| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 22:49 | |
| X ca si partida trenului care face ruta/trenul de .. ani de zile si Y ca si angajat care face naveta pe ruta A-B de ani de zile se cunosc intre ei, cand ajunge "nasul" in dreptul lor ala zice autorizatie si deja se cunoasc ca are si e asa, de asta nu se mai prezinta, dar daca vine unu de la Satu Mare pe Bucuresti-Videle si zice autorizatie o sa fie pus sa o arate pentru ca nu se cunosc. De ce cautati nod in papura acum sau va legati la cap fara sa va doara cand lucrurile sunt simple uneori si viata trebuie traita fara atatea lucruri fara rost care nu va aduc nimic folositor. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 22:57 | |
| Nu ai inteles esentialul eu o sa am bilet dar o sa spun autorizatie daca nasul trece mai departe la revedere, daca zice so prezint ii arat biletul daca incepe sa comenteze am vrajeala pregatita nu stau so compun pe loc, oricum nu o sa fie bine pentru cei cu autorizatii din preajma mea dcaa vor interveni in discutia mea cu nasul Nu ma duc special pentru treaba asta ci o sa combin 2 treburi deodata. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 23:09 | |
| Vezi că poate te dă naşul jos sau îţi arde vreun bilet la preţ de tren ) Bine, am mai văzut cazuri când, într-un grup de ceferişti mai era infiltrat şi un ,,outsider", care se băgase şi el în vorbă cu ceferiştii. Normal că naşul după ce a văzut 4 autorizaţii şi a mai auzit de 3 ori autorizaţie, al 8lea din compartimentul fictiv a scăpat necontrolat, deşi nu avea autorizaţie, de fapt nu avea nici măcar bilet ) _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 23:11 | |
| Am bilet boss dar o sa zic autorizatie, nu cred ca ii arde lui de circ la 06:30 dimineata iar sa ma dea jos desi am bilet iar nu vad cum ar putea |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 23:20 | |
| Daca insulti sau agresezi agentii operatorului de transport au drept sa te excluda de la transport chiar daca ai legitimatie de transport valabila adica mai pe romaneste se conside ca iti bati joc de el si ca faci misto de el. Asa ceva nu se face si doar cand nu ai ce face te duce capul la asemenea lucruri sa iti ocupi timpul. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 12 Sept 2016, 23:35 | |
| Atentie, avocatii ceferistilor lucreaza.
E valabil si invers? adiCA CIND fac ei misto de calatori?
xsulescu hai incoace? ce e ba? asta vrea legitimatia? ce ba io arat legitimatia la oricine ba, cine esti tu ba sa imi ceri mie legitimatia?
discutie la care am asistat intr-un tren pe linia 500
Legitimatia nu o aveti? aa desigur e in geanta, da dar biletul meu nu e in geanta daca doriti... pentru dumneavoastra ma duc sa o aduc aaa nu e nevoie inteleg ironia fina aaa nu domle nu e ironie, dar nu o port ca sti ce am patit ? o data mi-a smuls-o unu si a aaruncat-o pe geam, daa
discutie avuta de mine cu un controlor venind de la Chisineul Cris
si altele de acest gen, una am si prezentat-o aici pe forum ca am facut reclamatie.
Astea unde intra? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar 13 Sept 2016, 00:22 | |
| Discuţie cu un naş după ce i-am solicitat să solicite oprirea la legătură a unui tren pentru alt tren întârziat: ,,Acuma poate oricine să mă reclame pentru orice, dacă nu-i place ceva se duce şi spune el ceva acolo, mai pune şi de la el... şi degeaba nu mai pot, că nu mai e voie, să-i arăt eu legitimaţia, că fiecare avem câte un ecuson d'ăsta cu un număr şi-mi ia numărul şi se duce şi reclamă". N-am înţeles de ce mi-a spus asta, se temea că mă duc eu să-l reclam dacă nu prind legătura? Adevărul e că următorul tren pe secţia aia era peste vreo 7 ore ) Până la urmă, s-a reţinut trenul respectiv unde trebuia pentru preluarea călătorilor de la trenul întârziat... iar, din ce vedeam pe IRIS la vremea aia, aproape zilnic se întâmpla aşa. De fapt, cred că ar trebui să postez asta la lucruri pozitive şi anume că s-a ţinut legătura. Deşi întârzierea zilnică de minimum 70 de minute a primului tren clar intră la lucruri negative. _________________ :TTT:
|
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6558 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 17 Dec 2016, 23:30 | |
| Vineri seara R 2611 Timisoara-Arad a avut doua vagoane (20-55 si 19-54) foarte aglomerate, fiecare cu cate 20 calatori in picioare la plecare. Nu stiu cine a fost desteptul care a hotarat sa scoata un vagon tocmai vineri seara cand se intorc studentii si in perioada sarbatorilor. |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5705 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 18 Dec 2016, 12:11 | |
| Katalyn eu sustin aceasta actiune a ta, si incurajez membrii forumulu sa se ia de cfr-isti in general , care multe ori dupa ce ca merg gratis, mai fac si galagie, consuma alcool, lasand sticle de bere peste tot. Eu sunt cfr -ist si-mi este jena sa le fac observatie, dar daca nu as fi , si avand bilet, m-as lua de ei . |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Dum 18 Dec 2016, 13:50 | |
| Eu am impresia ca sint citeva ,,specii" de ceferisti care merg/se intorc la serviciu cu trenul, de care partizile de tren se simt timorate asa ca le permit orice. Au aia ceva functii pe la gari sau RC-uri sau birouri nu ma pricep, insa pe principiile vechi mostenite din generatie in generatie, aia se cred mari bossi si partizile se simt subordonate.
Nu foarte multe partizi au curajul mecanicului care nu l-a primit pe Blagaila pe locomotiva.
M-am intors zilele trecute de la Curtici si pe 2608 intr-un compartiment erau 3 d-astia care vorbeau tare, faceau un tambalau de jumate de vagon era al lor.
|
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5705 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 19 Dec 2016, 23:28 | |
| Tocmai asta zic. Partida de tren mai mult ca sigur nu va lua masuri daca cei in cauza sunt cfr-isti ! Dar daca un calator le va face observatie se vor simti (daca nu , sunt chiar nesimtiti ) si poate se vor si educa, si data viitoare isi vor schimba comportamentul. Intr-o zi calatorind cu trenul Dacia era o tiganca cu 3 copii. Femeia avea bilet, insa mirosea ingrozitor , asa ca am mers la politistii TF din tren si le-am cerut explicatii de ce nu au luat masuri ... Si au incercat sa se vada ca nu au fost degeaba in tren, si desi nu a ajutat la nimic , a luat datele femeii. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 21 Dec 2016, 18:38 | |
| L-am dus pe taicameu la Simeria la 1766 spre Vaslui când ajungem surpriza nu mai sunt locuri decât până la Cluj bine zic atuncea la clasa 1 a caserita nu că trenu nu are în realitate avea 30-76 Până la urmă l-am dus la cuseta erau locuri |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 21 Dec 2016, 18:46 | |
| Si care e buba? Nu e mai bine cu loc la cuseta decat la clasa I? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 21 Dec 2016, 18:51 | |
| - Adirmvl a scris:
- Si care e buba? Nu e mai bine cu loc la cuseta decat la clasa I?
Buba e că nu se suplimentează trenul daca nu eram eu cu el merge fara loc de la Cluj că el nu se descurca |
|
| |
Sabik
Numarul mesajelor : 341 Localizare : Cluj Napoca Reputatie : 4696 Data de inscriere : 24/12/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 22 Dec 2016, 15:58 | |
| - Adrian78 a scris:
- Adirmvl a scris:
- Si care e buba? Nu e mai bine cu loc la cuseta decat la clasa I?
Buba e că nu se suplimentează trenul daca nu eram eu cu el merge fara loc de la Cluj că el nu se descurca a mai primit un vagon din Cluj |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|