Numarul mesajelor : 185 Varsta : 32 Localizare : Targoviste Reputatie : 5503 Data de inscriere : 10/05/2010
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Mai 2010, 16:27
Asta iarna, in Decembrie mai precis pe 23, cred, trenul R751 Bucuresti Nord-Suceava a avut intarzieri de 20 min din cauza zapezii, dar pe parcurs a recuperat, pe undeva pana in Adjud mergea si cu 130 km/h, oricum stiu ca a mers mai repede de cat trebuia, chiar a ajuns mai devreme, a recuperat intarzierea pe parcurs, ba chiar a ajuns in Pascani cu 5 min mai devreme
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Mai 2010, 17:12
Depinde mult si de mecanic....eu am facut intre Adjud si Bacau 32 de minute odata...si in mers face vreo 42-45...
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Mai 2010, 21:20
Pe M 500 se recupereaza usor intarzierea ,e linia destul de buna ,mai ales intre Suceava si Adjud.Duminica R652 Suceava-Bucuresti a avut la sosire in Dolhasca 20 min intarziere si la focsani avea deja avans de 2 minute fata de mersul. Sunt si linii care intarzierea odata facuta e greu de recuperat.Un exemplu clar e M 300 unde majoritatea trenurilor au intarziere la sosire in Brasov,rapidul 347 e campion absolut.
Axwell21
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 32 Localizare : Targoviste Reputatie : 5503 Data de inscriere : 10/05/2010
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 10 Mai 2010, 22:21
nu stiu km de a mers asa bine acum, cand am venit eu acasa, pe 14 aprilie, R652 Suceava-Bucuresti Nord a ajuns in Ploiesti cu o intarziere de peste 20-30 min, mergea prin niste portiuni din Bacau, Adjud,Marasesti,Focsani cu 5-10 km/h uneori se oprea, ba chiar pe pod undeva prin Bacau spre Adjud abea se deplasa... m-a enervat rau pe cand R751 merge ca uns, nu scade mai jos de 80 km/h sunt sigur
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5665 Data de inscriere : 19/11/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Vin 14 Mai 2010, 11:43
Revin cu un cabview de pe plaiurile mioritice bucovinene,locuri foarte dragi mie si pline de amintiri frumoase.
Prima parte din bucata Vama-Frasin:
Enjoy!
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Vin 28 Mai 2010, 16:49
se pare ca astazi 28 mai 2010, magistrala 500 intre Halta Faraoani si gara Valea Seaca a fost inundata pe o portiune nu stiu sigur cat de mare,insa din datele primite reiese faptul ca acest incident a blocat circulatia trenurilor pe acest tronson,un tren fiind nevoit sa faca cale intoarsa in halta Faraoani neavand posibilitatea de a traversa portiunea inundata.Datele le-am primit prin telefon acum 10 minute.
Ultima editare efectuata de catre edward_w92 in Lun 31 Mai 2010, 12:39, editata de 1 ori
mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 07:01
edward_w92 a scris:
se pare ca astazi 28 mai 2010, magistrala 500 in tre Halta Faraoani si gara Valea Seaca a fost inundata pe o portiune nu stiu sigur cat de mare,insa din datele primite reiese faptul ca acest incident a blocat circulatia trenurilor pe acest tronson,un tren fiind nevoit sa faca cale intoarsa in halta Faraoani neavand posibilitatea de a traversa portiunea inundata.Datele le-am primit prin telefon acum 10 minute.
Dreptate ai, edward_w92! Iată câteva cadre:
didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 12:32
Care au fost cauzele de s-au produs aceste inundatii nemaintilnite in acea zona? Podul de la putna seaca a fost avariat?
cont inactiv
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 12:38
eu nu am fost inca la fata locului sa vad,dar ultima data cand am trecut pe acolo podurile nu aratau bine,nu erau curatate desi pe acolo curge apa doar cand ploua,lucru ce avantajeaza curatarea podurilor dupa ploi,dar personalul de la infrastructura nu se ocupa,si nu afirm doar de dragul de a afirma.voi aduce poze imediat ce ajung la fata locului.si chiar filmarea unui prieten care tocmai a surprins momentul inundarii.toate cele bune si multumesc pentru poze mishu88.chiar asteptam sa vad unele secvente.
cata
Numarul mesajelor : 282 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5765 Data de inscriere : 01/02/2010
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 17:56
Podetele (ca de aici a plecat inundatia, nu de la poduri) sunt intretinute nici mai bine, nici mai rau ca in alte parti. In jurul liniei este o puternica zona agricola, si multe din resturile vegetale (crengi) dar si ambalaje care sunt aruncate in aceste albii de paraie care sunt mai tot timpul secate. Ploaia de saptamana trecuta insa a fost una extrem de puternica, cantitatea de apa foarte mare, apa a dus cu ea toate aceste crengi si gunoaie, pana la podete, unde se produce ceea ce se numeste colmatare. Firul apei se blocheaza, apa nu mai are pe unde sa treaca, nivelul creste si ajunge sa spele terasamentul.
Din pacate edward_w92, mai trebuie sa vedem si nepasarea oamenilor care nu au legatura cu calea ferata, care obtureaza aceste canale agricole cu gunoaie. Aceste canale nu sunt in grija infrastructurii CFR. Cazul Putna Seaca, podul rutier Buzau, toate aceste cazuri de afuiere de pila pod care se datoreaza escavarii pietrei pe rau, escavare care nu o face CFR-ul, si care daca nu e facuta cu cap, duce la slabirea pilele de pod si, foarte grav, caderea tablierelor in albie.
Si poate mai trebuie sa ne gandim ca nu poate nimeni controla o rupere de nori, ca cea de saptamana trecuta din Vrancea....
cont inactiv
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 18:13
cata a scris:
Podetele (ca de aici a plecat inundatia, nu de la poduri) sunt intretinute nici mai bine, nici mai rau ca in alte parti. In jurul liniei este o puternica zona agricola, si multe din resturile vegetale (crengi) dar si ambalaje care sunt aruncate in aceste albii de paraie care sunt mai tot timpul secate. Ploaia de saptamana trecuta insa a fost una extrem de puternica, cantitatea de apa foarte mare, apa a dus cu ea toate aceste crengi si gunoaie, pana la podete, unde se produce ceea ce se numeste colmatare. Firul apei se blocheaza, apa nu mai are pe unde sa treaca, nivelul creste si ajunge sa spele terasamentul.
Din pacate edward_w92, mai trebuie sa vedem si nepasarea oamenilor care nu au legatura cu calea ferata, care obtureaza aceste canale agricole cu gunoaie. Aceste canale nu sunt in grija infrastructurii CFR. Cazul Putna Seaca, podul rutier Buzau, toate aceste cazuri de afuiere de pila pod care se datoreaza escavarii pietrei pe rau, escavare care nu o face CFR-ul, si care daca nu e facuta cu cap, duce la slabirea pilele de pod si, foarte grav, caderea tablierelor in albie.
Si poate mai trebuie sa ne gandim ca nu poate nimeni controla o rupere de nori, ca cea de saptamana trecuta din Vrancea....
da e adevarat si despre oameni ce spui,si despre ruperea de nori ce nu poate fi controlata,inteleg,dar acolo pe 200m de cale ferata sunt 2 podete,e adevarat,am facut o greseala cand am spus poduri,eu la sfarsitul lunii aprilie am trecut pe acolo si am vazut ca colmatarea podetelor nu era cu deseuri ci cu nisip in amestec cu mal,ceea ce nu are de a face cu deseuri lasate de oameni,e adevarat ca in mare parte se aduna acolo si gunoaie cand ploua,dar la curenti de apa alea ar trebui sa treaca,cateva zeci de pungi si cateva zeci de bidoane,ca totusi nu trec toate odata.insa,voi trece curand pe acolo si voi face poze podetelor sa vedem in ce stare arata dupa curatare,desi imi e teama ca au ramas la fel ca inainte,ba chiar mai rau,e adevarat ce spui de crengile care le lasa oamenii pe albii si camp,asta e educatia proasta pe care au primit-o,normal ar trebui sa fie locuri amenajate pentru asa ceva sau oamenii sa faca frumos sa mai ramana 30-60 de minute pe camp si sa transforme acele crengi si ce mai curata sa le arda.aici nu are CFR-ul vreo vina,eu afirmam ca podetele nu sunt curatate in interiorul lor si aici tot continui sa cred ca e raspunderea CFR-ului.totusi vom trai si vom vedea,eu merg in urmatoarele 2-3 saptamani in acea zona cu niste treburi marunte si pe acolo imi este drumul.voi veni cu poze cu starea podetelor atunci.
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 18:50
Poate au de gand sa refaca acea portiune,ar fi mare pacat sa se introduca restrictie si in acea zona,pe un tronson care se circula inca cu viteze mari.
cata
Numarul mesajelor : 282 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5765 Data de inscriere : 01/02/2010
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 31 Mai 2010, 19:41
edward_w92
daca te uiti in pozele de mai sus vei vedea ca apa a adus cu ea crengi uscate si multe pet-uri.... Ma rog, nu vreau nicicum sa nasc o polemica. Imi dorect numai sa atrag atentia ca anumite probleme nu sunt controlate de CFR si ca nu ne putem juca niciodata cu natura. Trebuie sa aceptam ca uneori, anumite lucruri se intampla, si nu sunt "din vina autoritatilor" cum ar zice super-ziaristii din Romania.
cont inactiv
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Sam 26 Iun 2010, 20:08
pe M500 aceeasi poveste care s-a intamplat la sfarsitul lunii mai s-a intamplat astazi pe 26 iunie 2010 dupa aproape o luna.acum nu stim ce restrictie pe ce distanta se va impune,dar pana acum restrictia era de 30km/h intre km 289+6 si km 290+3. din surse neoficiale am aflat ca iar s-au produs inundatii in aceeasi zona a caii ferate,insa eu nu am ajuns astazi dar ajung maine in locul cu pricina. tot din surse neoficiale la orele 4 ale pranzului am fost anuntat ca circulatia feroviara se reluase in acel punct feroviar.voi aduce poze imediat ce ma voi reintoarce din bacau,poze facute dupa prima inundatie,si poze care le voi face maine.
mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 06 Iul 2010, 10:17
Sperăm că pentru o perioadă limitată, trenurile spre Suceava dinspre Bucureşti ocolesc pe ruta Buzău - Făurei - Tecuci - Mărăşeşti.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani
M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani