| Revista presei | |
|
+42MariusM alex.alexus.tm cristi ar ets2oltromânia Peter Fodor jabels cardinal DAS 2011 get. Semafor cristi CFR mtk Amiralul IonutCFR2009 TER200 92Dragos Mihay ravers75 TVlad Adrian78 bobi @ndrey dandel ldh80 crystynyca ciprian71 cfr500 sp59 alinx3330 razvan - trenuri riciu Luna Katalyn DUAL alexmorph3us marius664 dan tm Dr2005 Nesebar AeroX Vitosa Adirmvl 46 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 20:40 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- https://clubferoviar.ro/facilitati-pentru-studenti-pe-calea-ferata/
Facilități pentru studenți. Hopa! In Germania 20-25% si in Suedia, acea tara model (in sens negativ, din punctul meu de vedere), 15% reduceri pentru studenti?! ) |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 21:11 | |
| Mi se pare amuzant cum au insirat atatea tari in care nu exista gratuitati ca ei sa pretinda gratuitati nelimitate in continuare. Ori sunt prosti, ori chiar nu-mi explic. Cum sa aduci argumente care de fapt te dezavantajeaza? Le-au ramas in maneca asul cu Slovacia, acea tara la care am atatea dificultati sa o gasesc pe harta. V-am mai spus ca sunt praf la geografie. Sa ma anuntati cand Rusia, Germania, Franta, Anglia, hai macar ungurii...vor da gratuitati pe calea ferata, atunci promit ca voi tacea din gura pe veci despre mocangeala lor. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 21:56 | |
| Multi chiar sint prosti facuti gramada. Partea proasta pentru studentii demni de respect e ca reprezentantii lor sint cretini care n-au trecut prin viata si traiesc in bulele lor denumite AIESEC sau alte organizatii pe universitati ori facultati. Dar care au gura mare. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 22:41 | |
| - Adirmvl a scris:
- Multi chiar sint prosti facuti gramada. Partea proasta pentru studentii demni de respect e ca reprezentantii lor sint cretini care n-au trecut prin viata si traiesc in bulele lor denumite AIESEC sau alte organizatii pe universitati ori facultati. Dar care au gura mare.
Care au legături cu partidele gen PSD la fel că și sindicatele.. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 22:45 | |
| - Adirmvl a scris:
- Multi chiar sint prosti facuti gramada. Partea proasta pentru studentii demni de respect e ca reprezentantii lor sint cretini care n-au trecut prin viata si traiesc in bulele lor denumite AIESEC sau alte organizatii pe universitati ori facultati. Dar care au gura mare.
Bunadimineata, cam tarziu ai realizat si ai vazut adevarul! |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 22:47 | |
| Am vazut...halal de reprezentanti. Niste hiene cu nici doi neuroni. - Adrian78 a scris:
- Care au legături cu partidele gen PSD la fel că și sindicatele..
100% Adevarat. Asa am observat si eu. Si imi place apoi cand se agita si se victimizeaza ca n-au cerut ei gratuitate, dar fac spume la gura daca vrea cineva numai sa le limiteze un pic, nu sa le retraga definitiv (desi de asta ar fi cazul). https://www.national.ro/news/negocieri-la-guvern-studentii-vor-cel-putin-48-de-calatorii-gratuite-665035.html/ Cica in afara de alea minimum 48 de calatorii gratuite pe an vor minim 75% reducere in rest. Oricum din reactiile citite in mare parte pe Facebook, lor li se pare inadmisibil sa plateasca bani pentru bilete de tren, altfel n-ar merge. Dar asta e si ideea, ia sa nu mai mearga atata doar pentru ca e moca. Daca le place asa mult trenul atunci ar trebui sa conceapa ca astfel de servicii se si platesc. Ok, ca student, platesti mai putin, dar nu moca la nesfarsit. Dar atat de naivi si prosti sunt incat au impresia ca datorita lor nu intra CFR in faliment. Mai exact pentru faptul ca exista aceasta gratuitate nebuna. Oricum, inteleg ca din ce s-a cam discutat azi (nu in intregime, cica vor mai fi episoade si maine), e clar ca se vor impune limite si nu vor ramane trebuile haotice ca pana acum asa cum le aproba cineva ca Dr2005 cu ticalosie. Cica se negociaza acum. E incredibil cum si la 50% stramba din nas, atatea generatii am platit bilete reduse 50% si nu ni s-a mai parut ceva anormal. Singura chestie nasoala din punctul meu de vedere era ca acele carnete de cupoane te fortau sa cumperi numai de la ghiseu. Dar in rest...era foarte ok, mai ales cand aparusera ofertele Regio si mai plateai 50% redus direct cu legitimatia de reducere transport...era deja maximul posibil de atractiv pentru buzunarul studentului, dar nu...gratis dom'le! Doar prostii ar da bani. Dar pe de alta parte problema e ca poate noi astia din generatiile anterioare chiar n-aveam atata timp de plimbari alandala (si prin toata tara, nu doar acasa), indiferent ca era biletul ieftin sau scump. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 22:50 | |
| - AeroX a scris:
- Mi se pare amuzant cum au insirat atatea tari in care nu exista gratuitati ca ei sa pretinda gratuitati nelimitate in continuare.
Ori sunt prosti, ori chiar nu-mi explic. Cum sa aduci argumente care de fapt te dezavantajeaza? Le-au ramas in maneca asul cu Slovacia, acea tara la care am atatea dificultati sa o gasesc pe harta. V-am mai spus ca sunt praf la geografie. Sa ma anuntati cand Rusia, Germania, Franta, Anglia, hai macar ungurii...vor da gratuitati pe calea ferata, atunci promit ca voi tacea din gura pe veci despre mocangeala lor. Pai de ce nu se uita la Germania, sa ia exemplul Germaniei, sa puna osul la munca, daca vrei sa evoluezi si sa se dezvolte tara pui mana si muncesti, faci ceva folositor, nu intinzi mana, ei asta nu vad, stau ca niste trantori sa primeasca mocangeala. Sa ia exemplul tarilor dezvoltate unde de mic te invata sa mucnesti daca vrei ceva sa te zbati pentru realizari nu sa stai sa dormi si sa lenevesti pe carca parintilor si a statului, sa stai prin baruri sa bei si sa curvasaresti apoi te plimbi prin tara pe moca ca oricum platesc fraieri sau se fac ca nu se vad, trenul oricum merge nu, ca e gol sau ca e plin de mocangii tot aia e. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei 30.07.19 22:52 | |
| Karpaty, vad mai multe decat las impresia. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei 31.07.19 0:53 | |
| - Adrian78 a scris:
- Dr2005 a scris:
- În mod sigur va fi vorba de banii nefolosiţi pentru investiţii şi pentru cofinanţarea programelor cu fonduri europene care nu au fost accesate conform planului. Aşa se face în fiecare an.
A, da, probabil şi fondurile de pe titlul pentru transportul la delegaţii interne şi în străinătate (inclusiv taxe de admitanţă). Că, na, UE poate să dea regulamente de punere în aplicare care privesc România şi fără să fie reprezentantul României acolo, nu?
Deconturile pentru studenţi, până la această dată, sunt achitate INTEGRAL, deschiderea pe iulie (reprezentând călătoriile efectuate în luna iunie) se plăteşte zilele astea dacă nu s-o fi plătit deja (am fost în concediu, nu m-am ocupat eu de ea). Dr2005 asta cu bugetul e o vrăjeală in fiecare an dam 10 MLD la MT dar la prima rectificare tăiem 4 MLD doar că sa nu facă deficit a fost explicată de specialiști aceasta manevra Păi cred că am explicat-o şi eu mai demult, sunt bani pentru cofinanţări a unor proiecte despre care se ştie sigur că nu vor fi făcute... banii probabil nici nu există, sunt puşi ca să arate frumos bugetul la început de an şi să apară ştiri din alea cu bugete de investiţii mai mari cu x%. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei 31.07.19 12:32 | |
| Foarte tare Dorobantule bine ca noi calatorim in vagooane de kkt si tu imparti banii cu smecherii tai
https://clubferoviar.ro/paza-la-depoul-ploiesti/?fbclid=IwAR3v65gEkftOtZQXiBxuozdguE-EZAshd_ZG9QAWWcZCPHru7Pshkno05-U |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei 31.07.19 19:27 | |
| https://clubferoviar.ro/iluminat-la-trecerile-la-nivel/?fbclid=IwAR2-FPGaBVX_RdrwwJj5oh0vR1iy8mG02FR3MAEL0wGqW45amcupcZW0SD4
Bine ca ei pun becuri da ziua cum vezi trenul de boscheti?Vai si amar de voi |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei 31.07.19 21:24 | |
| Este vorba doar de trecerile de pe DN-uri. În zonă se vor reface marcajele şi se vor monta ,,morcovi" din cauciuc între sensurile de mers, sperând că astfel se va descuraja depăşirea coloanelor oprite la semafor. În plus, toate trecerile vizate sunt semnalizate luminos ori au bariere. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei 01.08.19 14:53 | |
| https://clubferoviar.ro/subventie-in-transportul-feroviar/ |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei 02.08.19 19:39 | |
| Taiem bani de la transporturi nu dam subventia integrala la CFR Calatori dar dam bani legal la interlopi care pazesc pana si Academia Romana https://www.libertatea.ro/stiri/interlopul-radoi-pazeste-primaria-caracal-si-are-contracte-uriase-cu-statul-2713370?fbclid=IwAR0ewIpii0ObCB3ni9RuVobTfTPdqxWTe7AcK12PduWtVGuBerXhwL5Y4EA |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei 02.08.19 20:05 | |
| Pai ce stim noi mai bine sa facem, noi ca natie si popor, sa facem tot felul de combinari si misculatii sa furam si sa iasa banul, noi nu am fost niciodata corecti si sa luptam sa ne dezvoltam tara, noi am fost mereu fiecare pentru el pentru buzunarul lui sa ii fie lui bine. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|