|
| Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 | |
|
+68Theo A. Norbi lifetec saint Caspar LanceR bubu riciu Vice30 billy752-istu CristyanC alliens laur 133 marius_catalin84 traian delly Cris_Cr alinx3330 bibicu13 mariuscfrbucuresti theblackstigx ECata marius664 alex.alexus.tm adytm Jhonyla Katalin4653 Maddox Saruman teoiasi florin94 ALEXCFR DUAL TVlad Ikarus99 cristy79 j o a n t a Vitosa neluadi didinul AndiCFR dan tm cristi CFR razvan - trenuri ets2oltromânia bobi alex.barac.5 laurentzu ciprian71 kristi kkk alex1987 92Dragos Katalyn Nesebar Adrian78 @ndrey Simo1971 IonutCFR2009 MariusM cristi ar Dr2005 Mario Chimie AeroX mielutu zburator Adirmvl cardinal cfr500 Andrey_tm 72 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 14:19 | |
| - bobi a scris:
- nu cred ca Barladul este un oras important
Barladul are populatie putin mai mare ca Vasluiul. Pe trenurile Bucuresti Iasi scrie Tecuci. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 14:50 | |
| Pentru trenul de Belgrad singura opțiune viabilă ar fi ca după Beograd Dunav să continue spre Beograd Donji Grad, și de-acolo spre Beograd Centar (actuala gară Beograd Centar). De pe podul Pancevo nu se poate continua spre Beograd Centar Prokop (viitoarea gară Beograd Centar) pentru că ai trenurile BeoVoz care circulă foarte des și sunt cadențate, nu le poți strica tu cadența cu internaționalul. Între Beograd Centar Prokop și Beograd Centar NU există legătură feroviară și nici nu poate fi construită una din cauza amplasamentului la fel cum nu există nici dinspre Dunav spre Centar - singura opțiune ar fi ca trenul să oprească undeva după Centar și să îl dea cu spatele ca la activitatea de manevră - evident e o propunere aberantă.
De pe linia asta, trenul poate fi îndreptat spre Novi Beograd de unde există legături BeoVoz spre Beograd Centar Prokop, Vukov sau Parc Karadordev. În schimb, Novi Beograd e cam izolată și cam la mama dracului.
Singura opțiune decentă e să-l tragi la Dunav, dar nu știu dacă mai au acolo posibilitatea de igienizare a garniturii. |
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3516 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 14:54 | |
| - Katalyn a scris:
- Fiecare cu ce il doare, toata lumea e experta la propuneri dar nu tine cont de ce e mai important si initial, compunerea trenurilor. Bagati zeci de internationale dar uitati ca CFR Calatori nu are vagoane pentru Internationale, saloanele 21-86 si 21-76 cu 84 locuri nu sunt pentru internationale ci vagoanele 21-90.
Vad ca fiecare cere tren pentru zona unde locuieste si circula dar nu tine cont de trafic, durata de parcurs, orarul facut pentru un grafic bun de circulatie etc...
@92Dragos ce concurenta vezi cu CFR cu RT pentru trenul Iasi-Brasov-Iasi ??? Iti reamintesc ca RT circula doar in week-end nu zilnic si are un automotor de 100 locuri si doar duminica vine de la Iasi cu 2 automotoare ce concurenta vezi tu aici ?? Nu a avut CFR-ul tau mult iubit si drag tren pe ruta asta ?? De ce l-au anulat sti ??
Hai sa ne vedem de treaba si sa gandim un pic inainte de a posta nu cred ca a ajuns CFR Calatori atat de grav sa stea in baza la 100 calatori ( aproximativ 400 calatori intr-un week-end ) concurenta cu RT pe 455 calatori pentru 100 calatori bom
E un topic care tine activitatea ca un vulcan fiecare posteaza, se mai fac niste mesaje in plus, se mai scriu niste pagini bine ar fi fost sa fie cu cap nu asa ce ne ar place noua pentru o calatorie odata pe an sau maxim 2. Ai si tu dreptate. Parca vad ca trenurile vor ramane in mare parte aceleasi, sau si mai rau vor mai fi scoase din ele. De asta nici nu prea am tragere de inima sa incerc un mers mai decent pentru Botosani cam cu acelasi numar de trenuri pentru ca va ramane la fel mersul, iar despre Desiro la Botosani, eventual pentru Iasi, sunt doar vise. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4628 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 15:03 | |
| - cardinal a scris:
- bobi a scris:
Barladul are populatie putin mai mare ca Vasluiul.
Pe trenurile Bucuresti Iasi scrie Tecuci. Ok, ca sa nu mai fii carcotas, iti comunic ca am scris cu majuscule capetele de linie ,plus orasele resedinta de judet!!! |
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3516 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 15:06 | |
| - cardinal a scris:
- bobi a scris:
Barladul are populatie putin mai mare ca Vasluiul.
Pe trenurile Bucuresti Iasi scrie Tecuci. Are dreptate. Barladul e cu cateva sute de locuitori peste Vaslui. Resedinta de judet este la Vaslui, chiar daca sunt doua orase aproape idenitice ca marime. Trenurile Bucuresti-Iasi-Bucuresti sunt trecute via Tecuci. Si fiindca rebruseaza in st. Tecuci si schimba si tractiunea. Inainte vreme acestea se petreceau la Marasesti. Aveau oprirea la Tecuci Nord H, circuland pe racord. Dar si atunci erau inscriptionate prin Tecuci. Ideea era sa nu se produca confuzii cu M500. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4628 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 15:19 | |
| Nu am spus ca nu este mai mare , am facut rectificare si am spus ca am trecut capetele de linie , plus orasele resedinta de judet! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 15:38 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Pentru trenul de Belgrad singura opțiune viabilă ar fi ca după Beograd Dunav să continue spre Beograd Donji Grad, și de-acolo spre Beograd Centar (actuala gară Beograd Centar). De pe podul Pancevo nu se poate continua spre Beograd Centar Prokop (viitoarea gară Beograd Centar) pentru că ai trenurile BeoVoz care circulă foarte des și sunt cadențate, nu le poți strica tu cadența cu internaționalul. Între Beograd Centar Prokop și Beograd Centar NU există legătură feroviară și nici nu poate fi construită una din cauza amplasamentului la fel cum nu există nici dinspre Dunav spre Centar - singura opțiune ar fi ca trenul să oprească undeva după Centar și să îl dea cu spatele ca la activitatea de manevră - evident e o propunere aberantă.
De pe linia asta, trenul poate fi îndreptat spre Novi Beograd de unde există legături BeoVoz spre Beograd Centar Prokop, Vukov sau Parc Karadordev. În schimb, Novi Beograd e cam izolată și cam la mama dracului.
Singura opțiune decentă e să-l tragi la Dunav, dar nu știu dacă mai au acolo posibilitatea de igienizare a garniturii. Ceva nu iti da, nu stiu cum dar nu prea e cum zici. Bun, acum trenurile ce vin de la Vrsac dupa ce trec podul peste Dunare imediat fac dreapta si intra in Beograd Dunav, inainte internationalul nu facea asa ceva, deci dupa ce trecea podul peste Dunare mergea tot inainte dupa care o curba mare la dreapta si trecea prin Beograd Centar care nu era terminata la acea vreme apoi continua la Novi Beograd unde rebrusa, ii schimba locomotiva la capatul celalalt si pleca spre Beograd gara principala. Practic internationalul BUCURESTI traversa raul Sava de 2 ori. http://www.bueker.net/trainspotting/map.php?file=maps/beograd/beograd.gif |
| | | teoiasi
Numarul mesajelor : 84 Reputatie : 3210 Data de inscriere : 05/05/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 15:56 | |
| Propunere de trenuri : Iasi-Bucuresti Nord Gr.A-Sofia-Atena-Salonic Iasi-Cluj Napoca-Budapest Keleti-Viena-Munchen
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 16:05 | |
| Cum poate sti unul din Vest si mai ales dintr-o alta tara ce trenuri au nevoie cei din Est ?? Cum poate sa-si dea unul cu parerea despre ce ar trebui sa circule pe reteaua CFR cand el viseaza doar la trenurile care sa-l avantajeze pe el cand vine si se plimba prin tara de 2-3 ori/an.
Pentru unii CFR Calatori sau reteaua CFR se rezuma strict la un anumit tren international, un alt viitor posibil tren international, cateva sezoniere lungi prinse in curba dintre Eforii, vagoanele de dormit si cuseta precum si 21-90 sau 22-96 ori 20-49.200.
In al doilea rand CFR nu se rezuma doar la internationale si sezoniere, au zeci de trenuri cu material rulant din epoca de piatra sau locomotive care pica pe capete cand ti-e lumea mai draga, CFR Calatori nu inseamna doar Magistrala 800 si trenurile de 150-160 km/h ori internationalul Corona.
Cum ar fi sa propun si eu un tren de aici de la Ploiesti care sa circule pe ruta Budapesta-Viena-Venetia.
Hai sa revenim cu picioarele pe pamant si sa gandim inainte de a posta nu doar de dragul de a posta, cine vrea trenuri personalizate o poate face in calculatorul de acasa sau in anumite jocuri cu trenuri. M-am uitat in urma este incredibil ce poate propune un pasionat trenul x cutare program apoi cand i se spune ca nu se poate se razgandeste si il muta cateva ore mai tarziu si tot asa...
Referitor la propunerile legate de Botosani un prieten spunea : "nici eu nu iubesc moldovenii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le taiem dreptul la transport sa ne batem joc de ei nici de ei nici de altii, toti suntem egali" si nu uitati ca la Botosani sunt 3 autogari una langa alta cu autocare catre multe destinati din tara, este imposibil prin orice mijloace sa mai aduci inapoi calatori la tren cand au renuntat si orientat catre auto.
Despre Barlad este foarte adevarat ca e mai mare decat Vasluil, stiu asta din anul 2002 de cand am lucrat cu niste muncitori din Barlad la apartamentul unui unchi si imi explicau de ce Vasluiul e resedinta desi Barladul e mai mare.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Vin 16 Sept 2016, 16:10, editata de 1 ori |
| | | Saruman V.I.P Member
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 35 Localizare : Bulgaria/Gabrovo Reputatie : 5222 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 16:07 | |
| Hello, I hear that the Russian car from Moscow to Sofia-Varna/ Burgas next year will run not troth Belgrade-Serbia. Russians want the car to run troth Romania, on a route Curtici - Timisoara - Craiova - Golenti - Vidin - Mezdra - Sofia. Because of this train 480/81 will run with new timetable!
I have one question: where I can find the CFR project train timetable 2016-2017? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 16:24 | |
| Nu inteleg de ce le convine sa ocoleasca de ii ia draq din Moscova la Sofia prin Polonia/Cehia/Ungaria cand simplu era prin Kiev/Bucuresti. In prezent exista trenuri Lvov-Moscova, Chisinau-Moscova, Odesa-Moscova, Kiev-Moscova, Kharkow-Moscova, deci din Ucraina exista trenuri spre Rusia, era mult mai simplu pe ruta clasica Moscova-Kiev-Bucuresti-Sofia. Iar daca RZD vine cu vagoanele alea de dormit de lux pe trenul Budapesta-Sofia e minunat, trece si prin Romania RZD cu cele mai luxoase vagoane. |
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3516 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 16:37 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu inteleg de ce le convine sa ocoleasca de ii ia draq din Moscova la Sofia prin Polonia/Cehia/Ungaria cand simplu era prin Kiev/Bucuresti. In prezent exista trenuri Lvov-Moscova, Chisinau-Moscova, Odesa-Moscova, Kiev-Moscova, Kharkow-Moscova, deci din Ucraina exista trenuri spre Rusia, era mult mai simplu pe ruta clasica Moscova-Kiev-Bucuresti-Sofia.
Iar daca RZD vine cu vagoanele alea de dormit de lux pe trenul Budapesta-Sofia e minunat, trece si prin Romania RZD cu cele mai luxoase vagoane. Nu stiu nici eu logica celor de la RZD. Se pare ca toate trenurile internationale cu tranzit prin Ucraina (cu exceptia celor spre Chisinau) au fost rutate ca sa ocoleasca spatiul ucrainean. Acum doua luni in Budapest Keleti era sosit Moscova-Budapesta-Belgrad, ajuns prin Polonia-Cehia-Slovacia. Ruta lui a devenit Minsk-Varsovia-Bohumin-Breclav-Bratislava. Ruta cu mult mai scurta Kiev-Lvov-Chop a devenit istorie deja. Singura cauza pentru un astfel de ocol major poate fi doar situatia politica. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 18:01 | |
| NU cred ca mai circula trenuri intre Ucraina si Rusia din cauza conflictului (si nu vor circula).
Pentru Romania va fi foarte bine sa avem acest tren via Craiova, poate si cu vagon spre Bucuresti la si de la Moscova. Rusii cred ca vor sa scape de emigrantii care se urca in aceste trenuri. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 18:22 | |
| - Saruman a scris:
- Hello, I hear that the Russian car from Moscow to Sofia-Varna/ Burgas next year will run not troth Belgrade-Serbia. Russians want the car to run troth Romania, on a route Curtici - Timisoara - Craiova - Golenti - Vidin - Mezdra - Sofia. Because of this train 480/81 will run with new timetable!
I have one question: where I can find the CFR project train timetable 2016-2017? Hey there ! In this moment we aren´t sure about the new timetable. This topic is for recommendation. Usually, for next year we get the IR and international "livrets" in november. We´ve to see the connections from Budapest K because IR73-2 starts at 7.10 which means that it is imposibile to get some cars, the first train from Praga arrives at 8.50. An other solution could be IR 79 (Bp Keleti 15.10) it has cars for IR1696 to Bukarest, maybe they change and put the cars of Sofia on this train. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 Vin 16 Sept 2016, 18:50 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- NU cred ca mai circula trenuri intre Ucraina si Rusia din cauza conflictului (si nu vor circula).
Pentru Romania va fi foarte bine sa avem acest tren via Craiova, poate si cu vagon spre Bucuresti la si de la Moscova. Rusii cred ca vor sa scape de emigrantii care se urca in aceste trenuri. Tu chiar faci pe prostul ?? Nu vi cu nimic nou niciodata ci doar cu statistici si situati prezentate aiurea. Tu nu vezi ce a scris Karpaty mai sus ori iti bati joc de nervii nostri? ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 | |
| |
| | | | Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |