Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
neluadi

neluadi

Numarul mesajelor : 369
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3515
Data de inscriere : 12/04/2016

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeSam 10 Iun 2017, 20:59

10 minute Drăgăşani bonus, peste 20 de minute la Rm. Vâlcea.
Nu avea alt motiv să nu ţină timpii, decât lungimea şi greutatea sporită. Pe teren - şi am fost atent, fiind o secţie pe care o calc mai rar - absolut zero alte motive pentru întârzierea avută.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeSam 10 Iun 2017, 22:44

Zlatarei - Strejesti si Drăgasani - R. Vâlcea sint de 120 e km/h. Pline de restrictii/limitari, dar de 120. Cum DA-ul o fi fost clasa 60, deci de 100 km/h, probabil de acolo timpii suplimentari. Smile
Sus In jos
alex.barac.5

Numarul mesajelor : 324
Varsta : 36
Localizare : Sibiu
Reputatie : 4527
Data de inscriere : 21/05/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 12 Iun 2017, 09:57

Adirmvl a scris:
Nu cred ca lungimea trenului (si implicit si masa lui) au facut sa aiba 20 de minute intarziere in R. Valcea. Are cateva opriri, prin urmare faza cu plecarea de pe loc incet sa nu se rupa trenul cade. Iar asta cu dimensiunea iar pica, la tractiune fiind DA, nu malaxa.

Cumva intuiesc tocmai ca din cauza DA-ului cu 7 vagoane a fost intarzierea. De obicei sunt doua vagoane si se poate tine cat de cat de timpi. Pe de alta parte, daca inlocuiau DA-ul cu un GM, nu cred ca ar fi fost intarzierea asa mare. Un DA e inferior unui GM din cate stiu eu, iar la 7 vagoane cu siguranta se simte destul de tare diferenta...
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6193
Data de inscriere : 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 12 Iun 2017, 19:15

alex.barac.5 a scris:
Adirmvl a scris:
Nu cred ca lungimea trenului (si implicit si masa lui) au facut sa aiba 20 de minute intarziere in R. Valcea. Are cateva opriri, prin urmare faza cu plecarea de pe loc incet sa nu se rupa trenul cade. Iar asta cu dimensiunea iar pica, la tractiune fiind DA, nu malaxa.

Cumva intuiesc tocmai ca din cauza DA-ului cu 7 vagoane a fost intarzierea. De obicei sunt doua vagoane si se poate tine cat de cat de timpi. Pe de alta parte, daca inlocuiau DA-ul cu un GM, nu cred ca ar fi fost intarzierea asa mare. Un DA e inferior unui GM din cate stiu eu, iar la 7 vagoane cu siguranta se simte destul de tare diferenta...

O locomotiva DA nu este deloc inferioara GM-ului...amandoua au 2100 CP
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 12 Iun 2017, 20:16

Sînt ceva DA-uri slabe pe 201. Nu știu starea locomotivei care a tractat respectivul tren, dar am povestit cu un fost coleg de forum și a zis și el că cel mai probabil ăsta a fost motivul întârzierii.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 12 Iun 2017, 21:26

marius_catalin84 a scris:
alex.barac.5 a scris:

O locomotiva DA nu este deloc inferioara GM-ului...amandoua au 2100 CP
Inferioara nu dar puturoasa da. Parcul de locomotive de la cfr calatori nu se mai ridica la nivelul de altadata, cel pe care-l stiai si tu. Iata ce declara Directorul General al cfr calatori
Locomotivele, la fel, sunt într-o situaţie delicată. Aproape 80% necesită reparaţii mari. Unele au perioada de reparaţii de complexitate ridicată trecută de două ori.
Vezi aici http://www.capital.ro/cfr-calatori-avem-un-deficit-de-300-350-de-vagoane.html?&page=1
clik pe a doua pagina.
In schimb cele de la cfr marfa sunt mai bune, dar fiind alta Companie ne uitam cu jind la ele.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 14:13

Vad ca pe facebook au aparaut postari de ieri cand la trenul 1936 s-a stat in picioare la clasa 2 iar la clasa 1 bate vantul si oamenii fara locuri s-au dus la clasa1 si a iesit un pic de circ

Nu inteleg cum nu se poate rezolva problema asta cand ori ai posibilitatea sa scazi pretul biletelor la clasa 1 cu 25% si o parte din calatori ar platii biletul acuma fie vorba intre noi clasa 1 la 19-83 30-76 10-90 nu e nu stiu ce confort
Ori o parte din vagoanele astea de clasa1 in care circula 5 calatori sa fie puse pe trenurile express pe post de clasa 2 si restul de vagoane disponibile sa ajunga pe trenurile cu cerere mare in weekend
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 17:18

Clasa I e clasa I, prin alte părţi nici nu stă şeful de tren la discuţie cu tine, te uşuieşte imediat fără drept de apel de acolo. Oricum, preţul filtrează mult călătorii de la clasa I... acolo sunt călători care merg în interes de serviciu, personal feroviar şi oameni care-şi permit să dea banii ăia.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 19:32

Cum adica sa scazi, nu scazi nimic !!!!!!!!!! Nu exista asa ceva, am vazut scandalul lu aia, si in fond cine e aia? Una habarnista, la casa de bilete a aflat ca nu mai sunt locuri si ca va sta in picioare, a acceptat deci sta in picioare, daca vroia sa stea jos platea diferenta de clasa dar nu deranjezi tu lumea de la clasa 1 unde merge o clasa mai selecta de oamani fata de aia de la clasa 2 ca e vagonul gol si pe ideea ca ce conteaza, hai sa stam aici in conditii cu pret mic.
La restaurant cand te duci si platesti pentru o supa ai pretentia sa mananci si 5 fripturi pe moca, doar e restaurant si daca are mancare de ce sa nu o ofere gratis nu ?
Orice serviciu se plateste, punct si la revedere. Cine vrea clasa 1 plateste in plus nu sta cu bilet de clasa 2! La clasa 1 merge personalul feroviar si cine are bani de acest serviciu nu orice Gigel si Fanica.

V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Iul 2017, 14:54

Adrian78 a scris:
Vad ca pe facebook au aparaut postari de ieri cand la trenul 1936 s-a stat in picioare la clasa 2 iar la clasa 1 bate vantul si oamenii fara locuri s-au dus la clasa1 si a iesit un pic de circ

Nu inteleg cum nu se poate rezolva problema asta cand ori ai posibilitatea sa scazi pretul biletelor la clasa 1 cu 25% si o parte din calatori ar platii biletul acuma fie vorba intre noi clasa 1 la 19-83 30-76 10-90 nu e nu stiu ce confort
Ori o parte din vagoanele astea de clasa1 in care circula 5 calatori sa fie puse pe trenurile express pe post de clasa 2 si restul de vagoane disponibile sa ajunga pe trenurile cu cerere mare in weekend

intrebare
asta e super IC sau?
de ce nu opreste in Campina?

nu am mai vazut tren cu 3 opriri intre Brasov si Bucuresti de f mult timp Shocked
cred ca si trenul de Viena/Budapesta opreste in mai multe statii ca asta

p.s. vad ca 346 are doar 3 opriri
472 Budapesta are 4 opriri , are Busteni in plus
de ce 1936 are asa putine opriri?

stiu ca merge la mare dar totusi (dupa Bucuresti mai are 4 opriri pana la Constanta)
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeMar 11 Iul 2017, 12:05

Dacă nu mai e loc la CFR te duci ca omul la RT, SFT sau ATC și încerci și acolo, sau te mai înțelegi cu unu mai cunoscut din tren (dacă ai viață socială, perioada asta ai șanse maxime să dai de cunoscuți în trenurile de Brașov) și te mai lasă ăla să stai jos.

Pe de altă parte, un imens + pentru căile ferate sârbe/muntenegrine/croate la care vagoanele de clasă compartimentate au pe hol strapontine nenumerotate pe care pot sta cei fără loc, măcar o perioadă de timp. De aceste strapontine m-am folosit și eu când, din cauza alunecărilor de teren, s-a dereglat complet compunerea trenurilor de călători Bar - Belgrad, astfel, un tren de 8 vagoane a ajuns cu doar 4 - evident că era plin ochi și am stat pe strapontinele respective fără probleme.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
KQQ

KQQ

Numarul mesajelor : 391
Reputatie : 6053
Data de inscriere : 21/06/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeMar 18 Iul 2017, 23:44

Am o întrebare. Unde e discuţia despre incidentul de la Radomireşti?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 23 Iul 2017, 21:21

Perechea 1835/6 e printre rusinile CFR-ului. Hai, Cluj - Bucuresti e taxat ca personal, dar in sens opus sa mai dai si o caruta de bani si sa mergi cu o viteza comerciala de vreo 40 km/h e aberant.

Si asta n-ar fi o problema daca ar avea o compunere de genul 22-76/96. Dar scaunele albastre din 20-83-uri sint criminale daca e aglomerat trenul. Hai, singur pe 4 scaune sau cu gagica mai e cumva, ca-ti mai gasesti o pozitie, dar daca e plin nici doua ore nu poti merge in el fara sa incepi sa te plangi.

A, sa. Si normele UE nu prea ajuta cand clima in al doilea vagon pica si trenul se deplaseaza cu viteza de plimbare prin parca. Au tot venit oameni de acolo in vagonul in care ne aflam noi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 24 Iul 2017, 00:48

Sunt alte trenuri mult mai rau ca 1835, asta e inca lux.

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 24 Iul 2017, 14:31

Kapпaтй a scris:
Sunt alte trenuri mult mai rau ca 1835, asta e inca lux.

Da, 1811 e mult mai rău, sau Timișoara - Târgu Mureș, iarăși 1831 și 1832 sunt rele dar nu neapărat din cauza vagoanelor ci a călătorilor și mizeriei greu de descris din ele...
1835 și 1836 oricum sunt rău tare, să mergi la 20-83 atâta amar de ore nu e ok, dar se putea mai rău: să fie ca 1921 cu etajat Smile))
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 56 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 56 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: