Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeSam 21 Mai - 18:32

Păi arată ca o autorizaţie de călătorie, numai că nu are poză şi nume pe ea.
Mai există şi autorizaţii nenominale de călătorie clasa I sau clasa II, de regulă se dau întreprinderilor feroviare străine pe bază de reciprocitate.

mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 0:24

Ieri în 11071.
Da, înainte să sară Dr2005 că am dat doar 15 lei și că-n afară pe 15 lei nu primeam decât șasiul vagonului, doresc să spun că NU cer prize, aer sau măsuțe la prețul de 15 lei/237 de km, dar măcar lasă dracului geamurile în pace, să le poți deschide. Erau 35 de grade în nenorocitul de vagon!
De-acum am să merg cu mini-stația meteo prin trenuri, poate o să realizeze cineva că la vară când vor fi 60 de grade în vagon nu poți ține geamul blocat în cuie.
Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 2uyhi4y
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
alex.barac.5

Numarul mesajelor : 324
Varsta : 36
Localizare : Sibiu
Reputatie : 4527
Data de inscriere : 21/05/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 9:44

Am vazut la Lidl cutiuta cu surubelnita si cateva zeci de capete, inclusiv pentru ce-ai pozat, la 40 de lei, cam 13x8x4 cm. O poti lua cu tine si sa dai jos suruburile alea, oricum nu cred ca e legal sa fie blocate geamurile in felul asta.
Sus In jos
nokia2010

Numarul mesajelor : 369
Varsta : 41
Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România
Reputatie : 5543
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 10:15

Ce vagon era acela?
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6763
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 10:41

alex.barac.5 a scris:
Am vazut la Lidl cutiuta cu surubelnita si cateva zeci de capete, inclusiv pentru ce-ai pozat, la 40 de lei, cam 13x8x4 cm. O poti lua cu tine si sa dai jos suruburile alea, oricum nu cred ca e legal sa fie blocate geamurile in felul asta.

Exagerat! Stam acum sa dam bani pe nu stiu ce surubelnite sau chei si ne putem cara si mereu cu ele, ce sa zic! Asta e ceva normal? Evil or Very Mad Unde? In Romania? Trist atunci.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
mielutu zburator

mielutu zburator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 12:20

Vagonul era un 20-55 de Galați cred, deși putea fi și al Bucureștiului.
Eu mergeam doar cu un clește la mine să descui încuietorile în lipsa cheii pătrate, de-acum iau și șurubelnița Smile
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeVin 3 Iun - 18:23

Asta mai lipseste - sa plecam acum cu trusa de chei si surubelnite dupa noi ca sa scoatem suruburile si sa batem/scoatem cuie din trenurile CFR-ului. Hai sa fim seriosi, chiar asa am ajuns? Sad
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeLun 13 Iun - 1:05

Despre trenurile soarelui 2016 mai multe minusuri decat plusuri. Avem serviciul bilet de bicicleta si mini-bar doar la cateva trenuri :

A. Biciclete

IR 1921/1922 Sibiu-Mangalia si retur desi nu are vagon de biciclete e destul loc in etajate.
IR 1961/1962 Iasi-Constanta si retur are doar pe hartie in realitate nu stiu unde se considera spatiu pentru biciclete nevand un astfel de vagon in compunere.
IR 1632/1633 Brasov-Constanta si retur un amarat de 84-83 cu doar 2 rasteluri.

Sezonul 2015 a avut vagon cu spati pentru biciclete la trenurile 1981/1593, 1594/1982,  1983/1582/1587/1588 precum si 1745/1746 tren care nu face parte din Oferta Trenurile Soarelui. Daca tot se pot cumpara bilete de biciclete pentru 1961/1962 desi nu exista vagon de biciclete de ce nu extind si la alte trenuri ? Ca sa nu mai zic ca toate trenurile Regio ar trebui sa aiba iconita bicicletei din moment ce se pot vinde bilete de bicicleta desi nu au vagoane speciale. Ar trebui sa adopte modelul vecinilor de la BDZ Bulgaria la ei la toate trenurile Regio poti cumpara bilete de bicicleta.

B. Vagoane Bar-Bistro sau mini-bar seria 89-87.

Sezonul 2016 al trenurilor soarelui aduce mini-bar la trenurile 1822/1821, 1944/1945 si 1983/1582/1587/1588 fata de sezonul 2015 unde 1932/1931 a avut Bar-Bistro aproape tot sezonul. Si 1632/1633 a avut Bar-Bistro apoi mini-bar precum si 1636/1635 la fel tot Bar-Bistro.

Sezonul asta e foarte slab si prost la capitolul vagoane cu spati pentru biciclete sau vagoane Bar.

CFR Calatori mai are mult de umblat la marketing si la imaginea companiei si servicile oferite nu doar sa se laude intr-una cu 5 vagoane modernizate, 7 vopsite si a 11-a minune a lumi wifi pe o singura garnitura.

O sa trimit maine mail si mesaje pe tema asta sunt curios daca cele enumerate de mine la punctele A si B sunt suficiente, daca au uitat sau au de gand sa introduca acele servici si la alte trenuri.
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Reputatie : 5380
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeMar 14 Iun - 8:20

Eu nu înțeleg de ce ai pune vagoane bar pe București - Constanța, când ai trenuri care merg 10 ore și nu au bar și acolo chiar ai nevoie. Câtă lume merge la bar pentru 2 ore? Și totuși, eu am fost pe 4 iunie la Constanța cu IR de dimineață care face 2 ore și scria că are vagon bar, însă barul era pustiu, nu era nimic acolo.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeMar 14 Iun - 9:50

Nu am spus sa puna exclusuv pe trenurile ce pleaca din Buc.Nord si merg la Constanta sau Mangalia ci spuneam la general de aceste servici. Daca e sa gasim trenuri de peste 4-5 ore care merg tranzit pe M800 avem din start 1636/1936, 1937/1635, 1632/1633 sau 1594/1982/1981/1593.

Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 19 Iun - 9:09

Am observat o maniera curioasa a fameilor de la casierie la CFR. In ultima vreme, de fiecare data cand merg sa-mi iau bilet, ele "omit" sa-mi dea restul integral. Fie 30, fie 50, 60...odata chiar si 90 de bani raman in bugetul lor pentru ca distinsele "nu au bani marunti".

Absolut de fiecare data trebuie sa ma tiganesc cu ele pentru banii mei. Cand vad ca sunt nevoite sa-mi returneze toti banii (cat tupeu pe mine, deh) ma privesc de parca le-as fi cerut-o pe ma-sa.

Ati patit si voi lucruri asemanatoare, sau m-au vazut doar pe mine mai prost?
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 19 Iun - 9:49

Cu totii am patit-o dar cred ca depinde si peste cine dai la ghiseu.

Uite de exemplu in Gara de Nord in marea majoritate a cazurilor am primit mereu restul  exact de ex Bucuresti-Campulung este 20.80 RON si am primit cei 20 de bani mereu. De asemenea la Brasov 24.20 RON si am primit restul de la casiera din Brasov. Au fost insa si cazuri cand s-a facut ca ploua, de ce sa nu recunosc ...

Interesant mi se pare insa ca la trenurile IR cu tarif R si rezervare optionala a locului niciodata nu mi s-a dat cu loc (de obicei specific eu ca vreau fara loc dar in ultima vreme este tot mai multa lume pe trenurile astea si e un pic riscant la anumite ore). Nici nu am fost intrebat si mi s-a dat direct fara loc (bine, de ex pe Targoviste ar fi aberant sa ti se dea cu loc cand pretul biletului este de 10 RON iar locul ar fi aproape jumatate din pretul intreg al biletului).

Pe de alta parte am patit-o odata anul trecut la Mangalia - nu voia sa imi dea fara loc la RE 2802 cum era pe vremea aia - spunandu-mi la inceput ca nu se poate (!!!) apoi a recunoscut ca asa au dispozitii - sa dea cu loc. Era inceput de sezon si chiar nu avem chef sa platesc locul degeaba. In final s-a rezolvat si mi-a dat cum am vrut eu.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 19 Iun - 10:13

Casierele care uita sa dea restul fac parte din fenomenul cersetoriei, trebuie trimise toate la cursuri la Lidl. Romanii sunt extrem de intelegatori si iertatori la capitolul asta, dar in tari precum Germania e un motiv foarte temeinic sa te dea seful afara...

De fapt, pentru ca toate sunt nevasta si pila unuia sau altuia, isi permit nesimtiri de genul asta. Trebuie doar un simplu exemplu de imaginatie, cativa straini la coada care nu isi primesc restul, cu ce impresie pleaca si ce povestesc ei pe bloguri despre corectitudinea unei tari. Bineinteles, putem lua atitudine peste tot, inclusiv pe Facebook, dar si dintr-o compasiune neinteleasa de altii, nu o facem.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 19 Iun - 13:33

Eu n-am pățit niciodată, însă prefer să plătesc cu cardul pentru orice serviciu/cumpărătură, și cum eu nu sunt de acord ca în secolul XXI să mai existe 30 de casierii, cumpăr exclusiv de la automat (doar când iau cu cupoane iau de la casă). Mi se pare corect și civilizat să folosești tehnologia mai ales când la case sunt 30 de oameni la coadă, iar la automate sunt 3-4.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 19 Iun - 16:57

Mi se pare o tampenie plata cu cardul la casierii, indiferent ca sunt magazine sau CFR...Normal ar trebui sa se platesca cu cardul doar acolo unde il poti baga intr-o masina de orice fel...

Daca ar plati toti cu cardul , timpul de stat la coada aproape ca s-ar dubla.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 30 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: