Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE

In jos 
+35
trabyro
NiORD
TONIghtwish
David Marius
bondarel
Scoop
halmarius
iuli.hard
luciangeo77
cortexedge
The Legend
stinky
Gelu
decward
Alex Avram
kaan
knd
razwy
Felix
AlexCta
vrabieionut
dan ciprian
Malaxa-77
George
cont inactiv
zenox4500
membru inactiv
andreikiki
Ionutz
kristi kkk
MariusM
Codrut1985
lovekomotive
tudor_vl
COSTACHE MIHAIL
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7997
Data de inscriere : 15/08/2010

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeMier 01 Sept 2010, 00:23

Salut!
eddye> EDI,am varsta egala cu norocosul numar de 13 ani,locuiesc in Bucuresti si stau la 15 minute maxim de Gara de Nord mers pe jos relaxat.
Trenurile imi placeau de la 5 ani.Stau pe acest forum de aproximativ 20 de zile si deja stiu prea multe despre trenuri la varsta mea.
Acestea fiind spuse,imi inchei autodescrieera!
Vizita placuta pe forumul Trenuletz!
Sus In jos
Gelu

Gelu

Numarul mesajelor : 106
Varsta : 36
Localizare : Bistrita
Reputatie : 5393
Data de inscriere : 24/06/2010

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeDum 19 Sept 2010, 14:01

Eu sunt Gelu, sunt din Bistrita si sunt pasionat in primul rand, de trenuri (ca si ceilalti de pe acest forum). Pe langa trenuri, imi place sa ascult muzica si nu oricum ci de pe casete si viniluri (am lasat balta ceea ce se produce la noi in tara si am inceput sa ascult muzica clasica)
Am 21 de ani, dar cateodata gandesc ca un om la 51 de ani, alteori sunt doar un copil de 11 ani care abia descopera si incepe sa inteleaga mai bine ceea ce se petrece in jurul lui (nu vreau sa fac aluzie la nimeni altcineva de aceasta varsta).
Pasiunea mea pentru trenuri a inceput de mic copil cand nici macar nu il puteam spune pe "R". Locuiam intr-o garsoniera langa gara (ulterior ne-am mutat) si auzeam trompetele locomotivelor electrice. Mama vroia sa imi dea de mancare, dar eu nu aveam treaba si ziceam mereu "VINE TENU' DE LA DEDA INCACAT CU OAMENI!". Abia dupa ce vedeam trenul mancam.
Chiar daca ma sperii cand mecanicii mai dau cate o trompeta, eu tot pasionat raman!
Cam atat despre mine.
Sus In jos
stinky

stinky

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 37
Localizare : Jimbolia,Timis
Reputatie : 5873
Data de inscriere : 25/08/2009

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeDum 19 Sept 2010, 23:49

Frumos spus Gelu...putini mai vorbesc cu atata drag despre pasiunea lor,mai ales cand e vorba despre pasiunea pentru calea ferata.Foarte multi se feresc sa arate asta.Eu unul te apreciez ca ai vorbit cu atata ,,foc" despre asta si-ti urez bun venit alaturi de noi.Iti urez succes si putere pentru cat mai multa activitate!
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: SA VA DAU O VESTE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 20 Sept 2010, 21:30

Poate ca unii mau simpatizat altii mau dezagreat si unii nu mau remarcat deloc dar eu va zic ca defapt eu sun Vlad12 cel care in urma cu ceva vreme era dusmanu public nr1 dp acest forum.Vam dovedit ca acela a fost un moment de ratacire si ca defapt pot aduce informatii utile forumului Very Happy asa ca ramane la bunavointa moderatorilor daca raman sau nu pe forum
Inca o data ii multumesc lui Costache Mihail ca ma sustinut si sia dat seama cum sunt eu defapt.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 20 Sept 2010, 21:53

Trebuia sa scrii in mesaj ca poate unii s-au prins cine esti... Smile
Daca nu cauti scandal cu lumanarea, te asigur ca nimeni nu va avea absolut nimic cu tine.

V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 20 Sept 2010, 22:25

cortexedge a scris:
Trebuia sa scrii in mesaj ca poate unii s-au prins cine esti... Smile
Daca nu cauti scandal cu lumanarea, te asigur ca nimeni nu va avea absolut nimic cu tine.

eu nu mai caut scandal de mult numai ca atunci am avut eu si alte probleme nah ne interesant da oricum cred ca sunt unii care inca ma dezagreaza :-j
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 20 Sept 2010, 22:31

Stai linistit Vlad. Din moment ce ai facut publica identitatea ta, iti poti schimba chiar si pseudonimul. Eu am avut incredere in tine, si uite ca nu m-am inselat. Ai dovedit prin comportamentul tau ca esti un membru care cunoaste destule despre domeniul feroviar, si mai ales ca esti cu adevarat un pasionat de trenuri! Succes in continuare, si iti doresc sa aduci contributia ta, nu numai acestui forum, ci tuturor pe care esti inregistrat: Trenuri Romanesti (razwy), Railnet , etc.!
Sus In jos
luciangeo77

luciangeo77

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 47
Localizare : PLOIESTI
Reputatie : 5173
Data de inscriere : 22/11/2010

MesajSubiect: from Ploiești   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 22 Noi 2010, 02:25

Salut, mă numesc Lucian, sunt profesor, predau geografia și imi plac trenurile. Adică imi plac toate mijloacele de transport și felul cum interacționează între ele. Recent m-am apucat de scris o carte se numește ,,Geografia Transporturilor,,:există un capitol dedicat transportului feroviar din toată lumea care vi-l voi face cunoscut și vouă. Smile
Totodată am o mare pasiune de a proiecta linii de cale ferată, de a face hărți de a colecționa poze cu trenuri. E un domeniu super-vast, iar forumul acesta imi poate satisface in mare parte setea de a cunoște mai mult datorită vouă.Mai multe vom discuta pe parcurs.
Cu stimă Lucian
Sus In jos
iuli.hard

iuli.hard

Numarul mesajelor : 251
Localizare : Onesti
Reputatie : 5532
Data de inscriere : 31/08/2010

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 22 Noi 2010, 12:15

Salut ,iulian deahh mai bine iuli ,merg spre 17 ani si din pacate locuiesc in Onesti jud.Bacau.
Studiez la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi I love you si sunt un viitor inginer What a Face .
Nu sunt 100% ROMAN trag spre Ardeleni si Unguri ,localitate de origine TG MURES .
Despre trenuri ?pasiunea a venit de la sine de cativa ani.
Sunt ciudat pentru ca lumea ma considera un ciudat No insa pentru mine aspectul fizic conteaza foarte mult ,mai ales parul I love you .
Ma enervez destul de repede si nu am vointa .Cam atat silent
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: prezentare   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 22 Noi 2010, 12:52

Cred ca a sosit timpul sa ma prezint si eu aici: am 43 de ani, sunt inginer specializarea Material rulant de CF, am origini ardelene mai precis din Alba si am o experienta destul de mare in domeniul transporturilor pe sine, 9 ani ca muncitor si apoi inginer in FAUR SA pe urma 16 ani la cea mai mare intreprindere de transport local din Romania unde din pacate preponderent este transportul auto.
Sus In jos
Scoop

Scoop

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 35
Localizare : Constanta/Bucuresti
Reputatie : 5263
Data de inscriere : 21/10/2010

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 22 Noi 2010, 21:13

Salut pe toata lumea, Barbu Alexandru ma numesc, nascut in Constanta, pasionat de trenuri de mic bunicul din partea tatalui fiind mecanic pana in '95 si am crescut cu povestile lui de pe vremea cand a fost fochist si apoi mecanic pe locomotivele cu abur predominant pe magistrala M800, din pacate eram foarte mic cand am auzit povestile iar acum nu mai este in viata sa imi povesteasca din nou sa pot sa le retin. Momentan sunt anul III la Politehnica Bucuresti, Facultatea de Transporturi - Ingineria transporturilor trafic si logistica, si doresc sa urmez o cariera la CFR, vedem daca se v-a putea. Very Happy
Sus In jos
bondarel

bondarel

Numarul mesajelor : 43
Varsta : 57
Localizare : Halta Anghelesti,judetul Giurgiu
Reputatie : 5091
Data de inscriere : 23/01/2011

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeLun 24 Ian 2011, 13:25

Va salut si eu,sunt Robert-Cristian am aproape 44 de ani,sunt mecanic de locomotiva de aproape 20 de ani,in prezent sunt mecanic de metrou .Am descoperit acest forum acum 2 zile,iar pasiunea mea sunt locomotivele,in special cele diesel,pentru ca adevarata mecanicie se face numai simtind motorul diesel frematand sub picioare.De 5 ani locuiesc in Halta Anghelesti,pe M 900 in locuinta fostului sef de gara,la circa 20 de metri de calea ferata si nimic nu ma bucura mai mult decat sa aud trenurile trecand prin fata geamului,ziua si noaptea.Am ajus sa recunosc numai dupa zgomot tipul trenului ce trece prin fata casei si ajung sa ma mir daca intarzie vreunul Embarassed

Imi plac mult trenurile, sunt topit dupa ele !Iar in materie de locomotive, asta e preferata mea: :AA10:
Sus In jos
David Marius

David Marius

Numarul mesajelor : 37
Localizare : Cristur, HD / Alba Iulia, AB
Reputatie : 5083
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Feb 2011, 17:08

Eu ma numesc David Marius, am 19 ani si sunt student la Medicina la Sibiu.

De mic mi-au placut trenurile. Ma ducea bunicul meu din Alba Iulia la gara, unde ma amuza faptul ca scria DEU deasupra unei porti (P-ul si O-ul cazusera Smile) ) Tot bunicul meu mi-a povestit de faimoasa Mocanita de Zlatna ce trecea exact prin fata portii noastre Smile
Pe vremea aceea vedeam containere garate la linia 6(actuala linie 5). Circulam intre Alba Iulia si Deva foarte mult cu trenul, mergand la ceilalti bunici. Tatal meu ma ducea la combinat la Hunedoara, unde lucra, si acolo vedeam ce nu vedeam oriunde: activitate foarte mare, gramada de LDH-uri de manevra, linii ferate cat vezi cu ochii(ce e acum acolo...Sad ), laminoare, fiare rosii cu lungimi de zeci de metri, late si groase de zeci de cm ce treceau pe sub o pasarela, intr-o incinta uriasa Smile Dupa cum se vede, mi-ar fi placut enorm sa lucrez in metalurgie, dar astea sunt vremurile...

Am avut si am nenumarate seturi de trenulete. Cred ca stiti cu totii cum sunt trenuletele de genul: o locomotiva sub capacul careia e o baterie R6, un tender, un vagon de marfa si un caboose. Ce ma mai jucam cu ele! Very Happy Poate copiii mei o sa fie la fel de fericiti cand o sa le vada Smile

Sunt de asemenea pasionat de biciclete. Am adunat toate felurile de piese si de scule, posibile si imposibile Very Happy Am un BMX si mi-am cosntruit singur o bicicleta de tip Dirt Jumping :X:X frane pe disc, cadru Prodigy 9.81 etc..

Nu imi place sa vad ca industria din Romania e pe duca(si nu numai), din cauza economiei... As vrea sa fac ceva pentru tara, dar nu am inca cunostiintele necesare si poate nici nivelul de a gandi lucrurile.. Abia ma abtin sa nu izbucnesc cand vad dube jegoase, care duhnesc a transpiratie si in care se baga 2x nr de persoane recomandate(le dau ex pe cele de pe Deva-HD), in loc de niste trenuri, fie ele cat de vechi, dar care circula si duc oamenii la lucru spre industrii prospere... Nu vreau sa fiu banat, insa prefer sa o spun pe sleau: ROMANIA NU TREBUIE CONDUSA DE NISTE BORTOSI BETIVANI, CARE LA VIATA LOR NU AU AVUT O CARIERA SI CARE NU AU O BAZA INTELECTUALA. Romania merita mai mult!!!

Inca o pasiune: am gasit un joc pe calculator in care reproduc economia romaniei(a CFR-ului) - ii spune Transport Tycoon. Acolo pot realiza traseele din realitate in 2D, plus multe alte chestii...

Sunt sigur ca multi alti useri sunt pasionati de ce sunt pasionat si eu Very Happy abia astept sa fac cunostiinta cu ei. Numai bine!

Sus In jos
TONIghtwish

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti - Gara de Est
Reputatie : 5041
Data de inscriere : 09/02/2011

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeVin 11 Feb 2011, 12:01

Salutari tuturor!

In ciuda faptului ca in ultima vreme am ajuns sa calatoresc din ce in ce mai rar cu trenul (acum 10 ani circulam zilnic, facand naveta Bucuresti-Chitila pe perioada liceului si-n primul an de facultate... in prezent, calatoresc mai rar un pic, dar pe distante lungi), prima mare pasiune din viata mea nu poate muri vreodata. Un lucru care ma mai consoleaza cat de cat, este ca stau chiar la Gara Obor (vis-a-vis de autogara cu acelasi nume) si imi permit sa mai trag cate un ochi acestei gari de legenda.
Pasiunea pentru trenuri mi-am format-o singur, de la varsta de 4-5 ani (bineinteles, tot cu ajutorul rutei Bucuresti-Chitila). Un obicei usor mai hazliu: de fiecare data o grabeam pe bunica sa ajungem la Gara de Nord din timp, cu circa 30-40 minute mai devreme (si o ora daca se putea... nu ma suparam Laughing ) ca sa putem prinde un loc in tren cica (in subconstientul meu, stiind ca e cea mai mare gara, imi doream sa vad toate trenurile venind si plecand), pana in momentul cand s-a prins de aceasta mare pasiune de-a mea. Deruland timpul, mai tarziu imi placea enorm sa calatoresc cu clasicele compartimentate la clasa a 2-a si cu vagoanele salon, cu scaune gen fotolii, tipice personalelor la clasa 1. Pare-mi-se, ca odata cu rarisimele calatorii, a apus si vremea acelor vagoane...
Printe alte pasiuni, in ordinea urmatoare: drumetiile montane (deseori am avut senzatia ca muntele imi croieste destinul), calatoriile (incerc, pe cat posibil, sa descopar locuri noi), muzica rock (nu ma etalez in societate sa arat ca un rocker, dar sunt fan al formatiei Nightwish si al muzicii gothic-metal-symphony) si fotbalul (desi in Romania a ajuns sa se practice mai mult prin alte parti decat pe terenul de joc. Sunt suporter al echipei Rapid, insa nu mai merg pe stadioane... o poveste mai lunga).

Sperand din tot sufletul ca nu v-am plictisit, va urez: Bine v-am gasit!

Cu tot respectul pentru membrii acestui forum,
Tony
Sus In jos
NiORD

NiORD

Numarul mesajelor : 103
Reputatie : 5157
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: ma prezint si eu   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitimeVin 18 Feb 2011, 13:12

Sunt Clujean, imi spun NiORD insa ma cheama Lorin. Nascut in '82, clujean cu familia din judetul Bistrita Nasaud, romani de cateva secole incoace... Plecat din tara la sfarsitul anilor '90, jurist de profesie si pescar, ratacesc cu placere prin munti, ma catar pe diversi bolovani, schiez, fumez si ma ingras intr-un ritm naucitor. Citisem eu undeva ca sfera e forma geometrica perfecta - asadar, tind spre perfectiune.

Fotografiez animale, Luna, galaxii, nebuloase, si mai nou trenuri. Am calatorit cu CFR-ul de pe la varsta de 2 ani, intre Cluj si Sangeorz-Bai, multe drumuri lungi spre Vest. Fac naveta cu trenul (150km zilnic) si sper sa plec cu iubita la vara de la Moscova la Beijing via Ulan Bator (trans-mongolian-ul).

Roaker incorijibil, mi-am vopsit in '87 bicicleta Pegas in negru si am mancat bataie de la "depeshari".

O sa va inund sectiunea internationala cu toate ramele ce trec prin gari, si sper sa ma scoateti din bezna ignorantei, nu stiu mare lucru despre lumea voastra feroviara.

sa ne auzim cu bine.
Sus In jos
http://www.sites.google.com/site/lcosbuc/home
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE   CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cateva detalii generale despre locomotive
» Cateva date despre situatia actuala din nodul feroviar Pascani
» Cateva date istorice, economice, sociale si politice despre Suceava
» Govora - Bistrita (linie ingusta)
» M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum