Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 27 Dec 2020, 22:03
Dr2005 a scris:
Dacă mă mai acuză cineva că aş susţine PSD sau orice alt partid, ia trei luni pauză pentru propagandă politică şi atacuri la persoană.
=))))) Serios? Pe ce baza? )))
Atacul la persoană nu este permis, acesta presupune critici nefondate aduse unui membru, acuzaţii nefondate, replici acide, etc. Acesta se sancţionează astfel :
-Avertisment – prima abatere. -1 zi – a doua abatere. -2 zile – a treia abatere.
Despre propaganda politica nu apare nimic in regulamentul forumului.
Sa respectam regulile, Doctore. Stii tu, cum trebuie sa respectam si viteza legala.
PS: Mutati discutia asta in alta parte, ca s-a deviat de la subiect.
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13008 Data de inscriere : 16/07/2014
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 27 Dec 2020, 22:52
Fi serios doctore, pot sa ies si singur de pe forum, nu trebuie sa te agiti.
Nu te-am atacat in nici un fel, nu am facut propaganda politica.
Nu am spus despre fostul prim ministru Orban ,,Sică”, nu am spus despre modul de lucru al fostului cabinet Ciolos in care nu discuta nimeni cu voi ci era un cerc de consilieri pe care nimeni nu-i cunostea. Nu am facut comparatie intre ce a ajuns Basescu si nici Geoana, nici nu am spus cu cine am votat raportat ca ce au ajuns unii sau altii.
Sint chestiuni de nuanta...
poti sa ma suspenzi trei luni ca sa iti satisfaci orgoliul...
Pot trai si fara sa scriu.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 27 Dec 2020, 22:56
În caz că nu ştiaţi, prin natura funcţiei mele, subt obligat să fac publică anual o declaraţie de interese. Deci dacă aş fi fost membru în vreun partid, aţi fi ştiut şi voi, de fapt ar fi ştiut toată Planeta, că astea se afişează pe site-ul angajatorului şi pe site-ul ANI.
_________________ :TTT:
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 27 Dec 2020, 23:02
Doctore... Pe bune... Te duci departe rau.
dan tm V.I.P Member
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 27 Dec 2020, 23:08
Stiam, dar nu m-am gindit sa caut. Declaratia de interese nu de avere.
Desiro256 Fotograful anului
Numarul mesajelor : 1171 Varsta : 30 Localizare : Sibiu Reputatie : 6446 Data de inscriere : 19/09/2010
Dacă în realitate nu s-a finalizat complet L219 (Râmnicu Vâlcea - Vâlcele), iată că băieții de la RailStudio au reușit să construiască ruta la nivel virtual în Train Simulator 2021. Vă las aici videoclipul:
dan tm V.I.P Member
Cred că e mai asemănător cu Băbeni - Alunu ca geografie... dacă linia 219 ar fi rezistat în folosinţă, acum fix ca pe Băbeni - Alunu s-ar fi mers pe ea.
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
Daca se va finaliza autostrada prin apropiere, de ce nu s-ar construi si o cale ferata de aproximativ 40-60 km, chiar si de mare viteza via Pitesti - Sibiu spre Ungaria? Se poate realiza si pe la Nord via Curtea de Arges sau mai la Sud. Cine considera ca traficul feroviar de marfa si calatori se va duce pe unde vor autoritatile, se minte singur. Vor fi in continuare cozi aproape zilnice de autovehicule. Uniunea Europeana nu isi da seama ca este mare nevoie de aceasta? Daca autoritatile romane sunt corupte sau/si nu vor sa o construiasca. Ungaria, Polonia si alte tari europene inca mai construiesc noi linii acolo unde este nevoie, pentru a veni in sprijinul clientilor. Lucrurile interesante necesita un efort suplimentar.
Cine a calatorit in ultimii 2-3 ani intre Pitesti si Ramnicu Valcea cu autoturismul sau autocarul a vazut ca traficul este aglomerat, uneori foarte. Se poate observa si pe Google Maps la mobil. Dar si intre Sibiu si Ramnicu Valcea este aglomerat. Oricum in judetele Arges si Valcea locuiesc aproximativ 1 milion de locuitori la care se adauga multi din Muntenia, Dobrogea, Transilvania.
Calea ferata mai functioneaza optim in zona????
Nu o sa isi de-a acordul firmele de transport rutier sa fie construita aceasta linie (si altele prin tara), acestea vor avea de pierdut clienti si bani. Suntem in epoca concurentei puternice. Suntem in epoca celor mai avansate tehnologii, alte tari construiesc sute de kilometri prin relief mai dificil. Costurile se vor amortiza in cativa ani cum este si in alte tari.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mar 26 Oct 2021, 11:38
razvan - trenuri a scris:
Daca se va finaliza autostrada prin apropiere, de ce nu s-ar construi si o cale ferata de aproximativ 40-60 km, chiar si de mare viteza via Pitesti - Sibiu spre Ungaria? Se poate realiza si pe la Nord via Curtea de Arges sau mai la Sud. Cine considera ca traficul feroviar de marfa si calatori se va duce pe unde vor autoritatile, se minte singur. Vor fi in continuare cozi aproape zilnice de autovehicule. Uniunea Europeana nu isi da seama ca este mare nevoie de aceasta? Daca autoritatile romane sunt corupte sau/si nu vor sa o construiasca. Ungaria, Polonia si alte tari europene inca mai construiesc noi linii acolo unde este nevoie, pentru a veni in sprijinul clientilor. Lucrurile interesante necesita un efort suplimentar.
Nu se va construi nimic pe acolo... nici cale ferată, nici autostradă. Nu înţeleg de ce se încăpăţânează cu autostrada până la Curtea de Argeş. Mai departe oricum nu au acord de mediu şi e puţin probabil să-l obţină în durata de valibilitate a studiului de fezabilitate care se face acum
razvan-trenuri a scris:
Cine a calatorit in ultimii 2-3 ani intre Pitesti si Ramnicu Valcea cu autoturismul sau autocarul a vazut ca traficul este aglomerat, uneori foarte. Se poate observa si pe Google Maps la mobil.
Traficul e aglomerat din 3 motive: Valea Ursului (drumul trece prin sat, deci are treceri de pietoni, are maşini care mai opresc să ia/lase pe cineva, riverani care intră sau ies din curţi, biciclişti, pietoni (că trotuar nu prea există)), Deduleşti (toţi caută loc de parcare la mici) şi Centura Rm. Vâlcea, care practic e un drum printr-un sat, care se mai şi gâtuieşte la capete. O centură adevărată la Valea Ursului şi Rm. Vâlcea + o sistematizare a zonei cu micii de la Deduleşti (parapete de beton, zonă dedicată de parcare în afara drumului, ca să nu mai taie toţi linia continuă şi să nu mai sară pietonii precum căprioarele în mijlocul drumului) ar fi o rezolvare rapidă a problemelor.
razvan-trenuri a scris:
Nu o sa isi de-a acordul firmele de transport rutier sa fie construita aceasta linie (si altele prin tara), acestea vor avea de pierdut clienti si bani. Suntem in epoca concurentei puternice.
Ai o obsesie cu firmele auto. Uită-te câte autocare sunt prin zona aia... toţi călătorii încap într-un singur tren.
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5276 Data de inscriere : 20/08/2011
Eh, toata lumea da din clanta, nu se face nimic. Linia asta e doar momeala electorala ani buni de aici incolo. Normal ca ar schimba radical lucrurile existenta acestei linii, dar lasa ca mai bine stam in coloana kilometrica pe la Vestem/Talmaciu. Cat de mult ar fi beneficiat trenurile de calatori si marfa poate intui oricine. Intre timp sa mai curga scuzele ca linia nu-si va amortiza investitiile necesare pentru a depasi dificultatile geologice.