| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 25 Mar 2017, 21:29 | |
| Acumulator extern si un card de 32 de giga. Mai mult decat suficiente sa te uiti la filme sau seriale atatea ore. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 25 Mar 2017, 23:38 | |
| Dincolo de prize problema uriașă e că ai saloane pe trenuri de noapte sau pentru durate de mers de 12-14 ore, e inacceptabil să stai atâta amar de timp în salon. În situația asta ar trebui utilizate exclusiv semicompartimentatele 20-76, 22-76, 22-96, 20-49.2 ca să poată omul să aleagă, cine vrea la salon ia la salon, cine nu la compartiment. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 26 Mar 2017, 13:24 | |
| Asa ar fi normal doar ca noi nu aveam atatea vagoane compartimentate sau semi/salon cat sa bagam pe toate trenurile de noapte asa ceva.
Eu as face altceva, la trenurile de noapte as baga mai multe cusete si dormitoare, pretul la cuseta de 6 sa fie cu 10 lei mai mult fata de bilet iar la cuseta de 4 sa fie cu 15 lei mai mult nu ca acum 32 si 54 suplimentul de cuseta care e cam mult. La dormitor as baga un supliment de 40 la cabina cu 3 paturi si 55 la cabina cu 2 paturi, la single as pune 70 suplimentul, deci preturi acceptabile iar la clasa mai ramane 1-2 vagoane pentru cei ce merg distanta scurta. Avem multe vagoane de dormit care stau abandonate si se pot moderniza in cusete sau dormitoare sa fie trenurile de noapte pline de aceste vagoane. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 26 Mar 2017, 23:13 | |
| Ideea ta e buna dar nu exista atâtea vagoane și însoțitori plus ca dacă s-ar pune vreodată în aplicare va fi în vânt căci CFR Călători e repetent la management și tot ce tine de acest departament. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 12:14 | |
| Din păcate și în aprilie tot aceleași trenuri vor circula cu vagoane de biciclete ( serviciul Bilet Bicicleta ) nimic în plus și nimic în minus. Nu există asa ceva în anul 2017 dovada ca cei de la CFR Călători dorm pe ei și nu mișca un deget pentru călători.
Vagoanele cu spați pentru biciclete trebuie sa circule pe rutele și trenurile folosite de bicicliști dar cum la CFR Călători se cunoaște situația vagoanelor acestea țin locul altor vagoane.
Din 10 vagoane seria 84-96 și 83-76 numai 3 circulă zi de zi iar mult lăudatul 89-76 005 Bar-Bistro-Bike stă pe tușă în Grivița în loc sa-la bage titular zilnic la 1631/1634 sau 1631/1635.
Pe M800 nimic iar spre Brașov în afară de Regio, privatul brașovean și 1631/1634 cu 1621/1622 în rest nimic. Cel mai prost an la acest capitol ( vagoane pentru bicicliști ) este anul 2017 sau mersul 2016/2017.
Rușine sa le fie ca toată ziua se scuză și găsesc mereu scuze ieftine care țin doar la proști iar drumul lor spre faliment e încet dar sigur, e doar o chestiune de timp până la ce se dorește cu adevărat, asa ca le urez drumuri bune fără întârziere spre ceea ce își doresc cu adevărat.
3 din 10 circula zilnic restul circula pe unde vor mușchii celor care stabilesc aceste inepții și care se gândesc și la buzunarele șefilor de tren în loc sa se gândească la imaginea companiei și la bani de pe urma biletelor de bicicleta. Cică de ce la privat se poate și la stat nu pai privatul pune pe primul loc calatorul se gândește de ce are nevoie pentru a-l mulțumi și sa-l facă sa revină pe când la CFR Călători mai mult se trancane și se laudă aiurea.
|
|
| |
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 13:03 | |
| sa speram ca liberalizarea aia se va face in 2019, si nu in 2023 cum doreste CFR Calatori...cu cat pierde mai repede cota de piata CFR Calatori in favoarea altor OTF-uri, cu atat mai bine va fi pentru calatori |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 13:16 | |
| Nu trebuie prea mare liberalizare, ce atata liberalizare, in alte state nu sunt asa multi operatori privati, doar aici la noi vezi unu dupa altul cu tot felul de cascarabete aruncate de altii si luate de noi ca sunt bune la fraieri. La Astra e cel mai tare lux si confort apoi vine Softrans dupa care TFC care ofera curatenie si automotoarele lor sunt ok dupa care acum InterRegional ca a cumparat Duewag dar Regiotrans e cel mai prost la capitoulul confort, nimic nou, totul e vechi. Daca e sa apara un privat sa vina cu ceva nou si modern nu cu toate vechiturile aruncate de altii. Pe Buc-Brasov nu ar avea ce sa mai caute Regiotrans, acele trenuri sunt vechi, uzate si aruncate la gunoi de altii. |
|
| |
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 14:13 | |
| deocamdata privatii nostri nu au bani multi de material rulant nou...totusi, la nivel european, datorita inceperii liberalizarii pietei, in 2013-2015 desi s-a cumparat mai putin material rulant nou decat in 2011-2013 , banii au venit in proprortie mai mare din mediul privat decat din cel public...si in general cand banii sunt privati, interesul e mai mare pentru atragerea si multumirea clientilor
http://www.railjournal.com/index.php/financial/private-funding-of-train-procurement-rises-rapidly-in-europe.html?channel=522 |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 17:12 | |
| - alliens a scris:
- sa speram ca liberalizarea aia se va face in 2019, si nu in 2023 cum doreste CFR Calatori...cu cat pierde mai repede cota de piata CFR Calatori in favoarea altor OTF-uri, cu atat mai bine va fi pentru calatori
2027, asta dacă UE nu mai derogă termenele. Toţi privaţii din afara României au în spate alte afaceri mai bănoase, deci îşi permit să aştepte câţiva ani până vor primi compensaţii. Dar pot să vă garantez că nici Westbahn, nici LeoExpress nici RegioJet nu vor rezista fără compensaţie până prin 2027, deci dacă în 2 - 3 ani nu pupă bani de la stat, o vor lua pe urmele ArenaWays. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 18:54 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu trebuie prea mare liberalizare, ce atata liberalizare, in alte state nu sunt asa multi operatori privati, doar aici la noi vezi unu dupa altul cu tot felul de cascarabete aruncate de altii si luate de noi ca sunt bune la fraieri.
La Astra e cel mai tare lux si confort apoi vine Softrans dupa care TFC care ofera curatenie si automotoarele lor sunt ok dupa care acum InterRegional ca a cumparat Duewag dar Regiotrans e cel mai prost la capitoulul confort, nimic nou, totul e vechi. Daca e sa apara un privat sa vina cu ceva nou si modern nu cu toate vechiturile aruncate de altii. Pe Buc-Brasov nu ar avea ce sa mai caute Regiotrans, acele trenuri sunt vechi, uzate si aruncate la gunoi de altii. Nu stiu daca e chiar asa cu RT-ul. Si dau doua exemple din ce am vorbit cu oameni care nu au treaba cu trenurile: 1. Am povestit cu tata cand ei aveau trenuri pe 201 si 205. A tot mers la tara cu ei si nu a avut nimic de reprosat. A fost multumit de curatenia din AM-urile lor si de confortul oferit. A, viteza de pe 205 era infecta, aia e alta discutie. 2. Am fost cu o fosta prietena cu ei pe Timisoara - Berzovia - Oravita. Idem, nimic de reprosat pentru raportul calitate/pret. Atunci am mers cu un AM cu scaune albastre, nu cu banchete. (A doua oara cand am fost pe Oravita - Anina am mers cu niste prieteni din Timisoara, ca nu mai erau trenurile lor pe ruta de mai sus). Iar pe Bucuresti - Brasov de ce sa nu circule? E mai cu mot ruta aia? Pana la urma calatorii hotarasc daca merita sau nu sa apeleze la serviciile lor. Mare pacat ca nu mai au trenuri cadentate pe Brasov - Zarnesti. Era un strop de normalitate in haosul din sistemul drumurilor de fier de la noi. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 18:56 | |
| Multe sunt vai de capul lor, poate nu ai prins tu de asta nu stii.
De ce sa fim noi groapa de gunoi unde se aduc toate mortaciunile, daca e sa aduca ceva decent sau chiar nou nu toate vechiturile aruncate de altii.
Pe Bucuresti-Brasov ai CFR la mare clasa si 2 operatori privati cu conditii normale si demne de 2017 adica Astra si Softrans dar in nici un caz RT. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 19:38 | |
| Zici de AM-uri sau de ramele electrice de la ei?
Da, cu asta cu groapa de gunoi sint de acord, dar fara alea nu am mai avea destule trenuri... |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 20:49 | |
| Și voi acuma ..Doar mai acuma câțiva ani se vorbea pe aici ca vai operatorii privați nu au bani de material rulant mai bun dar Comana își lua elicopter hoteluri in Brazilia și îi mai dădea și lui Dragnea 1 mil de euro basca erau 4 vagoane noi 20-91 RJ |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 20:54 | |
| Și totuși RT a avut RIO 08, 09 și 10 spre Constanța care sunt cu mult peste etajatele de la CFR Călători. Nici cu tramvaiul de la Hyperion nu mi-e rușine are tot 4 scaune ca și RT sau CFR Călători fiecare vede cum vrea. Faptul că încearcă sa asigure cat mai bune condiții pentru călători fideli cu material rulant adus de afară e totuși un respect. Ca sa nu mai zic de comunicare ca RT a fost și este NR 1 dintre toți privați din România. Comparația de mai devreme cu TFC oferita de colegul Karpaty nu își are rostul când la RT circulau trenuri cu 9 vagoane pline cu AC și wifi la TFC mirosea a fum de motorină nu AC și nici wifi plus ca TFC are tarife mai mari și nu-s deloc prietenoși cu bicicliști. La TFC din cauza la un bolnav mintal te ia paza la întrebări de ce pozezi pe când la RT e fix invers. Nu știu dacă e legal regulamentul de la TFC poate ne ajută cineva care are cunoștințe juridice.
Fie ca vreți sau nu ( unii dintre voi ) operatorul brașovean e cel mai cunoscut operator privat feroviar de călători din România.
La RT te tratează cu respect pe când la TFC au fost niște cazuri la care am fost martor sau care am fost în postura din cauza unor șefi de tren fără prea multă școală dar dacă le achiți o corecție tot tu pici de fraier ca asa sunt legilea noi în țară mereu de partea nedreptăți.
Apropo și CFR Călători are material rulant adus din groapa de gunoi a Europei dar cum am mai spus fiecare consideră și vede cum dorește. Bine ar fi sa se vadă adevărul dar e greu când toată lumea e deșteaptă... |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9098 Reputatie : 13003 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 01 Apr 2017, 22:32 | |
| - Dr2005 a scris:
-
2027, asta dacă UE nu mai derogă termenele.
Acuma sa mai vedem daca mai o fi UE atunci, ca de atita bine au turbat si au impus niste prostii de te doare mintea. Culmea e ca s-au desteptat englezii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|