|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Iun 21, 2016 8:30 am | |
| Depinde cu ce banca a facut angajatorul contractul. Cam din 2015 nu mai e comision nici la retragere la unele banci, deci poti sa scoti salariul de la atm cu comision zero, dar treaba e valabila doar la atm-urile bancii respective sau cu care mai are banca intelegere in acest sens. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Iun 21, 2016 10:25 am | |
| Angajatorul meu a făcut contract cu BancPost şi BCR... eu m-am dus şi le-am zis clar că vreau salariul în contul pe care deja îl am la ING. Nu m-au refuzat (legal nici nu aveau dreptul, dar am auzit că sunt firme care obligă angajatul să îşi facă cont la anumite bănci). BancPost băgase anul trecut un ,,comision de alimentare card" de 5 lei... cum la noi salariul vine în 2 ,,tranşe" în aceeaşi zi (odată salariul, odată sporul de condiţii vătămătoare), îi ardea banca pe colegi cu 10 lei dintr-un foc, după care ei se duceau să scoată tot salariul şi mai pierdeau şi acolo, plus că limita de extragere era de 2000 lei, cine avea salariu 2100 lei scotea de 2 ori, deci iar 0,1% + 2 lei sau ceva de genu'... nu ştiu ce comisioane o mai avea BancPost acum. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Iun 21, 2016 6:24 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Angajatorul meu a făcut contract cu BancPost şi BCR... eu m-am dus şi le-am zis clar că vreau salariul în contul pe care deja îl am la ING. Nu m-au refuzat (legal nici nu aveau dreptul, dar am auzit că sunt firme care obligă angajatul să îşi facă cont la anumite bănci). BancPost băgase anul trecut un ,,comision de alimentare card" de 5 lei... cum la noi salariul vine în 2 ,,tranşe" în aceeaşi zi (odată salariul, odată sporul de condiţii vătămătoare), îi ardea banca pe colegi cu 10 lei dintr-un foc, după care ei se duceau să scoată tot salariul şi mai pierdeau şi acolo, plus că limita de extragere era de 2000 lei, cine avea salariu 2100 lei scotea de 2 ori, deci iar 0,1% + 2 lei sau ceva de genu'... nu ştiu ce comisioane o mai avea BancPost acum.
Angajatorul meu are contract cu Unicredit, platesc un comision anual de vreo 10 lei, in rest am totul gratuit:retrageri oricate , orice suma, consultare de card etc...In schimb daca ma duc sa scot banii din cont de la ghiseu ca n-am avut chef sa-mi iau cardul platesc 5 lei...Totul depinde de contractul care-l semneaza angajatorul cu banca emitenta de card...paranteza fiind aici ca si angajatorul sa aibe un numar cat mai mare de salariati , banca castigand o gramada de clienti iar angajatorul avand angajati multumiti ca nu platesc comisoane mari... |
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Iun 21, 2016 6:51 pm | |
| Eu nu am nici comision de administrare, nici de retragere de la ATM, nici pentru internet banking. Dar nu s-a implicat angajatorul aici. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Iun 21, 2016 11:55 pm | |
| - dan tm a scris:
- Nu stai tu in aia 8 franci elvetieni. Lasa, ca ii folosesti la urmatoarea deplasare acolo.
El sta si in 10 bani ca e genul ala de "zgaraie branza" daca se poate sa nu plateasca nimic sau sa cheltuie cat mai putin posibil, merge si 100 km cu bicicleta doar, doar nu plateste mijlocul de transport. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 22, 2016 1:28 am | |
| Tocmai am plătit 25 lei pe centrat şi schimbat o spiţă + reglaj de schimbător pe spate. Luna trecută am mai dat 35 lei pe manoperă, 80 lei pe o casetă de pinioane, 60 lei pe un lanţ, 15 lei pe un set de saboţi... nu-i chiar gratis. Media cheltuielilor e de 30 lei pe lună (cu luni în care cheltui 200 lei şi luni în care nu cheltui nimic)... asta înseamnă că în Bucureşti în 45 minute ajung de oriunde până oriunde, de la Tricodava la Gara de Nord ajung în 22 - 23 minute la 7:45 dimineaţa... păi cu maşina în 25 minute nici nu treci de semaforul de la Vasile Milea. Aşa-i că-i convenabil? Cu banii economisiţi plec în excursii şi-mi permit să mai trag la câte un restaurant, nu mai stau doar cu ciocolată şi pufuleţi ca pe vremuri. La fel cum reuşesc şi să îmi permit 2 concedii într-un an, punând deoparte bani în timpul anului.
Cât despre restul banilor... muncesc pentru ei, am pretenţia să dispun cum vreau de ei. Dacă eu vreau să las restul, îl las, dar dacă vânzătorul nu mi-l pune pe tejghea, i-l cer eu, că ăsta e semn de nesimţire. De aia prefer să plătesc cu cardul, că nu mă mai fac după aia sac de monede de 10 bani.
Tu poate primeşti banii din şpagă... atuncea nu te doare să mai laşi câte un leu pe ici, pe colo. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 11:09 am | |
| Am fost la agentia de voiaj Timisoara sa imi iau bilet de forma
7687+1695+1983+1932 pina la Neptun hc
Am ales sa stau la rind la o casiera care cu alte prilejuri s-a dovedit cunoscatoare.
Mai intii m-a intrebat de ce nu merg direct, daca pentru pret aleg 4 schimbari?
I-am spus ca asa aleg sa merg si ca pe infofer si CFR calatori mi-am facut planificarea. A spus ca aia folosesc alt program.
A manevrat ceva la calculator(acuma in noul sediu calculatoarele sint mascate de tejghea si nu mai vedem ce fac ele acolo) A spus ca a pus-o pe asteptare, a solicitat celorlalti sa nu mai stea in spatele meu si am asteptat.
In final mi-a spus ca nu am legatura la 1983 pe 1932 ci abia la ora 14.11 pe 8801. Totusi i-am spus ca circula si 1932, a verificat si mi-a spus ca ala e un tren tarifat regio pe distanta Constanta -Mangalia dar se pot lua bilete regio doar pe sectie in garile de la fata locului si din restul tarii se iau bilete IR.
Am renuntat la ideea de a calatori cu trenurile asa cum vreau cu gindul ca trebuie sa merg asa cum vrea CFR Calatori. _______________ M-am dus la gara de nord unde stiam ca nu am sanse de izbinda si am renuntat la trenul Constanta -Neptun hc.
Am vazut eu ca e o casiera pe care nu am mai remarcat-o, dar am pus pe seama faptului ca din cauza serviciului nu am fost de foarte multa vreme in gara.
Surpriza: in citeva secunde aceasta mi-a gasit nu doar combinatia dorita de mine ci chiar a intors ecranul spre mine sa ma asigur ca aia e cea doirita dintre multele afisate pe ecran.
Am luat biletele insa am si uitat sa cer pina la Neptun hc asa ca am luat pina la Constanta.
Apoi fireste ca am intrebat cum e posibil ca in gara sa imi gaseasca in timp scurt fata de agentie, au alt soft sau alte calculatoare si de cind casierele din gara de nord cauta combinatiile dorite de calatori si le si gasesc etc?
mi-a spus ca nu stie ce programe sau calculatoare au la agentie in centru, ce e cu casierele garii de nord dar si ca ea nu e de aici ci e detasata din Arad.
Asadar explicatia bunei pregatiri e data de faptul ca Aradul este mult in fata Timisoarei la unele capitole feroviare. Datorita conditiilor (de munca si mai ales de sefime care e egal prostime de multe ori din cauza imbirligaturilor din CFR, amantlicuri, nepotisme, cumetrii care greveaza cu personal TESA compania sustinuta de tot mai putin personal de deservire(casiere, partizi de tren, mecanici de locomotiva) un grup numeros de casiere din Timisoara Nord au demisionat fiind inlocuite de casiere din Arad. Cica acum Timisoara Nord a ramas cu mai putin de 10 casiere restul fiind suplinit de Arad.
apoi mi-a verificat si 1932 nu este tarifat R pe distanta Constanta -Mangalia. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 11:27 am | |
| - dan tm a scris:
apoi mi-a verificat si 1932 nu este tarifat R pe distanta Constanta -Mangalia. Cum asa ? Nu mai sunt toate de pe Constanta Mangalia si retur tarifate ca regio ? |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 11:38 am | |
| Nu stiu ce sa spun, la agentie mi-a spus ca e tarifat regio doar daca cumpar biletul acolo in statiile de pe sectie, iar in gara desi stia ca anul trecut au fost tarifate regio, cind a facut miscarile pentru bilet i-a dat pretul de IR. De altfel si pe infofer apar tarife diferite. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 11:52 am | |
| Eu zic ca sunt toate regio, e 30km/h viteza comerciala ...Si ai timp sa iei bilet din Gara Constanta la 1932, numai ca trebuie sa te bagi in fata, ca nu toata lumea ia bilet pentru trenurile care pleaca imediat. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 11:54 am | |
| Timp am sa imi iau si aici, dar la utomatul din gara imi da pret de IR. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 12:04 pm | |
| - dan tm a scris:
- Timp am sa imi iau si aici, dar la utomatul din gara imi da pret de IR.
S-ar putea si la automatul din Constanta sa ti-l dea cu pret de IR, cred ca se vand doar la casa la pret de regio... |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 12:52 pm | |
| Doar la casa in Constanta? ciudat pina la urma, dar CFR Calatori .... |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 1:00 pm | |
| - baiazid a scris:
- dan tm a scris:
- Timp am sa imi iau si aici, dar la utomatul din gara imi da pret de IR.
S-ar putea si la automatul din Constanta sa ti-l dea cu pret de IR, cred ca se vand doar la casa la pret de regio... La casele de bilete se vând pe modul manual (deci nu e folosit deloc serverul, casiera scrie ea manual numărul trenului, distanţa şi preţul). Normal că asta înseamnă că există o dispoziţie scrisă comunicată staţiilor respective, dispoziţie pe care cei de la Timişoara sau Arad sigur nu au primit-o. Acum câţiva ani, automatul nu dădea bilete la preţ de R şi erau afişe pe el în acest sens. Anul trecut parcă se definiseră nişte R-uri în sistem, cum e şi cu IR-urile tarifate ca R (adică apare IR-ul şi sub el apare R cu un 0 sau o liniuţă în faţa numărului). _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier Iun 29, 2016 1:35 pm | |
| Deci in Constanta imi iau la pret de R?
de ce nu apar in tabelul de pe CFRCalatori? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |