|
| Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|
+93Ana Popescu 19jimmy84 dan_dinca CRT Vale_ntin Cipri Andrei Neculai LanceR aris86 ttavi Czirjak Arpad ets2oltromânia ciprian71 Katalin4653 Cris_Cr neluadi alex1987 AeroX cristi ar ravers75 StefanD_ TonyGFR Dionis AndreiStefan AndiCFR Balto Katalyn ldh80 dan tm gvd florin.lifticariu Jurnal Feroviar NIKU24 mielutu zburator Luca tgv Razvan Tudor dan_tfg marius_catalin84 nenuandrei TVlad COSTACHE MIHAIL Amiralul Nk11 bercenicity marius664 cristy79 Andrey_tm bubu matei vulcan alexmorph3us Adisoft1991s didinul mariuscfrbucuresti ATM 63-1143-5 cfr500 cortexedge Caspar cosmin br riciu Parazitii Mihay NB 2009 Teodor rizelgeorgel2004 NicuS yeu1 Spartan1948 kristi kkk alliens Adirmvl razvan - trenuri truscamihai phnegativ solomon1984 IonutCFR2009 allred gardianlinux Vitosa ANDU2100HP Luna DUAL alex.barac.5 AlexD Alex Avram Grigor brutusel maris.constantin Adrian78 Dr2005 DPS baiazid Capsuneanu Nesebar 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3518 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Sam 25 Feb 2017, 20:10 | |
| Colegul brutusel ne face cunoscută experienţa sa la călătoriile făcute în persoană pe M800. Prea puţin contează cum denumeşte trenurile utilizate. Dacă ar fi un site de crescător de pisici aş fi înţeles o anumită exigenţă. Dar, fiind un site feroviar prin naştere, se induce din start ideea că toţi membrii cunosc despre ce se vorbeşte. Oricum, struţo-cămila IR este încă şi acum o alegere nefericită pentru mulţi membri. |
| | | brutusel
Numarul mesajelor : 302 Reputatie : 5201 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Sam 25 Feb 2017, 21:18 | |
| personal eu consider denumirile vechi mai bune. in ziua de azi n-ai de unde sa stii daca e tren cu sau fara oprire.
in trecut stiai clar ca rapidu e fara opriri.
vorba lui ionut. pana si angajatii de la case inca mai folosesc denumirile rapid, accelerat. nu m-am gandit la asta.
apoi sint nostalgic. am trait niste momente pe care n-am sa le uit niciodata cand eram copil in anii 80-90. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4753 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Discutii libere pe seama liniei M800 Sam 25 Feb 2017, 21:48 | |
| Sunt unii si mai nostalgici, daca incercati sa identifici IR.346/347. Apare pe site-ul OBB cu denumirea DNZ.346/347.Adica un tren rapid de noapte. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Joi 09 Mar 2017, 22:12 | |
| http://www.capital.ro/trenul-parcurge-distanta-bucuresti-constanta-sub-doua-ore.html |
| | | Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3176 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Joi 30 Mar 2017, 17:30 | |
| Podurile sunt gata pana la 1 Mai?
|
| | | bubu
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 53 Localizare : constanta Reputatie : 5814 Data de inscriere : 11/11/2009
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Joi 30 Mar 2017, 21:55 | |
| - Cris_Cr a scris:
- Podurile sunt gata pana la 1 Mai?
Posibil cel de la Borcea, zilele trecute mai erau mici finisaje de facut! La Cernavoda mai au si la anul de munca, posibil anul asta sa termine un fir. |
| | | matei vulcan
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 44 Localizare : Constanta Reputatie : 4291 Data de inscriere : 03/06/2013
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 11 Apr 2017, 19:20 | |
| Sant acum in ir 1588 fara oprire care tocmai a oprit la Basarabi 1 M,a trecut alt tren din sens opus si apoi am plecat.stiti care este cauza? |
| | | matei vulcan
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 44 Localizare : Constanta Reputatie : 4291 Data de inscriere : 03/06/2013
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 11 Apr 2017, 20:43 | |
| La sarulesti,parca asa scria,iar a oprit trenul "fara oprire",a luat o foaie de la Impiegat si acum se târâie cred cu maxim 20 la ora... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 11 Apr 2017, 21:26 | |
| - matei vulcan a scris:
- La sarulesti,parca asa scria,iar a oprit trenul "fara oprire",a luat o foaie de la Impiegat si acum se târâie cred cu maxim 20 la ora...
La Basarabi cruce cu trenul 1589 La Sarulesti semnalul de iesire nu s-a putu pune pe liber s-au prima sectiune ocupata si a criculat la cale libera 20km/h peste macaze |
| | | matei vulcan
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 11 Apr 2017, 23:34 | |
| Faceti-ma va rog sa inteleg ca nu sant foarte bun cunoscător in domeniu:cum adica cruce?pai buc-cta nu este dublu fir dublu sens?doar nu e linie simpla ca cta-Mangalia sa fie nevoie sa faca trenurile cruce in gări?nu mai inteleg nimic...si sapt trecuta a mers același 1588 perfect fara nici o cruce cu nimeni si a ajuns la gara de nord cu 4 min timpuriu.multumesc! |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8759 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier 12 Apr 2017, 11:05 | |
| Probabil un fir avea probleme sau era inchis pentru lucrari, asa ca a plecat pe celalalt fir dupa ce a venit 1589. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5433 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Dum 30 Apr 2017, 23:22 | |
| Am mers azi Bucuresti-Constanta-Bucuresti cu IR181, respectiv IR1588. Trenurile au fost foarte aglomerate, la IR1581 gradul de ocupare fiind peste 100% (probabil pe la 120%), iar la IR1588 aproape de 100%, in conditiile in care garniturile au avut 9 vagoane. Evident, cam jumatate, daca nu mai mult erau studenti (totusi, cle putin in vagoanele in care am stat, au fost foarte decenti, spre deosebire de ce spun altii pe forum). Nu au existat intarzieri (IR1581- 2h si 4 minute, IR 1588 2h si 6 minute), insa a fost dezamagitor ca sunt totusi sectiuni semnificative unde se merge cu limitari...Pe langa celebrele statii Ciulnita si Fetesti, unde este limtarea semnificativa, foarte prost se circula si intre Fetesti si Saligny Est, pe ambele fire, si de asemenea, pe firul 2, la Basarabi a avut o limitare probabil la 30 km/h neasteptata...una peste alta, , daca s-ar remedia toate problemele, inclusiv finalizarea podurilor, s-ar putea obtine fara probleme 1h si 45 minute. Si un lucru interesant, din discutiile unor calatori din tren, care in mod sigur platisera biletul pentru ca aveau bilete online, concluzia a fost (logica de altfel), ca principalul motiv pentru care au ales trenul, mai important decat pretul este timpul de mers, la autocar nefiind mai jos de 3h. Asta pentru ca mai sunt persoane care pretind ca acest aspect nu conteaza in alegerea mijlocului de transport. De altfel, in gara Constanta, pareau destul de disperati baietii cu autocarele, incercand la tot pasul sa racoleze calatori de la tren, fara prea mare succes. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Lun 01 Mai 2017, 11:14 | |
| Intr-adevar, sambata am mers si eu pe aici, chiar pare ca s-a mai rablagit sectia pe ici pe colo. Dar chiar si asa timpul de 2h, 2h5m se cam respecta in mare parte. La un moment dat 1581 a facut bucatele un caine ciobanesc parca pana in Fetesti. S-a simtit bine in vagon "impactul".
@alliens, nu incerca sa spui o impresie neintelegand esenta. Da, unii ar plati mai mult pentru un timp de mers mai rapid, atunci cand exista asa ceva, pe o singura linie in toata tara! Pe restul liniilor e logic ca pretul e motivul nr. 1. Iar aceste 2 perechi de trenuri CFR Calatori fara opriri favorizeaza mai mult doar bucurestenii, intrucat cei care vin de mai departe tot timp mare de mers au. Cel putin Pitestiul (as zice si Ploiesti dar are linie mai buna) genereaza o concurenta puternica cu autostrada pentru trenuri si chiar circula foarte decent ocupate acele Sageti cu oferta Regio, nu doar in weekend. Daca trenul ar fi facut 40 minute cu 160 km/h (fara opriri) poti fi sigur ca ar fi platit si aici lumea tarif IR. Insa vreo 30 km se merge cu 50 km/h si o ora intreaga faci doar Bucuresti - Titu.
Cat despre studenti, cand am urcat in 1581 dimineata, cum am ajuns la locul meu, 3 studente deja stateau cu cracii intinsi pe acolo pe scaunul din fata (unul din scaune era al meu). Adica la 2 ore de mers, pe bune? Nici nu plecase trenul inca. Una din ele se simtea si prea deranjata ca trebuie sa prezinte legitimatia de transport la controlor. Si ce sa vezi, tot drumul a stat cu cracii intinsi intre scaunul meu si al celeilalte prietene de a ei. Poate ca unora vi se pare un fleac, mie insa mi se pare altceva. Mai inteleg omul ala care merge noaptea 10 ore spre Cluj. Dar da, in general nu s-au vandut multe bilete fara rezervare, iar studentii n-au fost chiar problematici, nu as zice insa nici prea decenti. Dar asta deocamdata. Dupa cum se nimereste. Noi n-am nimerit rau si nimic mai mult. Dupa 1 iulie va fi 1 mai in fiecare zi, poate chiar mai rau, iar atunci se trezesc diverse creaturi nocturne care umbla chiar si cu etnobotanice dupa ele.
La intoarcere am ales Hyperion. Maxim 40% ocupat sambata, insa studenti mai deloc prin el. Mai mult am vazut adulti si copii mici, unii si elevi. Sunt multi studenti care nici nu cred ca au gratis la altceva in afara de CFR. Comparand conditiile intre cele 2 trenuri, nu stiu daca o fi preferinta personala, dar Hyperion bate in primul rand prin pret, tot cu 160 la ora merge, dar mai si opreste. In multe zile scoate 2h10, 2h15m. Cand se vor termina lucrarile la poduri va putea scoate 2h cu tot cu opriri. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4753 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Lun 01 Mai 2017, 12:14 | |
| - AeroX a scris:
- Intr-adevar, sambata am mers si eu pe aici, chiar pare ca s-a mai rablagit sectia pe ici pe colo. Dar chiar si asa timpul de 2h, 2h5m se cam respecta in mare parte. La un moment dat 1581 a facut bucatele un caine ciobanesc parca pana in Fetesti. S-a simtit bine in vagon "impactul".
@alliens, nu incerca sa spui o impresie neintelegand esenta. Cat despre studenti, cand am urcat in 1581 dimineata, cum am ajuns la locul meu, 3 studente deja stateau cu cracii intinsi pe acolo pe scaunul din fata (unul din scaune era al meu). Adica la 2 ore de mers, pe bune? Nici nu plecase trenul inca. Una din ele se simtea si prea deranjata ca trebuie sa prezinte legitimatia de transport la controlor. Si ce sa vezi, tot drumul a stat cu cracii intinsi intre scaunul meu si al celeilalte prietene de a ei. Poate ca unora vi se pare un fleac, mie insa mi se pare altceva. Mai inteleg omul ala care merge noaptea 10 ore spre Cluj. Nu stiu cati ani ai, poate daca esti de varsta lor te inteleg insa eu nu stau la discutii cand vine vorba de bune maniere si mai ales cand sunt cu sotia.Fac imediat ordine in jurul meu, daca nu merge cu frumosul, trec la educare cu forta.Asta daca nu vor sa se mute in alta parte.Ma juta varsta si fizicul in acest caz.Imi aduc aminte anii trecuti tot pe litoral la un retsurant afara.La masa vecina patru tineri pe langa ca vorbeau tare ascultau si muzica cu castile pe masa, suficient cat sa le aud si eu muzica.Le-am cerut sa inchida muzica si putin mai discreti la masa.Au incercat sa comenteze in urma interventiei.Intamplator pe langa terasa au trecut si doi gardieni,le-am facut semn sa vina pana la mine si le-am atras atentia sa rezolve problema cu deranjul.Nu au facut nimic, doua vorbe si s-au evaporat.Nu au trecut doua minute si au inceput iar sa ma deranjeze cu muzica, m-am sculat de la masa si le-am luat frumos castile si i le-am aruncat in mijlocul strazii, sub rotile masinilor.Ma asteptam sa vina gardienii sa se ia de mine insa evaporati au fost.Atat vroiam sa comenteze in urma solicitarii mele nerezolvate. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Lun 01 Mai 2017, 19:27 | |
| Ai fi meritat plangere penala pentru furt si distrugere. Sa te fi vazut atunci, probleme cu avocati, procurori si deastea. De iti blestemai zilele. Sau sa fi dat/dai odata peste niste bazati seriosi, gen interlopi la care nu prea le e frica de nimic si au si arme albe la ei aproape tot timpul, ca stateai luni bune la spital. Ori chiar si tinerii aia Oricum e de fugit cand se vad persoane ca tine, care cauta scandal. Nici nu ai idee cat de usor se intra in belele. Traim in societate, nu ne facem singuri dreptate, si mai ales cu pumnul. Asta imi aminteste de un caz de acum ceva ani, o femeie tot asa foarte solida, se tot sarea in sus ca de ce fac copii galagie langa casa ei si ca vezi doamne ea nu poate dormii, a urlat si injurat de cateva ori la copii, apoi intr-o zi le-a furat mingea ca sa nu mai aiba cica cu ce sa faca galagie, copii au plans un pic, au plecat. Mai tarziu in noapte i-au spart geamurile cu pietre si cateva zile mai tarziu intr-o zona neiluminata si pustie cand a venit seara de la servici a oprit langa ea o masina plina de oameni de o anumita etnie si cat era ea de solida au tabarat 3 pe ea de a fost trantita pe asfalt in nici 5 secunde, i-au tras o corectie zdravana, furat tot ce avea de valoare si amenintat clar ca va fi vai de capul ei daca mai zice ceva vreodata la copilul lor, indiferent ce face sau daca merge la politie. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 | |
| |
| | | | Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |