|
| M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
|
+134cardinal Vale_ntin AeroX Sabik bobi Capsuneanu alliens saint aris86 Theo A. florin94 laurentzu neluadi Andrei Cts Theijs deconectat spiderpc Katalyn Semafor buldozer2 mariushal marius664 lifetec Luca tgv nokia2010 dan tm mielutu zburator 92Dragos MRBFCRB stefan_br Razvan Tudor Adirmvl ionutsever spsdc7 florin29sv membru dezactivat , ALEXCFR Cont.dezactivat calin941-2 stefanb.steff @ndrey DanyCfrPascani Norbi Simply18 baiazid boldalexandru KOSTYK chatnoir401 NicuS liviulav33 DUAL sorin riciu kristi kkk AlexandruC kasapis2007 Luna Katalin4653 Rarau popovici Kriszti219 Andrey_tm Balto bostanescu gigel user dezactivat... basa manuela iuli.hard razvan - trenuri cfr500 AlexD nenuandrei electrica912 Vitosa AndiCFR halmarius alinx3330 Dr2005 DAS 2011 Adrian78 George33 MariusM TVlad falex didinul alexmorph3us sorinucu redeme Mihay iDorin adycfrbucuresti DPS cont dezactivat . alexandruh ravers75 IonutChircu VeV danny96 ATM ldh80 Cobra cristi CFR yo8scr mureseanu_976 jionutz ionutz85 Marius Iulian Bogdan-CFR mihaiuc catalinu' didi cont inactiv mi.tudor Axwell21 srazvi biokosmy cata Codrut1985 gica38 bogdan srl Costin.H mishu88 Nesebar cortexedge IonutCFR2009 membru inactiv marius_catalin84 lovekomotive Vlad marius_m Ionutz Lde 2100 mardaryroby myster2008 138 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
yo8scr
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 32 Localizare : CAMPULUNG MOLDOVENESC Reputatie : 5310 Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Joi 04 Noi 2010, 22:03 | |
| ma bucur foarte mult sa aud asta. sa speram ca va face si linia pe cacica |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 09 Noi 2010, 18:00 | |
| Din 12 Nov. se deschide circulatia intre Suceava si Dornesti cu trenuri spre Putna in numar de 4 dus intors si un tren Suceava-Radauti-Suceava . |
| | | mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6217 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 09 Noi 2010, 19:22 | |
| Daca ar pune in circulatie un automotor pe distanta Suceava - Radauti, s-ar scurta mult timpii de mers, in plus nu s-ar mai sta in Dornesti 15 minute pentru schimbarea locomotivei, ci doar 5 minute. Astfel, mai multa lume ar merge cu trenul, in detrimentul transportului auto. Cine stie ce va mai fi... |
| | | Bogdan-CFR
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 29 Localizare : Suceava Reputatie : 5467 Data de inscriere : 27/03/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 09 Noi 2010, 22:27 | |
| - mardaryroby a scris:
- Daca ar pune in circulatie un automotor pe distanta Suceava - Radauti, s-ar scurta mult timpii de mers, in plus nu s-ar mai sta in Dornesti 15 minute pentru schimbarea locomotivei, ci doar 5 minute. Astfel, mai multa lume ar merge cu trenul, in detrimentul transportului auto. Cine stie ce va mai fi...
Se aude si de Regiotrans, nimic oficial... |
| | | ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5901 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 09 Noi 2010, 22:39 | |
| - Bogdan-CFR a scris:
- mardaryroby a scris:
- Daca ar pune in circulatie un automotor pe distanta Suceava - Radauti, s-ar scurta mult timpii de mers, in plus nu s-ar mai sta in Dornesti 15 minute pentru schimbarea locomotivei, ci doar 5 minute. Astfel, mai multa lume ar merge cu trenul, in detrimentul transportului auto. Cine stie ce va mai fi...
Se aude si de Regiotrans, nimic oficial... Ce se aude...?? eu sper sa nu vina idiotii aia de la FeroTrans CFI. firma care a inchiriat: darmanesti cacica ,dornesti putna inainte de inundatii... decat cu nenorocitii aia mai bine cu cfr calatori... din rame electrice clasa 58 au bagat rebooturile cfr ului by the way R382/383 va circula din noua pe la suceava...???? si va avea grupa de suceava cu cele 3 vagoane romanesti??? pff era super acel tren....sper ca cfr..sa l reintroduca |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mier 10 Noi 2010, 01:45 | |
| COMUNICAT DE PRESĂ 09.11.2010 Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că miercuri 10.11.2010 va avea loc recepţia finală în urma finalizării lucrărilor de reparaţii la terasamentul căii ferate între staţiile Suceava - Dorneşti, secţie afectată de inundaţii în luna iunie a.c., iar de joi 11.11.2010 circulaţia feroviară, pe secţia Iaşi - Suceava - Dorneşti – Putna, se va relua în condiţii normale de trafic. Primul tren care va parcurge această distanţă este P 5601 care, începând de joi, 11.11.2010,va circula pe relaţia Putna - Iaşi, cu plecare din staţia Suceava Nord la ora 8.42. Contractul pentru lucrările de reparaţii la terasament a fost atribuit, în urma licitaţiei publice, consorţiului de firme SC Arcada Company SA Galaţi (32%), SC Swietelsky Constructii Feroviare (30%), Compania Construcţii Feroviare SA Câmpulung Moldovenesc (30%) şi SC ISPCF SA (8%), valoarea totală a lucrărilor fiind de 8.771.915 lei, fără TVA, finanţare asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Şef birou Oana Brânzan _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Bogdan-CFR
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 29 Localizare : Suceava Reputatie : 5467 Data de inscriere : 27/03/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mier 10 Noi 2010, 10:31 | |
| - ionutz85 a scris:
- Bogdan-CFR a scris:
- mardaryroby a scris:
Se aude si de Regiotrans, nimic oficial... Ce se aude...?? eu sper sa nu vina idiotii aia de la FeroTrans CFI. firma care a inchiriat: darmanesti cacica ,dornesti putna inainte de inundatii... decat cu nenorocitii aia mai bine cu cfr calatori... din rame electrice clasa 58 au bagat rebooturile cfr ului
by the way R382/383 va circula din noua pe la suceava...???? si va avea grupa de suceava cu cele 3 vagoane romanesti??? pff era super acel tren....sper ca cfr..sa l reintroduca Pai 383/382 va reveni 100% pe la Suceava. Iti dai seama cata cheltuiala pe capul rusilor sa faca ocolul prin Moldova. De Regiotrans cum ziceam nimic oficial...doar ca vor sa preia sa sectia pana la Dornesti. Asa am auzit. Dar in niciun caz Ferotrans TFI |
| | | Cobra
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5441 Data de inscriere : 28/09/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 14 Noi 2010, 21:39 | |
| |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 15 Noi 2010, 05:51 | |
| Sambata trcand pe M500, am coborat la Valea Seaca, Km 591, si am luat-o la pas pe calea ferata sa vad ce se mai intampla prin zona restrictionata din cauza inundatiilor din lunile iunie si iulie, km 589+8/lm 590+6. Am ramas placut surprins, intr-un fel, vazand ca restrictia a disparut in sfarsit, privind mai atent am inceput sa observ, clemele de prindere a cuponului de cale pe traverse sunt majoritatea ruginite si unele chiar retezate, chiar ma gandeam ca intr-o buna zi va face pana vreun tren pe acolo.... Si prin traversele de beton si-au facut aparitia subtile fisuri longitudinale care sa speram ca nu vor deriva in fisuri mari desi mi-e greu sa cred avand in vedere ca s-a dat verde la viteza stabilita. Constatarile de mai sus le-am observat pe linia 1 in sensul de mers: Bacau- Adjud. Revin spre seara cu poze,sa vad cum am timp ca azi am mai multe treburi de rezolvat.
Stima! |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 15 Noi 2010, 09:29 | |
| Linia 1 Bacau - Adjud este limitata la 70 km/h, pe celalalt fir se poate circula cu pana la 120 km/h. Sa vezi ce rau arata linia dupa Marasesti, sau pe tronsonul Buzau - Ploiesti Sud... ma intreb oare cand se vor apuca de moderninzarea acestei magistrale care face parte din coridorul X european. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mier 05 Ian 2011, 11:41 | |
| |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: M500 Dum 09 Ian 2011, 17:32 | |
| O intrebare: cand s-a electrificat M500 pana la Suceava Nord (sfarsitul anilor 70') si apoi pana la Darmanesti, de ce nu s-a mai continuat cu electrificarea (si eventual cu dublarea) si echipare cu BLA dincolo de Darmanesti, pana la Vadu Siretului? Mai era necesara electrificarea a cca 41 km de linie (Darmanesti-Vadu Siretului), echiparea cu BLA si echiparea cu instalatii CED a 3 statii: Milisauti, Dornesti si Vicsani (la Vadu Siretului presupun ca ucrainenii au instalatii CED), si in felul asta nu se mai pierdea timpul cu schimbarea locomotivei in Suceava Nord! Intre Suceava- Suceava Nord linia este dubla? |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 09 Ian 2011, 17:48 | |
| - ldh80 a scris:
- O intrebare: cand s-a electrificat M500 pana la Suceava Nord (sfarsitul anilor 70') si apoi pana la Darmanesti, de ce nu s-a mai continuat cu electrificarea (si eventual cu dublarea) si echipare cu BLA dincolo de Darmanesti, pana la Vadu Siretului? Mai era necesara electrificarea a cca 41 km de linie (Darmanesti-Vadu Siretului), echiparea cu BLA si echiparea cu instalatii CED a 3 statii: Milisauti, Dornesti si Vicsani (la Vadu Siretului presupun ca ucrainenii au instalatii CED), si in felul asta nu se mai pierdea timpul cu schimbarea locomotivei in Suceava Nord!
Intre Suceava- Suceava Nord linia este dubla? Electrificarea a avut loc in mai multe etape: Adjud - Bacau - 05.1980 Bacau - Roman - 12.1980 Roman - Pascani - 06.1981 Pascani - Suceava - 07.1982 Suceava Nord - Darmanesti (- Cacica - Gura Humorului) - 11.1994 Intre 1982 si 1994 s-au electrificat liniile Suceava - Ilva Mica si Pascani - Iasi Era in plan continuarea pana la granita dar dupa cum stiti dupa revolutie nu s-a mai facut nimic. Ma mir ca au terminat liniile 502 si 513 Intre Suceava si Suceava Nord este linie dubla |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Ian 2011, 00:48 | |
| Planul de bataie era sa o electrifice, intr-adevar, la o data ulterioara (mi se pare o decizie intr-un final corecta -majoritatea traficului totusi se oprea la Suceava, sau pleca inspre Ilva, deci electrificarea pana la Dornesti nu era o urgenta majora - mai ales ca din Dornesti deservea sectii de linie infundate). Dupa care a venit 1989 si pa electrificare. De dublare ..nu stiu prea multe...e totusi mai simplu sa electrifici o linie decat sa o dublezi. Asupra mesajului anterior, sigur a durat pana in 1994 terminarea electrificarii Pascani-Iasi? aveam impresia ca era electrificat complet inainte de 89). |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Ian 2011, 17:09 | |
| - ATM a scris:
- Planul de bataie era sa o electrifice, intr-adevar, la o data ulterioara (mi se pare o decizie intr-un final corecta -majoritatea traficului totusi se oprea la Suceava, sau pleca inspre Ilva, deci electrificarea pana la Dornesti nu era o urgenta majora - mai ales ca din Dornesti deservea sectii de linie infundate). Dupa care a venit 1989 si pa electrificare. De dublare ..nu stiu prea multe...e totusi mai simplu sa electrifici o linie decat sa o dublezi.
Asupra mesajului anterior, sigur a durat pana in 1994 terminarea electrificarii Pascani-Iasi? aveam impresia ca era electrificat complet inainte de 89). Cand am zis 1994 m-am referit la toate (502, 513 si 606) Linia electrificata Pascani - Iasi a fost data in folosinta pe 10.02.1988. Suceava - Ilva Mica s-a terminat pe 24.09.1993 iar Suceava Nord - Cacica - Gura Humorului un an mai tarziu |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
| |
| | | | M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |