|
| Mersul trenurilor 2013-2014 | |
|
+53Vlad dan tm TonyGFR dandel adytm laur 133 solomon1984 Alex Avram 63-1143-5 gtavicecity florin29sv bobi bogdan aldea MariusM rizelgeorgel2004 IonutChircu AndiCFR alex1987 alex.alexus.tm cristi ar bubu billy752-istu mureseanu_976 Grigor doctoru maris.constantin Jhonyla @ndrey Norbi allred Adrian78 92Dragos DPS Lumunita Stana cristi CFR Adirmvl ALEXCFR cardinal kristi kkk baiazid Katalin4653 razvan - trenuri cfr500 stefan_br DUAL Mihay Dr2005 Vitosa Razvan Tudor IonutCFR2009 cristy79 Andrey_tm Nesebar 57 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18708 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24273 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 16:52 | |
| Nu inteleg acolo la urma achizitionarea trenului Hyperion de catre Softrans?Nu te refereai la TFC? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22382 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 16:56 | |
| - Dr2005 a scris:
Bucureşti - Sinaia/Azuga/Predeal: 19 lei Bucureşti - Braşov: 21,5 lei
Confortul e altul, dar dacă Regiotrans vine cu RIO 08 (care are şi WI-FI şi bar), având în plus şi reducerile pentru elevi şi studenţi (obligatorii prin lege...), nu ştiu cine o să câştige cel mai mult.
Bucuresti-Brasov este 25 de lei nu 21,5 ! Regiotrans va va pregati o surpriza, toate la timpul lor ! |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5857 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 18:05 | |
| Daca intrati pe site-ul Softrans veti avea o surpriza neplacuta privind noul tren spre Brasov.
Toate preturile au crescut si tind sa se apropie de cele de la IR (ex Bucuresti-Ploiesti 15 lei, Bucuresti-Sinaia 30 de lei etc) In conditiile in care ei nu ofera reduceri chiar ma intreb cine ar merge cu ei la pret intreg: ma pun in pielea unui client fidel Regiotrans de ce as veni la ei cand diferenta de pret este atat de mare (ex pe Buc-Ploiesti 7 lei la RT iar la ei 15), cineva care merge cu reduceri cu IR de la CFR (ca 90% asa merg) de ce as merge cu ei sa platesc mult mai mult si nu am nicio reducere?
Cred ca o sa aiba o surpriza neplacuta, in sensul ca Regiotransul o sa ii manance cu fulgi cu tot cu aceste preturi, iar pe Bucuresti-Brasov o sa aibe rama goala mai ales in cursul saptamanii.
De dimineata erau alte preturi, am vazut ca in cateva ore au mai adaugat 5 RON la fiecare tarif. Pai in ritmul asta pana pe 15 Sept or sa aiba aceleasi tarife ca IR de la CFR... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13092 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 18:24 | |
| Nici nu circula si deja e mai scump. =))))) E tot mai evidenta legatura dintre TFC si Softronic. Cel putin in privinta seriozitatii. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6578 Reputatie : 12438 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 18:26 | |
| E inflatia mare, mai bine se asigura in avans... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3345 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8344 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 18:47 | |
| Nu trebuie uitat ca pe Bucuresti - Ploiesti este 16 RON la microbuze iar intre Bucuresti - Ploiesti si Brasov sunt foarte putine microbuze si autocare. Mai sunt si alte rute, mai ales magistrale unde trebuie sa fie trenuri private. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 21:44 | |
| De L-V doar prima cursa PL-Buc e tarif 9 lei restul 16 lei.
Dube/autocare PL-BV nu exista decat 2 pe zi cursele Galati-Brasov/Sibiu sau te duci pe bucati pana la Sinaia sau Azuga si de acolo cu Mondotrans, CDI sau care or mai fi. Sau te duci frumos la Metro la iesirea din PL si iei direct CDI-ul.
Asta iarna am platit 12 lei PL-Busteni la duba acum poate e mai scump.
Cat despre RT si cei cu boala pe RT le zic sa taca din gura ca datorita lui RT au economisit niste bani si ajuns in timp util la destinatie, daca nu era RT cu ce mergeati cu IR ? Văd ca cei care comenteaza aiurea au ramas aceiasi din toate timpurile : copii prost crescuti cu bani parintilor, angajati CFR si cei cu gratuitate ca pe timpuri insa nu vor nici in ruptul capului sa vada adevarul. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5857 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 21:49 | |
| - Katalyn a scris:
Cat despre RT si cei cu boala pe RT le zic sa taca din gura ca datorita lui RT au economisit niste bani si ajuns in timp util la destinatie, daca nu era RT cu ce mergeati cu IR ? Văd ca cei care comenteaza aiurea au ramas aceiasi din toate timpurile : copii prost crescuti cu bani parintilor, angajati CFR si cei cu gratuitate ca pe timpuri insa nu vor nici in ruptul capului sa vada adevarul. Ai pus punctul pe i. Vad adevarul si ei dar recita aceleasi lozinci obosite doar-doar i-o mai crede vreun fraier. Lumea insa s-a mai desteptat si trenurile Regiotrans sunt pline, asa ca tot raul spre bine: cu cat ei ii injura mai vartos, cu atat trenurile lor sunt mai pline. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22382 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 22:10 | |
| E logic sa fie mai pline, ei ofera mersul de IR la pret de R si cine munceste pentru bani cu adevarat adica sa se duca zilnic la munca, sa se trezeasca la 6 si la munca sa munceasca nu sa taie frunze la caini iar salariul pe luna sa fie de maxim 1000 de lei, stiu sa pretuiasca banul si nu le convine sa il arucne pe trenurile CFR duble ca si pret fata de cele ale RT . Cine sta acasa si doarme pana la 12, nu munceste si banii vine de la mama si tata fara sa miste un deget atunci le convine sa plateasca bilet la CFR mai ales sa aibe si reducere, cred si eu ca e frumos si placut sa mergi in lux fara sa te doara spatele de munca si odihnit nu trezit de la 6 . Deci copiii de bani gata tinuti in carca de mama si tata gasesc tot felul de scuze si motive sa nu mearga cu RT de parca ii pune cineva sa mearga in groapa de gunoi, din contra, trenurile RT sunt mult mai curate ca cele CFR , ca nu este lux............... acum ce sa facem, avem si mofturi, si lux dar si ieftin , chiar nu se poate. RT a pus ac in toate ramele, au pus prize, au mers de IR, pretul e mic, nu stiu ce vor mai mult de atat, dar orice ar face ei tot vesnic nemultumiti vor fi . |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7094 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 22:38 | |
| E drept ca multi dintre calatorii care merg cu trenul se incadreaza in categoriile specificate mai sus de Karpaty, insa nu toti. De exemplu daca eu castig dublul acelui mult pomenit ``1000 lei``, de ce sa nu merg cu IR-ul CFR-ului daca asa ma simt eu mai bine si mai confortabil? OK, sunt preturi mari si alte cele, insa trebuie sa va ganditi ca nu toata lumea merge zilnic/saptamanal/lunar cu trenul, iar atunci cand totusi o fac (de cateva ori pe an) isi permit sa plateasca un bilet de tren la IR. E urat sa blamati aici oamenii facandu-i prost crescuti, ``de bani gata``, intretinuti, prosti s.a.m.d . Doua exemple reale si elocvente: Sefa mea merge lunar Timisoara-Baile Herculane-Timisoara cu bani personali, doar cu IR. I-am spus de R-ul cu mers de IR, insa nu e interesata pt. ca face putin mai mult si conditiile sunt clar inferioare O prietena care traieste in Austria a venit vara asta in tara si a preferat sa mearga la parintii ei la Teregova cu IR-ul Timisoara-Caransebes (si de acolo cu masina pana la Teregova)-Timisoara decat sa mearga direct Timisoara-Teregova cu R-ul pt. ca facea mai mult si a vrut conditii bune de calatorie. Eu de exemplu folosesc trenurile IR pe distante lungi, scurte (gen Timisoara-Arad), pe parcurs international si nu ma incadrez in nici o categorie pe care voi ati enumerat-o cu atata mandrie si siguranta mai devreme. Sunt masterand, muncesc si duc o viata normala, imi castig singur existenta fara sa ma finanteze ai mei. Intr-adevar, am si reducere de student pe care evident ca o folosesc. Si puteti lua in calcul ca nu merg deloc rar cu trenul. In ultimele 2 weekend-uri am facut doua drumuri cu trenul : Timisoara-Cluj-Baia Mare-Timisoara cu IR si Timisoara - Bucuresti tot cu IR. E loc pentru toata lumea si fiecare e liber sa aleaga ce tren doreste sau isi permite, fara sa fie catalogat. Seara faina tuturor.
Ultima editare efectuata de catre alex.alexus.tm in Joi 04 Sept 2014, 22:58, editata de 2 ori |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18708 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24273 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 22:47 | |
| Da si mie imi pare ca discutia a denigrat mult fiecare e liber sa aleaga cu ce calatoreste si fiecare companie si-a format targetul si piata nu cred ca un om cu un venit de 2000 lei va merge cu regiotransu e un fel de comparatie gen avion/tren |
| | | cristy79
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 22:57 | |
| Eu am un venit in jurul a 2000 de lei si circul cu mai ales cu Regiotransul pentru ca refuz sa sponsorizez jafurile, blatistii si toti cei cu mormane de reduceri de la CFR. As circula cu IR de la CFR daca nu mi-ar fixa un pret intreg aberant, ca sa ma puna sa acopar si capusele celelalte care nu platesc, plus jafurile lor proprii. 90% din cei ce circula cu CFR au reduceri - sunt statistici oficiale. Si Dumnezeu stie cati blatisti cara zilnic. Deci - despre ce vorbim? |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13092 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 23:03 | |
| Reducerile legale sint compensate de ministerele de resort, nu de CFR. Idem si la privati. |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7094 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 23:03 | |
| Despre ce vorbim ? Despre faptul ca diferenta dintre pretul intreg si pretul redus cu 50 % (studenti, elevi, pensionari) nu o platesti tu pentru ca ea este obtinuta de la Ministerul Educatiei (studenti si elevi), respectiv Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale sau cum se mai numeste acum (cred - in cazul pensionarilor). Asa ca poti sta linistit, diferenta nu este platita din buzunarul tau. Doar atat, nu consider ca e OK sa jigniti oameni pe care nici macar nu ii cunoasteti doar prin prisma faptului ca fac unele alegeri pe care ei le considera oportune. Fiecare e liber sa aleaga ce doreste, sa calatoreasca cu cine doreste. Atata timp cat nu te blameaza nimeni ca mergi cu privatul, nu vad de ce ar trebui blamati cei care merg cu CFR-ul sau mai nou ... Softransul? Sa auzim de bine ! |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 Joi 04 Sept 2014, 23:13 | |
| Daca e contribuabil da, el plateste. Ministerele de unde au bani? E la fel si cu subventia la fel.
Prin alegerea pe care o face Cristi nu sustine si voluntar hotia de la CFR, ca nu poate opta sa nu mearga banii pe care statul ii ia de la el pentru reduceri sau CFR.
Ultima editare efectuata de catre Adirmvl in Joi 04 Sept 2014, 23:14, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2013-2014 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2013-2014 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |