| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 02 Aug 2017, 23:02 | |
| Sa stie clar ce tren e utilizat si cat nu asa harababura se urca fiecare unde vrea cum vrea de capul lui ca pe camp. Sa se mearga cu trenul la care e luat biletul si atat, ce atata debandada, ordine si disciplina! |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 02 Aug 2017, 23:57 | |
| Ai venit tu sa faci ordine si disciplina la CFR Calatori!
mai degraba cred ca pe aici incerci tu ceva ca e forum.
Daca imi luam bilet Bucuresti Nord-Divertiland dus -intors nu inseamna ca foloseam un tren? conductorul imi perfora biletul si nu il mai foloseam alta data.Era un serviciu platit corect.
Ce mai conta cu ce tren ma intorc? erau prea multe bilete dus intors si nu stia CFRC unde sa suplimenteze vagoanele?
asta o mai fi acuma ordine si disciplina, vezi ca mi-am luat bilet dus intors si am mers in 31-07 la Virset dar biletul era valabil pina azi 02-08.Cu putina imaginatie puteam sa nu am scrisa data de intors pe verso si atunci ce ar fi fost? inselaciune din partea CFR Calatori? daca cineva care a luat bilet pe o perioada mai lunga se bazeaza sa se intoarca miine ca nu se pricepe la ,,disciplina CFR"?
mai ai pina sa faci tu ordine si disciplina la CFR Calatori.
vezi ca a scris Katalyn de un tren expediat mai repede, si am mai scris si eu cindva pe forum despre asa un caz , ba chiar cu pasageri ramasi la peron.
Cind supracontrolul spune unui pasager cu abonament ca poate sa ia si alt mijloc de transport trenul nu e obligatoriu.
Disciplina nu incepe cu biletele dus intors.
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 06:46 | |
| Îți dai seama ca vine sfârșitul lumii și CFR nu știe câți călători a avut aseară în 3010 ? A avut 2 etajate fu maxim 200 călători, contează în vreun fel ca au fost 198 sau 202 ?
Pe viitor o sa fac cum a spus nașul iau la ultimul tren dar pot sa vin cu oricare sau nu mai iau dus-întors si iau separat dus iar la întoarcere din halta o sa îmi dea nasul la tarif de casa, dar dacă ma urc din stați gen Sinaia sau Bușteni unde duminica e coada, pe mine nu ma taxează la tarif în tren o sa îmi dea de la Poiana Țapului dar câți vor vor fi taxați la preț în tren ?
S-a găsit CFR-ul sa tina evidenta la cati călători transportă cu Personalul 😂😂 |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 11:52 | |
| - Katalyn a scris:
- .
Hai sa îți mai zic vreo 2, tu ști ca ieri am asistat la ceva ce nu credeam ca o sa vad vreodată??
IR 1921 are plecarea din Medgidia la 05:16 ști la cat a plecat ieri?? 05:13 !!! Atât arătau cele 4 telefoane scumpe, atât arata și ceasul din gara dar nu am mai postat pe FB ca sa fac rău la nimeni. Îmi venea sa ma duc sa ma iau de IDM dar aveam de stat în Medgidia aproximativ 75 minute și nu aveam chef sa ma legitimeze miliția.
1921 are plecarea din Medgidia la 5:12.Bine ca n-ai postat sau sa te iei de IDM... |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 12:29 | |
| Pe tabela din stația Medgidia arata 05:14-05:16. Dacă vrei neapărat sa îți aduc probe îți dau un număr de cont și ți jumate la bilet. Nu e vina mea ca am coborât acolo iar ceasul era 05:13 și trenul plecase iar pe tabelă arăta că are plecarea la 05:16. |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6555 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 12:44 | |
| 582.6 MEDGIDIA 1 7 05.15 1 05.16
asta am gasit in livret la IR 1921
IR 1921-2 SNTFC-CFR-CALATORI Sibiu 18:34 13 05:11 05:12 Mangalia 07:44 2 S
infofer statia Medgidia
Nume 05:11 1 05:12 Clasa1Clasa2Biciclete
cfrcalatori.ro |
|
| |
alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4527 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 13:40 | |
| Si pe Trenul Meu din infofer.ro e tot la 05:12:
Km Statia Sosire Oprire Plecare Real/Estimat Intarz. Obs 583 Medgidia 05:24 1 05:25 Real 13 |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 13:55 | |
| - Katalyn a scris:
- Pe tabela din stația Medgidia arata 05:14-05:16. Dacă vrei neapărat sa îți aduc probe îți dau un număr de cont și ți jumate la bilet. Nu e vina mea ca am coborât acolo iar ceasul era 05:13 și trenul plecase iar pe tabelă arăta că are plecarea la 05:16.
Mersul trenurilor se mai schimba.Greseala celor de la CFR este ca n-au actualizat tabela de acolo.Cert este ca daca te uiti pe toate siturile care prezinta mersul trenului oficial gasesti ca pleaca la 05:12.A plecat la 05:16 pana in momentul cand sezonierul de Iasi a fost prelungit la Mangalia iar timpii de mers ai lui 1921 au fost modificati astfel incat sa ajunga cu 9 minute mai devreme... |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 14:04 | |
| Trebuia sa ii fi făcut o poza. Pasionatul cu care eram la fel a observat și el chestia cu 05:16 de pe tabelă. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 20:34 | |
| Eu am făcut altă schemă. Am vrut bilet București - Simeria la 1621 vineri pe 28 iulie, hat, nema locuri. Zic, ok, bun, asta e, m-am trezit târziu și am uitat de Artmania. Mă duc acasă, intru pe cfrcalatori.ro, și văd că de la Brașov la Simeria sunt locuri berechet... fuga înapoi la gară, cer loc Brașov - Simeria, răspund la tirul de întrebări de tipul *de ce vrei acolo, cu ce mergi acolo, de ce nu iei direct, nu pot să dau decât dacă ai bilet la altceva până acolo* etc., dar până la urmă am primit biletul, inclusiv cu legătura la 2024 de la Simeria la Subcetate. Până la Brașov am mers cu Hyperion ocupat 110%. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 03 Aug 2017, 22:45 | |
| Eu mai am un lucru negativ despre CFR Călători dar știți ca am tot repetat ca eu nu fac rău unui șef de tren pe care sistemul asta defect de la CFR nu-l ajută deloc. Din birourile de la MT și CFR totul e numai miere în realitate se merge cu nasul fără nicio jenă.
Dacă o fi sa postez vreodată pățania nu voi specifica nr trenului, ruta și data o sa dau alt exemplu ca și aici dar mai ales pe FB sunt multe săgeți care n-au ce face. Mai ma întreba în seara asta unul pe FB cu ce tren ma întorc de la mare, e curios doar pentru ca altcineva e interesat dacă eu merg cu nașul sau nu. Sau dacă merg cu bilet sa fie totul OK ca apoi postez neregulile pe FB cu tot cu poze.
Evident ca l-am dus pe piste false și i-am spus ca sunt în 1953 în loc de 1924. Sper sa nu crape și sa prind legătura 1755. |
|
| |
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Vin 04 Aug 2017, 01:23 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Sa stie clar ce tren e utilizat si cat nu asa harababura se urca fiecare unde vrea cum vrea de capul lui ca pe camp. Sa se mearga cu trenul la care e luat biletul si atat, ce atata debandada, ordine si disciplina!
Daca vor sa urmareasca gradul de utilizare pt fiecare tren in parte, se poate si altfel treaba asta. De exemplu biletul de intors sa fie deschis cum era si pana acum si in momentul in care te hotarasti cu ce tren mergi, te duci la casierie si iti schimba ``biletul deschis`` cu unul ``nominal``. Auzi cica ordine si disciplina ... In Italia, la trenurile Regio cand cumperi bilet nu e specificat pentru care tren e (doar rang-ul si ruta). Pur si simplu inainte sa urci in tren, validezi biletul la unul dintre validatoarele de pe peron sau din gara si din acel moment biletul e valabil 2-3-4 ore, in fuctie de distanta. Mie cel putin, mi se pare mult mai ok asa. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Vin 04 Aug 2017, 05:02 | |
| Noi nu suntem in Italia sau alte tari sa avem bani de aruncat si pe validatoare de bilete, cumperi bilet la trenul x si cu ala mergi. Punct. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Vin 04 Aug 2017, 13:26 | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- Kapпaтй a scris:
- Sa stie clar ce tren e utilizat si cat nu asa harababura se urca fiecare unde vrea cum vrea de capul lui ca pe camp. Sa se mearga cu trenul la care e luat biletul si atat, ce atata debandada, ordine si disciplina!
Daca vor sa urmareasca gradul de utilizare pt fiecare tren in parte, se poate si altfel treaba asta. De exemplu biletul de intors sa fie deschis cum era si pana acum si in momentul in care te hotarasti cu ce tren mergi, te duci la casierie si iti schimba ``biletul deschis`` cu unul ``nominal``.
Auzi cica ordine si disciplina ... In Italia, la trenurile Regio cand cumperi bilet nu e specificat pentru care tren e (doar rang-ul si ruta). Pur si simplu inainte sa urci in tren, validezi biletul la unul dintre validatoarele de pe peron sau din gara si din acel moment biletul e valabil 2-3-4 ore, in fuctie de distanta. Mie cel putin, mi se pare mult mai ok asa. În Muntenegru pentru toate trenurile Regio (PT la ei) iei bilet pe ruta aia. Apoi, șeful de tren / controlorul vine, și cu un pix îți notează pe bilet nr trenului, și atât. Biletele pot fi folosite o singură dată la un tren pe distanța aia indiferent de ora achiziției. Pentru trenurile IR/IC (B la ei) ți se dă bilet cu loc rezervat, costă 2 euro rezervarea. |
|
| |
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Vin 04 Aug 2017, 20:33 | |
| De acord cu tine mielutu. Variante fara nici un cost suplimentar exista, dar vezi tu ... vin unii si spun ca numai parerea lor e buna si PUNCT ! N-ai voie sa mai zici nimic.
P.S. @karpaty: Parca pana nu demult faceai comparatie intre CFR si orice alta companie feroviara din Europa cand voiai sa arati minusurile CFR-ului, acum dintr-odata nu ne mai putem compara. Interesant ... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|