Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie

In jos 
+33
alinutz23
ldh80
Shinkasen
cfr500
Amiralul
Andrey_tm
dan tm
vatmanul
sandor72
ATM
riciu
Silviu Sintea
lapsanszkitamas
Luna
Kriszti219
popovici
sergiu2012
TVlad
J.N.
Dr2005
kristi kkk
dan ciprian
Nesebar
rumpf1
didinul
danielbn
srazvi
Seby
cristi CFR
cortexedge
KQQ
COSTACHE MIHAIL
Vlad
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 21:58

Asta o fi pe bune sau se va intimpla ca pe Mihesu - Band, unde au pus la misto 200m de linie si pe urma i-au scos si pe aia si restul de 30 si ceva km pina la Band? (plus fierararia din Band - coloana hidraulica, placa turnanta) Ba au mai "imprumutat" si niste linii de pe la Buru, cica "sa nu se fure".
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 22:20

Am sa cred cand voi vedea cu ochii mei linia pusa inapoi pe terasament.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 22:24

Stati putin, linia exista in teren doar intre Teaca si Raciu, aici s-au facut si ceva lucrari de inlocuirea traverselor putrede, pe segmentul Teaca-Lechinta linia a fost scoasa de 2-3-4 ani la fel si pe bucata Raciu-Band .

Din ce stiu eu, s-a vrut refacerea liniei de la 0, traverse noi, terasament refacut, etc si s-a inceput de la Mihesu de Capie dar dupa un an a disparut din teren si bucata nou construita . Sa vedem ce va fi la anul ca asa se spune ca din primavara lui 2015 trenul va circula intre Teaca si Raciu ca tren turistic .
Ei ar fi vrut sa refaca toata linia si sa bage curse regulate cu un automotor, de ce nu a mers la bun sfarsit planul .......... asta nu stiu .

595423407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 22:32

Karpaty a scris:
de ce nu a mers la bun sfarsit planul .......... asta nu stiu .

Pentru ca din seria "Lipsa linie din teren" si pentru ca neamtu' mustacios n-a trait destul sa curete zona asta de specimene. In 2011 linia era cat de cat intreaga, insa prin ctombrie-noiembri 2013 lipsea cu desavarsire (sine+traverse)
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 00:41

Asadar singura portiune ramase la ora actuala in teren este Teaca - Riciu? (sigur, cu mici reparatii necesare - traverse, crampoane, eclise, etc). Restul (Lechinta - Teaca si Riciu - Band precum si Tg. Mures - Band - Mihesu) au disparut.
Nu cred ca sint de vina compatriotii colorati, aici s-a lucrat organizat, in stil mare. Intrebarea care se pune este "cine si de ce a furat aceste linii?"
Daca cumva concesionarul acestor doua sectii e acelasi, il suspectez de rea intentie. Cum e posibil sa iti tai singur legatura cu "sursa" de clienti potentiali - orasul Tg. Mures - sau, mai mic si mai departat, Bistrita? Si pe urma sa speri ca sa vina oamenii de acolo cu mijloace proprii sa se dea cu 65 de lei pe traseul Teaca - Riciu?
Cred ca ar fi bine sa lamureasca aspectele astea. Un "investitor" serios cred ca ar avea tot interesul sa comunice mai bine, sa se faca auzit si sa risipeasca orice urme de indoiala asupra onestitatii lui.

Ultima editare efectuata de catre TVlad in Dum 19 Oct 2014, 00:48, editata de 1 ori
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 00:43

TVlad a scris:
Asadar singura portiune ramase la ora actuala in teren este Teaca - Riciu? (sigur, cu mici reparatii necesare - traverse, crampoane, eclise, etc). Restul (Lechinta - Teaca si Riciu - Band precum si Tg. Mures - Band - Mihesu) au disparut.
Nu cred ca sint de vina compatriotii colorati, aici s-a lucrat organizat, in stil mare. Intrebarea care se pune este "cine si de ce a furat aceste linii?"

Din pacate da, doar Teaca-Raciu mai este in teren, restul nu mai exista .

595423407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 02:05

E posibil ca ,,investitorul" să nu fi avut de gând să facă bani din mocăniţă, ci din fier vechi.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 02:18

@TVlad, si pe tronsonul Sovata-Campu Cetatii lumea ajunge cu alt mijloc de transport pana la mocanita, sa nu crezi ca vine cineva cu trenul de la Blaj la Sovata, coboara la gara mare si merge pe jos pana la gara mica, este distanta serioasa intre gara mare unde ajunge trenul Regiotrans si gara mica de unde pleaca mocanita, 99% care merg acolo o fac cu auto personal .
In August am fost si eu acolo cu auto personal, sa nu-ti spun ce de masini erau parcate in gara mocanitei Wink
Sa revenim la 407, eu am fost acum 2 ani la Teaca si am ajuns cu un autobuz din Bistrita vai mama lui, la intoarcere am folosit autostopul pana la Saratel si de acolo trenul mai departe, cred ca mai repede se ajunge din Bistrita la Teaca fata de Tg Mures-Raciu, nu cunosc aceasta ruta si daca sunt curse, asta ne poate spune cineva din zona daca stie .

Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 02:24

Cred ca ti-ai raspuns singur. La Sovata lumea e venita in statiune acolo sau alaturi in Praid si asa afla de mocanita si mai da o raita. Dincolo insa nimeni nu stie cum sa ajunga , cine sa mai faca un ocol din drumul spre concediu sau din concediu?
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeDum 19 Oct 2014, 17:21

Si Sovata si Campu Cetatii sunt puncte turistice importante, ambele au nenumarati turisti. Raciu si Teaca, pe de alta parte, sunt niste localitati oarecare...

M-as duce cu masina personala, dar nu pentru a ma da cu mocanita ci pentru a o urmari pe traseu
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeLun 20 Oct 2014, 15:27

Veşti bune! Duminică, 26 Octombrie se va organiza o excursie cu trenul diesel pe o distanţă de 20 km între Teaca şi Milaş. (si retur, in total 40 km)
Plecarea se va face la ora 11 din gara Teaca, si va ajunge inapoi in jurul orei 16. Preţul unui bilet este 20 lei.

Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeLun 20 Oct 2014, 15:34

https://www.facebook.com/mocanitatransilvaniei?fref=nf
Aici se va posta un formular de inscriere, conform anuntului lor.

V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeLun 20 Oct 2014, 21:13

Firar, singurul autobuz ajunge la 11:40 in teaca
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeLun 20 Oct 2014, 21:33

Ai putea să iei trenul până în Reghin, iar de acolo să folosești bicicleta.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitimeLun 20 Oct 2014, 22:19

Totusi, sunt 30 km si cateva dealuri de urcat pana acolo, asta nu prea mai e vreme de dat cu bicla.

Oricum, cu siguranta vor mai fi si alte curse cu mocanita, sa speram ca si pe zapada.

MesajSubiect: Re: 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie   407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie
Sus 
Pagina 9 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni
» Târgu Mureş Nord (405)
» Filmulete din Targu Mures
» 408 : Targu Mures - Baile Sovata (linie ingusta)
» Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 400-
Mergi direct la: