| Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|
+93Ana Popescu 19jimmy84 dan_dinca CRT Vale_ntin Cipri Andrei Neculai LanceR aris86 ttavi Czirjak Arpad ets2oltromânia ciprian71 Katalin4653 Cris_Cr neluadi alex1987 AeroX cristi ar ravers75 StefanD_ TonyGFR Dionis AndreiStefan AndiCFR Balto Katalyn ldh80 dan tm gvd florin.lifticariu Jurnal Feroviar NIKU24 mielutu zburator Luca tgv Razvan Tudor dan_tfg marius_catalin84 nenuandrei TVlad COSTACHE MIHAIL Amiralul Nk11 bercenicity marius664 cristy79 Andrey_tm bubu matei vulcan alexmorph3us Adisoft1991s didinul mariuscfrbucuresti ATM 63-1143-5 cfr500 cortexedge Caspar cosmin br riciu Parazitii Mihay NB 2009 Teodor rizelgeorgel2004 NicuS yeu1 Spartan1948 kristi kkk alliens Adirmvl razvan - trenuri truscamihai phnegativ solomon1984 IonutCFR2009 allred gardianlinux Vitosa ANDU2100HP Luna DUAL alex.barac.5 AlexD Alex Avram Grigor brutusel maris.constantin Adrian78 Dr2005 DPS baiazid Capsuneanu Nesebar 97 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 01:31 | |
| |
|
| |
Capsuneanu
Numarul mesajelor : 225 Reputatie : 4791 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 10:19 | |
| Vorbind de memorandum, tocmai ne-a binecuvantat domnul Dragnea cu unul - 11Mld $ spun cei de la Digi24 ca va costa centura Bucurestiului plus o linie noua de mare viteza pana la Constanta. Deocamdata sunt vorbe, ma rog hartii, nu au nici macar un studiu de pre-fezabilitate. |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 10:53 | |
| - Capsuneanu a scris:
- Vorbind de memorandum, tocmai ne-a binecuvantat domnul Dragnea cu unul - 11Mld $ spun cei de la Digi24 ca va costa centura Bucurestiului plus o linie noua de mare viteza pana la Constanta. Deocamdata sunt vorbe, ma rog hartii, nu au nici macar un studiu de pre-fezabilitate.
Stai ca am refacut calculele... Daca pui 10 mil E pret mediu pe km cam iese . Dar de la Curtici la Constanta plus centura Bucuresti si asta inseamna vreo 900 km. |
|
| |
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7575 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 10:54 | |
| - Capsuneanu a scris:
- plus o linie noua de mare viteza pana la Constanta
De unde anume pana la Constanta ? Repet, e an electoral, o sa tot auzim SF-uri din astea |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 10:59 | |
| - Dragos a scris:
- Capsuneanu a scris:
De unde anume pana la Constanta ?
De la Medgidia |
|
| |
DPS
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 11:04 | |
| - baiazid a scris:
- Dragos a scris:
- Capsuneanu a scris:
De unde anume pana la Constanta ?
De la Medgidia E bun, eu credeam ca de la Palas |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 11:07 | |
| - Capsuneanu a scris:
- Vorbind de memorandum, tocmai ne-a binecuvantat domnul Dragnea cu unul - 11Mld $ spun cei de la Digi24 ca va costa centura Bucurestiului plus o linie noua de mare viteza pana la Constanta. Deocamdata sunt vorbe, ma rog hartii, nu au nici macar un studiu de pre-fezabilitate.
E vorba de 900 km cale dublă de mare viteză, iar suma e dată din burtă, pentru că SPF este încă în curs. Partea proastă e că astea 11 miliarde au apărut în nişte acte oficiale. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 12:35 | |
| Cam miroase a gogoasa electorala dar sper sa ma insel!! http://www.mediafax.ro/economic/chinezii-incep-analizele-tehnice-pentru-trenul-de-mare-viteza-spre-constanta-si-inelul-cfr-bucuresti-12326498 |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 12:40 | |
| - adrian78 a scris:
- Cam miroase a gogoasa electorala dar sper sa ma insel!!
http://www.mediafax.ro/economic/chinezii-incep-analizele-tehnice-pentru-trenul-de-mare-viteza-spre-constanta-si-inelul-cfr-bucuresti-12326498 Daca trenul a ajuns in Romania gogoasa electorala inseamna ca suntem bine. Eu stiam ca orice lucrare de infrastructura in Romania se incredinteaza pe baza de licitatie Ministrul a arătat că proiectul care va lega Bucureşti de Viena ar avea un impact major asupra creşterii numărului de pasageri pe calea ferată şi ar permite circulaţia trenurilor cu viteze de peste 200-250 km la oră.Voi ati inteles ceva ? Eu am inteles doar ca tovarasul Dragnea a fost in vizita de lucru, asta si datorita faptului ca personal am prins asa ceva pe vremea mea. - Dragos a scris:
E bun, eu credeam ca de la Palas Exact asta am vrut sa spun si eu dar mi s-a parut ca nu e gluma asa de buna. |
|
| |
maris.constantin
Numarul mesajelor : 433 Localizare : Arad Reputatie : 4858 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 14:42 | |
| Baiazid sper sa ai dreptate dar nu cred o iota cu chinezii.Da,sunt pe hartie proiecte pentru o linie de mare viteza,de la Budapesta pana la Constanta,construita de la 0 dar noi inca nu avem nici un coridor finalizat cu 160 km/h,sau caltori mai multi,sau idei de modernizare a cailor ferata care nu fac parte din coridoare. |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 15:22 | |
| - maris.constantin a scris:
- Baiazid sper sa ai dreptate dar nu cred o iota cu chinezii.Da,sunt pe hartie proiecte pentru o linie de mare viteza,de la Budapesta pana la Constanta,construita de la 0 dar noi inca nu avem nici un coridor finalizat cu 160 km/h,sau caltori mai multi,sau idei de modernizare a cailor ferata care nu fac parte din coridoare.
Maris.constantin, dar nu reiese nicaieri faptul ca eu sustin ca linia de mare viteza in Romania va fi construita de chinezi ci dimpotriva, sunt destule ironii din punctul asta de vedere in postarile mele. Eu sustin doar ca va urma un upgrade la 200km/h la orizontul 2017-2020 pentru linia Bucuresti-Constanta si chiar nu inteleg ce tot ii dau astia cu chinezii care fac lucrari de infrastructura fara licitatii in Romania. Si daca vrei sa intri intr-un parteneriat cu statul chinez tot trebuie sa faci o licitatie. Si apropo de HSR, dupa cate stiu eu primul tronson de mare viteza dupa upgradarea Bucuresti-Constanta , va fi Sibiu-Brasov-jonctiune coridorul IV, deci linie noua absolut necesara, mult mai necesara chiar decat coridorul IX din punctul meu de vedere. |
|
| |
brutusel
Numarul mesajelor : 302 Reputatie : 5201 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 15:51 | |
| - baiazid a scris:
- maris.constantin a scris:
- Baiazid sper sa ai dreptate dar nu cred o iota cu chinezii.Da,sunt pe hartie proiecte pentru o linie de mare viteza,de la Budapesta pana la Constanta,construita de la 0 dar noi inca nu avem nici un coridor finalizat cu 160 km/h,sau caltori mai multi,sau idei de modernizare a cailor ferata care nu fac parte din coridoare.
Maris.constantin, dar nu reiese nicaieri faptul ca eu sustin ca linia de mare viteza in Romania va fi construita de chinezi ci dimpotriva, sunt destule ironii din punctul asta de vedere in postarile mele.
Eu sustin doar ca va urma un upgrade la 200km/h la orizontul 2017-2020 pentru linia Bucuresti-Constanta si chiar nu inteleg ce tot ii dau astia cu chinezii care fac lucrari de infrastructura fara licitatii in Romania. Si daca vrei sa intri intr-un parteneriat cu statul chinez tot trebuie sa faci o licitatie.
Si apropo de HSR, dupa cate stiu eu primul tronson de mare viteza dupa upgradarea Bucuresti-Constanta , va fi Sibiu-Brasov-jonctiune coridorul IV, deci linie noua absolut necesara, mult mai necesara chiar decat coridorul IX din punctul meu de vedere. si desteptul de adrian nastase a semnat contractul cu bechtel pentru autostrada transilvania fara licitatii. am vazut acuma cu totii ca a iesit cel mai mare r***t din istoria romaniei. dar de fapt ne-am dat cu totii seama ca securistii din guvern promit de toate fara sa se tina de cuvant. asa ca sa nu credem in vrajeala cu chinezii si linia lor de mare viteza. |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 16:16 | |
| - brutusel a scris:
si desteptul de adrian nastase a semnat contractul cu bechtel pentru autostrada transilvania fara licitatii.
Da , dar atunci nu eram in UE si tocmai de aceea s-au grabit sa incredinteze contractul cat mai repede. Acum fara tanti Merkel nu misca mai nimic in materie de infrastructura, peste tot vezi aceleasi si aceleasi firme europene. Am vazut cu ochii mei tot felul de anunturi publice in care erau excluse din start statele din afara spatiului UE astfel incat sa nu se mai prezinte aiurea si sa nu piarda timpul degeaba. Cica restul tarilor ar lucra sub norme, numai imperialistii stiu care - i treaba cu infrastructura. |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 16:28 | |
| Ceva nu este in regula intre Dragos Voda si Dor Marunt, IR 1584 a facut 24' pe aceasta distanta. |
|
| |
DPS
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mar 25 Mar 2014, 16:35 | |
| - baiazid a scris:
- Ceva nu este in regula intre Dragos Voda si Dor Marunt, IR 1584 a facut 24' pe aceasta distanta.
Pai n-ai vazut din tren care e treaba ? Ce s-o fi intamplat ? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 | |
| |
|
| |
| Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|