Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 10 Dec - 1:21

Nu recomand să încalce o lege precum ar fi să nu mergi cu 240 km/h prin oraș. Dar anumite legi sunt complet idioate, cretine și inutile! Să fim serioși acum, în orice loc din lume poți muri cu legile de gât dacă nu știi să interacționezi cu oamenii sau să te descurci, să trăiești. Toți trebuie să știm să supraviețuim, indiferent de legi, nelegi, țară, cultură, etc.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 10 Dec - 13:43

Degeaba esti regulamentar si respecti legile tu ca individ desi ai in familie altii care fac cotrariul. Degeaba stai 12 ore treaz si faci serviciu daca atipesti 2 minute exact cand vine sefu,l esti bun de plata. Stiti vorba aia cu trebuie sa fii destept 5 minute. Wink In plus sunt multe legi si regulamente facute parca in bataie de joc, noroc ca suntem oameni cu totii si nu punem botul la orice prostie.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeMar 15 Dec - 21:16

Gara de Nord a redevenit bazarul șmecherilor protejați de boșii din Ministerul Transporturilor

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/gara-de-nord-a-redevenit-bazarul-mecherilor-proteja-i-de-bo-ii-din-ministerul-transporturilor-360813
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeMier 23 Dec - 12:23

Plecarile trenurilor regio din Timisoara spre Arad sunt cam aiurea, unele unul dupa altul si atunci ore bune fara tren: 4,18 si 5,18 pauza pana la 8,21 pauza 5 ore pana la 13,03 si 13,51 pauza 2 ore jumate pana la 16,27 si 17,35 pauza 2 ore 44 pana la 20,19 si 23,54. Sa nu fie puse intentionat ca sa favorizeze dubele Tm-Oradea.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeMier 23 Dec - 13:01

De la 8 la 12 sunt puse pentru inchiderile de linii si lucrari de intretinere
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 10:32

Iar se tin glume proaste astia de la CFR. In brosura mersul trenurilor 2015/2016 nu apare cls 1-a la trenurile Regio pe ruta Bucuresti-Brasov si retur precum si pe Bucuresti-Ploiesti-Buzau si retur dar pe www.cfrcalatori.ro e zarva totala. Incerc sa vad care e treaba dar nu se leaga apar trenuri cu etajate care au cls 1-a dar in acelasi timp apar Regio care nu au serviciul cls 1-a, de parca ar fi cineva atat de fraier sa cumpere bilet de clasa 1-a la Regio scratch

O sa ma duc mai tarziu la gara daca chiar se poate cumpara bilet de cls 1-a la regio e clar ca e bataie de joc si nu fac decat sa agite spiritele in trenuri calatori sa se certe la cutite cu sefi de tren, evident ca niciodata 2 contra multimi nu pot castiga.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 15:31

Ți-a explicat amicul tau doctoru ca broșura aia e plina de greseli si doar cu rol orientativ. De altfel si scrie pe coperta, citez:
*In funcție de condițiile de trafic pot interveni modificări. Va rugam ca, inainte de efectuarea călătoriei, sa solicitați informații suplimentare de la statiile si agențiile C.F.R.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 16:08

Brosura ca brosura dar si pe cfrcalatori.ro la inceput aparuse R fara cls 1-a acum au reintrodus serviciul desi nu se leaga la multe trenuri.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 16:11

Serviciul de clasa I nu este obligatoriu la trenurile R, iar operatorii oricum pot modifica după cum vor compunerea (fără să depăşească tonajul din livret). Important e să nu îţi vândă bilet la clasa I şi să nu fie vagonul.

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 22:38

Pe infofer am gasit multe erori de felul urmator: ajung intr-o statie la ora ,,h'' iar trenul de legatura pe care trebuie sa il iau pleaca mai devreme  cu cateva minute fata de sosirea celui din care am coborat.  Se refera cumva la legatura de a doua zi iar in gara va trebui sa stau mai mult de 23 de ore? Ia priviti la legaturile unde mai jos se vede sageata de la maus. Repet, aceste erori sunt cu zecile pe infofer!

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 P1011983
free screen capture software

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 P1011984
free upload image

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Joi 31 Dec - 23:06, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 31 Dec - 23:03

Scrie clar acolo că aşteptarea e de peste 23 ore şi că trenul de legătură e în ziua următoare.

mihaitzateo

Numarul mesajelor : 106
Localizare : Bucuresti,linia 300
Reputatie : 3840
Data de inscriere : 12/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeLun 25 Ian - 22:24

Nu inteleg,e asa greu sa se puna pe trenurile IR la WC sapun lichid si suflator pentru uscat pe maini,sa se spele lumea care foloseste WCul?
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeLun 25 Ian - 22:25

Tu nu ai un pachet de servetele la tine?

Oare vagoanele EACS cu dunga galbena in partea de sus, circula ca vagoane de clasa I?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeLun 25 Ian - 22:35

Saptamana trecuta la 11034 la 2 din cele 3 vagoane caci la al 3-lea n-am mai ajuns era sapun si hartie igienica dar nu curgea apa deloc, o fi inghetat de la frig sau erau goale rezervoarele ? Nu am folosit toaletele, vroiam doar sa ma spal pe maini, ma murdarisem de praf la urcarea in tren.

Zilele trecute pe un tren Regio o doamna controloare ( nasa ) suparata pe viata a facut gura la biletele VSD care le avem impreuna cu 2 pasionati. Plecase,  apoi cand s-a intors a doua oara am mustrato destul de civilizat iar cand a mirosit ea ca nu are dreptate si se poate alege cu reclamatie care reclamatie eu stiu ca e egala fix cu 0 a plecat si nu a mai venit la noi pana la Ploiesti.

Noroc ca am prea multi ani de acasa si educatie ca altfel era rau de dansa, uitam de varsta si ca e femeie.

Sunt oferte rare la CFR Calatori precum Cartea VSD, daca ai norocul sa prinzi VSD la revizia biletelor odata pe an asta nu inseamna ca acei calatori merg pe naspa. Oare din cat in cat timp li se prelucreaza la pregatire ce bilete/oferte au mai aparut ?

Data viitoare nu stau sa sper in reclamati i cert pe dreptatea mea pana recunosc ca ei au gresit.

Aaa si sa nu uit ca la Buzau am intalnit un IDM speriat de bombe dar tare in gura, ca imi trebuie aprobare de la seful gari ca sa fac poze in gara, bineinteles i spusese asta unui alt pasionat si apoi am intervenit eu si l-am trimis la plimbare dupa ce i-am spus politicos ca stiu foarte bine legile si regulamentele.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitimeMar 26 Ian - 0:09

Când sunt temperaturi sub zero grade Celsius nu se pune apă decât în vagoanele care au sistem de încălzire funcţional pentru rezervor. Deci la 19-50, AM700, AM900, LVT, 19-54, 19-55, 20-54, 20-55, 20-59 sigur nu veţi găsi apă, pentru că îngheaţă şi distruge instalaţiile. Cel mult o să găsiţi o menţiune lângă ,,poate circula încărcat" gen ,,lipsă apă - temperaturi îngheţ" sau ceva asemănător.

Săpun lichid era pe 1633 acum o săptămână.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 22 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: