Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6769 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Sam 15 Dec 2018, 14:24
Un rezumat video cu titlu facand aluzie la un film cunoscut
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6769 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 30 Dec 2018, 19:49
Recent a parcurs cineva cu succes tunelul Plostina. Aici trebuie niste echipament, nu merge luat la pas pur si simplu. Cu o masina de teren e altceva. La final e chiar dificil unde e inundat.
AeroX V.I.P Member
Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 03 Mar 2019, 20:03
AeroX a scris:
Cumva "cazanul" ala suge 1 milion euro anual ?
Dupa ce a fost difuzat episodul din seara asta la PRO TV in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc" aparent a deschis cineva unul dintre "cazane" si nici urma de senzori/electronica acolo.
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
din Bujoreni Vilcea se circula pe firul din stinga, firul normal de circulatie este abandonat.La ramificatie se intra pe firul normal in timp ce firul din stinga trebuia sa fie firul pentru Vîlcele
Se mai vede si semnalul care acopera pe la calcîi ramificatia
AeroX V.I.P Member
Intră din moment ce este prevazută în masterplanul de lungă durată (probabil câteva milenii) întocmit de specialiști din MT. Prioritizarea o face însă statul român. E prevazută reluarea lucrărilor după 2021. Deocamdată, dar eu cred că se mai amână. Mi-ar plăcea să nu cred asta, dar cu siguranță vor mai apărea alți specialiști care se vor bate cu pumnii în piept că nu este necesară sau că nu se poate.
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
Eu din câte știu s-a renunțat la a reabilita secția Brașov - Vințu de Jos deoarece sînt zone unde terenul e instabil, și s-a ales varianta cu ocolul prin Coșlariu unde e și un triaj printre cele mai mari din țară. Oricum nici acela nu se compară cu ce vedem prin Germania sau prin alte țări ce sînt cu 100 de ani înaintea noastră dar e 'al nostru'.
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
Oricum, terenul nu este instabil peste tot acolo, dovada ca viaductele inca stau in picioare dupa atatia ani... poate ca varianta de traseu aleasa nu a fost cea mai potrivita.
AeroX V.I.P Member
Trenul Arad-Constanta in '89 era programat sa circule pe acolo dar cum era noaptea, nu stiu pe unde a mers. Tot ce stiu e ca am ajuns intarziati in Constanta si abia dupa multi ani am aflat de ruta asta parasita. Una din variante era ca vreo 3 ani s-a circulat apoi a fost refacut traseul prin alta parte. Si Brad-Deva am prins tot noaptea dar acolo nu aveam pe unde ocoli. Pana la urma fara tv, internet si telefon excursiile erau un mod placut de umplere a timpului liber. Mai trist e ce a ramas din reteaua feroviara
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
Mda, e filmarea mea acolo. Am dat eu un motiv sa apara, pai nu? Hai sa vedem daca in cativa ani poate se screme cineva dupa niste fonduri europene. Pana atunci ne mai uitam la ruta asta ca la mormantul strabunicului.