Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+60
mtk
Capsuneanu
t1972
ravers75
@ndrey
NicuS
Rarau
bobi
bubu
Andrey_tm
Semafor
sp59
19jimmy84
TER200
cristi ar
aris86
laurentzu
tcm
cristi CFR
laur 133
Cipri Andrei Neculai
kristi kkk
DUAL
didinul
rich1974
ets2oltromânia
ttavi
Hurricane
AeroX
IonutCFR2009
lifetec
alex.alexus.tm
DAS 2011
Adirmvl
cristy79
florin94
alinx3330
CristyanC
ciprian71
Nesebar
tzifrea
Amiralul
riciu
mielutu zburator
Luna
Re6/6
LanceR
razvan - trenuri
Jhonyla
dan tm
Dr2005
cardinal
Warrington
92Dragos
marius664
alliens
Vitosa
Katalyn
cfr500
Adrian78
64 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

Revista presei - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 09:00

Aproape 40 de milioane de euro aruncati pe apa sambetei. Ce mai conteaza un mizilic de 40 de milioane in tara lucrului bine facut? Cu banii astia se putea face altceva pentru CFR Calatori daca se dorea. Dar e mai simplu sa dam pomeni electorale si sa tinem in carca inca 500.000 de noi asistati social. 

Si inca ceva interesant, din August nu s-a mai decontat nimic pentru aceste plimbari in scop educational. Buna treaba, patru luni de mocangeala totala pe spinarea prostilor. Somalia cred ca e invidioasa...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 10:03

Explica-ne tu cum sunt banii aruncati pe apa sambatei si apoi o sa-ti explic eu, cum sta treaba aia, de ai auzit pe la televizor cu "analfabet funcional".
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 10:15

Nu trebuie să îți dau tie explicații, nu te cunosc dar stiu ce înseamnă "analfabet funcional", ii vad in fiecare zi. Poti sa te gândești și singur (sper) ce s-ar fi putut face cu acei bani.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 11:01

cristy79 a scris:
Nu trebuie să îți dau tie explicații, nu te cunosc dar stiu ce înseamnă "analfabet funcional", ii vad in fiecare zi. Poti sa te gândești și singur (sper) ce s-ar fi putut face cu acei bani.

S-ar fi putut construi vreo 10 camine studentesti, ca sa nu-i mai poarte de la Ana la Caiafa cu locurile libere in camin...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18749
Reputatie : 24326
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 11:14

Daca aia 40 de mil de euro puteau fi folositi pentru revizii la vagoane reparare de MR era un lucru pozitiv asa nu au facut decat sa mute niste cheltuieli dintro parte in alta fara vreun lucru pozitiv doar diminuand capacitatea de transport pe anumite rute
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 11:52

Sau puteau cârpi cativa kilometri buni de CF pe liniile principale, s-ar mai fi ridicat din restricții.
Dar dacă e sa ne rezumăm la studenti, clar universitățile încasează bani ce ajung in mare parte in fantezii de clădiri pentru "cercetare" sau direct in conturile directorasilor, decanilor, rectorilor, etc.
Prea puțin se investește pentru condițiile studenților la laboratoarele si salile de curs din facultate, de cămine nu mai vorbim, acolo petrecand cea mai buna parte din timp, majoritatea conditiilor fiind indezirabile.
Nu murea nimeni platind in continuare 50% (dar nelimitat si la IR si cu posibilitatea de a lua online).

Dar lasa ca a fost un an bun 2017 la CFR, nu-i asa? Plimbarile moca ale studenților in vacanta de vara au salvat calea ferata, ce s-a mai vazut din plin!
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 17:08

cristy79 a scris:
Aproape 40 de milioane de euro aruncati pe apa sambetei. Ce mai conteaza un mizilic de 40 de milioane in tara lucrului bine facut? Cu banii astia se putea face altceva pentru CFR Calatori daca se dorea. Dar e mai simplu sa dam pomeni electorale si sa tinem in carca inca 500.000 de noi asistati social. 

Si inca ceva interesant, din August nu s-a mai decontat nimic pentru aceste plimbari in scop educational. Buna treaba, patru luni de mocangeala totala pe spinarea prostilor. Somalia cred ca e invidioasa...
Arunci un fitil ud cu „tara lucrului bine făcut”, mai ales că știi cine a luat decizia de a da gratuitate studenților!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 18:16

Banii aia nu au cum sa ajunga la CFR Infrastructura.
Deci, banii aia dupa cum spune si Adrian, se pot folosi doar de catre CFR Calatori.
Cum? Depinde de competenta conducerii...
Pozitiv e lucrul, ca in toata Europa exista gratuitate la tren. Doar Romania era "diferita".
Decat sa arunce banii pe asistatii sociali apti de munca, sau prin pensii speciale, mai bine la studenti.
Nu va imaginati km reparati de autostrada sau cale ferata sau ceva benefic/econimic.. PSD nu stie asa ceva.
La ei primeaza spaga la clientela politica, si la asistatii social care contribuie cu voturi.

@cristy79, nu trebuie sa imi dai explicatii, dar te-am rugat sa-mi explici, sustinandu-ti punctul de vedere.
Raspunsul tau a demonstrat scurt si la obiect, cat esti de 'priceput'. Nu o luati in nume personal, ca nu e interogatoriu, era o disctuie normala, la care refuzati sa raspundeti.
Companiile de stat au astfel de "asistari" ,pentru ca direct, vine dl Dr2005 cu infrigement, etc.
Diferenta e ca aia o fac cu cap si se vede ceva in urma lor, la noi.. again, clientela, tunuri pe spatele statului, PSD face paravane sa ascunda chestii care nu ar trebuii ascunse.. Aviz discutiei cu rapoartele AFER, care ar trebui sa fie transparente 100 % !!
Sus In jos
Cipri Andrei Neculai

Cipri Andrei Neculai

Numarul mesajelor : 387
Localizare : M400, km 130
Reputatie : 3364
Data de inscriere : 29/09/2016

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 18:32

cristy79 a scris:

Nu stiu cum sa-ti mai explic inca o data, dar nu studentii au fost aia care au iesit masiv la vot in decembrie 2016. Ma rog, nu a fost si cazul meu!
Dar stii foarte bine la ce ma refer si la fel de bine ignori cu buna stiinta niste realitati!
Ai vrut prosperitate, ia de te satura! :*
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 19:31

Stiu bine cine a acordat pomana - adica PSD si stiu si de ce. Daca mult-iubitul nostru presedinte avea ceva impotriva putea sa nu o promulge, sa o trimita inapoi cum vedem ca face cand ii sunt direct afectate interesele. Dar tuturor le-a convenit aceasta pomana electorala nemaivazuta in lumea civilizata pe care noi toti trebuie sa o suportam desi nu ne-a intrebat nimeni. 

Pentru D-l Neculai:

NU am votat niciodata cu PSD (desi nu vad care e problema ta daca as fi facut-o sau nu). NU am fost la vot in 2016 si NU ma voi duce pentru ca am trecut demult de varsta la care mai cred propaganda de prostit fraierii de la TV. I-am vazut pe toti si am vazut toti de ce sunt in stare. Daca tu ai impresia ca Romania va fi salvata de Marea Revolutie Tefelista de la Cluj si de Uniunea Scrantitilor din Romania - e strict problema ta. Privind strict la calea ferata - DA, eu afirm ca cel mai bine i-a fost cu PSD la conducere. Nu uita ca noi toti mergem cu acele Desiro care tie iti plac asa mult pentru ca au fost cumparate de Mitrea acum 15 ani. De atunci - te rog sa ne spui marile guvernari basiste de dreapta ce au facut pentru calea ferata? Afara ca aveau de gand sa o inchida si sa faca piste de biciclete. Nume ca Berceanu. Dobre, Boagiu, Fenechiu (Doamne fereste!!!) etc - ce asa mari minunatii au facut pentru calea ferata? NIMIC, zero barat. La fel Orban marele aparator al statului de drept mai ales de cand are dosare penale si linge la codrutza poate scapa. Poate te gandesti cateva minute la asta si iti dai seama cat de penibila e obsesia ta anti-pesedista si cum ajuta de fapt PSD-ul toata aceasta paranoia a tefelistilor. Pentru calea ferata PSD-ul a facut mult mai multe decat anti-comunistii tai de dreapta. Daca spui ca tii la calea ferata incearca sa fii corect si sa treci peste ura anti-PSD, cauta putin in istorie si o sa vezi ca asa e. Basescu nu a stiut decat sa distruga si creaturile lui la fel.
Sus In jos
Cipri Andrei Neculai

Cipri Andrei Neculai

Numarul mesajelor : 387
Localizare : M400, km 130
Reputatie : 3364
Data de inscriere : 29/09/2016

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 20:16

cristy79 a scris:
Stiu bine cine a acordat pomana - adica PSD si stiu si de ce. Daca mult-iubitul nostru presedinte avea ceva impotriva putea sa nu o promulge, sa o trimita inapoi cum vedem ca face cand ii sunt direct afectate interesele. Dar tuturor le-a convenit aceasta pomana electorala nemaivazuta in lumea civilizata pe care noi toti trebuie sa o suportam desi nu ne-a intrebat nimeni. 

Pentru D-l Neculai:

NU am votat niciodata cu PSD (desi nu vad care e problema ta daca as fi facut-o sau nu). NU am fost la vot in 2016 si NU ma voi duce pentru ca am trecut demult de varsta la care mai cred propaganda de prostit fraierii de la TV. I-am vazut pe toti si am vazut toti de ce sunt in stare. Daca tu ai impresia ca Romania va fi salvata de Marea Revolutie Tefelista de la Cluj si de Uniunea Scrantitilor din Romania - e strict problema ta. Privind strict la calea ferata - DA, eu afirm ca cel mai bine i-a fost cu PSD la conducere. Nu uita ca noi toti mergem cu acele Desiro care tie iti plac asa mult pentru ca au fost cumparate de Mitrea acum 15 ani. De atunci - te rog sa ne spui marile guvernari basiste de dreapta ce au facut pentru calea ferata? Afara ca aveau de gand sa o inchida si sa faca piste de biciclete. Nume ca Berceanu. Dobre, Boagiu, Fenechiu (Doamne fereste!!!) etc - ce asa mari minunatii au facut pentru calea ferata? NIMIC, zero barat. La fel Orban marele aparator al statului de drept mai ales de cand are dosare penale si linge la codrutza poate scapa. Poate te gandesti cateva minute la asta si iti dai seama cat de penibila e obsesia ta anti-pesedista si cum ajuta de fapt PSD-ul toata aceasta paranoia a tefelistilor. Pentru calea ferata PSD-ul a facut mult mai multe decat anti-comunistii tai de dreapta. Daca spui ca tii la calea ferata incearca sa fii corect si sa treci peste ura anti-PSD, cauta putin in istorie si o sa vezi ca asa e. Basescu nu a stiut decat sa distruga si creaturile lui la fel.
Cu scuzele de rigoare adminilor si moderatorilor acestui forum pt off-topic:
Am afirmat undeva apartenenta mea politica, in ceea ce am scris mai sus sau anterior acestei discutii?
Te deranjeaza faptul ca sunt student in Cluj-Napoca, un oras mult mai prietenos cu tinerii, care-mi ofera mai multe perspective de viitor decat mizeria aia de Bucuresti? Si faptul ca merg cateva sute de km cu trenul la un drum pana acasa? Ei afla ca mi-am dorit din tot sufletul sa ajung in orasul asta, pana sa existe HG-ul asta si din motive total diferite fata de cele pe care d-ta (tinzi sa) le invoci.
Faptul ca merg atatea ore cu trenul pana acasa / orasul in care studiez poate fi un bonus, avand in vedere hobby-ul pe care il am. Sau nu, depinde de ce perspectiva privesti lucrurile. Si in niciun caz nu e treaba dumitale sa-mi tii socoteala pt chestiile astea. Am singur grija!
Afla ca Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei e cu mult mai grea si implica un efort mult mai mare de invatare fata de studiile dumitale superioare, unde exista rapoarte destule ca nr-ul de absolventi care se angajeaza in domeniile pe care aleg sa se specializeze, este foarte mic.
D-ta esti o exceptie si felicitari pt asta! abere

Dar, din respect fata de ceilalti membri + echipa de admini si de moderatori ai acestui forum, te invit politicos sa discutam in privat daca, consideri ca ai ceva sa-mi transmiti!
Inca o data, scuze pt off-topic!
Seara buna!
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 20:21

Da - asta voiam sa spun si eu: scuze pentru off-topic si adminii sau moderatorii pot sterge aceasta parte a conversatiei.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 22:42

http://observator.tv/social/studentii-merg-gratuit-trenul-pierdere-cfr-237333.html

Inca se plange CFR-ul de studenti.
Si inca e normal sa se planga...atatia colegi de pe acest forum am semnalat acest lucru ca n-avea cum sa fie o masura buna in tara lucrului bine facut. Nu gratuitatea in sine e ciuma, ci modul in care a fost acordata si decontata (lucru care era de asteptat), pe langa celelalte probleme pe care deja le avea compania (parcul de MR insuficient si nepregatit pentru avalansa de studenti), dar si felul in care guvernul ii seaca permanent de buget.

Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeDum 07 Ian 2018, 22:45

Oricum o dati nr de calatori transportati pe calea ferata a crescut. Un lucru foarte bun tinand cont de gramada de trenuri ce nu au nici macar 50 de calatori. Acum 2 minute am citit chiar aici pe forum parca de linia 418 ca ar fi avut in medie 2 calatori/tren/zi.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitimeLun 08 Ian 2018, 00:55

AeroX a scris:
http://observator.tv/social/studentii-merg-gratuit-trenul-pierdere-cfr-237333.html

Inca se plange CFR-ul de studenti.
Si inca e normal sa se planga...atatia colegi de pe acest forum am semnalat acest lucru ca n-avea cum sa fie o masura buna in tara lucrului bine facut. Nu gratuitatea in sine e ciuma, ci modul in care a fost acordata si decontata (lucru care era de asteptat), pe langa celelalte probleme pe care deja le avea compania (parcul de MR insuficient si nepregatit pentru avalansa de studenti), dar si felul in care guvernul ii seaca permanent de buget.

S-au plătit cu întârziere pentru că plata s-a transferat către o nouă instituţie - ARF. Probabil ăia nu stau până la 10 noaptea între 20 şi 25 ale lunii, ca să verifice hârtiile şi să trimită deschiderile de finanţare la MFP.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 30 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: