|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 16 Mai 2017, 21:53 | |
| Un fost coleg de munca de la Lukoil mi-a scris pe Facebook : "Bă tu te pricepi la astea, sâmbătă ies de la munca la 19 și plec la Timișoara la 21.25 din București dar am tren din Sud care ajunge tot la 21.25 în București ce fac"
Colegul iese la 19.00 din Ploiești.Sud e tren 1664 care ajunge la 21:25 în Nord asa ca l-am trimis cu taxiul la Ploiești.Vest la RE 3010 ora 19.22 care ajunge la Capitala la 20.41. Biletele la RE 3010 și IR 1695 le ia de vineri. Mai era o varianta IR 1622 dar e riscant ca teoretic ajunge la 21.17 practic nu se știe... Vad ca nici 1752 pe Sud și nici 1746 pe Vest nu întârzie.
De când pleacă 1695 la 21:25 de la noul mers ? Dar 1622 nu venea mai devreme ?
P.S : Ca urmare a ultimelor zvonuri apărute i-am recomandat sa se ducă sa vadă țara ca nu se știe dacă din toamna mai pupa pomana asta. Se va duce cu colegii și prietena la mare de vreo 3 ori, la munte la Cluj Napoca, la Băile Herculane și Cascada Bigar plus Salina Turda. Dacă mai are timp se va mai duce și în alta parte. Asta e tipul de student sărac l-a crescut bunicii deși mamasa e în Italia și a uitat de el. Sta la Mizil dar pe timpul facultății sta la cămin la UPG doar în week-end-uri se duce la Mizil și muncește de 4 ani la Lukoil în ture de 12 ore program 12/24 și 12/48 salariu 1.400 lei net + tichete iar la facultate e și e la zi. Deci băiatul asta la vara doar în concediu se va plimba prin tara nu ca alți non-stop la munte și la mare și are abonament la Regio pe ruta Mizil-Ploiești.Sud pentru week-end-uri și pentru 5001 și 5013 de la Pl.Sud la Pl.Est când se duce la munca.
E clar ca gratuitatea e o prostie powered by PSD trebuia redusa mult nu nelimitat. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 16 Mai 2017, 22:06 | |
| - Katalyn a scris:
- Un fost coleg de munca de la Lukoil mi-a scris pe Facebook : "Bă tu te pricepi la astea, sâmbătă ies de la munca la 19 și plec la Timișoara la 21.25 din București dar am tren din Sud care ajunge tot la 21.25 în București ce fac"
Colegul iese la 19.00 din Ploiești.Sud e tren 1664 care ajunge la 21:25 în Nord asa ca l-am trimis cu taxiul la Ploiești.Vest la RE 3010 ora 19.22 care ajunge la Capitala la 20.41. Biletele la RE 3010 și IR 1695 le ia de vineri. Mai era o varianta IR 1622 dar e riscant ca teoretic ajunge la 21.17 practic nu se știe... Vad ca nici 1752 pe Sud și nici 1746 pe Vest nu întârzie.
De când pleacă 1695 la 21:25 de la noul mers ? Dar 1622 nu venea mai devreme ?
P.S : Ca urmare a ultimelor zvonuri apărute i-am recomandat sa se ducă sa vadă țara ca nu se știe dacă din toamna mai pupa pomana asta. Se va duce cu colegii și prietena la mare de vreo 3 ori, la munte la Cluj Napoca, la Băile Herculane și Cascada Bigar plus Salina Turda. Dacă mai are timp se va mai duce și în alta parte. Asta e tipul de student sărac l-a crescut bunicii deși mamasa e în Italia și a uitat de el. Sta la Mizil dar pe timpul facultății sta la cămin la UPG doar în week-end-uri se duce la Mizil și muncește de 4 ani la Lukoil în ture de 12 ore program 12/24 și 12/48 salariu 1.400 lei net + tichete iar la facultate e și e la zi. Deci băiatul asta la vara doar în concediu se va plimba prin tara nu ca alți non-stop la munte și la mare și are abonament la Regio pe ruta Mizil-Ploiești.Sud pentru week-end-uri și pentru 5001 și 5013 de la Pl.Sud la Pl.Est când se duce la munca.
E clar ca gratuitatea e o prostie powered by PSD trebuia redusa mult nu nelimitat. 1622 in ultima saptamana a avut doar intro zi 16 min in alta 2 min in rest timpuriu -2min |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 16 Mai 2017, 22:12 | |
| Dacă eram eu prindeam trenul știam la ce linie e garat coboram din mers imediat ce începea peronul și ma duceam direct la trenul 1695 dar ăștia 2 inși, o pereche și iar băiatul are 110 kg nu-i vad eu pe ăștia alegând de la linia 7 la linia 1 în 8 minute. Taxiul de la Lukoil la Gara de Vest e maxim 18 lei nu e capăt de tara mai ales ca au trenul gratis abia au timp sa admire jegul din Gara de nord în 40 minute. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 16 Mai 2017, 22:47 | |
| Hai ca i-am convins sa plece cu 1622 e legătură la 8 minute deci le da bilet ca îl "cumpăra" de vineri iar dacă întârzie trenul 5-10 minute le-am dat un număr de telefon sa sune sa rețină trenul 1695 plus ca se vor duce la șeful de tren din 1622 ca sa înceapă procedurile și sa anunțe dispeceratul ca are călători în 1622 pentru 1695.
Eu oricum o sa știu sâmbătă pe unde e 1622 dacă de exemplu întârzie prea mult se vor duce cu RE 3010. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 09:40 | |
| Din păcate și cum era de așteptat CFR Călători a mai dat o țeapă astfel ca grupul de bicicliști din Brașov a renunțat la R 4501 pentru deplasarea de la Gheorgheni din cauza birocrației și a nepăsării celor de la CFR Călători și au închiriat un microbuz cu tot cu remorcă. Au plecat la 07.00 din Brașov, uite asa pierde CFR Călători bani pe bandă rulantă de aici câteva sute de lei de dincolo alte sute de lei și tot așa... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 10:27 | |
| Dar CFR nu se plange ca nu are clienti, chiar e ok si are incasari frumusele. Vad ca altii nu au ce face si in loc sa vada de oala lor le pasa de oala altora. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 12:13 | |
| Iar ai început ? Ce incasari făcea CFR pe timpul malaxelor 900 pe Ploiesti-Urziceni ? Tu ai calculat asa ca idee câți bani câștiga CFR azi de la 22 inși pe Brasov-Gheorgheni plus 22 biciclete ? Hai sa vedem întai adevărul și apoi sa ne dam în spectacol. Din cauza proastei birocrați și nepăsării ei nu pierd doar bani ci pierd și la imagine apoi călători se orientează tot mai mult către privatul Regiotrans unii pierd alți câștig dar cei care pierd o fac pentru ca probabil asa își doresc.
Dar eu am spus de prima data inclusiv și organizatorul ca nu credem nimic pana nu vedem în fata ochilor deși în prima faza CFR Călători le promisese fix vagonul 89-76 005 Bar-Bistro-Bike adus de la Grivița la Brașov și pus la 4501. Ba chiar au fost sunați de către cineva de la Comercial dar uite ca totul a fost în zadar deși oameni tot ce vroiau era sa poată cumpăra bilete pentru biciclete pe românește spus sa meargă legal cu trenul.
Uite ca s-au descurcat au făcut rost de WV Crafter 24+1 cu remorca speciala pentru 22 biciclete pentru care au plătit 1.000 lei pana la Gheorgheni.
Tu cate călătorii trebuie sa faci ca sa bagi 1.000 lei în contul CFR Călători ? Au făcut și calculele cică cu trenul venea vreo 57 lei/om iar la duba vreo 60 lei/om, dacă ție ți se pare ca 1.000 lei nu sunt bani dintr-un singur foc eu ma retrag din discutile astea contradictorii care nu fac și nu aduc nimic bun pentru cetățeni plătitori de taxe și călători clienți ai operatorului de stat. De altfel grupul de bicicliști din Brașov a spus clar ca își va aranja turele astfel încât sa nu mai folosească vreodată CFR-ul ci doar operatorul privat brașovean, Regiotrans.
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 17:46 | |
| Nu mai laudati CFR Calatori ca nu se vede nimic aceeasi birocratie aceeasi nepasare astept ziua cand cineva de afara sa restructureze societatea asta muribunda |
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 17:52 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Dar CFR nu se plange ca nu are clienti, chiar e ok si are incasari frumusele. Vad ca altii nu au ce face si in loc sa vada de oala lor le pasa de oala altora.
Nu se plange, dar in afara de vineri, duminica trenurile circula goale iar numarul de calatori e in scadere de la an la an. Noroc cu gratuitatea asta ca mai vin ceva studenti. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 19:52 | |
| O parte din vina o are si CFR SA adica infrastructura. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 20 Mai 2017, 20:18 | |
| Din pacate trebuie sa ii dau dreptate lui Katalin, pe ruta aia or fi calatori incat sa nu le pese, dar uite in zona mea sunt destule trenuri care nu stiu daca au 5 la un loc incasari 1000 lei. Cu tot cu gratuitatea studentilor, am circulat cu trenuri ce nu stiu daca au incasat mai mult de 200-300 lei, adica au fost 20-40 de calatori. Sigur sunt exceptii cum e vorba de trenurile de pe litoral, pe valea prahovei si unele trenuri ce leaga orase mari vinerea si duminica. Dar astea nu pot sustine restul liniilor ce duc lipsa de calatori. Acum vreo 3-4 zile 1836 nu stiu daca a avut in el mai mult de 25 de oameni la plecare din Petrosani din care maxim jumatate studenti, si are oferta tarif-regio, conditii ok, la ora buna. O parte din calatorii platitori de bilete intregi au plecat fara indoiala cu autocarele la Bucuresti, tot la ora aia. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 21 Mai 2017, 22:16 | |
| CFR calatori - cea mai praf companie!!! Am vrut sa iau cu ceva timp in urma card Tren Plus din gara Basarab, si surpriza, individa de la ghiseu , dupa ce a disparut vreo 5 minute cand i-am spus c evreau, s-a intros in final sa imi spuna ca nu mai au formulare, si ca asta e....i-am zis ca ok, in cazul asta vreau sa fac o reclamatie scrisa, cand a auzit a disparut din nou si intr-un minut, supriza, s-a intors cu un teanc de formulare (in fapt simple coli A4 scoase la imprimanta pe care completezi cererea), si cu explicatia ca sunt multe acolo si nu stie una de alta chipurile...daca ar fi fost compania mea, astfel de angajati ar fi zburat de mult din schmea, dar fiind compania statului, probabil sutn intrati acolo prin diverse modalitati dubioase ...si ca sa puna capac, in timp ce eu stateam ca prostu' sa astept la ghiseu, desi erau atatea angajate acolo, restul ghiseelor erau inchise, iar la nemultumirea altui calator care voia bilet, una din acele multe angajate a inceput sa injure ca la usa cortului, nemultumita ca trebuie sa mai si munceasca.... |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 21 Mai 2017, 22:48 | |
| Si cine vine sa-si faca card TrenPlus la Basarab? Plus ca acel formular il poti aduce si tu de acasa deja completat (https://www.cfrcalatori.ro/images/pdf/oferte/CerereCardTrenPlus_01feb2017.pdf) ! Stai sa vezi si la Gara de Nord cum se agita toate pe acolo dupa formulare si o cauta pe sefa de tura. La Pitesti la fel, am invatat-o eu pe casiera cum sa-l emita. Man, intelege, cardul asta se emite prea rar, sunt prea putini posesori, multe casiere uita ce si cum. Gandeste-te ca ele sunt setate zi de zi sa dea bilete intregi, de pensionar si cu gratuitate pentru studenti, cele mai comune. Pana si la un controlor lunea trecuta pe 1782, deci i-am dat biletul si imi cerea legitimatia de student. Eram ... WTF. Apoi uitandu-se nelamurit si-a cerut scuze, ce-i drept inca as arata ca unul, dar era si de dimineata pentru el. Iar data viitoare du-te in Nord, mi se pare aiurea sa ceri card TrenPlus la Basarab sau orice alta chestie care necesita si nu stiu ce formular. Degeaba de la o vreme nu vezi decat incompetenta in ei, dar realitatea e ca si ei indura zi de zi multe. Nu le-as lua apararea daca n-as sti ce e pe capul lor. Si acum o saptamana tot asa mult praf pe aici ca nu iti asigura suficiente Desiro, ca nu fac nimic cu siguranta in nicio privinta. Prea ii vezi praf si pulbere, dar daca realitatea e de fapt alta? Am avut vouchere de la targurile de turism si am nimerit odata intr-o vineri dimineata cu multi studenti la cozi, deci erau multe case deschise si degeaba, tot erau cozi, iar cand iti cumperi bilet cu voucher din ala dureaza cam mult procedura, cel putin vreo 10 minute. M-am mirat de cat de calme am prins vreo doua casiere, de regula din cele care mai cunosteau procedura, celelalte refuzau din start si ne rugau sa mergem la colega. Ce e inadmisibil si acum, CFR Calatori tot se incapataneaza sa astepte dupa un registru cu studentii, in loc sa-i inregistreze manual pe fiecare si sa le emita un ID ca la carduri TrenPlus. Astfel si-ar putea lua online si de la automate. Mie chiar mi-e mila de casierele alea. Chiar sunt femei chinuite multe din ele, chiar foarte de treaba la cate au de indurat. Foarte rar am prins din alea mai necioplite, iar pe una am tinut-o minte: casa 1 de la Busteni, ii stiu si numele (l-am notat undeva). Femeia aia chiar era cam psihopata, la toata lumea raspundea urat si parca chiar o deranjai cand ii cereai bilet. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 21 Mai 2017, 23:06 | |
| Sa vedeti ce fete faceau casierite si nasi la biletul in circuit. Cum isi chemau sefa de tura si scheme de genul asta. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 22 Mai 2017, 10:39 | |
| - Katalyn a scris:
- Iar ai început ? Ce incasari făcea CFR pe timpul malaxelor 900 pe Ploiesti-Urziceni ?
Măricele, mult mai mari decât pe vremea lui LDH cu 2 vagoane sau cu TE. Mersul ăla cadenţat a făcut minuni acolo cât a funcţionat. - Katalyn a scris:
- Tu cate călătorii trebuie sa faci ca sa bagi 1.000 lei în contul CFR Călători ? Au făcut și calculele cică cu trenul venea vreo 57 lei/om iar la duba vreo 60 lei/om, dacă ție ți se pare ca 1.000 lei nu sunt bani dintr-un singur foc eu ma retrag din discutile astea contradictorii care nu fac și nu aduc nimic bun pentru cetățeni plătitori de taxe și călători clienți ai operatorului de stat. De altfel grupul de bicicliști din Brașov a spus clar ca își va aranja turele astfel încât sa nu mai folosească vreodată CFR-ul ci doar operatorul privat brașovean, Regiotrans.
60 lei de persoană pentru un Braşov - Gheorghieni şi retur?! Nu e mult, e ENORM, chiar şi pentru tren. Bucureşti - Ruse - Loveci şi retur, vreo 460 km în total + taxe de pod (27 lei, nu 13, că ameţiţii de la CNAIR taxează Toyota Hilux ca dubă, nu ca turism) + vinietă de Bulgaria, cu Toyota Hilux (deci ditamai hardughia, cu consum pe măsură) cu 5 oameni în ea = 70 lei (a băut fix 40,2 litri de motorină tot drumul, calculat între 2 plinuri, unul la plecare şi unul la sosire, asta înseamnă 8,74 litri la 100 km în condiţii de Bulgaria, adică numai dealuri). E clar că o dubă putea scoate un cost de persoană mai bun, pentru că ar fi consumat motorină de 2 ori cât Hilux-ul, dar ducea 24 oameni, nu 5. - AeroX a scris:
- Iar data viitoare du-te in Nord, mi se pare aiurea sa ceri card TrenPlus la Basarab sau orice alta chestie care necesita si nu stiu ce formular. Degeaba de la o vreme nu vezi decat incompetenta in ei, dar realitatea e ca si ei indura zi de zi multe. Nu le-as lua apararea daca n-as sti ce e pe capul lor.
Nu au imprimante în birou, trebuie să se ducă la şef unde e imprimanta, presupunând că are toner. Mă rog, aşa e cam pe la orice societate sau instituţie de stat, că nu prea ai voie să stochezi consumabile, iar când faci licitaţii pentru ele te trezeşti cu contestaţii sau nu se prezintă nimeni. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |