Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+60
mtk
Capsuneanu
t1972
ravers75
@ndrey
NicuS
Rarau
bobi
bubu
Andrey_tm
Semafor
sp59
19jimmy84
TER200
cristi ar
aris86
laurentzu
tcm
cristi CFR
laur 133
Cipri Andrei Neculai
kristi kkk
DUAL
didinul
rich1974
ets2oltromânia
ttavi
Hurricane
AeroX
IonutCFR2009
lifetec
alex.alexus.tm
DAS 2011
Adirmvl
cristy79
florin94
alinx3330
CristyanC
ciprian71
Nesebar
tzifrea
Amiralul
riciu
mielutu zburator
Luna
Re6/6
LanceR
razvan - trenuri
Jhonyla
dan tm
Dr2005
cardinal
Warrington
92Dragos
marius664
alliens
Vitosa
Katalyn
cfr500
Adrian78
64 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6916
Data de inscriere : 23/01/2014

Revista presei - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 01:16

Creșterea nr de călători este fix in pix daca profitul este mai mic decât înainte de gratuitate. Cu ce încălzește pe Cfr Calatori daca au transportat calatori mai multi daca incasarile au scăzut. Cand gratuitatea asta va dispărea studenții nici nu se vor mai urca in tren-unii chiar se plâng si acum de conditii,in condițiile in care nu plătesc niciun leu...si Cfr-ul deja a pierdut o parte din clienții plătitori care au migrat către alte mijloace datorita aglomerației din trenuri.Deci oricum ar fi se pare ca Cfr Calatori va avea de pierdut si in viitor

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 02:12

Să aşteptăm totuşi închiderea anului contabil ca să vedem atunci profitul efectiv.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 09:22

Pana nu vad un rezultat oficial din care sa rezulte ca au scazut incasarile desi nr de calatori a crescut nu cred. Aaa, ca poate a scazut profitul aia e altceva, profitul inseamna venituri-cheltuieli (inclusiv amortizari). Dar cheltuielile pot fi crescute usor, sa nu mai zic de amortizari in anumite conditii.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24347
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 17:45

La unguri de ce nu au dat chix tramvaiele CAF cum au dat la noi ramele de metrou?
Bine astia stiu sa isi comande tramvaie noi nu ca Timisoara epave gen Armonia care se rup

http://clubferoviar.ro/budapesta-comanda-noi-tramvaie-urbos/
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9108
Reputatie : 13018
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 19:28

Tu crezi ca degeaba ungurii AU REUSIT sa schimbe monarhia austriaca si au infiintat dubla monarhie?
Au stiut mereu sa isi urmareasca scopul dar mai mult de atit au stiut care e acest scop.

Nu neaparat ca le iau apararea (s-a mai discutat pe aici) insa desi o tara si o natiune mica, s-au agitat macar pe  plan local sa para mai mari si mai periculosi decit erau. Si le-a iesit.

Cine crezi ca sta sa ii fenteze pe unguri cu tramvaie de 30-40 de ani care dupa modernizarea cu piese de la magazinele mari se rup la articulatie precum ale Timisoarei?

la transporturi i-a dus capul, nu uita ca metroul lor este al II-lea din lume ca infiintare iar linia Oravita Bazias s-a deschis in 1854 la doar 29 de ani fata de prima cale ferata din lume, apoi au impinzit zona de cai de comunicatie.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Reputatie : 7659
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 20:36

Ca să inchei, pe tema gratuității studentilor, a fost OUG, nu putea președintele să facă nimic, era sarcina avocatului poporului să conteste la Curtea Constituțională! Doar că Chiorbea a citit in diagonală! Dar așa e când te informezi doar la Antena 3! Ce naiba, orice om care are pretenția că e informat ar trebui să știe niște mecanisme constituționale din țara asta!
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14507
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 21:09

Dar rectificarea aia bugetara pe luna octombrie 2017 cand Statul a luat profitul cfr calatori insumand 121 milioane ce mama dracu a fost?
Luna stii sa-mi raspunzi? Sau toti ceilalti care dati din clanta ca unde-s banii si de ce nu revizuieste odata salba aia de vagoane ce stau prin diferite locatii (gari si revizii de vagoane) ?? Ia sa va vad!
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 21:49

Nu inteleg la ce faci referire Vitosa. Ca statul a redus subventiile, compensatiile in octombrie, sau? Ori la faptul ca momentan intarzie un pic decontarea calatoriilor studentilor? Cred ca stiu sa raspund.
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 22:00

Nu mai omule, nu are nicio legatura cu cele afirmate de tine. S-au taiat banii aia din cu totul alte motive asa cum face si cu Posta Romana dar si pe unde mai are Statul active. Eu cred ca multi dintre voi inca nu sunteti copti la minte ca sa intelegeti de ce Statul "nu reuseste" sa le privatizeze si pe acestea!
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 22:17

Deci concluzie pe scurt cu care si eu si tu suntem de acord: statul este un manager/administrator foarte prost. Bine ca ai amintit si de posta romana, numa experiente neplacute am avut si cu ei. Bine nici cu cfr nu imi e rusine, doar faptul ca imi place sa calatoresc si nu imi place transportul auto mai salveaza lucrurile. Aaa si ca e mai ieftin.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Reputatie : 6916
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 22:25

...si mai lent, poti sa dormi lejer Smile))))))
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 22:40

marius664 a scris:
...si mai lent, poti sa dormi lejer Smile))))))
Bai tizule mare figura de om esti Very Happy
Chiar m-ai amuzat.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 09 Ian 2018, 07:58

In loc sa se investeasca in ceva folositor acesti bani care s-a dovedit a fi mult mai mult fata de ce s-a preconizat, statul roman acorda facilitati unor persoane apte de munca, sa se plimbe gratis pe carca oamenilor care chiar muncesc, si cand un om vrea sa mearga undeva nu are loc ca la luat unu cu mocangeala si mai si urla ca el are drepturi. Asta e cu statul roman, favorizeaza lenea si puturosenia, arsul gazului de pomana pe carca prostilor. Acorda tot felul de facilitati si indemnizatii, culmea la persoane care chiar sunt ok iar la un handicapat care nu poate merge la munca ii da acolo 2-3 lei de o paine.

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 09 Ian 2018, 11:41

Cel mai probabil daca nu pe decontari de calatorii la studenti banii ar fi fost ,,investiti” intr-un studiu de fezabilitate inutil si neurmat de vreo lucrare, vreo peticire a unui drum mai mult pe hartie, etc. doar nu iti imaginezi ca pe ceva util. Si celor cu handicap nu poti sa zici ca nu le acorda destul statul, poate doar celor cu handicapuri grave ar trebui mai mult. Faza cu nu e loc in trenuri de studenti se aplica destul de rar, in anumite zile si la anumite trenuri ca in rest o gramada de trenuri circula in tara asta cu grad mic si foarte mic de ocupare. In special trenuri regio.
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11404
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 09 Ian 2018, 13:52

un stat corect n-ar fi aruncat banii nici pe una,nici pe alta....
divagand putin,pot spune ca atunci cand am facut armata,n-am vazut casa mai mult de 2 zile pe luna si n-am nurit
macar,Bacaul era un oras frumos si te simteai bine in fiecare weekend
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 31 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: