-mi gand si gand.
Ce s-a-ntamplat,ce ai patit, Ce Harap te-a pandit, Si de pe drum de-ntoarcere, Cine te-o fi rapit?
Si de te vei intoarce, De vreodata, tu vei mai veni, tot timpul ma framanta: iubita mea tu vei ma fi?
17 mai 2010 am scris-o la ora de economie vazand expresia fetei colegei mele din fata...astazi |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| | | | MariusM V.I.P Member
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 18 Mai 2010, 00:49 | |
| O zi de plecare din Sudul cel mare
Doi pași pe o lume de vis, mi se deschide un drum promis, într-o carte scris.
Pe o foaie de pergament, ieri am citit cu un ochi prudent: "Te-așteaptă un tren! Mâine, să fii prezent!"
Mi-am făcut bagajul și am dispărut, Nu mai este timp de pierdut! |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Dum 30 Mai 2010, 00:46 | |
| De-ai sti...
De-ai sti ce eu gandesc acum Cu mintea mea bizara Si-a mele vise sunt iar scrum In viata mea amara.
Credeam ca pot iubi din nou Fara a fi ranit, Credeam ca eu mai am o sansa Dar astazi s-a sfarsit
Astazi eu gust din nou scarbit, Din nou,MONOTONIE, Eu astazi iar am fost trezit Din lunga reverie
Oare de ce credeam ca tu Ca tu ma poti iubii, De ce am fost asa natang, C-a mea nu poti sa fii
De-ai sti ce eu gandesc acum, Eu nu mai pot iubi, DE-ai sti ca visele-mi sunt scrum De-ai sti... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
| |
| | | | CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |