|
| Revista presei | |
|
+4692Dragos cristi ar TVlad marius_catalin84 didinul bobi mtk DAS 2011 cfr500 NIKU24 bubu Costin.B Norbi cristi CFR c o r v i n riciu MariusM get. cardinal TER200 sp59 alliens Amiralul ldh80 aris86 alinx3330 AndreiCFRbv daniel_c ciprian71 ets2oltromânia raulberian kristi kkk Adirmvl Katalyn marius664 AeroX Cipri Andrei Neculai Vitosa IonutCFR2009 alexmorph3us Rarau dan tm Luna Nesebar Dr2005 Adrian78 50 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Ian 2019, 11:33 | |
| Eu mai nou m-am dat si pe avioane dar tot nu pot sa inteleg cum unul care e nepregatit total in materie de cf isi permite sa detina o astfel de pagina si mai rau e sa prosteasca atat de multi oameni cu articolele alea improvizate. El nici macar nu merge cu trenul !!
Imi aduc aminte de matusimea care mi-a distribuit pe FB onpostare de pe Jurnal Feroviar legata de nush ce Transmontana, i-am spus ca stiam demult povestea cu Softronic si Lema si sa nu mai citească nimic de pe acea pagina.
Vagonul respectiv cum am mai spus de cateva ori l-am vazut LIVE in compunerea lui 1655 cu RTI2 pe 25.01.2019 si st de domiciliu Buc Grivita nu Basarab cum s-a vehiculat pe retelele de socializare sau chiar si aici.
In loc sa faca un articol bun despre cele 9 etajate 84-16 proaspete, singurul lucru bun de la CFR Calatori din ultimul an el ne pacaleste cu vagonul regelui si navetisti mancatori de seminte. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Ian 2019, 19:54 | |
| O fi bine ,o fi rău? https://www.petreanu.ro/tarom-intra-profit-dupa-10-pierderi-guvernul-ordona-anchetarea-situatiei/ |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Ian 2019, 23:09 | |
| Zici ca citesti stiri de la timesnewroman, ancheta si eventual destituirea celor care au facut sa aiba profit compania, cum naiba sa nu mai aiba pierderi asa cum s-a obisnuit? No comment. Sa mai zica cineva ca odata ajuns in functii de conducere la stat poti face bine pentru popor chiar daca vrei. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 31 Ian 2019, 22:17 | |
| http://flux.md/stiri/ilie-serbanescu-ue-a-luat-totul-romaniei-economia-nationala-decizia-nationala-identitatea-nationala?fbclid=IwAR3bkCI05UxfL4OkDj4Pj34z5z_ZM-pJ_oIIUdrfsGJj30K7fySr5nW-0Xg
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 01 Feb 2019, 10:34 | |
| România a avut de toate şi au venit porcii capitalişti burghezo-moşieri străini şi au secătuit patria de resurse... nu cumva au mai fost unii prin '46 cu aceleaşi idei? _________________ :TTT:
|
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4627 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 01 Feb 2019, 14:18 | |
| - Vitosa a scris:
http://flux.md/stiri/ilie-serbanescu-ue-a-luat-totul-romaniei-economia-nationala-decizia-nationala-identitatea-nationala?fbclid=IwAR3bkCI05UxfL4OkDj4Pj34z5z_ZM-pJ_oIIUdrfsGJj30K7fySr5nW-0Xg Ma faci sa rad Vitosa, tocmai pe traseistul de Serbanescu il aduci in discutie???!!!Prin 90 pupa in partea dorsala opozitia ( Ratiu, Campeanu, Cunescu) implicit occidentul, ca apoi dupa 2000, sa ridice osanale bolsevicilor!in mod sigur i-au dat sa roada un ciolan !Din cauza unor oameni ca aceasta secatura comunista, nu o sa evoluam ca natie! Jenant, oripilant, ridicol, penibil, strigator la cer! Sincer, ma uimesti!!!!Crezi ca ar fi fost mai bine in URSS? Din cate te stiu, CATEGORIC NU! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 01 Feb 2019, 20:56 | |
| De cand zic ca investitile iti aduc cresteri de calatori numai noi ne pisam pe el transport feroviar
https://www.railjournal.com/passenger/main-line/cd-ridership-hits-record-high/ |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 14:05 | |
| http://mobilitate.eu/proiecte-feroviare-buget-2019/?fbclid=IwAR3XApY7ylCuyAWXcXDbaNzNjiMp55qwX30PeU3HfdwUOAUHCDmbnCHJNJk Mare lucru din ce scrie acolo nu se va face. Să fim sănătoși și peste un an mai vorbim. |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6467 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 14:14 | |
| - Adrian78 a scris:
- De cand zic ca investitile iti aduc cresteri de calatori numai noi ne pisam pe el transport feroviar
https://www.railjournal.com/passenger/main-line/cd-ridership-hits-record-high/ Investiţiile şi concurenţa.... culmea e că şi privaţii au raportat creşteri pe toate planurile faţă de 2017. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 14:57 | |
| - Vitosa a scris:
- http://mobilitate.eu/proiecte-feroviare-buget-2019/?fbclid=IwAR3XApY7ylCuyAWXcXDbaNzNjiMp55qwX30PeU3HfdwUOAUHCDmbnCHJNJk
Mare lucru din ce scrie acolo nu se va face. Să fim sănătoși și peste un an mai vorbim. Mie mi se pare copy paste de la alte comunicate. Am deja-vu cand ma uit. |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 17:45 | |
| @Aerox logic. Proiecte-s multe și toate-s bune și frumoase, doar de atras fonduri europene nu e în stare ministerul transporturilor ! Oameni incompetenți și oameni cărora le e teamă să-și asume decizii/răspunderea !
În altă ordine de idei tocmai am văzut la știrile KANAL D reportaj cum că la ora inceperi EURO 2020 România nu va avea linie de tren București - Aeroport Otopeni ! Deci încă o realizare a ministerului transporturilor ! Mulțumim angajaților acestei instituții ! La cât mai multe realizări, dragi angajați ! |
| | | DAS 2011
Numarul mesajelor : 385 Reputatie : 5203 Data de inscriere : 18/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 20:29 | |
| Da Adrian, ai mare dreptate, orice infrastructura performanta atrage trafic. Uite cat cresc valorile de trafic pe un DN modernizat, cat se circula pe feroviar pe Bucuresti - Brasov, ce trafic atrage un aeroport care asigura facilitati. De fapt asta este secretul !!! Eu cred ca Romania nu dispune de atat de multi bani proprii pentru investitii pe cat se lauda guvernantii, iar cu politica PSD de a cheltui tot pe pensii, salariile bugetarilor si asistenta sociala, situatia va fi tot mai dezastroasa. In ultimii ani fiecare ministru isi face infrastructura in fata casei ( vezi podul de la Braila, centura Bacaului, drumul express Craiova - Slatina,etc. ).Ce ne impiedica sa ne stabilim o lista de 15 - 20 proiecte nationale cu impact major ( altele decat cele finantate de UE ) in domeniul energetic, imbunatatiri funciare, infrastructura rutiera,feroviara si sa investim banii doar in acestea ?? Doar asa ne putem moderniza. Suntem tara SH, carpim la nesfarsit material rulant, montam sina obosita de pe Sighisoara - Arad pe alte magistrale pana crapa si cad trenuri, circulam cu automotoare vechi de 50 de ani. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 02 Feb 2019, 23:43 | |
| Proiectele se aprobă de către Ministerul Fondurilor Europene. Apoi trebuie CTE CFR, CTE MT, CTE interministerial, aprobare indicatori tehnico-economici, aprobare culoar de exproprieri, apoi contestaţii la exproprieri, apoi licitaţia de lucrări, contestaţiile la licitaţia de lucrări (că sunt sport naţional la noi), predarea amplasamentului şi abia apoi se încep lucrările, asta dacă primăriile din zonă nu tergiversează emiterea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire, eventual şi a celor de demolare dacă este cazul şi, desigur, dacă Ministerul Mediului emite avizul de mediu. Ăştia sunt paşii, nu poţi să faci proiecte majore de pe o lună pe alta. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 03 Feb 2019, 08:16 | |
| - Vitosa a scris:
- http://mobilitate.eu/proiecte-feroviare-buget-2019/?fbclid=IwAR3XApY7ylCuyAWXcXDbaNzNjiMp55qwX30PeU3HfdwUOAUHCDmbnCHJNJk
Mare lucru din ce scrie acolo nu se va face. Să fim sănătoși și peste un an mai vorbim. - de mai sus a scris:
- – Lucrari de reabilitare pentru poduri, podete si tuneluri de cale ferata – Sucursala Regionala CF Galati – 0 (zero) lei
. De ce s-au mai obosit să-l treacă, acest zero, nu știu |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 03 Feb 2019, 08:20 | |
| - bobi a scris:
Ma faci sa rad Vitosa, tocmai pe traseistul de Serbanescu il aduci in discutie???!!!Prin 90 pupa in partea dorsala opozitia ( Ratiu, Campeanu, Cunescu) implicit occidentul, ca apoi dupa 2000, sa ridice osanale bolsevicilor!in mod sigur i-au dat sa roada un ciolan !Din cauza unor oameni ca aceasta secatura comunista, nu o sa evoluam ca natie! Jenant, oripilant, ridicol, penibil, strigator la cer! Sincer, ma uimesti!!!!Crezi ca ar fi fost mai bine in URSS? Din cate te stiu, CATEGORIC NU! Mai oripilant mi se pare că ataci omul, nu ideea... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |