| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3515 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 10 Iun 2017, 20:59 | |
| 10 minute Drăgăşani bonus, peste 20 de minute la Rm. Vâlcea. Nu avea alt motiv să nu ţină timpii, decât lungimea şi greutatea sporită. Pe teren - şi am fost atent, fiind o secţie pe care o calc mai rar - absolut zero alte motive pentru întârzierea avută. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 10 Iun 2017, 22:44 | |
| Zlatarei - Strejesti si Drăgasani - R. Vâlcea sint de 120 e km/h. Pline de restrictii/limitari, dar de 120. Cum DA-ul o fi fost clasa 60, deci de 100 km/h, probabil de acolo timpii suplimentari. |
|
| |
alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4527 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Iun 2017, 09:57 | |
| - Adirmvl a scris:
- Nu cred ca lungimea trenului (si implicit si masa lui) au facut sa aiba 20 de minute intarziere in R. Valcea. Are cateva opriri, prin urmare faza cu plecarea de pe loc incet sa nu se rupa trenul cade. Iar asta cu dimensiunea iar pica, la tractiune fiind DA, nu malaxa.
Cumva intuiesc tocmai ca din cauza DA-ului cu 7 vagoane a fost intarzierea. De obicei sunt doua vagoane si se poate tine cat de cat de timpi. Pe de alta parte, daca inlocuiau DA-ul cu un GM, nu cred ca ar fi fost intarzierea asa mare. Un DA e inferior unui GM din cate stiu eu, iar la 7 vagoane cu siguranta se simte destul de tare diferenta... |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6193 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Iun 2017, 19:15 | |
| - alex.barac.5 a scris:
- Adirmvl a scris:
- Nu cred ca lungimea trenului (si implicit si masa lui) au facut sa aiba 20 de minute intarziere in R. Valcea. Are cateva opriri, prin urmare faza cu plecarea de pe loc incet sa nu se rupa trenul cade. Iar asta cu dimensiunea iar pica, la tractiune fiind DA, nu malaxa.
Cumva intuiesc tocmai ca din cauza DA-ului cu 7 vagoane a fost intarzierea. De obicei sunt doua vagoane si se poate tine cat de cat de timpi. Pe de alta parte, daca inlocuiau DA-ul cu un GM, nu cred ca ar fi fost intarzierea asa mare. Un DA e inferior unui GM din cate stiu eu, iar la 7 vagoane cu siguranta se simte destul de tare diferenta... O locomotiva DA nu este deloc inferioara GM-ului...amandoua au 2100 CP |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Iun 2017, 20:16 | |
| Sînt ceva DA-uri slabe pe 201. Nu știu starea locomotivei care a tractat respectivul tren, dar am povestit cu un fost coleg de forum și a zis și el că cel mai probabil ăsta a fost motivul întârzierii. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Iun 2017, 21:26 | |
| - marius_catalin84 a scris:
- alex.barac.5 a scris:
Cumva intuiesc tocmai ca din cauza DA-ului cu 7 vagoane a fost intarzierea. De obicei sunt doua vagoane si se poate tine cat de cat de timpi. Pe de alta parte, daca inlocuiau DA-ul cu un GM, nu cred ca ar fi fost intarzierea asa mare. Un DA e inferior unui GM din cate stiu eu, iar la 7 vagoane cu siguranta se simte destul de tare diferenta... O locomotiva DA nu este deloc inferioara GM-ului...amandoua au 2100 CP Inferioara nu dar puturoasa da. Parcul de locomotive de la cfr calatori nu se mai ridica la nivelul de altadata, cel pe care-l stiai si tu. Iata ce declara Directorul General al cfr calatori Locomotivele, la fel, sunt într-o situaţie delicată. Aproape 80% necesită reparaţii mari. Unele au perioada de reparaţii de complexitate ridicată trecută de două ori. Vezi aici http://www.capital.ro/cfr-calatori-avem-un-deficit-de-300-350-de-vagoane.html?&page=1 clik pe a doua pagina. In schimb cele de la cfr marfa sunt mai bune, dar fiind alta Companie ne uitam cu jind la ele. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 09 Iul 2017, 14:13 | |
| Vad ca pe facebook au aparaut postari de ieri cand la trenul 1936 s-a stat in picioare la clasa 2 iar la clasa 1 bate vantul si oamenii fara locuri s-au dus la clasa1 si a iesit un pic de circ
Nu inteleg cum nu se poate rezolva problema asta cand ori ai posibilitatea sa scazi pretul biletelor la clasa 1 cu 25% si o parte din calatori ar platii biletul acuma fie vorba intre noi clasa 1 la 19-83 30-76 10-90 nu e nu stiu ce confort Ori o parte din vagoanele astea de clasa1 in care circula 5 calatori sa fie puse pe trenurile express pe post de clasa 2 si restul de vagoane disponibile sa ajunga pe trenurile cu cerere mare in weekend |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 09 Iul 2017, 17:18 | |
| Clasa I e clasa I, prin alte părţi nici nu stă şeful de tren la discuţie cu tine, te uşuieşte imediat fără drept de apel de acolo. Oricum, preţul filtrează mult călătorii de la clasa I... acolo sunt călători care merg în interes de serviciu, personal feroviar şi oameni care-şi permit să dea banii ăia. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 09 Iul 2017, 19:32 | |
| Cum adica sa scazi, nu scazi nimic !!!!!!!!!! Nu exista asa ceva, am vazut scandalul lu aia, si in fond cine e aia? Una habarnista, la casa de bilete a aflat ca nu mai sunt locuri si ca va sta in picioare, a acceptat deci sta in picioare, daca vroia sa stea jos platea diferenta de clasa dar nu deranjezi tu lumea de la clasa 1 unde merge o clasa mai selecta de oamani fata de aia de la clasa 2 ca e vagonul gol si pe ideea ca ce conteaza, hai sa stam aici in conditii cu pret mic. La restaurant cand te duci si platesti pentru o supa ai pretentia sa mananci si 5 fripturi pe moca, doar e restaurant si daca are mancare de ce sa nu o ofere gratis nu ? Orice serviciu se plateste, punct si la revedere. Cine vrea clasa 1 plateste in plus nu sta cu bilet de clasa 2! La clasa 1 merge personalul feroviar si cine are bani de acest serviciu nu orice Gigel si Fanica. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 10 Iul 2017, 14:54 | |
| - Adrian78 a scris:
- Vad ca pe facebook au aparaut postari de ieri cand la trenul 1936 s-a stat in picioare la clasa 2 iar la clasa 1 bate vantul si oamenii fara locuri s-au dus la clasa1 si a iesit un pic de circ
Nu inteleg cum nu se poate rezolva problema asta cand ori ai posibilitatea sa scazi pretul biletelor la clasa 1 cu 25% si o parte din calatori ar platii biletul acuma fie vorba intre noi clasa 1 la 19-83 30-76 10-90 nu e nu stiu ce confort Ori o parte din vagoanele astea de clasa1 in care circula 5 calatori sa fie puse pe trenurile express pe post de clasa 2 si restul de vagoane disponibile sa ajunga pe trenurile cu cerere mare in weekend intrebare asta e super IC sau? de ce nu opreste in Campina? nu am mai vazut tren cu 3 opriri intre Brasov si Bucuresti de f mult timp cred ca si trenul de Viena/Budapesta opreste in mai multe statii ca asta p.s. vad ca 346 are doar 3 opriri 472 Budapesta are 4 opriri , are Busteni in plus de ce 1936 are asa putine opriri? stiu ca merge la mare dar totusi (dupa Bucuresti mai are 4 opriri pana la Constanta) |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 11 Iul 2017, 12:05 | |
| Dacă nu mai e loc la CFR te duci ca omul la RT, SFT sau ATC și încerci și acolo, sau te mai înțelegi cu unu mai cunoscut din tren (dacă ai viață socială, perioada asta ai șanse maxime să dai de cunoscuți în trenurile de Brașov) și te mai lasă ăla să stai jos.
Pe de altă parte, un imens + pentru căile ferate sârbe/muntenegrine/croate la care vagoanele de clasă compartimentate au pe hol strapontine nenumerotate pe care pot sta cei fără loc, măcar o perioadă de timp. De aceste strapontine m-am folosit și eu când, din cauza alunecărilor de teren, s-a dereglat complet compunerea trenurilor de călători Bar - Belgrad, astfel, un tren de 8 vagoane a ajuns cu doar 4 - evident că era plin ochi și am stat pe strapontinele respective fără probleme. |
|
| |
KQQ
Numarul mesajelor : 391 Reputatie : 6053 Data de inscriere : 21/06/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 18 Iul 2017, 23:44 | |
| Am o întrebare. Unde e discuţia despre incidentul de la Radomireşti? |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 23 Iul 2017, 21:21 | |
| Perechea 1835/6 e printre rusinile CFR-ului. Hai, Cluj - Bucuresti e taxat ca personal, dar in sens opus sa mai dai si o caruta de bani si sa mergi cu o viteza comerciala de vreo 40 km/h e aberant.
Si asta n-ar fi o problema daca ar avea o compunere de genul 22-76/96. Dar scaunele albastre din 20-83-uri sint criminale daca e aglomerat trenul. Hai, singur pe 4 scaune sau cu gagica mai e cumva, ca-ti mai gasesti o pozitie, dar daca e plin nici doua ore nu poti merge in el fara sa incepi sa te plangi.
A, sa. Si normele UE nu prea ajuta cand clima in al doilea vagon pica si trenul se deplaseaza cu viteza de plimbare prin parca. Au tot venit oameni de acolo in vagonul in care ne aflam noi. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 24 Iul 2017, 00:48 | |
| Sunt alte trenuri mult mai rau ca 1835, asta e inca lux. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 24 Iul 2017, 14:31 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Sunt alte trenuri mult mai rau ca 1835, asta e inca lux.
Da, 1811 e mult mai rău, sau Timișoara - Târgu Mureș, iarăși 1831 și 1832 sunt rele dar nu neapărat din cauza vagoanelor ci a călătorilor și mizeriei greu de descris din ele... 1835 și 1836 oricum sunt rău tare, să mergi la 20-83 atâta amar de ore nu e ok, dar se putea mai rău: să fie ca 1921 cu etajat )) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|