| Revista presei | |
|
+42MariusM alex.alexus.tm cristi ar ets2oltromânia Peter Fodor jabels cardinal DAS 2011 get. Semafor cristi CFR mtk Amiralul IonutCFR2009 TER200 92Dragos Mihay ravers75 TVlad Adrian78 bobi @ndrey dandel ldh80 crystynyca ciprian71 cfr500 sp59 alinx3330 razvan - trenuri riciu Luna Katalyn DUAL alexmorph3us marius664 dan tm Dr2005 Nesebar AeroX Vitosa Adirmvl 46 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Joi 16 Ian 2020, 22:51 | |
| 7 lei pierde statul? Eeee... Da' ce mortii lui face statul cu aia 7 lei dupa ce ii incaseaza "cinstit"? Ca il vad cum administreaza CFR-urile. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 16 Ian 2020, 22:54 | |
| Să o luăm altfel... eşti mulţumit de cum arată oraşul tău? Şcoala? Spitalul? Râul? Drumul? _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 16 Ian 2020, 23:04 | |
| - Dr2005 a scris:
- Să o luăm altfel... eşti mulţumit de cum arată oraşul tău? Şcoala? Spitalul? Râul? Drumul?
De ce nu intri în politica sa schimbi ceva sunt mii de posturi de consilieri locali județeni? |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 08:52 | |
| - Dr2005 a scris:
- Să o luăm altfel... eşti mulţumit de cum arată oraşul tău? Şcoala? Spitalul? Râul? Drumul?
Si la bugetul Bucurestiului, ma steptam la o cu totul alta capitala, cu o infrastructura de invidiat. Dar ce sa vedem... bolduri, megabolduri, asfalt mult si fara rost, panselute, beculete colorate prin pomi.(vezi amenajarea sector4). Imi este si teama ce se poate intampla cu un buget al statului si mai mare. |
|
| |
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 10:16 | |
| - ciprian71 a scris:
- ldh80 a scris:
Bucuresti- Kiev (nu doar un vagon cum este acuma, ci un tren direct format din vagoane UZ Bucuresti- Kiev, care sa circule zilnic) tot ar trebui sa fie!. M-ai facut sa rad.Te-as invita sa vezi cam cati calatori sunt in vagonul ala de dormit, sa nu zic cati sunt in cele doua vagoane clasa pana la Vadul Siret. Daca dadea pe afara, fi sigur ca puneau ei mai multe vagoane. Vagonul dormitor se ataseaza din Cernauti la un tren intreg compus din 15 vagoane cu grad de ocupare 100% si cu bilete vandute cu o saptamana inainte.
Sau macar vagonul ala direct Bucuresti- Kiev, intre Vadu Siretului si Cernauti, ucrainienii sa nu-l mai ataseze la un tren local (care opreste in toate statiile si haltele), ci sa-l duca fara oprire intre Vadu Siretului si Cernauti, tractat de o locomotiva! Si asa- chiar si fara oprire, datorita starii liniei- se face destul de mult intre Vadu Siretului si Cernauti. |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 11:11 | |
| ldh80 problema este a gradului de ocupare, care este fix 0. Eu am circulat de doua ori cu acest tren. Din Bucuresti nu se urca nimeni, decat probabil cativa ucrainiei cand si cand. UZ nu o sa ataseze locomotiva la un singur vagon, ca nu isi permit sa aruce bani pe fereastra. Si drept dovada ca nu sunt calatori, pe tabela din Kiev doar vagonul de Bucuresti circula saptamanal. Si stai linistit ca nu e din pricina faptului ca este atasat la un tren local. La fel de mult timp se pierde si la Chop. Calatorii sunt rabdatori cand e vorba de legatura directa.Am mers la vagon UZ din Budapesta pana la Lvov am stat aproximativ 2ore si 30 minute degeaba intr-un triaj la Chop pana ce am fost atasati la tren intern UZ si mentionez ca avea grad de ocupare 100%. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 12:29 | |
| - Dr2005 a scris:
- Sunt mii de Ioni care aduc câte 10 pachete... la fiecare pachet de ţigări statul pierde 7 lei numai din accize şi TVA, nu mai vorbes de taxa vamală. De-aia e ţara asta cum e, pentru că idealul tuturor e să i-o tragă Statului, prin orice mod posibil. Fiecare o face după posibilităţi... de la mers fără bilet cu autobuzul şi aruncat gunoaie la întâmplare până la tunuri de sute de milioane de euro stil Becali sau Voiculescu.
Apropo, ţinând cu dinţii de metehnele astea, n-o să intrăm în veci în Schengen, probabil or să intre bulgarii înaintea noastră. Atata timp cat aia de sus dau tunuri de mii de euro nu vad de ce un simplu cetatean trebuie sa fie prostu prostilor si el sa respecte toate legile pana la ultimul banut si aia de sus sa se lafaie in bani facuti usor fara munca. Uite tocmai de aia de fiecare data cand ajung pe la Sighet o sa trec dincolo si o sa aduc cate pachete de tigari pot 6-10 ascunse prin bagaj si alcool, asa de ciuda sa mori tu de necaz eventual. Sa respecte in primul rand aia de sus de la putere toate legile si apoi sa ai pretentie la omul sarac, omul de rand, NU o sa faci ordine niciodata ca nu aduce x si y niste tigari. Nu o sa intre Bulgaria fara Romania si Romania fara Bulgaria, asa ca stai linistit nu mai te agita aiurea ca nu are rost. |
|
| |
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 12:53 | |
| - ciprian71 a scris:
- ldh80 problema este a gradului de ocupare, care este fix 0. Eu am circulat de doua ori cu acest tren. Din Bucuresti nu se urca nimeni, decat probabil cativa ucrainiei cand si cand. UZ nu o sa ataseze locomotiva la un singur vagon, ca nu isi permit sa aruce bani pe fereastra. Si drept dovada ca nu sunt calatori, pe tabela din Kiev doar vagonul de Bucuresti circula saptamanal. Si stai linistit ca nu e din pricina faptului ca este atasat la un tren local. La fel de mult timp se pierde si la Chop. Calatorii sunt rabdatori cand e vorba de legatura directa.Am mers la vagon UZ din Budapesta pana la Lvov am stat aproximativ 2ore si 30 minute degeaba intr-un triaj la Chop pana ce am fost atasati la tren intern UZ si mentionez ca avea grad de ocupare 100%.
Si care ar fi motivul pentru care din Ungaria in Ucraina sunt destui calatori (cu trenul), dar din Romania in Ucraina nu ? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 13:46 | |
| Numai lapte și miere de când e Doro manager Mie mi se pare cam ciudat știind ca în anii 2016 1821/1822 circula cu 15 vagoane iară anu trecut a avut maxim 9
https://clubferoviar.ro/pasageri-transportati-de-cfr-calatori/
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 15:27 | |
| Degeaba circula 1821/2 cu 15 vagoane, dacă 5 din 7 zile ale săptămânii bătea vântul prin ele. În ultimii ani am văzut că s-au concentrat pe scurt şi mediu parcurs (cum e şi normal) prin jurul oraşelor mari (cel puţin pe lângă Bucureşti n-ai loc să arunci un ac în trenurile R) şi pe câteva rute lungi mai importante. Au intrat şi în naşi, mai ales în ăia de la VD, iar asta se vede în numărul de călători. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 15:29 | |
| Aloo vorbeam de sezonul estival ca ei scriu ca au avut încasări mai mari care poate vin de la 1923/1924 ca e tarif de IR acuma și studenții au moca și își permit |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 15:40 | |
| Mda, alt articol de propagandă pentru Dorosmart. Vrăjeli pentru prostit proștii care nu știu de trenuri decât din poze și de la PRO TV. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Ian 2020, 19:52 | |
| De cand cu transrahatel a scazut numarul de calatori de la 1821/1822 si 1695/1696, privatul face mai putin din Arad/Timisoara in Bucuresti/Constanta plus conditiile care atrage lumea, lucru pe care cineva nu il vede, tot bate campii aiurea cu prostiile lui.
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Ian 2020, 15:38 | |
| Și ne mai miram de ce suntem unde suntem și de ce nu recuperam fata de altii Mi se pare o nasimtire crasa sa dai 30% din buget pe salarii probabil alți 20% pe pierderi și încă 10% pe furtișaguri când capitala arata ca un jeg.
https://m.mediafax.ro/social/ministrul-finantelor-cheltuielile-de-personal-de-la-primaria-capitalei-au-crescut-de-la-518-milioane-in-2016-la-1-5-miliarde-in-2019-18721528?source=biziday&fbclid=IwAR0_8NVZPHGw51D5uQs6pQopO5WPhahfF5KDySzuTJWbWVCYSUGmkJaKV58 |
|
| |
ciprian71
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Ian 2020, 16:17 | |
| - ldh80 a scris:
- ciprian71 a scris:
- ldh80 problema este a gradului de ocupare, care este fix 0. Eu am circulat de doua ori cu acest tren. Din Bucuresti nu se urca nimeni, decat probabil cativa ucrainiei cand si cand. UZ nu o sa ataseze locomotiva la un singur vagon, ca nu isi permit sa aruce bani pe fereastra. Si drept dovada ca nu sunt calatori, pe tabela din Kiev doar vagonul de Bucuresti circula saptamanal. Si stai linistit ca nu e din pricina faptului ca este atasat la un tren local. La fel de mult timp se pierde si la Chop. Calatorii sunt rabdatori cand e vorba de legatura directa.Am mers la vagon UZ din Budapesta pana la Lvov am stat aproximativ 2ore si 30 minute degeaba intr-un triaj la Chop pana ce am fost atasati la tren intern UZ si mentionez ca avea grad de ocupare 100%.
Si care ar fi motivul pentru care din Ungaria in Ucraina sunt destui calatori (cu trenul), dar din Romania in Ucraina nu ? Calatorind in iulie, ma duce cu gandul la vacanta. Majoritatea din acel vagon par sa calatoreasca in scop turistic, austrieci,unguri, cehi, slovaci,ucrainieni si spre surprinderea mea am stat de vorba in vama ucraineana si cu doi americani din Pittsburgh ce nu pareau deranjati de controlul vamal si alte chestii tehnice ale vagoanelor. Ce sa spun, intreabai si tu pe romani, de ce nu-si fac vacantele cu trenul de lung parcurs. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|