| CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|
+35trabyro NiORD TONIghtwish David Marius bondarel Scoop halmarius iuli.hard luciangeo77 cortexedge The Legend stinky Gelu decward Alex Avram kaan knd razwy Felix AlexCta vrabieionut dan ciprian Malaxa-77 George cont inactiv zenox4500 membru inactiv andreikiki Ionutz kristi kkk MariusM Codrut1985 lovekomotive tudor_vl COSTACHE MIHAIL 39 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AlexCta
Numarul mesajelor : 67 Localizare : Constanta Reputatie : 5360 Data de inscriere : 04/06/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Vin 04 Iun 2010, 21:36 | |
| Salut!Ma numesc Chirila Alexandru , am 16 ani ,locuiesc in Constanta.Elev la grup scolar "Gheorghe Duca" (CFR).De mic mi-au placut locomotivele si inca am in sange aceasta pasiune.Numai bine! |
|
| |
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 05 Iun 2010, 19:40 | |
| Portret
in plina noapte m-am trezit, de vis cutremurat, ca-n acel vis,mirat eu fiind, pe tine te-am visat
tu radiai de fericire chipu-ti era scaldat, Si-mi impuneai a ta iubire, eu nu am ripostat
si-am continuat,si-am continuat de val am fost purtat, in mreje eu am fost legat de parul tau, negru buclat
si nasul tau,obrajii tai De michelangelo scuptate aveau o frumusete aparte o pura raritate
Iar ochii-ti aruncau vapai, chipul ti-l luminau, si intr-al negrului lor vai Pe mine ma scaldau
si-ti luminau pielea ta fina Din CArrara decupata Nu mai era de albul palid Ca de fiecare data...
Dar totul, a fost doar un vis Nebuna reverie, nici un cuvant nu a fost scris pe vreo simpla hartie |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Sam 05 Iun 2010, 19:59 | |
| Romanță cu ochi căprui
Ochii tăi, două perle rare dintr-o neagră mare ce i-a dus în infinit Ochii mei... scriu pe o hârtie altă poezie de amor neîmplinit...
Ochii tăi... flori gingaşe, rare, ce surâd sub un soare ce luceşte etern Ochii mei... pe-un peron de gară la un ceas de seară aşteptând acelaşi tren... |
|
| |
Felix
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 5299 Data de inscriere : 21/06/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 21 Iun 2010, 22:14 | |
| Salut ma numesc Felix,m am inscris pe acest forum pt pasiunea mea mai nou.Sunt incepator deci va rog sa nu ma injurati daca gresesc ceva,nu este cu intentie!Maine posibil sa va aduc niste poze,pt ca vreau sa merg pe ruta Cluj Napoca-Dej Calatori dus intors!Sa tina vremea cu mine! Am voie sa fotografiez in tren nu ma da jos nasul sau ceva de genul?Mersi si astept un raspuns! |
|
| |
Codrut1985 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 419 Varsta : 39 Localizare : Oradea Reputatie : 6226 Data de inscriere : 21/05/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Lun 21 Iun 2010, 23:47 | |
| - Felix a scris:
- Salut ma numesc Felix,m am inscris pe acest forum pt pasiunea mea mai nou.Sunt incepator deci va rog sa nu ma injurati daca gresesc ceva,nu este cu intentie!Maine posibil sa va aduc niste poze,pt ca vreau sa merg pe ruta Cluj Napoca-Dej Calatori dus intors!Sa tina vremea cu mine! Am voie sa fotografiez in tren nu ma da jos nasul sau ceva de genul?Mersi si astept un raspuns!
Salut, bine ai venit...nu ar trebui sa aiba nimeni treaba cu tine, dar mai sunt din astia cu mentalitate invechita...depinde ce noroc ai...nici vorba sa te dea jos...eventual sa vocifereze ceva, dar nimic mai mult...eu, de exemplu nu am avut niciodata probleme pe tema asta...asteptam poze! |
|
| |
Felix
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 5299 Data de inscriere : 21/06/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 22 Iun 2010, 14:32 | |
| Din pacate vremea mi a stricat planurile! Dar incerc si maine!!! |
|
| |
Felix
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 22 Iun 2010, 20:43 | |
| Cei din Cluj nu doreste nimeni sa mearga?La 11 20 ar fii plecare si la 14 20 ne ma intoarce?? |
|
| |
razwy V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1524 Varsta : 29 Localizare : jud.Cluj com.Baciu Reputatie : 7493 Data de inscriere : 21/04/2009
| |
| |
Felix
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 22 Iun 2010, 22:19 | |
| Nu ai vrea sa vii??.....Acuma e criza si na destul de ieftin dus intors 5,4 lei azi erau vagoane simple nu erau cele etajate.. |
|
| |
razwy V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1524 Varsta : 29 Localizare : jud.Cluj com.Baciu Reputatie : 7493 Data de inscriere : 21/04/2009
| |
| |
Felix
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mier 23 Iun 2010, 20:20 | |
| Foarte tare....Vremea si azi a fost groaznica........a plouat toata ziua...Acuma numai ploua ca noroc..Si pe maine se anunta vreme destul de ok??Nu vrei razwy sa vii?? |
|
| |
razwy V.I.P Member
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mier 23 Iun 2010, 21:27 | |
| - Felix a scris:
- Foarte tare....Vremea si azi a fost groaznica........a plouat toata ziua...Acuma numai ploua ca noroc..Si pe maine se anunta vreme destul de ok??Nu vrei razwy sa vii??
Nu pot sa vin Felix...am ceva treaba pe acasa...poate vineri seara merg sa filmez Oradea - Mangalia...daca vrei sa vii dami id-ul tau pe privat... |
|
| |
knd
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 28 Localizare : Crevedia DB Reputatie : 5347 Data de inscriere : 16/05/2010
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 20 Iul 2010, 07:47 | |
| Neatza :sleep: ma numesc Cornel cu frumoasa varsta de 14 ani,m-am nascut in Bucuresti la univessitatea Polizu si locuiesc in comuna Crevedia in judetul Dimbovita,de mic mi-au placut trenurile si trenuletele . Prima mea urcare in tren afost la 1-2 ani pe ruta :BUCURESTI NORD - BUSTENI In prezent urmez cursurile generale la Scoala nr. I Buftea, visul meu este sa devin mecanic de lokomotiva... dar pana atunci mai e... mult................ :roll: |
|
| |
kaan
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 28 Localizare : Mangalia Reputatie : 5389 Data de inscriere : 23/07/2010
| Subiect: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 27 Iul 2010, 20:41 | |
| Salut ! Ma cheama Sali Kaan sunt din Mangalia si am 14 ani . Trenurile imi placeau de la 5-6 ani dar stiam despre ele doar ca sunt formate dintr-o locomotiva si mai multe vagoane. Stau de aproximativ o luna pe acest forum si am invatat foarte multe despre trenuri de aceea am decis sa imi creez si un profil si sa va arat niste poze cu trenurile care ajung in Mangalia. Prin gara din Mangalia cred ca circula doar P Mangalia-Constanta pe toata durata anului si trenurile sezoniere ce vin de la bucuresti timisoara arad oradea satu mare etc. |
|
| |
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE Mar 17 Aug 2010, 14:08 | |
| Ma numesc Alex Avram,din Fetesti si sunt pasionat de trenuri de cand am inceput sa ma stiu! De ce am ales tocmai trenurile?Cand eram mic am avut niste probleme de sanatate si ar trebuii sa fac mai multe drumuri la Bucuresti cu trenul...Faceam la 2-3 saptamani naveta Baraganu-Bucuresti OBOR cu P.8034 pentru a ma deplasa la spitalul I.O.M.C .. si deatunci am inceput sa ma droghez tare cu trenurile....mi-am dorit si imi doresc si acum sa ma plimb cu o locomotiva pe magistrala 800..magistrala mea de suflet....dar cu criza asta daca se afla ca mecanicul m-a luat cu el in locomotiva risc sa-l bag intr-o mare belea..si acela este desfacerea contractului de munca....Prefer locomotivele care sunt facute la Craiova pentru ca sunt facute in tara mea natala,Romania....Cel mai mult imi place de LE 6600 ce poarta numarul 91-53-0-477-871-4 pentru ca pe aceata locomotiva circula pe la mine cam de 2-3x pe saptamana si pe ea urca numai mecanici respectousi...daca te vede ca il filmezi iti un salut pe care nu ti l-ai inchipuit....mai sunt si alte locomotive care imi plac dar nu asa mult ca 871...imi mai plac si acelea cu stema de ex.369(clujeanca) 106(regina banatului)etc dar acestea nu am norocul sa le prind pe la mine deoarece nu au drum prin zona...singura locomotiva cu stema care trece peaici este 914(fetesteanca).. Daca nu va place descriere mea ma puteti anunta si o sterg ....sau o puteti sterge cei care se ocupa cu asta si sa ma anunte! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
| |
|
| |
| CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE | |
|