Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)

In jos 
+54
alex1987
billy752-istu
Theijs
mureseanu_976
adytm
bubu
NicuS
traian
marius_catalin84
COSTACHE MIHAIL
Mihay
mariuscfrbucuresti
Luna
ldh.ro
Jhonyla
Teodor
riciu
gabrielcr
florin.lifticariu
cristy79
DUAL
qew00
Katalyn
Norbi
cristi CFR
alex.alexus.tm
lifetec
ATM
baiazid
Sabik
Adrian78
alliens
decward
marius664
alex.barac.5
florin29sv
Razvan Tudor
user dezactivat...
Dr2005
bobi
razvan - trenuri
dan tm
j o a n t a
mielutu zburator
Adirmvl
Vitosa
cfr500
92Dragos
Nesebar
cardinal
AndiCFR
ALEXCFR
IonutCFR2009
Andrey_tm
58 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40 ... 47  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11197
Data de inscriere : 09/10/2014

Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 11:54

Ce are Targoviste-Pietrosita ? E linie simpla fara trenuri de calatori ca multe alte secti si in special din cauza ca soseaua e paralela cu calea ferata iar tarifele la dube/autocare sunt aceleasi care le practiva CFR. In curand vor circula si trenurile de calatori pe ruta Targoviste-Pietrosita iar trafic de marfa e destul pana la Fieni cel putin 10 marfare pe saptamana folosesc linia Targoviste-Fieni.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25579
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 13:44

adytm a scris:
Dr2005 a scris:
Dacă repari linia spre Calafat, o să se mute toată marfa pe acolo, o să bată vântul pe 800 şi Bucureşti - Craiova, omorând economic şi Portul Constanţa.

Sa inteleg ca asa se gandeste pe acolo in minister, ca astea sunt ideile pline de "viziune" - cata prostie si rea vointa o mai incapea? De asta nu se electrifica practic Craiova- Calafat ca moare portul Constanta...Am pretentii la dumneata Dr2005( oricum mi au spus mecanici de la Craiova ca linia asta ar aparea deja electrificata in acte)
Dacă s-ar fi făcut întâi tronsonul Timişoara - Golenţi, tot traficul de marfă ar fi continuat spre Bulgaria - care are deja aproape toată linia reabilitată. Caz în care nu s-ar mai fi justificat economic modernizarea M800 şi 200/300, pentru că nimeni nu ar mai fi revenit pe la noi după ce ar fi avut posibilitatea să circule pe la bulgari direct spre Istanbul sau spre porturile bulgăreşti (Varna, Burgas). S-ar fi afectat grav economia ţării pe termen lung. De aceea e foarte important ca lucrările pe fostul Coridor IV să fie finalizate înaintea celor de pe Timişoara - Calafat.
Nu ştiu ce ţi-au spus ţie mecanicii, linia Craiova - Golenţi nu apare electrificată pe niciun act, nici pe inventar, nici pe Declaraţia Reţelei.

Citat :
" nasii" primesc cascaval ei fiind bine informati cand apare supracontrol sau cand chiar acest supracontrol nu se mai oboseste sa ia vagoanele la pas de oboseala si doar incheie raportul.
Naşii primesc caşcaval tot timpul... eu i-am raportat cui trebuie pe cei pe care i-am văzut (bine, ăia nesimţiţi rău, nu cei care au găsit şi ei un muşteriu din 100 într-un tren), alţii s-au speriat de mine şi au dat jos blatiştii jos la prima staţie (,,N-aveţi bani, atunci vă rog să coborâţi la prima"). Însă numărul de bilete vândute a tot crescut, nu mi-a venit să cred când am văzut că Hm-uri precum Olteni sau Galateni vând zilnic cel puţin 1000 de bilete spre Bucureşti (plus ce mai vând spre alte staţii) şi că situaţia e aceeaşi pe mai multe zile, nu doar o zi sau două pe lună când e supracontrol.

Citat :
sa asigure mers cadentat asa cum se laudau pe M300, M800, M900, sa se mai roage de guvernele astea rosii, portocalii cum or fi sa finanteze infrastructura ca M900 devine deja ca Targoviste- Pietrosita( nu sa astepte pomana UE ca vezi Doamne nu poate fi implementat proiectul daca linia nu e praf). In final sa o lase mai moale cu spaga pe holurile trenurilor sau in Wc- uri ca sa -i ajungem macar din urma MAV
Mersul cadenţat se va implementa, dar îi pune CFR S.A. beţe în roate din tot felul de motive (ba chiar îl strică şi pe cel existent, vezi Bucureşti - Craiova).

Citat :
ca de nu ne apropiem de Caile ferate indiene Smile
Am vrea noi să ne apropiem de Căile Ferate Indiene, uită-te câţi călători au ăia şi cu ce viteze circulă. Păcat, însă, că nu au nicio măsură de siguranţă, se circulă tot la cale liberă/înţelegere telefonică sau chiar telegrafică (!), cu bariere manuale, posturi de acari, fără garduri de protecţie, fără DSV-uri, fără INDUSI (sau similare)... da' se circulă cu 140 - 200 km/h.

adytm

adytm

Numarul mesajelor : 176
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4656
Data de inscriere : 13/09/2012

MesajSubiect: Cfr un putrigai   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 14:01

Dr2005 a scris:
adytm a scris:

Sa inteleg ca asa se gandeste pe acolo in minister, ca astea sunt ideile pline de "viziune" - cata prostie si rea vointa o mai incapea? De asta nu se electrifica practic Craiova- Calafat ca moare portul Constanta...Am pretentii la dumneata Dr2005( oricum mi au spus mecanici de la Craiova ca linia asta ar aparea deja electrificata in acte)
Dacă s-ar fi făcut întâi tronsonul Timişoara - Golenţi, tot traficul de marfă ar fi continuat spre Bulgaria - care are deja aproape toată linia reabilitată. Caz în care nu s-ar mai fi justificat economic modernizarea M800 şi 200/300, pentru că nimeni nu ar mai fi revenit pe la noi după ce ar fi avut posibilitatea să circule pe la bulgari direct spre Istanbul sau spre porturile bulgăreşti (Varna, Burgas). S-ar fi afectat grav economia ţării pe termen lung. De aceea e foarte important ca lucrările pe fostul Coridor IV să fie finalizate înaintea celor de pe Timişoara - Calafat.
Nu ştiu ce ţi-au spus ţie mecanicii, linia Craiova - Golenţi nu apare electrificată pe niciun act, nici pe inventar, nici pe Declaraţia Reţelei.

Citat :
" nasii" primesc cascaval ei fiind bine informati cand apare supracontrol sau cand chiar acest supracontrol nu se mai oboseste sa ia vagoanele la pas de oboseala si doar incheie raportul.
Naşii primesc caşcaval tot timpul... eu i-am raportat cui trebuie pe cei pe care i-am văzut (bine, ăia nesimţiţi rău, nu cei care au găsit şi ei un muşteriu din 100 într-un tren), alţii s-au speriat de mine şi au dat jos blatiştii jos la prima staţie (,,N-aveţi bani, atunci vă rog să coborâţi la prima"). Însă numărul de bilete vândute a tot crescut, nu mi-a venit să cred când am văzut că Hm-uri precum Olteni sau Galateni vând zilnic cel puţin 1000 de bilete spre Bucureşti (plus ce mai vând spre alte staţii) şi că situaţia e aceeaşi pe mai multe zile, nu doar o zi sau două pe lună când e supracontrol.

Citat :
sa asigure mers cadentat asa cum se laudau pe M300, M800, M900, sa se mai roage de guvernele astea rosii, portocalii cum or fi sa finanteze infrastructura ca M900 devine deja ca Targoviste- Pietrosita( nu sa astepte pomana UE ca vezi Doamne nu poate fi implementat proiectul daca linia nu e praf). In final sa o lase mai moale cu spaga pe holurile trenurilor sau in Wc- uri ca sa -i ajungem macar din urma MAV
Mersul cadenţat se va implementa, dar îi pune CFR S.A. beţe în roate din tot felul de motive (ba chiar îl strică şi pe cel existent, vezi Bucureşti - Craiova).

Citat :
ca de nu ne apropiem de Caile ferate indiene Smile
Am vrea noi să ne apropiem de Căile Ferate Indiene, uită-te câţi călători au ăia şi cu ce viteze circulă. Păcat, însă, că nu au nicio măsură de siguranţă, se circulă tot la cale liberă/înţelegere telefonică sau chiar telegrafică (!), cu bariere manuale, posturi de acari, fără garduri de protecţie, fără DSV-uri, fără INDUSI (sau similare)... da' se circulă cu 140 - 200 km/h.

Multumesc frumos pentru raspuns! Apreciez ca mi-ai scris atat de mult si inteleg ca ai dreptate din multe puncte de vedere dar nu se aude nimic bun de M900 si linia asta cade de la an la an, Problema trenurilor internationale si ale opririlor aberante trebuie rezolvata ca si cea a navetistilor care nu vad decat vagonul de clasa a I-a fara sa aiba abonament pentru a I-a. Sper sa vad cat de curand si regim cadentat si sa nu uiti sa fii onest si drastic atunci cand trebuie pentru ca daca fiecare isi face treaba acolo pe bucatica lui tara asta va ajunge mai bine decat Bulgaria care uite ne a luat inainte cu reabilitarile feroviare.

Ultima editare efectuata de catre adytm in Lun 28 Sept 2015, 14:19, editata de 1 ori
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24346
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 14:06

Dragos sunt doar cateva trenuri de auto tranzit DB Curtici-Constanta restul traficului de marfa spre Port vine de la Vintu de Jos Tg Mures Govora care au navete zilnice
Tranzitul pe Calafat ar afecta ceva trenuri DB OBB CTV care nu ar masi ajunge la Giurgiu si care nu au treaba cu portu
Sus In jos
traian

traian

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 40
Localizare : Eforie Sud
Reputatie : 5139
Data de inscriere : 23/06/2011

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 17:12

cristy79 a scris:
Adirmvl a scris:

In sfarsit! Tot se plimba Desiro-ul gol. Daca ar fi pune in loc o pereche cu plecare la 12 sau 1 noaptea ar fi ok. Ar ajunge pe la 7-8 dimineata in Sibiu si Bucuresti si ar putea pune legatura din Caracal pentru Tg. Jiu sau Petrosani.

Acea pereche ar putea avea ceva calatori numai daca ar fi tarifata Regio. Eu am propus fix acest lucru in ultimul mail catre propuneriMersTren@cfrcalatori.ro.

Sa pui Dezastrul pe tren de noapte la tarife de IR nu ar avea niciun sens pentru ca nu va merge nimeni cu asa ceva - bine, in general sa pui tramvaiul Dezastro pe drum de peste 2-3  ore si sa il botezi IR cu pret de IR e dovada de mare tupeu si nesimtire.
.
Salut si eu din toata inima disparitia tramvaiului de Valcea. Chiar ma gandesc sa le scriu un mail ca sa-i felicit pentru aceasta decizie. santa
Dar acum va mai ramane in singur tren direct catre Valcea-Calimanesti, recte 1521/22, crezi ca e suficient pt. un oras atat de mare ca Valcea? Plus ca la Calimanesti merge lumea la tratament. Dragasani, Rosiori, Caracal, au calatori f. multi, urca multa lume mai ales la intoarcere catre Bucuresti (in 2012 cam pe vremea asta cand am fost eu la Calimanesti).
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5872
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 18:05

Exista suficiente autocare catre Calimanesti si Rm Valcea care ofera conditii de lux la tarife foarte bune. CFR ce sa faca cu tramvaiele lor de le zic InterRegio ?

De acasa de la mine ma duc la autogara Militari si in 3 ore jumatate sunt in hotel la Calimanesti. 2 persoane dus-intors am platit 100 de lei, deci in medie 25 de lei de persoana. Sa mai spun cat costa tramvaiul CFR care face 5 ore ?

Nu va simti nimeni lipsa tramvaiului de Valcea. Cel de Pausa a ramas, deocamdata... Twisted Evil
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12461
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 18:19

Ruta Bucuresti-Ramnicu Valcea-Calimanesti este nerentabila in absenta liniei Valcele-Bujoreni Valcea, cu toate astea CFR Calatori ar putea adopta si urmatoarea solutie: IR Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges apoi transport cu autobuz Curtea de Arges-Ramnicu Valcea - Calimanesti, pret integrat tren+autobuz.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6915
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 19:01

cristy79 a scris:
Exista suficiente autocare catre Calimanesti si Rm Valcea care ofera conditii de lux la tarife foarte bune. CFR ce sa faca cu tramvaiele lor de le zic InterRegio ?

De acasa de la mine ma duc la autogara Militari si in 3 ore jumatate sunt in hotel la Calimanesti. 2 persoane dus-intors am platit 100 de lei, deci in medie 25 de lei de persoana. Sa mai spun cat costa tramvaiul CFR care face 5 ore ?

Nu va simti nimeni lipsa tramvaiului de Valcea. Cel de Pausa a ramas, deocamdata... Twisted Evil
Foarte corect, dar ce le faci celor din Rosiori,Alexandria chiar Caracal care vor sa ajunga pe Valea Oltului.Pentru ei nu exista autobuze catre statiuni asa ca acest tren este gandit mai mult pentru ei decat pentru bucuresteni...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 19:04

Ramane 1521/22, asta nu dispare plus ca sunt calatori care vin din tara si schimba in Bucuresti pentru Valcea, cu bilet la legatura, deci macar 1 pereche pe zi tot trebuie sa existe.
De la Iasi/Suceava/Bacau/Galati/Constanta daca vrei la Valcea ce faci? Nu trebuie sa schimbi in Bucuresti cu ceva direct?

Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12461
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 19:45

R 13823 plecat azi din Bucuresti Nord la 17:12 (+33min), la Cazanesti soseste 19:31 (+3min), recuperand astfel 30 minute din eliminarea timpilor de rezerva inutili. Iata inca o dovada ca mersul trenurilor este facut in favoarea dubelor si pentru alungarea calatorilor de la tren.
Sus In jos
traian

traian

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 40
Localizare : Eforie Sud
Reputatie : 5139
Data de inscriere : 23/06/2011

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 20:27

cristy79 a scris:

Pai pe principiul tau, inseamna ca toate trenurile sunt "tramvaie" (cum le numesti tu in bataie de joc) si ar trebui desfiintate! Am inchis 1000km. nerentabili" la ordinul UE, sa inchidem inca o mie, da-o dracului, ca si-asa avem autobuze, si nu mai e demult a doua armata a tarii... ABB
Spune-mi te rog, ce ai tu impotriva desiro, a "tramvaielor""? De ce te deranjeaza atat de mult? Sa inteleg ca restul de 80% de trenuri din toata tara care, la fel, se taraie si ele, nu sunt "tramvaie"?
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 21:53

Domnule traian, imi pare rau ca v-ati suparat asa pe mine dar sa stiti ca nu eu am inchis o mie de km de cale ferata.
Da, recunosc in privinta Desiro sunt subiectiv - nu imi plac si nu mi-au placut niciodata. Pentru mine nimic nu se compara cu trenul clasic compus din locomotiva si vagoane. In privinta acestor Desiro insa s-a intamplat si inca se mai intampla o mare nesimtire - in loc sa fie puse pe trenuri Regio pentru care au si fost facute si sunt excelente pt asta, CFR le tranteste pe asa-zisele IR-uri si mai cere si preturi aberante pt ele (aud ca au fost si pe IC sau trenuri de noapte!!!). Asta ma deranjeaza maxim, poate prosteala asta mai mergea acum 7-8 ani cand lumea mai credea ca "sageata merge repede", dar acum? Da, ma deranjeaza ca CFR plimba goale aceste automotoare pe 80 de km pe Bucuresti-Targoviste botezandu-le InterRegio (repet - pe 80 de km) probabil la ordinul dubarilor care prospera pe aceasta ruta. De ani de zile nu sunt in stare sa faca un mers destept pe ruta asta si isi gonesc calatorii catre microbuze.

Abia in ultima vreme am vazut ca s-au mai pus in miscare si au mai reparat cateva bucati - sper sa le puna pe Regio si nu pe IR-uri ca nu s-a intalnit hotul cu prostul!

Ati citit exemplul meu cu ruta Bucuresti-Calimanesti? Autocar 3 ore jumate 25 de lei/persoana, asa-zisul IR de la CFR Desiro 5 ore - 70 de lei !!! Vi se pare normal? Nu va deranjeaza?

Si nu - nu toate trenurile sunt tramvaie, nici vorba. Doar astea de care v-am zis Very Happy

Va salut cu respect si chiar imi pare rau daca v-ati suparat, eu va asigur ca respect calea ferata si ma doare sufletul sa vad halul in care a ajuns...Sad
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11197
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 22:19

Ce criza e la Desiro fereasca sfantul. Pe Regio de pe Buc-Targoviste sunt numai vagoane desi erau vreo 2 perechi cu Desiro. In conditile astea nu va ramane decat sa va rugati sa nu ajunga malaxa 77/78 la Bucuresti ar fi cea mai mare rusine din istorie pentru CFR si Romania sa vezi trenuri plecand din Buc.Nord cu astfel de automotoare.

Nu stiu ce tot aveti cu Desiro am mers si eu cu ele si nu mi se par deloc dezastre cum le boteaza uni pe aici, daca Desiro e dezastru, Acvila cu scaunele inghesuite cum e ? A, stiu ca va place suntetul burdufului si al joantelor auzit din Acvila dar la confort ce facem tata ? Cand va aud ca va plangeti de Desiro cand ar trebui sa va plangeti doar de malaxa 77.

IR-urile de Targoviste au calatori cat spunea doctorul, isi scoate bani pe la 40 calatori in week-end-uri sunt mai pline deci nu merg nici pe minus si nici pe plus, asigura legatura cu capitala la tarife bune pentru studenti, asigura locuri de munca la mecanici si conductori trebuie sa traiasca toata lumea nu ?

Cum va spuneam rugati-va sa nu ajunga malaxa 77 sa plece din GDN spre o anumita ruta ca e grav, atunci chiar ne intoarcem in urma cu multi ani.

Cat despre Valea Oltului trebuie sa fi nebun sa alegi trenul spre ruta aia din Bucuresti cand autocare sunt la aproape orice ora cu conditi ok si tarife pe masura. Pasionati si cei cu reduceri pot alege trenul dar cine tine la sanatatea lui, la bani si la timpul pierdut va alege intotdeauna autocarul pe aceasta ruta, dupa ce se termina Valcele-Rm.Valcea poate se mai schimba situatia.
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 22:41

Chiar as vrea sa vad asa ceva - un automotor Malaxa care sa faca un IR Bucuresti-Targoviste Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil ))))))

Lasand gluma la o parte - nu stiu unde ati vazut voi 40 de calatori in acele amarate de IR-uri. Eu le-am vazut mereu cu 5-10 calatori (inclusiv nasii). Studentii intre timp se mai cupleaza mai multi intr-o masina, vin cu autocarele/microbuzele care sa stiti ca pe ruta asta s-au civilizat, sunt masini mai mari si mai moderne decat acum cativa ani. Si e normal, CFR a alungat atatia calatori pe care dubele i-au primit cu bratele deschise...

Asta e unicul scop al trenurilor CFR - sa dea de mancare la nashi, conductori, mecanici etc? Scopul nu e sa aiba si calatori? De ce se multumesc cu cei 40 (sa zicem desi nu sunt atatia, doar poate uneori in week-end) cand exista atata potential pe ruta asta? Pai 40 cara la o cursa microbuzele care pleaca ticsite din ora in ora si in wkd la doua ore. Chiar in halul asta a ajuns CFR-ul? NoNoNo
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25579
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 23:10

40 de călători la IR produc la fel de multe încasări ca 80 de călători la R. Numai că IR-ul cu Desiro are costuri mai mici decât R-ul cu Desiro (consum mai redus şi uzură mai redusă, pentru că nu opreşte din 2 în 2 km), iar călătorii ăştia vandalizează mai puţin, pentru că sunt filtraţi de preţul mai mare.
La urma urmei, totul se rezumă la raportul venituri (încasări) / cheltuieli. CFR Călători nu e agenţie de binefacere. Vreţi să ajungem ca în Belgia, unde au desfiinţat gratuităţile pentru copii şi pensionari şi au dat gratuităţi la TOŢI asistaţii sociali (mare parte imigranţi) pe motiv că ăia au dat în judecată statul că li se încalcă dreptul la transport?

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)   Mersul Trenurilor 2014/2015 (2) - Pagina 34 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)
Sus 
Pagina 34 din 47Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40 ... 47  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2014/2015 (1)
» Mersul Trenurilor 2014-2015 Regiotrans
» Mersul trenurilor 2013-2014
» Propuneri pentru noul mers al trenurilor 2014-2015
» Compunerea trenurilor din Romania pentru mersul 2014-2015

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: